eitaa logo
#کانال_میثاق♥🇮🇷🇮🇷🇮🇷 ♥mesahg@🇮🇷🇮🇷🇮🇷
1.2هزار دنبال‌کننده
186.9هزار عکس
169.5هزار ویدیو
2هزار فایل
استقرار اسلام اصیل، دفاع از انقلاب اسلامی وحفظ ارزش های آن تااستقرار عدل و قسطmesahg@
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از mesaghمیثاق
ای کاش بیابان مرا باغ کنید زخمم به نگاه خویش تریاق کنید بر عرشه کشتی بنشینیم و سپس قلیان دوسیب را شما چاق کنید
هدایت شده از mesaghمیثاق
ایلان ماسک کلا توییتر را 44 میلیارد دلار خرید! پارسال فقط از تبلیغات بیش از 4.7 میلیارد دلار درآمد داشته! وقتی در مورد تبلیغات صحبت میکنیم بعضیا فکر میکنن مشکل ما با اون زنیه که آرایش کرده و داره میرقصه و اگر چادر سرش بکنن مشکل حل میشه! تبلیغات نخ تسبیح تمام پیکره تمدن غربه...
هدایت شده از mesaghمیثاق
سوال: یک محصول ایرانی بگو که مصرف کننده ش ازش راضی باشه؟ پاسخ: هر چند ایران در بسیاری از حوزه های تکنولوژیک جزء کشورهای برتر دنیاست و بسیاری از محصولات ایرانی به لحاظ کیفیت و قیمت قابل رقابت با موارد مشابه در دنیا هستند اما اگر هدف غایی یک تمدن، انسان سازی باشد شاید برای رسیدن به برخی تکنولوژی ها تردید و تامل کند. لزوما پیشرفت های ظاهری تکنولوژیک نشانه پیشرفت نیست و اگر توسعه نام گیرد و با ذبح عدالت به آن توسعه رسیده باشد پیشرفت نام نخواهد داشت. برای دفاع از جمهوری اسلامی ساخت انسانی در طراز حاج قاسم بس است. ساخت زنان و مردانی که حاضرند برای این نظام و انقلاب جان دهند و 10 میلیون نفر برای رفتن به غزه ثبت نام میکنند کافی است. حفظ و گسترش ارزش ها و آرمان ها نشانه پررنگ تری است برای پیشرفت یا ساخت یک ماهواره با هزاران ظلم و ستم؟ از استعمار و استثمار و برده داری گرفته تا دزدیدن نخبگان کشورهای دیگر با دلارهای بدون پشتوانه؟ غرب باید پاسخ دهد که چه انسان قابل دفاعی ساخته است؟ چه انسانی تربیت کرده است که خدا و خلق خدا از او راضی باشند؟ چه خانواه ای را حفظ کرده است؟ کدام عدالت را تحقق بخشیده است؟ و همه اینها را باید در شرایطی مقایسه کرد که همه ی آنها ایران را تحریم کردند و علیه ایران جنگ نظامی و اقتصادی و امنیتی و فرهنگی راه انداختند ولی ایران هیچ ستمی بر آنها نکرده است. قرار نیست در مسیر تمدن سازی همان مسیر غلطی را برویم که غرب رفته است. اگر چنین میخواستیم انقلاب نمی کردیم!
هدایت شده از mesaghمیثاق
📝 «تناقض میان سیاست‌های انقباضی و تسهیل کسب‌‌وکارها‏» 🔖 ‏«توسعه» یا «حفظ» کسب‌کارها در شرایط «فشار هزینه» مستلزم تامین مالی و «انبساط پولی» است 🔖 تجربه «چین» در اواسط قرن جدید با هدف نیل به «توسعه» فعلی که اساسا بر پایه «تسهیلات‌‌دهی گسترده با نرخ‌ ترجیحی» شکل‌گرفت؛ بسبار قابل مطالعه است. 🔖 انبساط‌ پولی شدید «آمریکا و اروپا» در دوران کرونا برای «حفظ» کسب‌وکارها هم از دیگر تجربیات قابل مطالعه می‌باشد که در نمودارهای بالا در انبساط ترازنانه فدرال رزرو و بانک مرکزی اروپا(ECB) مشخص است. 📌 بنابراین نه تسهیلات‌دهی هدفمند و هدایت اعتبار به معنای گداپروری است و نه نرخ‌های ترجیحی به معنای رانت است. 📌 اساسا توسعه کسب‌و‌کارها بدون «سیاست‌های انبساطیِ» هدفمند، میسر نخواهد شد 🔖 در واقع همزمانیِ انقباض پولی فعلی با برنامه توسعه کسب‌کارها در شرایط فشار سنگین هزینه‌ یک «پارادوکس کامل» است 🔖 صرفا به عنوان یک مثال؛ در آمریکا در اوایل دهه ۲۰۲۰: 📈 رشد نقدینگی به بالاترین حد ۷۰ سال اخیر رسید 📈 حجم پول(M1) هم در مدت حدود یک سال ۴۰۰٪ رشد کرد 📈 سطح بدهی دولتی در آستانه رسیدن به سقف تعیین شده قرار گرفت 📈 مخارج دولت با رشدی بی‌سابقه به بالاترین سطح تاریخی خود رسید. 📍 بنابراین از این رو است که آمریکا توانست با حمایت از اقتصاد تحت فشارهزینه، سطح دستمزدها را به سطحی بیشتر از دوران قبل از کرونا باز گرداند.(نمودارهای بالا)
هدایت شده از mesaghمیثاق
و به همین شیوه نرخ مشارکت اقتصادی و اشتغال را هم به بالاتر از سطح قبل از کرونا برگرداند... متنی که برادر عزیزم جناب رحیمی نوشته اند بخشی از آن چیزی است که به آن می گوییم "پیوست عدالت". یعنی برای بررسی سیاست کنترل تورم باید دقت کرد که آیا ابعاد دیگر اقتصاد و فرهنگ و سیاست و ... را تحت تاثیر می گذارد یا خیر؟ وقتی آقا فرمودند رشد تولید و مهار تورم گفتیم نئولیبرالهای وطنی قطعا مهار تورمش را می گیرند و رشد تولیدش را فراموش میکنند اما آقا با هوشمندی تمام فرمودند: مهار تورم متوقف بر رشد تولید است. این به آن معنا نیست که اگر رشدتولید نباشد نمی توان تورم را مهار کرد. شاید بتوان با سیاست های شدید انقباضی و فشار بر طبقات پایین جامعه تورم را برای مدت کوتاهی مهار کرد اما قطعا این مهار عادلانه و در راستای پیشرفت جامعه نیست. پیشرفت توامان با عدالت یعنی مهار تورم همراه با رشد تولید که توصیه میکنم با دقت نمودارها و مطلب جناب رحیمی را بخوانید و نشر دهید.
هدایت شده از mesaghمیثاق
میگوید سیاست افزایش سن بازنشستگی از منظر قابل دفاع است. میپرسم از کدام منظر کارشناسی؟! از منظر کارشناس حسابداری؟ یا کارشناس حکمرانی؟ یا کارشناس اقتصادی؟ یا کارشناس فقهی؟ یا کارشناس حقوقی؟ یا کارشناس سیاسی؟ یا کارشناس اداری؟ یا کارشناس منابع انسانی؟ کدام کارشناس باکدام تخصص و با کدام مبنا و با کدام رویکرد و در چه شرایطی از لحاظ جایگاه و منافع و دستمزد از این سیاست دفاع میکند؟ اگر این سیاست ناکارآمد بود چه کسی محاکمه میشود؟! الان تکلیف ۸سال معطل کردن کشور توسط محمدجواد ظریف به پای برجام یا تکلیف ضربه‌فنی صنعت نفت و گاز توسط زنگنه یا تکلیف عباس آخوندی که با افتخار به عدم ساخت یک واحد مسکن در ۸سال و عدم توسعه هیچیک از زیرساخت‌های جاده‌ای و ریلی و هوایی و خسارت به کشور و به بار آوردن تورم‌های گسترده و ایجاد نارضایتی عمومی کشور با تصمیمات قابل دفاع از منظر کشور را اداره کرد چیست؟! هروقت به این سوالات پاسخ دادید میتوانید درباره فایده و اثر یک سیاست نتیجه‌گیری کنید. ✍سیدامیرحسین حسینی