eitaa logo
#کانال_میثاق♥🇮🇷🇮🇷🇮🇷 ♥mesahg@🇮🇷🇮🇷🇮🇷
1.2هزار دنبال‌کننده
187.5هزار عکس
170.2هزار ویدیو
2هزار فایل
استقرار اسلام اصیل، دفاع از انقلاب اسلامی وحفظ ارزش های آن تااستقرار عدل و قسطmesahg@
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از mesaghمیثاق
⚠️ انتحار ارزی ✍دکتر احمد قدیری دولت رئیسی هنوز نفهمیده در ماجرای ارز مسافرتی با اعتبار خود، اعصاب مردم و امنیت کشور چه کرده است. برای عام و خاص گران‌سازی دیگری پذیرش نخواهد داشت و همگان موضوع را از دریچه ارزپاشی اخیر خواهند نگریست. فقر توأم با تبعیض برای جامعه قابل تحمل نیست و انفجار اجتماعی را موجب خواهد شد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
ترامپ چه اثری روی زندگی مردم ایران دارد؟ ✍مسعود براتی تقریبا هیچ. طبیعی است که مردم ایران با توجه به تجربه سال ۹۷ و ۹۸ از ترامپ تصویر نگران کننده‌ای در ذهن داشته باشند. ترامپ با خروج از برجام و اعمال سیاست فشار حداکثری علیه ایران فشار زیادی بر اقتصاد ایران وارد کرد و در سال ۹۸ نیز به دستور او شهید حاج قاسم سلیمانی در عراق ترور شد. اما برای پاسخ دقیق به سوال مطرح شده نیازمند بررسی وضعیت فعلی و مقایسه با سال‌های ۹۷ و ۹۸ هستیم تا بتوانیم اثر حضور احتمالی ترامپ در کاخ سفید را ارزیابی کنیم. در موضوع تحریم دو طرف وجود دارد یکی سمت تحریم کننده و دیگری سمت تحریم شده. در سمت آمریکا به عنوان تحریم کننده ابزار جدید قابل تصوری وجود ندارد. از سال ۹۸ ، اوج کارزار فشار حداکثری تا اکنون تحریم‌ها به صورت حداکثری علیه ایران اعمال شده است تا بایدن نیز به طور کامل سیاست ترامپ را دنبال کرده است. جعبه ابزار تحریم آمریکا علیه ایران ابزار جدیدی ندارد همان سخنی که منوچین وزیر وقت خزانه‌داری آمریکا بیان کرد. ترامپ هم نمی‌تواند چیزی جدیدی به آن اضافه کند و رفتاری متفاوت از بایدن داشته باشد. در سمت تحریم شده یعنی ایران تفاوت مهم سیاست‌ها و برنامه‌های دولت مستقر است. در سال ۹۷ دولت وقت با تکیه بر توافق برجام رفتارهای کاملاً آسیب‌پذیر در قبال تحریم‌ها در حوزه روابط اقتصادی خارجی داشت. در نتیجه با بازگشت تحریم‌ها و شدت یافتن آنها این روابط کاملاً دچار چالش شد و مدت زمانی طول کشید تا بخشی از آن احیا شود. برای مثال فروش نفت کاملاً در مسیر آسیب پذیر نسبت به تحریم صورت می‌گرفت. و بخش زیادی از درآمدهای نفتی در کشورهای خریدار نفت مسدود شد. انتظار یک ساله برای فعال شدن کشورهای اروپایی نیز موجب رفتار انفعالی دولت وقت در مواجهه با تحریم‌ها شد. اکنون وضعیت به طور جدی متفاوت از قبل بوده و تمامی روابط اقتصادی خارجی در شرایط تحریم توسعه یافته است مانند فروش نفت، در نتیجه در برابر اعمال تحریم تاب آوری بسیار بالایی دارد. متغیر دیگر وضعیت بین المللی است که کاملاً نسبت به دوره قبل متفاوت است. ترامپ بدون همکاری و همراهی بازیگران خارج از متحدین آمریکا نمی‌تواند علیه ایران فشاری ایجاد بکند. اما این بازیگران همچون چین و روسیه به دلیل تنش‌های افزایش یافته در سال‌های اخیر با آمریکا برای اعمال فشار بر ایران همراهی نخواهند کرد. در مجموع حضور ترامپ تغییری در وضعیت تحریم‌ها و اعمال آنها علیه ایران نخواهد داشت حتی این احتمال وجود دارد که افزایش اختلافات میان آمریکا و متحدانش نظام تحریمی را بیشتر تضعیف کند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
خرید و فروش رای؛ چرا؟! ✍داود_مدرسی_یان 💥یکی از مسائل جدی در انتخابات اخیر، پولپاشی برخی از نامزدهای مجلس شورا بود که نباید براحتی از آن عبور کرد. 🔸پولپاشی برای خرید لیدرها، خرید موثرین و نخبگان سیاسی قبل از انتخابات و خرید رای افراد عادی در روز انتخابات، نگرانی جدی را به وجود آورده و چنانچه فکری به حال آن نشود، همگان را نسبت به مشارکت در انتخابات‌های آینده دلسرد می‌کند. 🔹پولپاشی برای کسب قدرت، تاریخچه‌ای به بلندای تاریخ دارد و مسئله جدیدی نیست. اما پولپاشی در نظامات جمهوری و دموکراسی برای خرید رای نیاز به ریشه‌شناسی، جامعه‌شناسی سیاسی و روانشناسی افراد دارد. سوای اینکه باید با قانونگذاری و مجازات سنگین، راه را بر خریداران رای بست و دستگاه‌های مسئول باید مجازات بازدارنده‌ای برای خرید و فروش رای وضع و اجرا کنند، اما این مسئله باید موشکافی شود چرا برخی افراد حاضرند با ۵۰۰ هزار تومان و یک‌میلیون و دو میلیون‌تومان رای خودشان را بفروشند! به چند عامل اشاره می‌کنم: 1⃣ باید بدانیم عامل اول فروش رای، فقر و نیاز افراد است. هنوز برخی مسئولین، فقر گسترده را باور نکرده‌اند که در این مملکت، میلیون‌ها نفر محتاج چندده‌هزار و چندصدهزار و یک میلیون تومان هستند! تا وقتی فقر هست رای‌فروشی هم خواهد بود! 2⃣ عامل محرک دیگر، این نکته است که برخی افراد می‌گویند هرکسی نماینده بشود تاثیری در حال ما نمی‌کند. پس بهتر است رای خودم را در قبال چندرغاز پول یا بدست آوردن یک امتیاز بفروشم! یعنی احساس بیهودگی مجلس! 3⃣ اگر مشارکت پایین باشد، خاصه در شهرهای کوچک و با جمعیت کمتر، وقتی ۵۰۰ رای یا هزار رای یا دو، سه و چهار هزار رای در تعیین نتیجه انتخابات، تاثیر داشته باشد، نامزدها و اطرافیانشان برای خرید رای تحریک می‌شوند. اما اگر مشارکت بالا باشد، خرید رای هم به حاشیه می‌رود و اهرم خرید رای از کار می‌افتد. 4⃣ پایین بودن اعتماد و عزت نفس در طبقات پایین دست و حاشیه‌نشین، عامل دیگری است که البته بازهم به فقر ارتباط پیدا می‌کند. فقر، اعتماد و عزت نفس را هم پایین می‌آورد و برخی افراد از فروختن رای هم احساس شرم نمی‌کنند. 🔹اگرچه معتقدم رای عموم مردم در نتیجه انتخابات تعیین کننده است ولی باید خطر خریدوفروش رای را، خاصه در شهرهای کوچک و یا کلانشهرهایی که حاشیه‌نشین بسیار دارند، درک کرد و برای آن چاره‌ای اندیشید! سایر تخلفات انتخاباتی هم مسئله دیگری است که جداگانه باید به آن پرداخت.
هدایت شده از mesaghمیثاق
6.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑 پیچ تند تطبیق مفاهیم دینی با مصادیق عینی ✅ یا رزاق؛ خداوند روزی رسان است. این مفهوم دینی اصلی ثابت در همه فرق و ادیان بوده و در مفاهیم انسانی نیز انتظار رزق و روزی از خدا در آسمان امری پسندیده و ممدوح بوده و هست. ✅ مفاهیم دینی از فردی تا اجتماعی همواره به عنوان زنجیره کامل باید مورد عمل قرار گیرد تا آثار خود را در اجتماع داشته باشد. ✅ حلقه مفقوده اجرای صحیح مفاهیم دینی همچون قسط و عدالت اجتماعی در جامعه همواره مورد تاکید دین مبین اسلام بوده و همین مفهوم زمینه ساز انقلاب‌های خونین در جامعه بوده است. ✅ نمی توان بدون در نظر گرفتن مفاهیم اجتماعی همچون عدالت اجتماعی که همواره مورد تاکید اسلام بوده، مخاطب را به مفهوم فردی توکل بر خدا توصیه کرد. ✅ در مفاهیم اسلامی نباید با دلار 60 هزارتومانی ثروتمندان هر روز ثروتمندتر و فقرا فقیر تر شوند. ✅ اتفاقا باید همه شاخص های اقتصادی و اجتماعی اسلام عمل شود تا مردم بواسطه فقرشان بی دین نشوند. ✅ پشت پرده این ادبیات، اسلام سکولار می باشد. ✅ عدم توانایی در حل و تبین مساله و عدم تحمل مسولیت اجرایی در حکومت اسلامی نتیجه ای جز پاک کردن صورت مساله نخواهد داشت. ✅ به راحتی ادعاهای عوامانه را می توان با نقض های عوامانه پاسخ داد. ✅ رزاقیت خداوند را در جنگ غزه تحلیل کنید؟
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟢 قال مولانا امیرالمؤمنین على ابن ابیطالب عليه السلام : لا يَزكو مَعَ الجَهلِ مَذهَبٌ؛ هيچ آيينى، با نادانى رُشد نمى كند. تصنیف غرر الحکم و درر الکلم،ص74 ✅ برخی ها علنا در زمین انگلستان خبیث بازی می کنند ولی هیاتی هستند. ✅ برخی ها آگاهانه زمینه هتک حرمت اهل بیت علیهم السلام را در جوامع اهل سنت فراهم می‌کنند ولی هیاتی هستند. ✅ برخی ها برای انحراف شیعیان امیرالمؤمنین زمینه چینی می کنند ولی هیاتی هستند. ✅ برخی ها علنا از دستورات ولی فقیه سرپیچی می کنند ولی هیاتی هستند. ✅ برخی ها امنیت شیعیان را در مناطق غیر شیعی به سخره گرفته اند ولی هیاتی هستند. ✅ برخی ها حجت شرعی برای امثال ریگی هستند ولی هیاتی هستند. ✅ برخی ها به فرموده امیرالمؤمنین گمراه هستند ولی هیاتی هستند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
3.5M
📢 بشنوید 🔶🔹 پیرامون تحریف چندین باره‌‌ی بیانات امام خامنه‌ای توسط دفتر حفظ و نشر 💢 محورهای موضوعی 1⃣ از اهم حوزه‌های امنیت در تمدن اسلام، امام جامعه است! 🔴 تحریف امام، مصداق بزرگترین اقدام علیه امنیت ملی و تمدنی است! 2⃣ ذکر مصادیقی از تحریف امام توسط دفتر حفظ و نشر؛ 3⃣ علت سکوت حوزه، دانشگاه، تشکل‌های انقلابی، منبریان و تریبون‌دارها نسبت به تحریف‌های متعدد چیست؟! 4⃣ اثبات تحریف اخیر بیانات امام خامنه‌ای توسط دفتر حفظ و نشر: ⬅️ تبدیل «مجلس جدید» به «نمایندگان جدید» 📋 موردی که در صوت نسبت به سانسور یکی از جلسات بیان شد، مربوط به جلسه‌ی دیدار اعضای شورای عالی فضای مجازی با امام، مورخ ۳ بهمن ۱۳۹۶ است.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 به فرمایش حضرت آقا .... 🔴 چند سالی است هرجا هرکسی میگه به فرمایش حضرت آقا اصلا حرفش را گوش نمی دهم به یاد ندارم ، جایی کسی این جمله یا مشابه ان را گفته باشد من انجا دوام آورده باشم 🔴 خانم بانو صادقی که بلاگر فرزند آوری بودند ، به عمان مهاجرت کردند ، خوب اول حیف ان دستگاه ریپورتاژی که خرج ایشان شد که همه پول ها را حیف و میل کردند اما اینهم مهم نیست ، فقط انجایی که ایشان را دعوت می کنند به رسانه ملی و میگویند چرا این تعداد فرزند را به دنیا آوردید ؟ و ایشان می گوید به فرمایش حضرت آقا که فرمودند فرزند آوری جهاد است ، ما عمل کردیم نقل به مضمون ! 🔴 حقیقت فاجعه بار تر از این نمی شود ، شبه معرفتی شکل گرفته است که هر کاری می خواهد بکند از فرمایشات حضرت آقا مایه می گذارد ؛ شما قصد داریم بیش از هشت بچه در این دوره سخت به دنیا بیاورید چه ربطی به فرمایش آقا دارد؟ ایشان عدد مشخص کرده است ؟ یا گفته است با هشت بچه یابیشتر در فضای مجازی از روزمرگی خود هروز مطلب کار کنید؟حضرت آقا گفته است این سبک تربیت اسلامی است ؟‌ 🔴 می دانید دستگاه ضعیف فرهنگی ما متاسفانه چون تفکر را از کار انداخته است و روی به بلاگریسم آورده فقط کافی یک بلاگر یک تک جمله از فرمایشات حضرت آقا بگوید، سریع می روند و ان فرد را کاور می ‌کنند و به او تربیون می دهند ، حال انکه اصلا کاری که او می کند درست است یا نه اهمیت ندارد 🔴 این مهاجرت یک دهن کجی به سیستم فرهنگی و حتی بدنه حکومت است ، و پیامی به جامعه مخابره می کند که این طرفداران حضرت آقا جو گیر هستند ، حالا که کار سخت شده است به جای زندگی در ایران به عمان می روند و خیلی شیک همه ان حرف های زیبا درباره فررند آوری و جهاد و اسلام و ... را به مسخره گرفته می شود 🔴 من اگر در قدرت بودم اولین کاری که می کردم هرکسی بی تدبیری خود را به فرمایشات حضرت آقا ربط می داد همان جا توبیخ می کردم ، کاش کسی بود و می پرسید خانم شما و شوهرتان اصلا هشت فرزند که هیچ پانزده فرزند هم داشته باشید مهم نیست ، انچه اهمیت دارد این نکته است این فرزندان قرار است چه کنند که این مرز و بوم به انها احتیاج دارد و جهاد می شود فرزند آوری؟ 🔴 کاش همین اقدام تلنگری باشد به حاملان پیام همیشگی حضرت آقا که اقدام و عمل به فرمایش حضرت آقا تقلید نیست بلکه عقلانیت است که اهمیت دارد ، انچه این روز ها البته کم است و هرکسی هر اقدامی می خواهد بکند بند و تبصره ای از سایت حضرت آقا پیدا می کند و ان را نماد اسلامی تر شدن و انقلابی تر شدن معرفی می کند. ✍سید جواد نقوی
هدایت شده از mesaghمیثاق
14021205_بیانات_رهبر_انقلاب_در_دیدار_دست‌اندرکاران_دومین_کنگره_شهدای.pdf
2.31M
🌷 | متن کامل بیانات رهبر انقلاب در دیدار دست‌اندرکاران دومین کنگره ۲۴هزار شهید استان خوزستان. ۱۴۰۲/۱۲/۵ 💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از mesaghمیثاق
✏️ متن کامل بیانات صبح امروز رهبر انقلاب در دیدار اعضای مجلس خبرگان رهبری منتشر شد. ۱۴۰۲/۱۲/۱۷ 🔍 بخوانید👇 khl.ink/f/55550
هدایت شده از mesaghمیثاق
. بردگی و بَرِّگی در دو نقش: ترامپ اِنکاری و ترامپ هراسی
هدایت شده از mesaghمیثاق
. بردگی و بَرِّگی در دو نقش: ترامپ اِنکاری و ترامپ هراسی 🔹۱۰ ماه مانده به تشکیل دولت جدید آمریکا، سیاست بازانی در فضای رسانه ای، روی احتمال آمدن ترامپ موج سواری می کنند، که ۸ سال قبل، همه هشدار ها را به سُخره گرفته و صاحب نظران را مورد هجو و هتک حرمت قرار می دادند. ♦️حالا هم که به ترامپ هراسی دامن می زنند، هدف بساری از آنها، دعوت به پیش بینی احتمالات و برنامه ریزی پیشاپیش نیست. آنها از همین حالا، انتظارات تورمی منفی برای یک سال بعد می سازند و با ترکیب شعبده رسانه ای، همان می کنند که دشمن در زمینه بی ثبات سازی بازار می خواهد. 🔹صاحب نظران دلسوز، ۸ سال قبل به دولت روحانی هشدار می دادند که دونالد ترامپ، نامزد انتخابات آمریکا شده و علنا می گوید در صورت رئیس جمهور شدن، توافق هسته ای با ایران را بر هم می زند. ♦️صاحب نظران می گفتند در مذاکرات، تضمین های معتبر بگیرید و بدون آن، توانمندی هسته ای و قدرت چانه زنی را واگذار نکنید. می گفتند تعهدات طرفین باید پایاپای باشد تا طرف مقابل طمع نکند تعهداتش را زیر پا بگذارد. 🔹اما دولتمردان، ضمن این که به هشدار منتقدان پوزخند می زدند و می گفتند امکان ندارد آمریکا زیر تعهدش بزند، توافقی به غایت نا متوازن، و فاقد ضمانت اجرا و ساز و کار شکایت معتبر را پذیرفتند. همه امتیازات (غالبا برگشت ناپذیر) را دو ماه قبل از "روز رسمی اجرای برجام" واگذار کردند! و طبیعی بود که آمریکا، عهدشکنی را از همان دولت اوباما آغاز کند. ♦️جریان رسانه ای آلوده که دولت روحانی را تحت فشار گذاشته تا هر چه زود تر، توافق کذایی را امضا کند و هیچ توجهی به آمدن ترامپ نداشته باشد، حالا ماموریت دیگری را بر عهده گرفته است: 🔹تزریق ترامپ هراسی افراطی به بازار، ده ماه قبل از تشکیل دولت جدید در آمریکا، با هدف تحت فشار گذاشتن اقتصاد و سیاست ایران، بر مبنای تسلیم طلبی، فارغ از این که بایدن در کاخ سفید باشد یا ترامپ. ♦️هویت این جریان رسانه ای، در همان قواره ای نشریه حزب اتحاد ملت (صدا) است که ابتدا در اردیبهشت چهار سال قبل، ایران را بر سر دوراهی جنگ و صلح (تسلیم) تصویر کرد و سپس شهریور ماه، با اشاره به تحقیر رئیس جمهور صربستان از سوی ترامپ نوشت: 🔹"از نگاه منتقدان، عکسی که ترامپ از مذاکره‌ کننده می‌ پسندد، این است: همچون برّه‌ای در مذبح و برده‌ ای در مسلخ. آيا اقداماتي از این جنس را بايد مايه شرمساري دانست؟ فرض كنيم سياستمدار صرب همچون متهمي در اتاق بازجويي و حتي يك برده در مقابل همتاي آمريكايي خود نشسته؛ اگر منافع صربستان چنين اقتضايي كند، بايد این اقدام را تمسخر كرد يا عقلانيتي سياسي خواند؟"! ♦️چهار سال بعد، روزنامه هم میهن که سردبیرش با نشریه "صدا" یکی است، تیتر می زند: "هراس اقتصاد ایران از ترامپ". این، اِخبار نیست بلکه انشا نویسی از روی دیکته خارجی است. 🔹از مزدوران و مامواران غرب که بگذریم، غربگرایانی هم هستند که روح و ذهن شان در منویات و مطامع غرب منحل شده. خطر این طیف فاقد اراده و شخصیت مستقل، کمتر از دسته مزدوران نیست.
هدایت شده از mesaghمیثاق
. مِنوی بسته آمریکایی ♦️نظام حزبی آمریکا، سابقه ۲۰۰ ساله دارد. حزب دموکرات سال ۱۸۲۸، و جزب جمهوریخواه در سال ۱۸۵۴ میلادی تشکیل شد. 🔹سیطره این دو حزب موجب شده تا هیچ جریان سیاسی قدرتمند دیگری در آمریکا شکل نگیرد و امکان فعالیت موثر پیدا نکند. این، یک انحصار کامل است. ♦️دو قرن پس از تشکیل انحصار سیاسی، آمریکا در موقعیتی ایستاده که دو چهره با مختصات بایدن و ترامپ، کل "موجوددیت/ دارایی سیاسی" ایالات متحده را نمایندگی می کنند. 🔹اولی، رسما متهم قطعی "زوال عقل"، و دومی، متهم رسمی "دیوانگی و روان پریشی" است. جامعه ۳۴۵ میلیون نفری آمریکا، محکوم است در مِنو (فهرست) سیاسی موجود، سکانداری یکی از این دو را بپذیرد. ♦️عجیب تر از شخصیت آنُرمال بایدن و ترامپ، رفتار دو حزب است که هیچ کدام نتوانسته اند از این دو عبور کرده، و فردی معقول تر و کم حاشیه تر را نامزد انتخابات ریاست جمهوری کنند. 🔹این واقعیت، می تواند هم معلول و خروجی و نشانه زوال تمدنی ایالات متحده باشد و هم تحلیل و تضعیف فزاینده قدرت آمریکا را تبیین و تشدید کند. ♦️آمریکا در روزگاری محکوم به انتخاب میان بایدن و ترامپ است، که بحران های جهانی را دائما رو به تزاید می بیند. 🔹آمریکا در حالی با ۳۴ هزار میلیارد دلار بدهی، بدهکار ترین دولت جهان شده، که نفوذ سنتی خود در غرب آسیا را تا حدود زیادی از دست داده و در حال قمار بر سر تتمه آن است. ♦️همزمان، چین و روسیه و دیگران، در حال به چالش کشیدن نفوذ آمریکا در شرق آسیا، شرق اروپا، آفریقا و آمریکای لاتین هستند.