هدایت شده از mesaghمیثاق
5.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 رئیسی: رشد تولید ضرورت اجتنابناپذیر اقتصاد مقاومتی است
👤رئیسجمهور در مراسم راه اندازی نیروگاه شهید کاظمی مجتمع فولاد مبارکه:
✅امروز تولید برای کشور یک ضرورتهای جدی است.
💢 شرط اساسی اقتصاد مقاومتی ما استقلال در تولید است به ویژه نسبت به صنایع مادر و صنایعی که زیرساخت رشد تولید هستند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 جدال شرق و غرب در قفقاز جنوبی! / پاشینیان احمق یا خائن؟!
👤 #عبدالرحیم_انصاری
🔹 این روزها شاهد نقش آفرینی بیش از پیش غربی ها به ویژه آمریکا و فرانسه در قفقاز جنوبی، و خصوصا پس از درگیری های اخیر جمهوری باکو و ارمنستان هستیم. موضوعی که بسیاری را درباره چرایی این رویکرد به فکر فرو برده است.
🔸️ مسلما هدف غربی ها در ورود به مناقشات اینچنینی با توجه به سوابقی که از آنها وجود دارد، بیش از آنکه دلسوزی برای طرفین ماجرا باشد، در نظر گرفتن منافع خودشان است؛ منافعی که این روزها آن را در تضعیف روسیه و کاستن از نقش این کشور در منطقه استراتژیک قفقاز میبینند.
✅ روسیه در قفقاز حضور و تاثیرگذاری سنتی داشته است، لیکن این روزها با توجه به درگیری اش در اوکراین، رویکرد غربگرایانه نیکول پاشینیان نخست وزیر ارمنستان، و نیز پیروی باکو از اسرائیل، آمریکا و ترکیه، زمینه اثرگذاری اش کمتر شده است؛ اتفاقی که آمریکا به آن مشتاق است و میکوشد از این طریق سیاست هایش را پیش ببرد.
🔹 از اهداف مهم آمریکا باز کردن پای ناتو به قفقاز از طریق عضویت ارمنستان و باکو در این پیمان، تلاش برای قطع ارتباط ایران و روسیه، و همسایگی ناتو با مرزهای این دو کشور است. یکی از دلایلی هم که پاشینیان بازی غربی در پیش گرفته و علیه روسها موضع میگیرد، دلخوشی اش به همین وعده های پوچ است، چون فکر میکند با پیوستن به ناتو زین پس کشوری آرام و امن خواهد داشت؛ چیزی که سرگئی لاوروف روز گذشته آن را خیالی خام دانست و گفت ارمنستان از تجربه کشورهایی که در گذشته به آمریکا اعتماد کردند عبرت بگیرد!
🔸️ فرانسه نیز با سیاست های آمریکایی همراه است و از همه طرح های ضد روسی و ضد ایرانی استقبال میکند؛ حمایت پاریس از ایروان اما قدری واقعی تر است؛ فرانسه بعنوان متحد سنتی ارمنستان با اشغال سیونیک توسط باکو مخالف است، خصوصا که اختلافات شدیدی نیز با ترکیه اردوغانی و طرح هایش دارد!
✅ لذا همین باعث شده تا فرانسه در قاپان کنسولگری احداث کند. ترکیه و باکو اما علاوه بر پذیرش سیاست آمریکا، اشغال سیونیک و احداث گذرگاه زنگزور را نیز در سر میپرورانند؛ موضوعی که بیش از همه ضد ایرانی تلقی میشود و همین ضد ایرانی بودنش است که مورد استقبال اسرائیل هم قرار گرفته است.
🔹 اینها ابعاد پیدای تحولات قفقاز هستند که در کنار ابعاد پنهان آن، شرایط پیچیده ای را رقم زده اند. ناگفته نماند که مسکو و تهران اجازه نخواهند داد طرح های آمریکایی - صهیونیستی به سرانجام برسد، دالان زنگزور با تغییر در ژئوپلتیک منطقه ایجاد شود، و ناتو با استقرار در سرزمینهای بین ایران و روسیه (ارمنستان و باکو) ارتباط تجاری و امنیتی بین این دو متحد بزرگ را مختل نماید. در واقع استقرار ناتو، دالان تورانی، تضعیف ایران و روسیه، و نهایتا دسترسی جنوب اروپا به منابع سرشار انرژی در دریای خزر از اهداف مهم غربی ها از بازی های فتنه گون در قفقاز جنوبی است.
💢 این اتفاقات مسلما به هر قیمتی هم که باشد با دخالت ایران و روسیه رخ نخواهد داد، لیکن احمق های غرب زده ی خوش باوری چون پاشینیان و علی اُف پتانسیل آن را دارند تا از ممالک آباد خود سرزمین هایی سوخته و جنگ زده بسازند، و این میتواند عاقبت همه ملت هایی باشد که حکامی غربگرا دارند!
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔺مركز تحقيقات سواد رسانهاي در اروپا سه فلسفه براي آموزش سواد رسانهاي را طرح ميكند:
الف) سواد رسانهاي، آموزشي براي زندگي در دنياي رسانههاي جهاني است؛
ب) قلب سواد رسانهاي، پرسش آگاهانه است؛
ج) سواد رسانهاي جايگزيني براي سانسور، تحريم يا سرزنش رسانهها است.
با مشخص شدن ضرورت سواد رسانهاي و ظرافت نهفته در رسانهها، بايد يادآور شد كه اولين گام براي آموزش سواد رسانهاي، شناخت ويژگيها يا همان ظرفيتهاي نهفته در رسانههاست. دومين گام اين است كه چگونه مخاطب براي مواجهه با رسانهها از ابزارهاي دوگانه مهارت و شايستگي استفاده كند.
هفت ـ سواد رسانهاي در جامعه
سواد رسانهاي در جامعه به معناي عكسالعمل شهروندان در قبال عملكرد رسانههاست. در واقع شهروندان ميتوانند به مشروعسازي گزينههاي سالم در رسانهها بپردازند. از اين منظر يك شهروند فعال همراه با سواد رسانهاي بالا ميتواند در جهت تغييرات اجتماعي مثبت، فعال باشد.
سواد رسانهاي به افراد ميآموزد پيام را توليد، تفسير و مناسبترين رسانه را براي ارتباط انتخاب كنند و سرانجام نقش بيشتري در توليدات رسانهاي داشته باشند. در بسياري از اوقات، جريان اطلاعات به صورت عمودي و از بالا به پايين است اما بايد جريان اطلاعات از اين حالت به صورت افقي در آيد و به يك رابطه دو طرفه بين مخاطب و رسانه تبديل شود، به گونهاي كه مخاطب در مبادله اطلاعات مشاركت داشته باشد.
هشت ـ دلايل فراگيري سواد رسانهاي
در عصر حاضر با ظهور وسايل ارتباط جمعي جديد، همه انسانها بيش از پيش مورد هجوم اطلاعات رسانهاي قرار دارند. حفظ استقلال، اجتناب از انفعال، بهرهمندي از تفكر نقادانه و افزايش مهارتها و توانايي در برخورد با امواجِ فراگير، تنها از راه تكامل سواد رسانهاي ميسر ميشود. در هر حال سواد رسانهاي قصد هوشياري و اختياربخشي را به مخاطب دارد و در چنين عصري اين مهارتها پايه و اساس و آينده جامعه آگاه را تشكيل ميدهند و باعث تقويت و قدرتمند شدن ساختارهاي دموكراتيك جامعه ميشود.
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥رمز عاقبت به خیر نشدن برخی سیاسیون در جمهوری اسلامی از زبان شهید سلیمانی
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔺آنچه ضرورت دارد، اين است كه در برخورد با رسانهها موارد زير را مدنظر داشته باشيم و به راحتي تسليم پيامهاي رسانهاي نشويم:
اول ـ استفاده آگاهانه از رسانهها
آگاهي به مخاطب در مورد اينكه برنامه رسانهها چگونه تنظيم ميشود، چه چيزي در آن حذف يا اضافه ميشود و اينكه رسانهها چگونه دانش و درك ما را از جهان اطرافمان شكل ميدهند، از شيوههاي عمده در پيشبرد اهداف رسانهها در يك جامعه جهاني است.
دوم ـ نگاه منتقدانه به محتواي رسانهها
كسب توانايي زير سوال بردن صحت اطلاعاتي كه از رسانهها دريافت ميكنيم، موجب ميشود ما از مصرفكننده منفعل به مصرفكننده نقاد و تحليلگر تبديل و از مقاصد پنهان رسانهها آگاه شويم. با اين توانايي اهدافي را كه در پس گفتارها و تصاوير رسانهاي جهت القاي ارزش و ايدئولوژي خاصي نهفته است، تشخيص ميدهيم.
سوم ـ تحليل پيامها و اهداف رسانهها
اين مرحله در برگيرنده كسب دانش كافي درباره زمينههاي تاريخي و اقتصادي رسانهها، منافع و علايق آنها در حوزههاي اقتصادي، اجتماعي، فرهنگي و تبليغي است. لازم است بدانيم كه چه كسي و يا چه چيزي به وسيله چه كساني، چگونه، چرا و با چه اهدافي به تصوير كشيده ميشوند. بنابراين، بايد قادر به درك زبان رسانهها بود و معاني، مفاهيم، و نشانههاي رسانهها را شناخت.
چهارم ـ جايگزيني ارزشها و ديدگاهها توسط رسانهها
رسانهها به آن علت ساخته و پرداخته ميشوند كه از كسي يا چيزي كه براي سازندگان آن اهميت دارد، پيامي بفرستند. صاحبان رسانه سعي دارند بهتر اطلاعات را رمزگذاري و در اشكال مختلف به بيننده منتقل كنند، تا بتوانند ارزشهاي خود را بر مخاطب تحميل كنند.
پنجم ـ برداشتهاي گوناگون از يك پيام واحد رسانهاي
به علت تفاوتهاي سني، تربيتي و آموزشي، دو نفر را نميتوان يافت كه يك فيلم واحد را همانند يكديگر ببينند. بنابراين، ملاحظه ميشود كه يكي از پيامدهاي تحليل و درك پيامهاي رسانهاي، افزايش آگاهي در جامعه است كه ميتواند منجر به ساختارهاي دموكراتيك جامعه نيز بشود. بر اساس اين رويكرد در جامعه شهرونداني مسئول، آگاه، پردازشگر، موثر و كارآمد پديد ميآيند.
نه ـ سواد رسانهاي و تفكر انتقادي
كارشناسان حوزه سواد رسانهاي از پنج اصل اساسي براي تحليل پيامهاي رسانهاي ياد ميكنند:
1. پيامهاي رسانهاي را دستاندركاران رسانهها ميسازند؛
2. پيامهاي رسانهاي تنها بخشي از واقعيت را بيان ميكنند؛
3. هر رسانه مجموعهاي از قواعد منحصر به فرد براي توليد پيام را دارد؛
4. مخاطبان، پيامهاي رسانهاي را معنا ميكنند؛
5. رسانهها در چارچوب منافع اقتصادي و سياسي خود قدم برميدارند.
از سوي ديگر عدهاي از صاحبنظران علوم ارتباطات، سواد رسانهاي را مفهومي ميدانند كه در پنج پرسش زير مطرح ميشود:
1. چه كسي پيامهاي رسانهاي را ميآفريند؟
2. كدام يك از فنون رسانهاي براي جلب توجه مخاطبان استفاده شده است؟
3. چگونه افراد مختلف قضاوتها و تفسيرهاي گوناگوني از پيامهاي يكسان دارند؟
4. ارزشها و سبكهاي زندگي كه در رسانهها ارائه ميشوند، كداماند؟
5. هدف آفرينندگان و سازندگان پيام چيست؟
هدایت شده از mesaghمیثاق
16.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم/ گزارشی از نشست «نقش روحانیت در تبیین دفاع مقدس»
هدایت شده از mesaghمیثاق
یکی از اشتباهات اساسی سیاست خارجی جمهوری اسلامی در افغانستان، رها کردن پایگاه اجتماعی خود(شیعیان هزاره و ازبک ها و تاجیک ها) است،مساله ای که به کاهش نفوذ ایران در این کشور منجر خواهد شد.
طراحان این سیاست ها برای مصرف داخلی ایران یه سری چالش هایی را ایجاد می کنند و به آن پاسخ می دهند
و ذهن ها را نسبت به سایر خطرات عمیقی که هست منحرف می کنند
مثلا یکی از این افراد که از قرار معلوم مسئولیت دارند در این مساله، اخیرا گفته است که طالبان بدنبال خراسان بزرگ نیست بلکه درصدد تشکیل پشتونستان بزرگ در افغانستان و پاکستان است
در این اظهار نظر ها مساله ای که اساساً برای ما تهدید نیست را ضریب می دهند و نسبت به چالش واقعی سکوت می کنند.
تهدید اساسی برای منافع ملی و امنیت عمومی ایران تشکیل پشتونستان با گرایش نظام خلافتی تندرو در بغل گوش ما است. و خراسان بزرگ در حد و اندازه طالبان نیست
تهدید اساسی تغییر بافت جمعیتی افغانستان و کوچ اجباری جریان همسوی ایران یعنی شیعیان است
شیعیان یکی از پارامتر های اساسی برای تعریف منافع ملی ایران در افغانستان است.
طالبان با احیای فلات مرکزی افغانستان که با راه اندازی کانال قوش تپه بدنبال آن است در صدد گسیل پشتون های پاکستان به ولایت هایی مثل بغلان و سمنگان و فاریاب و... است تا با جمعیت سازی ،دست ایران از افغانستان را کوتاه کند.
ایران نسبت به این تهدید واقعی استراتژی خاصی نداشته است و صرفا با برخی نگاه های آبکی به منافع اقتصادی بلند مدت می اندیشد ،بدون اینکه الزامات پیش روی خود را مورد توجه قرار بدهد
فرصت های اقتصادی بلندمدت در افغانستان با بی توجهی به تهدیدهای واقعی کوتاه مدتی که جلوی پای ما است و آثار آن را نیز در شاخص های مختلف و اساسی دیده ایم بدست نمی آید
ابوقاسم
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
منطق برعندازا
مهریه اسلامی آری، حجاب اسلامی خیر !!.😐😂
10.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برخی از عوامل تحریک و تفرقه در سیستان و بلوچستان را بشناسید...
مولوی نقش بندی پدر و پسر؛
از ترور مولوی های وحدت طلب تا زمین خواری و نهایتأ فرار...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی که افتخار آفرینی زنان و دختران ایرانی در بازیهای آسیایی، خبرنگار ورزشی صدای آمریکا را مجبور به اعتراف میکند!
خبرنگار صدای آمریکا پس از افتخار آفرینی زنان ایران:
نتایج زنان ایرانی خارقالعاده بوده است؛ در قایقرانی و به ویژه در دوچرخهسواری موفقیتهای بزرگی کسب کردند! زنان ایرانی قهرماناند.