eitaa logo
#کانال_میثاق♥🇮🇷🇮🇷🇮🇷 ♥mesahg@🇮🇷🇮🇷🇮🇷
1.2هزار دنبال‌کننده
185.6هزار عکس
167.7هزار ویدیو
1.9هزار فایل
استقرار اسلام اصیل، دفاع از انقلاب اسلامی وحفظ ارزش های آن تااستقرار عدل و قسطmesahg@
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑🎥📢 خلبان ناشناسی که مردم را از زیر آتش کومله نجات داد!
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑🎥📢 جدیدترین شگرد رضا پهلوی و دوستان برای تیغ زدن براندازها ❌ شهرام ماکویی از نزدیکان رضا پهلوی با منتشر کردن ویدیویی اعلام کرد رضا پهلوی قصد دارد یک کابینه دولت درست کند که البته هیچ قدرتی ندارند ولی براندازهای خارج نشین باید به آنان ماهیانه ٢دلار حداقل کمک کنند تا بتوانند مشکلات مردم داخل را حل کنند!
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔻 خوشحالی آمریکایی ها از شهادت دانشجویان در جبهه‌ها 📚 ۴۴۴ روز؛ خاطرات گروگان‌ها از دوران تسخیر لانه جاسوسی آمریکا، ص۵۹۵.
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚫 اسرار یک برگه کاغذ زرد آیا آمریکا از وزارت دفاع آلمان جاسوسی می‌کند❓سفارت های آمریکا در جهان هستند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
💡برنامه سفارت آمریکا برای جشن مبعث 😳 🔹 «فورا اطلاعات مورد نیاز در زمینه طرح‌های ایالات متحده به منظور بزرگداشت هجرت را به نحوی که با جشن‌های ایران مرتبط باشد، پست نمایید» 📑 اسناد لانه جاسوسی، ج۱، ص۲۱.
هدایت شده از mesaghمیثاق
27.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سکانس دیدنی نجات دختری از زنده به گور شدن ... 💚 سلام بر پیامبر مهربانی‌ها
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سواد سایبری چیست؟ 📽 ویدئویی کوتاه درباره مفهوم سواد رسانه‌ای
هدایت شده از mesaghمیثاق
🌎 جزئیات جدید از اجرای توافق امنیتی ایران و عراق سخنگوی وزارت امور خارجه در نشست خبری هفتگی: 🔹مقامات عراقی گفته‌اند بخش قابل توجهی از مقرهای نظامی مربوط به تروریست‌های مسلح تخلیه شده و آنها خلع سلاح شده و به عمق خاک عراق منتقل شدند و بخش‌هایی از مقرهای موجود تخریب شده و بقیه نیز تخریب خواهد شد. 🔹نتایج ارزیابی میدانی در اقلیم عراق به اطلاع مراجع رسمی کشور خواهد رسید. 🔹عراقی‌ها خود را متعهد به انجام توافق امینتی می‌دانند. 🔹بر اساس ارزیابی اولیه ما بخش‌هایی از توافق امنیتی ایران و عراق اجرا شده و بخش‌هایی باقی مانده است. 🔹تیم ارزیابی به عراق رفته و مورد استقبال مقامات عراقی قرار گرفته است.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🌎 کنعانی: موضع ایران درباره مرز ای منطقه کاملا روشن است سخنگوی وزارت امور خارجه: 🔹دبیر شورای امنیت ملی ارمنستان در این دیدار آخرین وضعیت منطقه و آخرین وضعیت روابط ارمنستان و آذربایجان را ارائه کرد. 🔹تحولات و تحرکات نظامی در منطقه نیز مورد بررسی گفتگو قرار گرفت. 🔹تحولات و تحرکات نظامی و به‌کارگیری ظرفیت همسایگی برای برقراری صلح بین ارمنستان و آذربایجان از جمله مباحث رایزنی های فرستاده ارمنستان بود. 🔹موضع ایران درباره مرزهای منطقه کاملا روشن است و بارها دیدگاه خود را اعلام کرده‌ایم و مخالف تغییر در مرزهای بین‌المللی و تغییرات ژئوپلیتیک در کشورهای ارمنستان و آذربایجان هستیم.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴حکم اعدام برای عامل حمله به سفارت آذربایجان 🔻تلویزیون دولتی جمهوری آذربایجان اعلام کرد که «یاسین حسین‌زاده» عامل حمله به سفارت این کشور در تهران به اعدام محکوم شده است. 🔻در جریان حمله مسلحانه در زمستان سال گذشته به سفارت جمهوری آذربایجان در تهران، یکی از کارکنان این سفارتخانه کشته شد و دو نگهبان آذربایجانی نیز زخمی شدند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🌍کلافه شدن بایدن از مخالفت جمهوری‌خواهان با بسته حمایتی برای اوکراین رویترز: 🔹به علت عدم در نظر گرفته شدن بسته حمایتی از اوکراین در بودجه دولت آمریکا، «جو بایدن» جمهوری خواهان را تحت فشار قرار داده است. 🔹روز یکشنبه رئیس‌ جمهور آمریکا، برای تعیین بسته حمایتی جدید برای اوکراین، جمهوری خواهان کنگره را تحت فشار قرار داد و گفت که از حاشیه‌های سیاسی که تقریباً به تعطیلی دولت منتهی می‌شد، «خسته و کلافه» است.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔻برای هزارمین بار!!!! 🌍دمشق: عادی سازی روابط با آنکارا تنها با خروج نیروهای ترکیه‌ای ممکن است 🔹معاون وزیر خارجه سوریه گفت که ترکیه باید نیروهای نظامی خود را از سوریه خارج کند در غیر این صورت هرگونه تلاش برای برقراری هرنوع روابط نافرجام خواهد ماند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🌎انهدام ۲ باند قاچاق مواد مخدر در دریای عمان و کشف ۶ تن انواع مواد مخدر فرمانده مرزبانی فراجا‌: 🔹مرزبانان پایگاه دریابانی چابهار در دو عملیات قاچاقچیان را که سعی در عبور مواد افیونی از طریق مرزهای آبی به داخل کشور داشتند در دریا زمین‌گیر کردند و ناکام گذاشتند. 🔹در این رابطه ۱۷ نفر دستگیر شدند و چهار فروند شناور توقیف شد. 🔹۶ تن انواع مواد مخدر شامل حشیش، شیشه، هروئین و تریاک به همراه ۲۱ قبضه سلاح کلت، ۲ هزار و ۱۰۰ عدد فشنگ جنگی و ۴۲ تیغه خشاب مربوطه کشف شد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🌎توقیف ۴ فروند شناور در دریای عمان 🔹‌فرمانده مرزبانی فراجا: مرزبانان بلافاصله با اقدامات عملیاتی، طی دو عملیات قاچاقچیان را که سعی در عبور مواد افیونی از طریق مرزهای آبی به داخل کشور داشتند را در دریا مشاهده و با تکنیک‌های رزمی و دریایی و درگیری مسلحانه آنها را زمین گیر و ناکام گذاشتند. 🔹‌در این زمینه ۱۷ نفر دستگیر و ۴ فروند شناور توقیف شد و با هوشیاری مرزبانان ۶ تن انواع مواد مخدر شامل ۵ تن و ۲۰۷ کیلوگرم حشیش، ۱۳۵ کیلوگرم شیشه، ۴۶ کیلوگرم هروئین و ۶۱۲ کیلوگرم تریاک به همراه ۲۱ قبضه سلاح کلت، ۲ هزار و ۱۰۰ عدد فشنگ جنگی و ۴۲ تیغه خشاب مربوطه کشف شد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴درخواست باباشیخ حسینی از رضا کعبی رهبر کومله زحمتکشان برای اتحاد با سازمان مجاهدین خلق ایران 🔻رضا کعبی رهبر کومله زحمتکشان کردستان در بازدید با هیئتی متشکل از امجد حسین پناهی و عطا ناصر سقزی از مقر توبزاوا خبات و با باباشیخ حسینی رهبر خبات دیدار و گفت و گو کردند در این دیدار بابا شیخ حسینی از رضا کعبی درخواست کرد با نادیده گرفتن اختلافات با سازمان منافقین به رهبری مریم رجوی اتحاد تشکیل دهند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 از راه‌های نفوذ تا رفتارهای نفاق‌آلودِ سران و پیروان انجمن حجتیّه در جمهوری اسلامی ⚠️ بخشی از آن‌چه باید در مورد این انجمنِ منحرف بدانید! موسسه حق پژوهی
هدایت شده از mesaghمیثاق
27.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕پدیده نوین سگ فرزندی👆 در جنگ شناختی باورهای مردم در حال تغییر است....
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍 حضور آزادانه فاحشه های زن زندگی آزادی، بدون حجاب ! ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
هدایت شده از mesaghمیثاق
🚨 کانال رسمی سازمان اطلاعات فراجا به مناسبت هفته فراجا و در راستای آگاه سازی مردم شریف ایران در خصوص فتنه ۱۴۰۱ اقدام به بازانتشار سلسله مستندات با عناوین زیر می کند 📌مستند اختاپوس (امنیتی) 📌مستند ناشنیدنی ها از اغتشاشات پاییز ۱۴۰۱ (سواد رسانه‌ای) 📌مستند کتاب دروغِ زن زندگی آزادی (قصه کشته سازی های ۱۴۰۱) 📌 ادامه دارد...
هدایت شده از mesaghمیثاق
⭕️خصوصیات پیغمبر اکرم (ص) 🔹 (ص) در رفتار خود مدبرانه عمل کرد و سرعت عمل داشت. نگذاشت در هیچ قضیه‌ای وقت بگذرد. قناعت و طهارت شخصی داشت و هیچ نقطه ضعفی در وجود مبارکش نبود. او معصوم و پاکیزه بود؛ این خودش مهمترین عامل در اثرگذاری است. ما باید یاد بگیریم؛ مقدار زیادی از این حرفها را باید به بنده بگویند؛ من باید یاد بگیرم؛ مسؤولان باید یاد بگیرند. اثرگذاری با عمل، به مراتب فراگیرتر و عمیقتر است از اثرگذاری با زبان. 🔹او قاطعیت و صراحت داشت. پیغمبر (ص) هیچ وقت دو پهلو حرف نزد. البته وقتی با دشمن مواجه می‌شد، کار سیاسىِ دقیق می‌کرد و دشمن را به اشتباه می‌انداخت. در موارد فراوانی، (ص) دشمن را غافلگیر کرده است؛ چه از لحاظ نظامی، چه از لحاظ سیاسی؛ اما با مؤمنین و مردم خود، همیشه صریح، شفّاف و روشن حرف می‌زد و سیاسی‌ کاری نمی‌کرد و در موارد لازم نرمش نشان می‌داد... بیانات مقام معظم رهبری ۸۰/۰۲/۲۸ منبع: وبسایت دفتر حفظ و نشر آثار معظم له
هدایت شده از mesaghمیثاق
🛑📢از ديدگاه امام علی (ع) در خطبه ۱۵۱ نهج البلاغه، پيامبر (ص) چه تأثيراتی بر جامعه جاهليّت آن زمان گذاشتند؟ 🔹 (ع) در خطبه ۱۵۱ «نهج البلاغه» پس از حمد و ثنای الهی به سراغ شهادت بر يكتايى خدا و رسالت (ص) مى رود و مى فرمايد: «وَ أَشْهَدُ أَنْ لَا إِلهَ إِلَّا اللهُ، وَ أَشْهَدُ أَنَّ مُحَمَّداً عَبْدُهُ وَ رَسُولُهُ، وَ نَجِيبُهُ وَ صَفْوَتُهُ؛ گواهى مى دهم جز خداوندِ يكتا معبودى نيست و شهادت مى دهم كه (ص)، بنده و فرستاده و برگزيده و انتخاب شده اوست». بسيارى از شارحان «نهج البلاغه»، كلمات «نجيبه» و «صفوته» را به يك معنا تفسير كرده [به معناى منتخب و برگزيده] و تأكيدِ يكديگر دانسته اند؛ ولى با توجه به اين كه «نجيب» به معناى «نفيس» و پرارزش است. تفاوتى ميان اين دو واژه وجود دارد، كه اوّلى در واقع، زمينه ساز دوّمى است؛ زيرا هنگامى كه چيزى نفيس و پرارزش شد به هنگام انتخاب، آن را بر مى گزينند. 🔹در ادامه آن حضرت به دو وصف ديگر اشاره كرده، مى فرمايد: «لَا يُؤَازَى فَضْلُهُ، وَ لَا يُجْبَرُ فَقْدُهُ؛ در فضل و برترى همتا ندارد و فقدانِ او قابل جبران نيست». به يقين چيزى كه در فضيلت همتا ندارد، هنگامى كه از دست برود جانشينى نخواهد داشت. در هفتمين و آخرين وصف به آثار وجودى آن حضرت در شرايط عصر جاهليّت اشاره كرده، مى فرمايد: «أَضَاءَتْ بِهِ الْبِلَادُ بَعْدَ الضَّلَالَةِ الْمُظْلِمَةِ، وَ الْجَهَالَةِ الْغَالِبَةِ، وَ الْجَفْوَةِ الْجَافِيَةِ؛ به بركت وجود او شهرهايى كه غرق در ضلالت و ظلمت بود و جهل بر افكارِ مردمش غلبه داشت و قساوت و سنگدلى بر آنها چيره شده بود روشن گشت»، و در ادامه مى افزايد: «وَ النَّاسُ يَسْتَحِلُّونَ الْحَرِيمَ، وَ يَسْتَذِلُّونَ الْحَكِيمَ؛ يَحْيَوْنَ عَلَى فَتْرَةٍ، وَ يَمُوتُونَ عَلَى كَفْرَةٍ!؛ در زمانى كه مردم حرام را حلال مى شمردند، دانشمندان را تحقير مى كردند، در دوران غيبتِ اولياى الهى، قدم به عرصه حيات مى گذاشتند و در كفر و بى دينى جان مى سپردند». 🔹اين اوصاف هفتگانه كه در عبارات كوتاهى درباره عصر جاهليّت بيان شده، ترسيم گويايى از آن زمان است. گمراهى و جهل و قساوت، حلال شمردن حرام و تحقير دانشمندان، نداشتن رهبر و سرانجام، بى ايمان از دنيا رفتن. گمراهى آنها چنان تاريك و ظلمانى بود كه به جنايات خود افتخار مى كردند، كشتن و زنده به گور كردن فرزندان، نشانه غيرت، و غارتگرى دليل شجاعت شمرده مى شد. جهل و خرافات، آنچنان بر جامعه آنها سايه افكنده بود كه خدايانشان را با دست خود مى ساختند؛ گاه از سنگ و چوب و گاه از مواد غذايى و سپس در زمان قحطى همانها را مى خوردند. قساوت و سنگدلى آنچنان بود كه كينه ها را از نسلى به نسلى منتقل مى ساختند و خونريزى و آدمكشى براى آنها يك امر ساده بود، و همچنين مفاسد ديگر. در اين زمان مى توان به عظمت خدمات (ص) و اهميّت رسالتِ ایشان در آن محيط تاريك و ظلمانى پى برد، كه در مدت كوتاهى از آن قومِ وحشى و خرافى و جاهل، قومى متمدّن و عالم و آگاه ساخت. 📕پيام امام اميرالمؤمنين (ع)‏، مكارم شيرازى، ناصر، دار الكتب الاسلاميه‏، چ اول‏، ج ۶، ص ۲۰ منبع: وبسایت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (بخش آئین رحمت)
هدایت شده از mesaghمیثاق
🛑📢دعایی از امام صادق علیه‌ السلام برای رهایی از زندان 🔹یکی از خلفای جور، یک نفر شیعه را به اعدام محکوم کرده بود و می‌خواست او را به دار بیاویزد. در همان لحظه نامه‌ای به خط امام صادق علیه‌ السلام به او رساندند که در آن دعایی بود که برای استخلاص او نوشته شده بود؛ به این صورت: «یا کائِناً قَبْلَ کل شَیءٍ، وَ یا کائِناً بَعْدَ کل شَیءٍ، یا مُکوّنَ کل شَیءٍ، أَلْبِسْنِی دِرْعَک الْحَصِینَةَ مِنْ شَرِّ جَمِیعِ خَلْقِک؛ ای خدایی که پیش از هر چیز بوده‌ای و بعد از هر چیز هستی و همه اشیا را به‌وجودآورده‌ای، آن زره مصون و محفوظ خود را که انسان را از شر تمام مخلوقاتت محافظت می‌کند، بر من بپوشان». [۱] وی می‌گوید: آن را خواندم و تأثیر کرد و آمدند و مرا باز کردند و آزاد نمودند. پی نوشت؛ [۱] إثبات الهداة بالنصوص و المعجزات، ج‏۴، ص۱۹۷؛ بحارالأنوار، ج۹۲، ص۲۲۵ 📕در محضر بهجت، ج۲، ص۱۰۷ منبع: وبسایت مرکز تنظیم و نشر آثار آیت‌ الله العظمی بهجت (ره)
هدایت شده از mesaghمیثاق
🛑📢امام صادق (عليه السلام) از چه جايگاه علمی و اخلاقی در جامعه اسلامی برخوردار بودند؟ (بخش دوم) 🔸درباره‌شخصیت‌علمی (عليه السلام) شواهد فراوانی وجود دارد. به نظر شیعه، نصب ایشان به مقام امامت از جانب خداوند متعال بوده، و این بدان معناست که آن حضرت دارای شرایط لازم برای احراز این منصب بوده است. حضرت در میان اهل سنت، از نظر روایت حدیث و فقاهت و افتاء، از موقعیت شامخی برخوردار بوده‌اند، به طوری که او را از شیوخ مسلّم و از محدثان بزرگ زمان خود به شمار آورده‌ اند. 🔹درباره شخصیت (عليه السلام) عبارات زیادی از علما و اندیشمندان نقل شده که استاد اسد حیدر قسمت معظمی از آنها را در کتاب ارزشمند خود «الامام الصادق (عليه السلام) و المذاهب الاربعة» گرد آورده [۱] و طبعاً در اینجا نیازی به تکرار آنها نیست. کثرت دانش اندوزانی که در محفل درس امام جعفر صادق (علیه السلام) حاضر می‌ شدند و یا از آن حضرت حدیث نقل می‌ کردند، نشان دهنده عظمت شخصیت علمی ایشان می‌ باشد. «حسن بن علی الوشاء» می‌گفت: «در مسجد کوفه نهصد نفر را دیده که حدّثنی (عليه السلام) می‌ گفتند». [۲] برخی منابع، شمار کسانی را که از آن حضرت تلمذ کرده و حدیث شنیده‌ اند، حدود چهار هزار نفر یاد کرده‌ اند. [۳] 🔹«سفیان ثوری» - که در منابع اهل سنت به زهد و علم شهرت دارد - همراه «نصیر بن کثیر» نزد (عليه السلام) زانوی ادب زده و از آن حضرت بهره علمی و اخلاقی برده است. [۴] نصیر با سفیان در موسم حج نزد حضرت آمد و گفت: «می‌ خواهم به حج بروم. چیزی به من تعلیم ده تا به وسیله آن نجات پیدا کنم. امام (علیه السلام) دعایی به آنها تعلیم فرمود». [۵] در موارد دیگری نیز عاجزانه از حضرت می‌ خواست تا برای او حدیثی نقل کند. در این میان کسانی نیز بودند که با نقل احادیث کاذبی از امام صادق (ع)، قصد تضعیف آن حضرت را داشتند. 🔹از این موارد که بگذریم، (عليه السلام) در عصر خود، به ویژه در نگاه دانشمندان جامعه، از عظمت فراوانی برخوردار است. «ابو زهره» در این زمینه می‌ نویسد: «علمای اسلام با تمام اختلاف نظرها و تعدد مشرب‌ هایشان، در فردی غیر از (عليه السلام) و علم او اتفاق نظر ندارند». [۶] همچنین «شهرستانی» نویسنده کتاب مشهور «ملل و نحل» درباره شخصیت علمی و اخلاقی آن حضرت می‌ نویسد: «او در امور و مسائل دینی از دانشی بی‌‌پایان، و در حکمت از ادبی کامل و نسبت به امور دنیا و زرق و برق‌ های آن از زهدی نیرومند برخوردار بود و از شهوت‌ های نفسانی دوری می‌ گزید». [۷] 🔹«ابوحنیفه» افزون بر این که از امام باقر (عليه السلام) بهره‌ ها برده [۸] از امام صادق (عليه السلام) نیز حدیث نقل می‌ کند؛ چنانکه روایات او از امام صادق (عليه السلام) در کتاب «الآثار» وی فراوان دیده می‌ شود. [۹] او خود درباره (عليه السلام) می‌ گفت: «من هرگز فقیه‌ تر از جعفر بن محمد (ع) ندیده‌ ام، او مسلّم اعلم امّت اسلامی است». [۱۰] «ابن خلکان»، از مورخان مشهور، درباره آن حضرت می‌ گوید: «او یکی از امامان دوازده‌ گانه‌ امامیه و از بزرگان اهل بیت رسول خدا (صلی الله علیه و آله) بود؛ به جهت صدق سخنانش به لقب (عليه السلام) شهرت یافت و فضل او مشهورتر از آن است که نیازمند توضیح باشد». [۱۱] همچنین شیخ مفید درباره آن حضرت می‌ گوید: «علمای اسلام از احدی به اندازه آن حضرت حدیث نقل نکرده‌ اند». [۱۲] ... پی نوشت: [۱] الامام الصادق(ع) و المذاهب الاربعه، ج ۱، ص ۵۱ - ۶۲ [۲] الامام الصادق(ع)، ابو زهره، دارالثقافة العربیه، بی تا، ص ۱۲۹؛ و... [۳] کشف الغمه، ج ۲، ص ۱۶۶ [۴] العقد الفريد، ابن عبد ربه الأندلسی، دارالكتب العلميه، چ‌ ۱، ج ۳، ص ۱۷۵؛ و... [۵] تاريخ جرجان‏، سهمى، حمزه بن يوسف‏، عالم الكتب‏،‏ چ ۴، ص ۵۵۴؛ و... [۶] الامام الصادق(ع)، ص ۶۶؛ و... [۷] الملل و النحل‏، الشهرستانی، محمد بن عبد، الشريف الرضی، ‏چ ۳، ج ۱، ص ۱۴۷؛ و... [۸] جامع المسانید، خوارزمی، دارالکتب العلمیه، بی تا، ج ۲، ص ۳۴۹ [۹] الامام الصادق(ع)، ص ۳۸ [۱۰] جامع المسانید، همان، ج ۱، ص ۲۲۲؛ و... [۱۱] وفيات الأعيان و أنباء و أبناء الزمان، ابن خلكان، رضی، قم، ۱۹۶۹م، ج ۸، ص ۱۰۵ [۱۲] کشف الغمه، ج ۲، ص ۱۶۶ 📕حیات فکری و سیاسی امامان شیعه (ع)، جعفریان، رسول، موسسه انصاریان، قم، چ ۶، ص منبع: وبسایت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (بخش آئین رحمت)