جلسه اول جریان منظومه فکری رهبری.mp3
24.51M
#بشنوید
🔰 سخنرانی استاد عبدالحسین خسروپناه با موضوع جریان منظومه فکری امام خامنهای
#جلسه_اول
https://eitaa.com/mesagh
💠 مسئوليت تعادل اجتماعى
🔻 تعادل اجتماعى در جامعه با اقدامات زير انجام مىپذيرد:
⬅️ اولًا: فراهم شدن حداقل آسايش و رفاه براى هريک از افراد جامعه كه اين كار با ارتقای سطح معيشت كسانى كه وضعيت زندگیشان از اين حد پايينتر است صورت مىگيرد.
در حديثى امام موسىبنجعفر عليهماالسلام درباره مسئوليت حاكم در مورد اموالِ زكات فرمود:
🔸 «إنّ الوالي يأخذُ المِال فَيُوجّهه الوَجه الذي وَجّهه الله لَه عَلى ثَمانية أَسهُم لِلفُقراء وَالمَساكِين ... يُقسّمها بَينَهم بِقدرِ مَا يَستغنَون فِي سِنتِهم بِلا ضِيق وَلا تقتير، فإن فَضل مِن ذَلك شَيء ردّ إلى الوالي وإن نَقص مِن ذلك شَيء وَلم يكتفوا بِه كان عَلى الوَالي أن يُموّنهم مِن عِندهِ بِقدرِ سِعَتهِم حَتى يستغنوا»؛ همانا زمامدار، مال [زكات] را از مردم میگيرد و آن را در آنچه خدا دستور داده به مصرف مىرساند؛ آن را هشت سهم كرده، فقرا، مساكين... و در ميان آنان و بهاندازهاى كه هزينههاى سال خود را بىهيچ تنگدستى و فشارى داشته باشند تقسيم كند. اگر چيزى از آن باقى ماند، به زمامدار برمىگردد و اگر كم بود و نتوانستند بدان بسنده كنند، بر زمامدار است كه از نزد خود به اندازهاى كه بىنيازشان كند، به ايشان بپردازد.
🔹 اين حديث بهروشنى بيان مىكند كه هدف نهايىاى كه اسلام درصدد تحقق آن است و مسئوليت آن را به عهده حاكم گذاشته، بىنيازى هر فرد در جامعه اسلامى است.
⬅️ ثانياً: براساس قاعده يازدهم تعيين حدود خرج كردن و جلوگيرى از بالا رفتن فوقالعاده سطح زندگى اقتصادى و تجاوز از حد معقولى از رفاه كه در جامعه امكانپذير است. با اين دو امر، تعادل اجتماعى در سطح زندگى اقتصادى مردم تحقق مىيابد.
⬅️ ثالثاً: جلوگيرى از احتكار ثروت و انباشته شدن سرمايه در دست طبقهاى خاص و تلاش در جهت تهيه امكانات كار و فرصت توليد براى همه مردم...
https://eitaa.com/mesagh
9.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏢 اندیشکده های آمریکا و اسرائیل مشغول بحث حجاب و عفاف در ایران...
🔴 برای براندازی حکومت ایران باید #حجاب زنان را نشانه بگیریم!
✔️ فقط کافیه مطمئن باشیم دشمن از چه راهی میخواد وارد بشه!
#نهضت_روشنگری #تبیین و تبلیغ
#نهضت_مطالبه_گری
https://eitaa.com/mesagh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 در مورد حجاب بعضیها میگن "لا اکراه فیالدین" (هیچ اجبار و زوری در دین نیست) معنای این عبارت قرآنی چیه؟
https://eitaa.com/mesagh
خبر و نظر👈 نقد اظهارات هادی غفاری توسط قدیری ابیانه
خبر👈اظهارات جدید هادی غفاری از فتنه گران ۸۸:
*تنها راه اثرگذاری ايران در عرصه بينالمللی کنار گذاشتن تنش با دنیاست.
*امروز ايران بيش از هميشه در عرصه بينالمللي به تعامل سازنده و مثبت با جهان نياز دارد. از ابتداي انقلاب قرار بود ما با همه کشورهاي جهان جز اسرائيل تعامل سازنده داشته باشيم. تنها راه تأثيرگذاري ايران در عرصه بينالمللي کنار گذاشتن تنش و تعامل سازنده با کشورها جهان است.
*مردم ايران به دنبال آن هستند که مسئولاني داشته باشند که زبان ارتباط با جهان را خوب بلد باشند و با زبان و لحن بينالمللي با کشورهاي جهان سخن بگويند.
نظر👈 قدیری ابیانه:
*بعد از انقلاب دولت بازرگان دنبال تعامل با آمریکا بود. به مدت ۱۰ ماه سفارت آمدیکا بزرگترین سفارت خارجی با بیشترین دیپلمات بود. اسناد بدست آمده نشان می دهد که آنها از این فرصت برای ضربه زدن به انقلاب، کودتا، فلج کردن اقتصاد، تجزیه کشور و ... استفاده کردند.
* از جمله لوازم تسلط در گفتگو با جهان شناخت طرف مقابل و دشمن شناسی است.
*اصلاح طلبان نشان دادند که نه تنها دشمن و دشمنیهایش را نمیشناسند بلکه مجذوب ، شیفته و مرعوب غربند.
https://eitaa.com/mesagh
جو سیاسی حاکم بر تفاهم نامه ایران و چین آنقدر سنگین است که ما جرأت نمی کنیم از مفاد آن سوال کنیم. اگر سوال کنیم یا غرب زده ایم، یا آمریکایی یا خودفروخته.
متاسفم.
☘ دکتر حمیدرضا مقصودی
https://eitaa.com/mesagh
۲ میلیون نفر در بهار از بازار کار خارج شدند
رئیس مرکز آمار ایران: « با شیوع کرونا در بهار امسال نسبت به فصل مشابه سال قبل، ۲ میلیون نفر از بازار کار خارج شدند که بیش از ١ میلیون و ٢٠ هزار نفر آن را زنان و ٩٧٠ هزار نفر آن را مردان تشکیل میدهند و ۱.۵ میلیون نفر از شاغلان کم شده است».
در اسفند ماه گفته بودیم که در صورت تداوم بازی کرونا، تا ۵ میلیون نفر در سال ۱۳۹۹ از بازار کار خارج میشوند. تا کنون مرکز آمار تا ۲ میلیون نفر را اعلام کرده است.
امیدوارم سایر پیشبینیهای ما غلط بوده باشد. در غیر اینصورت، پاییز و زمستان سخت تری را خواهیم داشت.
☘ تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
https://eitaa.com/mesagh
🔴 سوراخی که هشتبار از آن گزیده شدند❗️
♦️پنج سال پیش در ۲۳ تیر ۹۴ توافق لوزان موسوم به #برجام نهایی شد. اما برجامی که آب خوردن مردم هم به آن بند بود، بعد از گذشت پنج سال به چنان حال و روزی افتاده که دیگر کسی نامی هم از آن نمیبرد. اما این برای بار اول نبود که گروهی ثابت در کشور ما با خوشبینی به طرف بدعهد مقابل روی آورده و از آن رودست میخورد❗️
#حافظه_تاریخی
#غرب_گرایان
1️⃣ بار اول – شکست مذاکره در دولت موقت آقای بازرگان
گام اول مذاکره ایران و آمریکا با هدف عودت ۱۲/۵ میلیارد دلار هزینه تجهیزات نظامی خریداری شده توسط شاه از آمریکا انجام گرفت. دولت موقت، تجهیزات نظامی را مطابق وعده تحویل نگرفت؛ اما آمریکا برخلاف توافق، هزینههای وعده داده شده را هرگز بازپس نداد.
2️⃣ بار دوم - شکست در مذاکره الجزایر برای آزادی گروگانهای آمریکایی
گام دوم، مذاکرات برای آزادسازی باقی مانده گروگانهای لانه جاسوسی توسط اصلاحطلبان در الجزایر انجام شد. ایران، گروگانها را مطابق وعده آزاد کرد اما آمریکا نه تنها به وعدههای خود عمل نکرد (۱۲/۵ میلیارد دلار را پس دهد، ایران را تهدید نکند و در امور داخلی ایران دخالت نکند) که از سال ۵۹ رسماً ایران را تحریم و محاصرهی اقتصادی کرد.
3️⃣ بار سوم، شکست مذاکرات مکفارلین
علیرغم مخالفت امام، مکفارلین همراه با مشاور نخست وزیر اسرائیل – آمیرام نیر- به ایران میآیند. مکفارلین مطابق وعدهی قبلی با خود ۵۰۰ موشک تاو آوردند که بر روی موشکها آرم انبارهای رژیم صهیونیستی خورده بود؛ این سلاح تاریخ مصرف گذشته بود و میبایست از رده خارج میشد. مسئولین ما رودست خوردند و سلاحها بازپس فرستاده شد.
4️⃣ بار چهارم – دخالت مستقیم در جنگ ایران و عراق و حمایت و پشتیبانی همهجانبه از صدام که در نتیجهی آن، پیروزی قطعی ایران در سالهای پایانی جنگ به عدمالفتح و پذیرش قطعنامه ۵۹۸ مبدل شد.
5️⃣ بار پنجم – اعمال تحریمهای هلمز برتون و داماتو در دورهی سازندگی و اصلاحات
آمریکا مزد اقدامات خوشبینانهی دولت کارگزاران و سازندگی (که با سیاست پنجرههای باز به روی غرب، روی کار آمدند و به مدت ۸ سال همهی قواعد و طرحهای غربیها در بانک جهانی، صندوق بینالمللی پول، طرح وازکتومی و... را پیاده کردند) را با تصویب تحریم هلمز – برتون و قانون داماتو دادند!
6️⃣ بار ششم – قرار دادن ایران در لیست محور شرارت، هم ارز عراق (صدام) و کره شمالی.
محمد خاتمی پیشنهاد گفتگوی تمدنها را در سازمان ملل ارائه کرد؛ آمریکا در همین سال، جنگ تمدنها را آغاز کرد و حوادث یازدهم سپتامبر را براه انداخت. به افغانستان یورش برد و دولت ما در این جریان با آمریکاییها همکاری کرد؛ اما پس از آنکه خر آمریکا از پل گذشت، ایران را هم طراز با عراق (صدام) و کرهی شمالی در لیست محور شرارت گذاشت.
7️⃣بار هفتم – شکست مذاکرات هستهای در سعدآباد
پاییز سال ۸۲ با اروپا وارد مذاکره شدیم. وزیر خارجه آلمان، انگلیس و فرانسه وارد ایران شدند. آقای روحانی تسلیم شد و ما تعلیق داوطلبانه را شروع کردیم. همهی تأسیسات هستهایمان را پلمپ کردیم. سپس گفتند تعلیق موقت پذیرفته نیست باید تعلیق دائم داشته باشید. پروتکل الحاقی را نیز باید بپذیرید و حق داشتن یک سانترفیوژ را ندارید. ایران نیز برای پذیرش آن کمی اعلام آمادگی کرد! تا سال ۸۳ مطابق خواستشان جلو رفتیم؛ اما اوایل سال ۸۴ که زیادهخواهیهایشان جدی شد رهبرمعظم انقلاب دستور فک پلمپ را صادر کردند.
8️⃣ بار هشتم – شکست برجام
https://eitaa.com/mesagh
🔴شکایت ۳۶ نماینده مجلس از جهانگیری بابت نقض قانون
♦️«ایزدخواه» نماینده تهران در مجلس:۳۶ نماینده از معاون اول رئیس جمهور بابت انتقال شرکت بازرگانی دولتی از وزارت جهاد کشاورزی به وزارت صمت و نقض قانون تمرکز وظایف بخش کشاورزی شکایت کردند.
♦️اگر این موضوع در صحن علنی به تصویب برسد قطعا شکایت را از قوه قضائیه پیگیری خواهیم کرد.
https://eitaa.com/mesagh
🔴 وزارت امور سیاره؛ نظم نوین سیارهای؟!
✍️ #حسن_عباسی
🔹 از سال ۱۴۰۰ با بازگشت وزارت امور خارجه به قاعدهی فقهی نفی سبیل و سلطه، شعار استقلالگرایی انقلاب اسلامی در سال ۵۷ در کانون سیاستها خواهد بود.
🔸 استقلال ملی قابل معامله و مذاکره نیست.
✅ حاکمیت جریان لیبرال که به بهانه جهانی شدن مناسبات، مدعی بیهودگی استقلال است، ماههای آخر خود را میگذراند. در سال ۵۷ شعار استقلال ، مقدم بر آزادی و جمهوری اسلامی بود.
🔹 آمریکا، اروپا، روسیه و یا چین، در جهان چندقطبی؛ نقش حریف یا رقیب یا دشمن دیگر ملتها را ایفا میکنند. ایران قرن جدید، خود یک قطب ویژه در نظام چندقطبی است؛ نه کشوری در مدار دیگران.
🔸 امور خارجه در نام وزارت امور خارجه، مفهومی کهنه و مربوط به دوران ماقبل پدیده سیاره هوشمند است. در ایران قرن جدید؛ وزارت امور سیاره متولی ابعاد جهانی تمدن اسلامی است.
✅ با تضعیف روزافزون غرب در قرن جدید هجری؛ به مرور نظم نوین سیاره شکل میگیرد. لذا وزارت امور سیاره متولی سهم ایران در نظم جدید جهانی خواهد بود.
🔹 هنر دیپلماسی هوشمند این است که از موضع استقلال، در سیاره هوشمند به تعامل با دیگران بپردازد. به شرطی که بانی نظم کهنه جهان را، کدخدای سیاره هوشمند ندانند.
💢 هنری کیسینجر در کتاب «نظم جهان» به شدت نگران فرسودگی نظم غربی جهان است که از معاهده وستفالیا برآمد. اما نظم نوین سیاره جایگزین نظم کهنه نیشن استیت خواهد شد.
https://eitaa.com/mesagh
🔴 حاميان غرب؛ منتقدان توافق با شرق
💬 #فرشاد_مهدیپور
🔹 برنامه راهبردی ۲۵ ساله ایران و چین به سرخط اخبار داخلی و بینالمللی تبدیلشده است.
🔸 حساسیت موضوع تا آنجایی بالا میرود که وزارت خارجه آمریکا در حساب توییتری خود از توافقنامه جنجالی بین ایران و چین بهعنوان ترکمنچای دوم یادکرده و آن را یکطرفه به نفع چین دانسته است.
✅ هر روز هم بر دامنه این حواشی افزوده میشود و برخی از حامیان توافقنامه برجام در داخل کشور نیز انتقاداتی علیه این برنامه راهبردی وارد و مسئله خاک فروشی و پایمال شدن عزت ملی ایرانیان را همسو با دولتمردان کشورهای بیگانه تکرار میکنند.
🔹 برخی نخوانده و بندهای آن را ندانسته نقد میکنند و امید به مذاکرات مجدد با طرف غربی را در دل آمریکاییها روشن نگه میدارند.
🔸 ایران با یک مسئله سیاسی_امنیتی از جانب غرب برای ضربه زدن به این برنامه مشترک ۲۵ ساله روبرو است و دشمنان تمام ظرفیت خود را برای مقابله با این توافق راهبردی به خط کردند.
💢 اگر هژمونی ایجادشده بهواسطه سلطه تحریمهای آمریکا بشکند، این کشور دیگر توانایی برای جلوگیری از گسترش تمدن ایران و چین نخواهد داشت و هرروز در جامعه جهانی به سمت انزوا حرکت خواهد کرد.
https://eitaa.com/mesagh
🔴 ۵ بار درخواست دیدار با روحانی به جایی نرسید!
💬 #روزنامه_جوان
🔹 طیبه سیاوشی، نماینده سابق مجلس که با لیست اصلاحطلبان به صحن علنی راه پیدا کرد، از وضعیت زنان در دولت روحانی ناراضی است. او میگوید: «ما بیش از پنج بار درخواست دیدار با رئیسجمهور را دادیم و به اشکال مختلف این خواسته خود را پیگیری کردیم، اما نتوانستیم با ایشان دیدار کنیم در حالی که ملاقات با آقای رئیسی به سهولت دنبال شد و دستاوردهای خوب داشت.».
🔸 اما گلایههای سیاوشی از عدم تحقق وعدههای حسن روحانی در مورد زنان فقط به بی پاسخ ماندن درخواستشان برای دیدار با رئیسجمهور ختم نمیشود. داغ وزیر زن به دل اصلاح طلبان مانده است و این از سخنان سیاوشی هویداست: «دولت دوازدهم برای به دست آوردن قدرت، از رأی زنان استفاده کرد، اما در عین حال برای اینکه بتواند آن موانعی را که در راه کسب قدرت برای زنان وجود دارد کاهش دهد تلاشی نکرد.
✅ ما در دولت آقای احمدی نژاد وزیر زن داشتیم که دستاورد بسیار بزرگی بود که اتفاقا وزیر بهداشت دوره احمدی نژاد بسیار زن موفقی بودند و متأسفیم که فرصت برای زنان تکرار نشد.
🔹 تلاشمان برای اینکه یک وزیر زن در رأس آموزش و پرورش قرار بگیرد هم به جایی نرسید، همچنین در مورد استانداران زن، متأسفانه همراهی وجود نداشت و موانع جدی بود.» روحانی شعارهای متعددی داد که به آنها عمل کرد.
🔸 گرچه با وضعیت معیشتی این روزها بعید است کسی از مردم اعتنایی به این برآورده نشدن وعدههای سیاسی و فرهنگی داشته باشد، اما در هر حال خود اصلاحطلبان اکنون معترف هستند که آن وعدهها فقط شعار بود که برای جمع کردن رأی بیان شد و در عمل اتفاقی نیفتاد.
✅ از جمله روحانی تلاش کرد خود را حامی حقوق زنان جا بزند و موفق هم شد که این تلقی را از خود و دولتش ایجاد کند؛ اما پس از پیروزی در انتخابات که دیگر به رأی زنان نیازی نبود، مسیر خود را طی کرد.
💢 حتی معاونت امور زنان در دولت دوم روحانی به معصومه ابتکار رسید که سابقه کار در حوزه زنان و خانواده را نداشت و معلوم شد معاونت امور زنان و خانواده در دولت روحانی صرفاً یک کرسی تشریفاتی برای بده و بستانهای سیاسی و راضی نگه داشتن رفقاست.
https://eitaa.com/mesagh