هدایت شده از mesaghمیثاق
#ویراست
#متن_اختصاصی
❓پرسش و پاسخ با دانشجوی اهل #آمریکا 🇺🇸🇺🇸
3⃣ لطفا نگاه مسیحیان و زنان در #غرب به #حجاب را برایمان توضیح دهید.
❇️ در غرب اگر چند دهه قبل نگاه کنید، می بینید که خانمها هم آنجا روسری می پوشیدند، از لباسهای مناسب استفاده میکردند. ولی اگر الآن نگاه کنید از لباسهای نامناسب استفاده می کنند که به نظر بنده حقیر باعث از بین رفتن عزتشان می شود و احتمال تجاوز را بیشتر می کند (و کرده است). غرب زنان را به نماد جنسیت تبدیل می کنند. این معنای آزادی واقعی نیست. آیا به تبدیل شدن به نماد جنسیت آزادی می گویید؟
در این موضوع خانمهای غرب به سه دسته تقسیم می شوند. دسته اول حجاب را به عنوان یک چیز خیلی خوبی، بزرگی، و جالبی می بینند. در نظر آنها حجاب دارای عزت است. دسته دوم فکر می کنند که حجاب باعث ظلم است و دسته ی سوم می گویند که دست خانمها است. اگر می خواهند بپوشند اشکال نداره و اگر نمی خواهند باز هم اشکال نداره.
هدایت شده از mesaghمیثاق
5.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴نگرانی جدی درباره لایحه حجاب (یادداشت روز کیهان)
حسین شریعتمداری
1⃣سه روز قبل ( ۱۸ خرداد ماه) نسخه نهایی لایحه عفاف و حجاب منتشر شد. آقای سید محمد حسینی، معاون محترم پارلمانی رئیسجمهور ضمن ارسال نسخه نهایی لایحه عفاف و حجاب برای ریاست محترم مجلس شورای اسلامی، خطاب به ایشان آورده است «به پیوست نسخه نهایی لایحه حمایت از فرهنگ عفاف و حجاب تقدیم میگردد، مستدعی است دستور فرمائید این نسخه جایگزین متن قبلی گردد».
نسخه نهایی اگرچه در مقایسه با نسخهای که قبلاً منتشر شده بود، تفاوتهایی دارد و در آن تغییراتی داده شده است که باید مثبت ارزیابی شود ولی متاسفانه در «جانمایه» لایحه که قرار است خروجی آن پیشگیری از پدیده پلشت و عفتسوز بیحجابی باشد، تغییر چندانی دیده نمیشود و کارآمدی لایحه را کماکان در هالهای از تردید و ابهام باقی میگذارد. تا آنجا که بیم آن میرود تصویب و اجرای آن با نتیجه مطلوب فاصله زیادی داشته باشد. در این باره ابهاماتی هست که امید است با توضیح و روشنگری مسئولان ذیربط روبهرو شده و در صورتی که ابهامات را وارد میدانند، اصلاح کنند. بخوانید!
2⃣پیش از این طی یادداشتی در کیهان ۱/۳/۱۴۰۲ با استناد به متن قبلی لایحه یاد شده به چند نکته در نقد آن پرداخته و نتیجه گرفته بودیم که این لایحه برخلاف عنوانی که دارد برای مقابله با پدیده خانوادهبرانداز بیحجابی از کارآمدی لازم برخوردار نیست. بیشترین تاکید ما در این زمینه بر ماده اول و دوم لایحه بود. ماده دوم خوشبختانه در نسخه نهایی اصلاح شده ولی ماده اول که جانمایه لایحه است، در متن نهایی نیز بدون تغییر مانده است. و اما، در بخشی از یادداشت مورد اشاره آورده بودیم:
«... بر اساس قوانین موجود، کشف حجاب در اماکن عمومی «جرم مشهود» است و مقابله با آن وظیفه قانونی و تعریف شده ضابطان قضایی (اعم از نیروی انتظامی و بسیج و...) است. توضیح آن که جرم مشهود به جرایمی گفته میشود که در آن عمل مجرمانه (در اینجا کشف حجاب) در مکان عمومی رخ بدهد یا بهگونهای باشد که وقوع جرم توسط نیروی انتظامی یا مردم دیده شود و یا وقوع جرم و متهم آن، محرز و آشکار باشد. مطابق قوانین موجود (که بدیهی نیز هست) مأمورین انتظامی به محض اطلاع از وقوع یک جرم مشهود باید به مقابله با آن برخیزند و از وقوع آن جلوگیری کرده و در صورت لزوم، مجرم را همراه با مستندات جرم به مراجع قضایی تحویل بدهند».
حالا به مفاد ماده یک لایحه عفاف و حجاب (که در نسخه نهایی نیز تغییری نیافته است) توجه کنید. در آن آمده است که «ماده ۱، الف- مأمورین فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران که ضابط قوه قضایی محسوب میشوند مکلفند نسبت به اشخاصی که در ملأ عام یا اماکن عمومی یا فضای مجازی اقدام به نقض هنجارهای اجتماعی از جمله کشف حجاب مینمایند در مرتبه اول و از طرق مقتضی یا با استفاده از فناوریهای نوین و سامانههای هوشمند نظیر ارسال پیامک تذکر دهند. در صورت عدم توجه به تذکر و ادامه تخلف یا تکرار، مرتکب، معادل یک ششم حداکثر جزای نقدی درجه هشت و در مرتبه بعد معادل یک سوم حداکثر جزای نقدی درجه هشت توسط فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران که در این قانون جهت اختصار فراجا نامیده میشود از طرق فوقالذکر جریمه خواهد شد. در صورتی که عمل فوق برای مراتب بعدی تکرار شود علاوهبر اعمال جریمهای معادل یک دوم جزای نقدی درجه هشت، مرتکب به مرجع قضایی معرفی و به جزای نقدی درجه هفت محکوم خواهد شد».
به بیان دیگر، اولاً؛ وظیفه تصریح شده مقابله با جرم مشهود از ماموران سلب شده است! ثانیاً؛ مجازات کشف حجاب، از دایره جرایم کیفری حذف شده و به جرایمی از نوع «تخلف»! آنهم با مجازات نقدی تقریباً ناچیز تبدیل شده است! ثالثاً؛ امکان برخورد با این پدیده عفتسوز از سایر نهادهای ضابط قضایی مانند بسیج و سپاه گرفته شده و حال آنکه برخورد آنان با جرایم مشهود یک ماموریت قانونی و مصوب مجلس و فرماندهی کل قواست! و رابعاً؛ مردم از انجام تکلیف دینی و قانونی امر به معروف و نهی از منکر منع شدهاند! مثلاً حق ندارند از تردد کشفحجابکنندگان در معابر عمومی و انظار عامه جلوگیری کنند!...».
3⃣یک بار دیگر به متن ماده یک باز میگردیم. مطابق این ماده، نیروی انتظامی در صورت مشاهده جرم مشهود کشف حجاب، حق کمترین برخورد و ممانعتی ندارد! خُب، باید چه کند؟ اگر خانمی کشف حجاب کرد در مرحله اول تذکر پیامکی میگیرد! چگونه؟! از چهره شناسایی میشود؟ یا از او میخواهند خود را معرفی کند؟! چگونه میتوان از راستگويی او در معرفی خود اطمینان حاصل کرد؟ با مشاهده کارت ملی؟! در این صورت دیگر چه نیازی به پیامک است؟! و... در مرحله دوم و سوم هم تذکر پیامکی دریافت میکند! و در مرحله چهارم به مرجع قضایی معرفی میشود.
✍حسین شریعتمداری
۲۱ خرداد ۱۴۰۲
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴نگرانی جدی درباره لایحه حجاب (۲)
✍حسین شریعتمداری
مکانیسم و چگونگی انجام این مراحل چهارگانه چیست!؟ لایحه در این باره توضیح روشنی ندارد.
4⃣حالا به میزان جرایم نقدی تعیین شده برای کسانی که به پیامکهای پلیس توجه نکردهاند نگاهی بیندازیم:
جریمه کشف حجابکنندگانی که به اولین پیامک پلیس توجه نکردهاند، یک ششم جزای نقدی درجه هشت است. یعنی ۱۶۶ هزار تومان! توضیح آن که حداکثر جزای نقدی درجه هشت مبلغ یک میلیون تومان است.
جریمه کشف حجابکنندگانی که برای بار دوم به پیامک توجه نکردهاند؛ معادل یک سوم حداکثر جزای نقدی درجه هشت است. یعنی مبلغی معادل ۳۳۳هزار تومان!
جریمه کشف حجابکننده در مرحله سوم علاوهبر جریمه نقدی معادل یک دوم جزای نقدی درجه هشت یعنی ۵۰۰هزار تومان، شخص کشفحجابکننده به مرجع قضایی نیز معرفی خواهد شد.
مرجع قضایی با کسی که به چند پیامک بیتوجه بوده، چه خواهد کرد؟ در لایحه قبلی فقط آمده بود که به مرجع قضایی معرفی میشود ولی در متن لایحه جدید آمده است که «مرتکب به مرجع قضایی معرفی و به جزای نقدی درجه هفت محکوم خواهد شد»! یعنی بازهم فقط جریمه نقدی! و اما، حداکثر جزای نقدی درجه هفت چقدر است؟ مبلغ ۲میلیون تومان!
در این زمینه پرسشی از تهیهکنندگان محترم لایحه در میان است که آیا تصور میکنند این جرایم نقدی میتواند مانع کشف حجاب باشد!؟ آنهم از سوی کسانی که کشف حجاب را به عنوان یک ماموریت انجام میدهند!؟ و آیا تامین این مبالغ ناچیز و حتی صدها و هزاران برابر آن برای سرویسهای اطلاعاتی و امنیتی دشمن که از کشف حجاب و گسترش آن به عنوان بخشی از یک جنگ ترکیبی علیه مبانی اسلام و نظام و مردم این مرز و بوم استفاده میکند، کمترین زحمتی دارد!؟ یکی از بازداشتشدگان درجه چندم اعتراف کرده است که برای هر یک ساعت حضور بیحجاب در خیابانها و اماکن عمومی ۳دلار دریافت میکرده است! و توضیح داده است که درآمد یک ماه او بیش از ۵۰ میلیون تومان بوده است! پرداخت جریمه چند صد هزار تومانی و نهایتاً دو میلیون تومانی برای افرادی نظیر او که تازه از ماموران اجیر شده دست چندم نیز هستند چه مشکلی درپی خواهد داشت!؟
همین جا گفتنی است که روز جمعه گذشته پارلمان فرانسه قانونی را تصویب کرد که بر اساس آن سلبریتیهای این کشور ملزم به رعایت قوانین مربوط به فضای مجازی شدهاند. کسانی که از این قانون سرپیچی میکنند به ۲سال حبس و پرداخت ۳۰۰هزار یورو محکوم میشوند. آیا این برخورد برای دستگاه محترم قضایی و دولت محترم که مشترکاً لایحه عفاف را تهیه کردهاند، پیامی ندارد!؟
5⃣یکی از نقاط ضعف بسیار اساسی و خطرآفرین لایحه، آن که توضیح نمیدهد آیا بعد از ارسال پیامک، برای کسانی که کشف حجاب کردهاند، از ادامه کشف حجاب آنها جلوگیری میشود یا نه!؟ متن لایحه حکایت از آن دارد که کشف حجابکنندگان با پرداخت مبالغ ناچیز مورد اشاره میتوانند به بیحجابی خود تا پایان مرحله چهارگانه ادامه بدهند! و درپایان مرحله چهارم نیز با پرداخت حداکثر ۲میلیون تومان (جزای نقدی درجه هفت) بدون روبهرو شدن با هیچ مانعی کماکان بدون حجاب در تردد باشند! یعنی پول بده و بیحجاب باش! اگر اینگونه نیست و از ادامه بیحجابی آنها جلوگیری میشود، چرا لایحه عفاف و حجاب در این خصوص ساکت است و ادامه بیحجابی آنان را منع نکرده است!؟
6⃣در تعهد و دلسوزی تهیهکنندگان لایحه عفاف و حجاب (چه در دستگاه محترم قضایی و چه در دولت محترم) تردیدی نیست ولی به نظر میرسد که اهمیت موضوع از نگاه آنها پنهان مانده و فراموش کردهاند که اولاً بیحجابی به فرموده حکیمانه رهبر معظم انقلاب هم حرام شرعی و هم حرام سیاسی است و سادهانگاری درباره آن، فروپاشی نهاد خانواده و ریزش سنگر عفاف را به دنبال داشته و سلامت و پاکدامنی جامعه را تهدید میکند و ثانیاً؛ به قول شهید بزرگوارمان حاج قاسم عزیز، کوچه دادن به دشمن در جنگ ترکیبی گستردهای است که علیه اسلام و انقلاب و مردم این مرز و بوم به راه انداخته و دنبال میکند.
7⃣گفتنی است که نمیتوان و نباید هر انتقادی -مخصوصاً، اگر مستند و دلسوزانه باشد- را به حساب مخالفت با این یا آن قوه محترم نظام نوشت. به گفته جناب آقای اژهای، ریاست محترم و متعهد قوه قضائیه در نشست ۸ خرداد شورای عالی قوه قضائیه: «امروز بسیاری از مردم متدیّن و شهیدداده برای انقلاب و نظام، بهحق نسبت به برخی از ناهنجاریهای اجتماعی از جمله مقوله عفاف و حجاب، دغدغه و توقع دارند؛ این قبیل موارد از خیرخواهی مردم متدیّن ما نشأت میگیرد؛ ما به شدت از این موضوع استقبال میکنیم».
8⃣و بالاخره انتظار آن است که مسئولان محترم در مقابل پرسشها و انتقادات جدی و مستندی که درباره لایحه عفاف و حجاب مطرح است پاسخگو باشند و اگر این انتقادات را وارد میدانند در اصلاح لایحه درنگ نکنند که «خیلی زود، دیر میشود»!
هدایت شده از mesaghمیثاق
بسم الله الرحمن الرحیم
درست ۱۱ فروردین ۱۴۰۲👇
بچه جلوی تلویزیون نشسته. یک #انیمیشن میبیند پر از فضانوردی و قهرمانبازی. بعد، به مادرش پیله میکند برایش دان.لودش کند که مثل بیشتر بچهها، صدبار دیگر تماشایش کند. اگر شانس بیاوریم و مادر با #سواد_رسانه بیگانه نباشد، احتمالاً فوری زیر بار نمیرود. بچه تیر خلاص را میزند: «شبکهٔ پویا پخشش کرده!» خاطر مادر جمع میشود. #رسانه_ملی و #شبکه_کودک ایران امن هستند. انیمیشن را برای بچه میگیرد. میخواهد در زمان انیمیشندیدن بچه، با آسودهخاطری به کارهایش برسد که ناگهان با صحنهٔ عریان بوسهٔ لبهای دو هم!جنس!باز! مواجه میشود!!! (آلبوم تصاویر)
موقعیت فرضی بالا، تنها یکی از دلایل مخالفت من با پخش #انیمیشن کثیف #لایت_یر از شبکهٔ کودک است که قرار بود یازدهم فروردین پخش شود و شد !!!
خیلیها میگویند با حذف آن سکانس لعنتی، اثر برای تماشا امن میشود. گیریم که شد! شما نمیتوانید در تمام زمان پخش اثر، زیرنویس کنید که: «حتماً بعدتر هم نسخهٔ پالایششده را برای دلبندانتان بگذارید»! شما نمیتوانید انتظار داشته باشید همهٔ مادران ایران از منظر سواد رسانه در یک سطح باشند. (در یکی از مدارس خاص و گران تهران، کلاس بررسی انیمیشن داشتم و همانجا مادری بود که حتی نمیدانست چطور بستهٔ نت همراه بخرد و انیمیشن دانلود کند و همهچیز را به کافینت محل سپرده بود!!!) اصلاً گیریم همهٔ مادران دکترای سواد رسانهای دارند! تماشا، حب میآورد. #کاپیتان_آلیشیا میشود قهرمان ذهن بچه. نشد! نفهمیدید! عیان میگویم: یک زن هم!جنس!باز! میشود قهرمان بچه! بچه هم تا ابد بچه نمیماند. یک روز مثل ما بزرگ میشود و یاد میگیرد به جای کافینت محل، خودش زحمت دانلود را بکشد
و پناه بر خدا از آن روز، اگر بچه را به تماشای آثار پاکیزه عادت نداده باشیم…
#پیکسار که دست از سر اسپینآفها برنمیدارد! باید تنوبدنمان بلرزد که در قسمتهای بعدی باید با قیچی به جان کدام سکانس بیفتیم! همین که از یک بوسه در اینجا به انیمیشن #دنیای_عجیب رسیدند که شخصیت اصلیاش رنگینکمانیست، یعنی دستفرمان همین است.
دنیا این را فهمید، شما نفهمیدید. بروید ببینید چند کشور در دنیا جلوی پیکسار ایستادند و اکران لایتیر را در کشورشان تحریم کردند. شما اگر زحمت جستوجو به خودتان میدادید که وضع ما این نبود! زحمت بکشید در همین صفحهٔ نیموجبی حقیر، هایلایت انیمیشن ندیدنی را ببینید تا باخبر شوید در همان آمریکا روی سردر سینمایشان اطلاعیه چسباندند که این اثر برای کودکان مناسب نیست.
دنیا جلوی جریان چرک رنگینکمانی در انیمیشنها ایستاده تا لااقل مرزبندی خودش و آرمانهایش را با این پولپرستها روشن کند. شما هم دارید گل آنتن رسانهٔ ملی را تقدیم این جریان میکنید!!! چیزی از «روح حاکم بر اثر» نمیفهمید. نمیدانید مشکل فقط آن چند ثانیه نیست که با قیچی درش بیاورید و خلاص. اصلش مشکل آن بزرگوارانیست که بدون تخصص و سواد، زیر بار مسئولیت میروند…
عکس آخر را یک مادر از تلویزیون خانهاش برایم فرستاده. دایرکتم پر از پیام مادرانیست که از من خواستهاند صدا به اعتراض بلند کنم. برای من هیچکاره، آن عکس آخر، بس است. اینکه به قدر وسع اندک خودم، حوالی خودم را با خردهنوری روشن کنم و چراغ دست مادران بدهم.
شما اما، شما از پشت میزهای عریض و طویلتان،
بگذریم....
پناه بر خدا از روز حساب…
✍ پرستو عسگرنجات
هدایت شده از mesaghمیثاق
حالا که یه عده دارن جلوههای شیطانی را منتشر میکنند ، بذارید بگم که با خانواده رفتیم بیرون بستنی بخوریم ، ولی لذت صحنهای که تو بستنیفروشی دیدم قابل قیاس با خوردن بستنی سنتی نبود !
کارگر جوان بعد از اینکه سرش خلوت شد ، وضو گرفت و اومد در مقابل خالق خودش به نماز ایستاد.
دورت بگردم پسر
✍️شیخ شبانی
هدایت شده از mesaghمیثاق
استوری سلبریتی های معلوم الحال برای مرگ یک آتئیست اونم به سرعت نور دو نکته رو روشن میکنه👇
✅ اینا اصلا براشون خدا و دین ارزشی نداره ...
« به هر حال میزان ؛ حال آدم هاست.
وقتی مرگ یک بی خدا انقدر ناراحتت میکنه و به راحتی تاییدش میکنی یعنی باهاش همفکری.
پس ادای خدا باوری و انسان دوستی رو در نیار ، چون اصلا بهت نمیاد سلبریتی محترم »
✅ درد اینها درد مردم نیست که اگر بود برای اون مدافعان وطنی که برای امنیت همین ها جونشون کف دستشون بود هم استوری می گذاشتند...
خوش به حال اون دسته از مردمی که این تناقضات رو می ببینند و تحلیل می کنند و راهشون رو از این معلوم الحال ها جدا می کنند ، که البته برائت کنندگان این وادی تعدادشون کم نبوده این مدت ...
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دین را باید از دین شناس گرفت نه مکاره های سیاسی...
نظر آقای جوادی در مورد "لا اکره فی الدین"