هدایت شده از mesaghمیثاق
6.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚫️ نحوه تامین مسکن در طرح نهضت ملی مسکن
👤 #فرهاد_بیضایی
✔️ عرضه زمین به صورت ۹۹ ساله و اصرار وزارت راه و شهرسازی بر عرضه رایگان زمین باعث شده که مساله تامین زمین به مشکل بر بخورد.
#اقتصادی #اجتماعی
➖➖➖➖➖➖➖
هدایت شده از mesaghمیثاق
⚫️ اگر زینبی روایت نکنیم...
👤 #محسن_مهدیان
1️⃣ یکم. هرجا جنگ فیزیکی بوده، پیش از آن جنگ روایت ها شکل گرفته است. آمریکا به عراق حمله کرد؛ به بهانه نابودی سلاح کشتارجمعی. به افغانستان حمله کرد به بهانه 11 سپتامبر. صدام به ایران حمله کرد به بهانه نقض یک توافقنامه بین المللی.
✔️ بهانه یعنی چی؟ یعنی روایتی از واقعیت که بتواند افکار عمومی را مجاب کند که این هجمه فیزیکی مشروع است.
کربلا نیز همین بود...
2️⃣دوم. زمانه ای را که کربلا ساخت مرور کنید...
شهادت امام حسن و نقض صلح نامه و سب امیرالمومنین و جلوگیری از تفسیرقرآن و ترویج عقاید دروغین مثل جبر و بدعت های آشکار و نصب منافقین در پست های کلیدی و در انتها تلاش برای بیعت گرفتن از تک تک مسلمانان تا همه زشتی ها را رسمیت ببخشد.
▪️ معاویه همه ابزارهای جنگ روانی را بکار بست؛ از تطمیع تا تهدید و تحمیق تا سفیدنمایی خود تا خوارانگاری اهل بیت تا شعارهای دروغین تا شایعه ها و ...
✖️ به بخش هائی از ادبیات نامه معاویه توجه کنید که چطور برای تحمیق دیگران به سیدالشهدا می نویسد: "تقوا پیشه کن و با خویشاوندان خود جنگ نکن...از تو انتظار نداشتم چنین کنی. ...تو داری نقص عهد می کنی. ...خود را خوار نکن"
✔️ خلاصه اقدامات روانی معاویه وارونه نمائی حقایق بود. چنان تصویری از امیرالمومنین ساخته بود که مردم از فرزندانش نیز کینه گرفتند... تا عاشورا رقم خورد...
3️⃣سوم. خطبه منا را ببینید...
خطبه سیدالشهدا دو سال قبل از عاشورا. حضرت در آنجا در میان 700 نفر از صحابه و تابعین سخن گفتند. 2 بند در این خطبه می درخشد. یکی شناساندن ماهیت انحرافی بنی امیه و دیگر انذار و هشدار به علما و خواص. فرمودند چرا مقابل ظلم ها ساکتید؟ بانی ظلم به ضعفا شمائید...شمایی که امربه معروف و نهی از منکر نمی کنید...
4️⃣چهارم. مخاطبان جنگ روانی معاویه را ببینید...
مردم کوفه و شام. اما ایندو متفاوت بودند. مردم شام به شدت دنیاگرا و جاهل و بی قید. اما مردم کوفه نه. مردم کوفه ظاهرا اهل دین بودند اما بی طرف. جامعه ای نیم بند که می خواستند نه با باطل باشند و نه حق. به تعبیر امروزی ها مذهبی سکولار و صورتی و عافیت اندیش و محافظه کار.
5️⃣پنجم. شد آنچه نباید می شد...اما همچنان جنگ روایت ها.
خلاصه تقابل رسانه ای ابن زیاد و یزید مقابل اسرا چنین بود: شکست خوردید و این شکست یعنی مغضوب خدائید. خواستند بگویند قلت و مصائب بر حسینیان نشانه باطل بودن و فتوحات ظاهری یزیدیان نشانه حق بودن است.
این دست اقدامات برای تان امروزی نیست؟ بماند. اما ما رایت الا جمیلا مقابل همین دسیسه بود. نفرمود زیبایی دیدم. فرمود جز زیبایی ندیدم. یعنی همه این بلاها و مصائب برای ما جز پیروزی نبود و چنان شرح داد که در تاریخ بماند و دست به دست شود تا امروز...آن حسینی را که دشمن کشت پیش چشم دوست/ چشم دشمن کور اینک عالمی مجنون اوست
▪️ سبک روشنگری حضرت زینب و امام سجاد در دو شهر کوفه و شام و در مجالس یزید و ابن زیاد متفاوت بود. در کوفه هشداردهنده تا از خواب غفلت بیدار شوند و اما در شام آگاهی دهنده تا حجاب خرافات و جهل ها برداشته شود؛ این نیز مهمترین درس جنگ روایت ها یعنی مخاطب شناسی است.
در هردو مجلس عده ای می گریستند. اما در کوفه جماعتی کمر به جبران بستند و در مجلس یزید گروهی جدا شدند و مجلس ختم و عزا گرفتند ...و اینطور شد که کربلا در کربلا می ماند اگر زینب نبود.
6️⃣ششم و در نهایت. و اگر زینبی روایت نکنیم...
در جنگ روایت ها شکست بخوریم باز هم خون ها ریخته می شود. خون عجمیان ها و آرمان ها و رضازاده ها و زینال زاده ها ثمره تسلط موقت روایت دشمن در فضای مجازی بود. برخی مسخ شدند و خون بهترین ها را ریختند.
و اما غلبه دشمن در جنگ روایت ها آنجا شکل می گیرد که اهل خرد و علما و خواص سکوت کنند. ببینند و بگذرند. خطبه منا خاطرتان هست؟ همان. اینجاست که در مارپیچ سکوت خواص، اوباش بپا می خیزند و تلقی قدرت و تسلط برای جبهه باطل می سازند و دو جماعت جاهل(غرب زده و شامی مسلک) و جماعت وسط باز(حزب اللهی سکولار و کوفی صفت) نیز همراهی می کنند. اینجاست که خون ها ریخته می شود. خون بهترین ها. حتی خون انسان کامل. چه بخواهیم و نخواهیم.
لب کلام؛
🔚 هرکس هرجا هست قیام کند. قیام امروز روایت حق است و منحصر به رسانه ها و منبری ها نیست. جنگ روایت ها جنگ توده هاست. هرکس هرجا نشسته، بایستد...واگرنه عاشوراها رقم می خورد. پایان پیام.
#فرهنگی #سیاسی
➖➖➖➖➖➖➖
هدایت شده از mesaghمیثاق
10.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شمیم قدسی قرآن در نسیم میپیچد...
🔹همصدا با جریان جهان اسلام در محکومیت هتک حرمت «قرآن کریم» در یازدهمین قسمت برنامه «از سرگذشت» یونس شاهمرادی، قاری بینالمللی قرآن مهمان این برنامه خواهد بود.
🔹شاهمرادی در بزرگترین مسابقه قرآنی جهان اسلام "عطرالکلام" به مقام اول دست یافت.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 متن لایحۀ جدید حجاب منتشر شد
💬 #فارس
🔹 براساس لایحۀ حجاب، هر شخص با همکاری با دولتها، شبکهها، رسانهها، گروهها یا سازمانهای خارجی یا معاند و یا بهصورت سازمانیافته ترویج برهنگی، بیعفتی و بیحجابی کند به حبس و جریمۀ نقدی درجه ۴ محکوم میشود.
🔸 هر شخصی در فضای مجازی یا غیرمجازی به اصل حجاب توهین کند یا برهنگی، بیعفتی، بیحجابی یا بدپوششی را ترویج کند، برای بار اول به جریمۀ نقدی درجه ۴ و بهتشخیص مقام قضایی از ۶ ماه تا ۲ سال به ممنوعالخروجی و ممنوعالفعالیتبودن در فضای مجازی و حذف محتواهای سابقِ ناقض قانون محکوم میشود و در صورت تکرار، جریمۀ نقدی یک درجه شدیدتر میشود و سایر مجازاتهای بار اول نیز تکرار میشود.
✅ هر زنی در انظار یا اماکن عمومی یا معابر کشف حجاب کند بار اول معادل حداکثر جریمۀ نقدی درجه ۶ و بارهای بعدی به جریمۀ نقدی درجه ۵ محکوم میشود. در صورت تکرار بیش از ۴ بار هم مجازات این فرد مانند مجازات ترویجدهندههای بیحجابی خواهد بود.
🔹 در صورتی که در محل کسب، حرفه یا شغل، صاحبان یا کارکنان آنها به هر ترتیب مرتکب برهنگی، بیعفتی، بیحجابی یا بدپوششی شوند، علاوه بر مجازات متخلف، صاحب حرفه یا شغل بار اول به جریمۀ نقدی درجه ۵ یا پرداخت ۲ ماه سود ناشی از درآمد آن شغل (هرکدام که بیشتر باشد) محکوم میشود و به تشخیص قاضی از ۶ ماه تا ۲ سال ممنوعالخروج خواهد شد. اگر این موضوع تکرار شود به جریمۀ نقدی درجه ۴ یا پرداخت ۴ ماه سود ناشی از درآمد آن شغل و ممنوعالخروجی از ۶ ماه تا ۲ سال محکوم میشود.
🔸 اگر شخصی که دارای شهرت یا تأثیرگذاری اجتماعی است، در فضای مجازی یا غیرمجازی مرتکب بیحجابی شود یا آن را تبلیغ کند، علاوه بر محکومیت به مجازات در خصوص جرم ارتکابی، به جریمۀ نقدی درجه ۲ یا پرداخت ۱۰ درصد از کل دارایی (هر کدام که بیشتر باشد) محکوم میشود.
✅ همچنین فرد دارای شهرت بهمدت ۶ ماه تا ۵ سال از فعالیتهای شغلی یا حرفهای محروم خواهد شد. علاوه بر این بهتشخیص قاضی ۲ سال ممنوعالخروج میشود و از ۶ ماه تا ۲ سال حق فعالیت در فضای مجازی نخواهد داشت و تمام معافیتهای مالیاتیاش لغو خواهد شد.
🔹 اگر این فرد مشهور دوباره بیقانونی را تکرار کند اینبار به جریمۀ نقدی درجه یک یا پرداخت ۱۰ درصد از کل داراییاش محکوم میشود. این فرد ۵ تا ۱۵ سال از فعالیتهای حرفهای محروم و ۲ سال ممنوعالخروج میشود. از ۶ ماه تا ۲ سال در فضای مجازی هم ممنوعالفعالیت خواهد شد.
🔸 سفارش تبلیغات به اشخاص حقیقی یا حقوقی که در داخل یا خارج از کشور در فضای مجازی یا رسانهای ترویج برهنگی میکنند ممنوع است و اگر کسی این کار را کند به جریمۀ نقدی درجه ۳ یا ۴برابر هزینۀ پرداختشده برای تبلیغات محکوم میشود و در صورت تکرار مجازاتش ۲ برابر میشود.
💢 اینها فقط بخشی از لایحۀ حجاب است، در این لایحه تکالیف مختلفی برای دستگاههای مختلف در نظر گرفتهشده و مجازات بیحجابی و بدپوششی در مکانهای مختلف گفتهشده که جزئیات آن را میتوانید اینجا بخوانید
#فرهنگی #اجتماعی
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 نقدی بر انفعال رسانه ای در جنگ شناختی
🔹 سم سکوت و سوی شناخت!
👤 #محسن_سوهانی
🔸 برای فهم دقیق ابعاد “جنگ شناختی” و ریشه تاریخی اش، کافیست به مرور واقعه کربلا بپردازیم. چه طور می شود در سال ۶۱ هجری، یک لشکر ۳۰ هزار نفره مسلمان که در بینشان تعداد زیادی فقیه و مجتهد، عابد و زاهد شب زنده دار و حافظ و قاری قرآن وجود داشت، نوه پیامبر اسلام و یاران مظلومش را با آن جنایت کم نظیر و قساوت غریب به شهادت برسانند؟! قطعا نمی توان گفت همه آن ها مزدور و منفعت طلب بودند، بلکه اتفاقا بخش عمده شان در نهایت اعتقاد، باور، اخلاص و برای رضای الهی قدم به میدان حق کشی گذاشتند. این جاست که باید اهمیت قدرت نرم را در گفت و گوی تامل برانگیز سریال تلویزیونی امام علی یادآور شد:
{معاویه:
قویتر از ذوالفقار علی سراغ داری؟
عمروعاص:
آری، جهل مردم!}
✅ جنگ شناختی(Cognitive warfare)، به عنوان یکی از زیرشاخه های نبرد نرم، چیزی جز بهره گیری از جهل یا به عبارت دقیق تر نقطه ضعف های ادراک انسانی برای جادوی ذهن و تسخیر باور او در جهت اهداف از پیش تعیین شده، با بهره گیری از ابزار ارتباطی و رسانه ای نیست. فن مکرآمیز و جادوگرانه ای که در تمام طول تاریخ ارتباطات انسانی و اجتماعی، بسیاری کج اندیش ها از سفسطه گران یونان باستان تا امثال معاویه، عمروعاص و این زیاد نیز در آن مهارت داشته اند و جلوه ای از جدال خیر و شر به نام جنگ شناختی را پدید آورده اند.
🔹 تمام انسان، هویت و کردار او(جهتش در زندگی) “باور” وی است که از شناخت ناشی می شود. اما این دستگاه ادراکی خالی از خلل نیست.
سوگیریهای شناختی (Cognitive bias) یا خطاها و تحریف های شناختی، نقطه ضعف های فرآیند ادراک انسان ها هستند که به گرایش، نگرش، وهم یا به عبارتی “باور غلط” منجر میشوند و بر روی ادراک، استدلال و تصمیمگیری اثر منفی میگذارند. اثرهایی چون: لنگرانداختن، ایکیا، گالاتئا، خطای هاله ای، تنزیل هذلولی و… که هر یک شرح تفصیلی دارند مشت هایی نمونه از خروار گسترده این چشم اسفندیارهای شناختی به شمار می روند، که برخی در حوزه های مختلف رسانه و فرآیند ارتباطات، از تبلیغات سیاسی گرفته تا بازاریابی فروش از آن ها بهره گیری یا بعضا سوءاستفاده می کنند…
🔸 ”مدیریت و تولید رسانه” در جهان امروز، خاصه طی شرایطی که رشد روزافزون ابزار ارتباطی در زمینه هایی چون: هوش مصنوعی مرز میان واقعیت و مجاز را بسیار کمرنگ ساخته، یک دانش-مهارت چندوجهی و پیچیده است که به مولفه ها و متغیرهای بسیاری، خصوصا در حوزه های میان رشته ای مانند: روانشناسی و علوم اجتماعی بستگی دارد.
در این عرصه و طی روند جنگ شناختی، اثر شترمرغ(ostrich effect) می تواند عارضه ای مرگبار برای فعالان رسانه ای باشد. فردی که تحت تاثیر اثر شترمرغ رفتار میکند ترجیح میدهد از اخبار و رویدادهای منفی یا هر شرایطی که ممکن است خلاف میلش باشد و کمی ناراحتی برایش پیش بیاورد دوری گزیند. این خطای شناختی سبب میشود کنشگر، میدان جنگ را به نفع رقیب خالی کند.
💢 در عصر قدرت بلامنازع رسانه های یک سویه، مانند: روزنامه، رادیو و تلویزیون متداول بود که در برابر اخبار و رویدادهای ناخوش آیند از روش "سکوت" و حتی "حاشا" بهره ببرند. اما فضای مجازی با رواج ارتباطات دوسویه و ایجاد جهان شیشه ای، زمین بازی رسانه ای و قواعدش، هر دو را متحول ساخته. در چنین شرایطی و در معرض جنگ شناختی، سکوت حکم سم مرگبار، گل به خودی و واگذاری میدان به دشمن را دارد. باید توجه اکید داشت که در کوران جنگ شناختی سه عامل سرنوشت ساز: “سرعت(دست اول بودن)، دقت(اعتبار) و جذابیت روایت” است که دست برنده را مشخص می سازد…
#فرهنگی #اجتماعی
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 هشدار مجلس نسبت به اقدامات زیانبار شورای رقابت
💬 #ایرنا
🔹نمایندگان مجلس نسبت به پیامدهای مربوط به تصمیمهای شورای رقابت در زمینه بازار خودرو هشدار میدهند و خواستار این هستند که این شورا نسبت به نگاه خود به صنعت خودرو تجدیدنظر کند.
🔸عضو کمیسیون اقتصادی مجلس؛هیچ وقت تعیین قیمت دستوری در صنعت خودرو کارساز نیست، شورای رقابت با تصمیمات اخیر خود بهطور علنی اعلام میکند که یک خودرو با کیفیتی پایین با قیمتی مشخص عرضه شود.
✅عضو کمیسیون آموزش مجلس، تصمیمهای خلق الساعه در صنعت خودرو مشکلهای جدی برای خودروسازان و خریداران خودرو به وجود آورده و میلیونها خانوار ایرانی را تحتالشعاع قرار داده است.
🔹دیگر نماینده مجلس نیز در مورد تصمیمهای شورای رقابت در حوزه خودرو معتقد است: مصوباتی که از گذشته تاکنون در این شورا تدوین شده است، نتوانسته گره ای از مشکلات این صنعت باز کند.
💢عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس نیز چگونگی تصمیم گیری شورای رقابت و فروش خودرو در کشور را «طنز تاریخی» میخواند و میگوید: این مدل از لحاظ منطقی، قانونی و شرعی اشکال دارد و باید متوقف شود.
#اقتصادی
هدایت شده از mesaghمیثاق
43.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥#بدون_تعارف
با مادری ک برای آزادی زندانیان تلاش میکنه
#آرشیو
هدایت شده از mesaghمیثاق
10.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥#بدون_تعارف
با کارخانه داری که سرمایه ش را...
#آرشیو
هدایت شده از mesaghمیثاق
12.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
معنویت_سکولار
✅ضدّیت با دین؛پروژه عملی سکولاریسم
🎙 مجتبی فلاحتی
▪️معنویت واژهای است که دارای اشتراک لفظی و فاقد معنای مشترک و واحد است. در آثار فلاسفهی بزرگ شرق و غرب هم معنویت به یک معنا نیامده است؛ معنویت اساساً یعنی به ماورای ماده نگاهداشتن.
▪️سکولاریسم نه به معنای ضدّیت با خداوند بلکه یعنی جداکردن فرآوردههای بشری از فرآوردههای الهی. بنابراین معنویت سکولار یعنی معنویت، اخلاق و ماورائی که منبعث از دین نباشد.
🌎 با_انتشار_مطالب_از_ما_حمایت_کنید
هدایت شده از mesaghمیثاق
✅ نجات مردم از سرگردانی
🔻در زیارتی از زیارتهای امام حسین (علیهالسّلام) که در روز اربعین خوانده میشود، جملهیی بسیار پُرمعنا وجود دارد و آن، این است: «و بذل مهجته فیک لیستنقذ عبادک منالجهالة». فلسفهٔ فداکاری حسینبنعلی (علیهالسّلام) در این جمله گنجانده شده است. زائر به خدای متعال عرض میکند که این بندهٔ تو - این حسین تو - خون خود را نثار کرد، تا مردم را از جهالت نجات بدهد. «وحیرةالضّلالة»؛ مردم را از سرگردانی و حیرتی که در گمراهی است، نجات بدهد. ببینید، این جمله چهقدر پُرمغز و دارای چه مفهوم مترقی و پیشرفتهیی است.
رهبر انقلاب 1369/6/21
✍🏻 در مرحله سوم و چهارم از مراحل پنجگانه انقلاب، دولت و جامعه باید به معنای واقعی اسلامی شوند.
امروز جبهه باطل با در دست داشتن یک امپراطوری رسانهای، با القا انواع شبهات، تهمت و دروغپراکنی ذهن و روح بسیاری از افراد را تسخیر کرده است. طبیعی است آن جامعهای که جهل او را فراگرفته و در وقایع سیاسی حساس، دچار حیرت و ضلالت میشود، اسلامی نخواهد بود.
دراین بین محرم همواره یکی از ابزارهای اصلی شیعه برای تببین و روشنگری بوده است. اما سؤال اینجاست که آن هیات سکولار که موضعی در حوادث و اتفاقات زمان خود ندارد، چگونه باعث رشد سیاسی و رهایی افراد از جهالت میشود؟
بنابراین هیات معیار و طراز، هیاتی است که هدفش هماهنگ و همراستا باهدف سیدالشهدا (ع) باشد. در غیر این صورت، آن هیات با چیزی که مدنظر امام(ع) است، قطعاً فاصله خواهد داشت.
حسینی
🌎 با_انتشار_مطالب_از_ما_حمایت_کنید
هدایت شده از mesaghمیثاق
21.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نظر اسلام درباره سکولاریسم
حسینی خراسانی
🌎 با_انتشار_مطالب_از_ما_حمایت_کنید
هدایت شده از mesaghمیثاق
💥 قابل توجه دلباختگان به مکاتب سکولار ( اسلام_آمریکایی) که در واقع هدفشان حذف اسلام از جامعه است.
یقیناً این افراد در خانه شان هم دین ندارند.
🌎 با_انتشار_مطالب_از_ما_حمایت_کنید