هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺تصاویری از سیل وحشتناک در لیبی
تا کنون حدود ۶۰۰۰نفر کشته شدهاند
هدایت شده از mesaghمیثاق
وزیر ارتباطات: بیش از ۷۷۰ روستا در سیستانوبلوچستان به شبکۀ پرسرعت اینترنت متصل شدند
🔹انشاءالله تا پایان سال همۀ روستاهای بالای ۲۰ خانوار استان را متصل به اینترنت و پروژۀ فیبرنوری منازل را هم در این استان آغاز خواهیم کرد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
۴ هواپيماى ربوده شده قبل از برخورد به برجها ١٠٢ دقيقه در اسمان نيويورك بدون مزاحمت پرواز كردند!
٢ هواپيما به دو برج برخورد كردن و برج سوم بصورت داوطلبانه خودش را فرو رويخت!
١٥ نفر از ١٩ رباينده سعودى بودند!
٤٤٢ روز طول كشيد تا بوش كميته تحقيق را تشكيل داد!
#يازده_سپتامبر
خانواده جورج بوش شریک تجاری خانواده بن لادن بود.
٢٨ صفحه از گزارش كميته تحقيق بمدت ١٤ سال از همه پنهان شد.
لاشه هواپيمايى كه قرار بود به ساختمان پنتاگون خورده باشد هرگز پيدا نشد.
بن لادن اموزش داده سيا بود و پيدا كردن او ١٠ سال طول كشيد. جنازه او هرگز به كسى نشان داده نشد
روز حادثه تعداد زيادى از مديران رده بالاى برجها و همينطور صاحب برج "لرى سيلوراستين" بصورت اتفاقى در محل كارشان حاضر نشدند.
صاحب برج چند روز قبل از حادثه ارزش برجها را در بيمه نامه دو برابر كرده بود.
امریکا به بهانه ۱۱-سپتامبر به منطقه ما حمله کرد تا بستری برای داعش و جنگهای خاورمیانه ایجاد کند
و در نهایت رئیس جمهور وقت امریکا جایزه صلح نوبل گرفت
هدایت شده از mesaghمیثاق
☑️سخنگوی ستاد اقتصادی دولت :
🔺روند آزادسازی پولهای بلوکه شده ایران در کره جنوبی ، عراق و ترکیه کامل شد !
هدایت شده از mesaghمیثاق
👆پروژه جدید مصیعلینژاد در سالمرگ مهسا کومله
🔺فردی که در تصویر مشاهده میکنید، دوران شیوع کرونا با انتشار فیلم لیسزدن ضریح، خدمت بزرگی به مصیعلینژاد و فاحش همراه او در رسانههای بیگانه کرده بود.
🔸وی اخیرا در پروژه تازه مصیعلینژاد، با انتشار فیلمهایی میکوشد تا با موضوع چندهمسری، موج تازهای از تبلیغ علیه اسلام، زیادت اربعین و مدافعان حرم راه بیندازد.
🔹مصیعلینژاد پوشش کامل شیطنتهای این فرد مسئلهدار را بر عهده گرفته است.
هدایت شده از mesaghمیثاق
اینکه #آیلار_حقی چطور میتونه در ۲۳سالگی دکتر باشه بماند😒 دخترک با ۲تا دوست پسرش رفته مشروب خوری؛ نامردها هم مست رهاش میکنند توی خیابون؛ آیلار بدون تعادل دست میگیره به دیوار و راه میوفته تا اینکه دیوار تموم میشه و میوفته توی گودبرداری بغل همین ساختمان😐 خدا عاقبتمون رو بخیر کنه؛
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️فیلم دوربین مداربستهای که پارسال منتشر شد نشون میده دوستپسر آیلار دم پارکینگ پیادهش میکنه و چون آیلار مست بوده تلو تلو میخوره میره توی گودال خونهای میفته که پیریزی کرده بودن و بر اثر سقوط، میلگرد توی بدنش میره و فوت میکنه.
🔹یه بار باشرف باشید شاید خوشتون اومد
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حاجآقا مرتضی تهرانی:
یوقت میبینی تو خیابون یه نفر به یاد خدا میفته و میگه: خدایا قربونت برم.
این از اینکه من با وضو رو به قبله از اول تا آخر مفاتیح رو بخونم و چیزی نفهمم بهتره.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔺بخش دوم: اوضاع پس از جنگ چگونه است و به کدام سو میرود؟
🔸در سال 2010 و در دوره ریاست جمهوری الهام علی اف، آذربایجان دکترین نظامی و گفتمان جنگی خود را به صورت رسمی اعلام کرد. در بخشی از این دکترین اعلام شد که نیروی نظامی در چارچوب های موجود بین المللی قابل به کارگیری است. منطبق با این سند، آذربایجان یکی از اصلی ترین تهدید امنیت ملی علیه خود را، اقدام علیه زیرساخت های صنعت انرژی میداند (فرآورده های نفتی بیش از 90 درصد از صادرات آذربایجان را تشکیل میدهد. صنعت نفت و گاز بین 33 تا 50 درصد از تولید ناخالص داخلی آذربایجان را شکل داده است. به لطف همین درآمدهای نفتی است که باکو ظرفیت های نظامی و انگیزه های تهاجمی خود را در سالهای اخیر افزایش داده است که منجر به جنگ سپتامبر 2020 و تهاجم به قره باغ و آرتساخ شد) و به همین دلیل پایگاه و نیروهای خارجی میتوانند در صورت تهدید امنیت ملی این کشور، در خاک آذربایجان مستقر شوند. به علاوه در این دکترین تاکید شده است که اگر مساله مناقشه قره باغ از راه نظامی قابل حل باشد، آذربایجان این حق را برای خود محفوظ میدارد. این تعریف مفهوم امنیت توسط آذربایجان، پای اسرائیل را به منطقه قفقاز جنوبی باز کرد (مابین سالهای2014 تا 2018، 17 درصد کل صادرات نظامی رژیم صهیونیستی به مقصد باکو بوده است) و همچنین، منجر به امضای پیمان « مشارکت استراتژیک و حمایت متقابل » میان جمهوری آذربایجان و ترکیه در آگوست 2010 شد که دو کشور را در مقابل تهدید خارجی، متعهد به اتحاد میکند. برگزاری رزمایش های سالانه، همکاری های فنی و آموزشی و ارتقا سخت افزاری، روابط نظامی دو کشور را گسترش داده است.
آذربایجان از اهمیت ژئوپلیتیک خود آگاه بوده و طی سالهای پس از استقلال دریافت که به نسبت همسایگان و کشورهای مجاورش در منطقه قفقاز جنوبی مانند ارمنستان و گرجستان، در موقعیت اقتصادی، سیاسی و سرزمینی بهتر و مهمتری قرار دارد. اما برای تداوم، تحکیم و ارتقاء این موقعیت، نیاز به دستیابی به مزیت « تسلط » یا « کنترل» دارد. ادعای سرزمینی نه چندان قوی و مستدل این کشور نسبت به قره باغ ( که این ادعا بر اساس تصمیم تاریخی و با انگیزه های سیاسی از سوی رهبران وقت شوروی بود و بعدها توسط آذربایجان و پس از استقلال، رنگ و بوی ملی و قومی به خود گرفت)، انگیزه لازم را برای آذربایجان به منظور توجیه اهداف خود فراهم کرده و میکند. در نهایت، در سپتامبر 2020 این روند تبدیل به یک رویکرد تهاجمی در قبال مساله قره باغ شد و آذربایجان توانست به بخش از اهداف خود در قبال بحران ارضی تاریخی با ارمنستان برسد. هرچند رویارویی چهارم جمهوری آذربایجان و ارمنستان در نوامبر 2020 با نقش آفرینی سنتی روسیه به آتش بس ختم شد، اما وجود منافع سنتی متعارض قدرت های منطقه ای و بین المللی مانند روسیه و اتحادیه اروپا، و ورود متغیر های جدید و جدی تر مانند سیاست های قومی - منطقه ای ترکیه به حوزه قفقاز جنوبی که تهدیدهای ملموسی را هم برای امنیت ملی ایران پدید آورده است در کنار هم، نوید شکننده بودن آتش بس و تداوم بحران در حال حاضر و سالهای آتی را در این منطقه میدهد.
ادامه دارد...