هدایت شده از mesaghمیثاق
9.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥تعریف و کیفیت #جنگ_شناختی از زبان حجة الاسلام راجی
هدایت شده از mesaghمیثاق
⭕️ گزارش فایننشال تایمز انگلیس از نقش ناو ایرانی بهشاد در تحولات دریای سرخ
کشتی ایرانی بهشاد که از نظر ظاهری شبیه یک کشتی فله بر خشک استاندارد به نظر می رسد، در ماه ژانویه و پس از سالها استقرار در دریای سرخ به سمت خلیج عدن حرکت کرد، درست زمانی که حملات به کشتیها در آبراه حیاتی اطراف یمن افزایش یافت.
پس از ورود بهشاد به خلیج عدن، این کشتی دائما در محدوده مشخص به صورت رفت و برگشت در حال حرکت بوده است. کارشناسان اعلام کردهاند در بازه زمانی که ناو بهشاد از عملیات خارج شده(ظاهرا زمانی که در بندر جیبوتی لنگر انداخته است)، حملات انصارالله نیز با کاهش چشمگیری روبرو بوده است.
جان گاهگان، رئیس سازمان تخصصی بررسی ریسک دریایی سدنا گلوبال در مورد تحرکات کشتی بهشاد گفته است که[...]
🔗ادامه مطلب:
syaaq.com/33040
🏷 #ایران #جنبش_انصارالله #دریای_سرخ #ناو_بهشاد
هدایت شده از mesaghمیثاق
♨️برنامه کویت برای راهاندازی سکوی دیجیتال یکپارچه
🔻وزارت ارتباطات کویت از طرح راهاندازی سکوی دیجیتال یکپارچه «51» در چارچوب راهبرد تحول دیجیتال ۲۰۲۱-۲۰۲۶ این کشور خبر داد.
🔻این سکو با همکاری شرکت Fast Telco، قرار است ۱۲ ماه مه آینده، همزمان با سالگرد آغازبهکار رادیو کویت (۱۹۵۱) راهاندازی شود.
🔻هدف از این سکو، همگامی با فناوریهای نوین رسانهای، توسعه شیوهها و ابزارهای بازاریابی رسانهای و تبلیغاتی، و نیز افزایش منابع مالی دولت عنوان شده است.
🔻این سکو همچنین امکان تماشای آثار آرشیوی و پخش زنده همه شبکههای تلویزیونی و رادیویی کویت را فراهم میکند.
🔻پیشبینی شده این سکو طی ۵ سال، ۱۶.۵ میلیون دلار برای وزارت ارتباطات کویت بازدهی داشته باشد.
#کویت
🌐 الخلیج أونلاین
هدایت شده از mesaghمیثاق
♨️امارات؛ کورسوی نجات اسرائیل در زمستان سرد روابط دیپلماتیک با خاورمیانه!
🔹روزنامه نیویورکتایمز امروز در یادداشتی به چشم امید صهیونیستها به امارات، در سایه خشم فزاینده جهان عرب و خاورمیانه از کشتار غزه پرداخته است:
🔻تا همین چندسال پیش، بسیاری از شهروندان امارات مایل بودند با آبوتاب درباره روابط تازهپاگرفته کشورشان با اسرائیل صحبت کنند.
🔻مقامات آمریکایی، اماراتی و اسرائیلی پیشبینی کردند توافق آنها، صلح را در سراسر خاورمیانه گسترش خواهد داد.
🔻اما اکنون که بمباران چندماهه غزه، خشم منطقه از اسرائیل را برانگیخته، یافتن هواداران امارات این توافق روزبهروز دشوارتر میشود.
🔻یک تاجر اماراتی که روزی این روابط اقتصادی را تبلیغ کرده بود، گفت از شورای بازرگانی امارات-اسرائیل خارج شده و دیگر هیچ حرفی برای گفتن ندارد.
🔻برخی اماراتیها نیز اگرچه از این توافق ناامید شدهاند اما با استناد به پیشینه دولت خودکامه خود در بازداشت منتقدان، گفتند که از صحبت علنی میترسند.
🔻تحلیلگران میگویند نه امارات و نه اسرائیل، به احتمال زیاد از توافق خارج نخواهند شد؛ و این [روابط] یک راه نجات دیپلماتیک برای اسرائیل باقی میماند.
🔻با اینحال، جنگ غزه انگشتشماری از رهبران عرب دارای روابط با اسرائیل را، به بازنگری در این رابطه واداشته است.
🔻زمستان دیپلماتیک، سفارت و کنسولگری اسرائیل در امارات را به تنها نمایندگی دیپلماتیک کاملاً فعال تلآویو در جهان عرب تبدیل کرده است.
🔻امارات همچنین تنها کشور خاورمیانه شده که شهروندان آن میتوانند مستقیماً به اسرائیل پرواز کنند.
🔻بهرغم فشارها، مقامات امارات اما میگویند قصدی برای قطع روابط ندارند. به گفته آنها، ارتباطات دیپلماتیک و سیاسی در مواقع دشواری مانند الان، اهمیت پیدا میکند.
🔻به گفته «نوآ گاستفروند»، از بنیانگذاران اسرائیلی «منطقه فناوری» ( گروهی که کارآفرینان و سرمایهگذاران فناوری امارات و اسرائیل را به هم پیوند میدهد)، مرحله رمانتیک پیمان آبراهام به نوعی محو شد؛ و اکنون ما وارد مرحله واقعبیانیه درک این موضوع شدیم که آسان نخواهد بود.
🔻پیمان آبراهام سال ۲۰۲۰ امضا شد، نتانیاهو و ترامپ از آن به عنوان یک نقطه عطف استقبال کردند؛ محمد بن زاید اما تأکید کرد این توافق با هدف توقف الحاق بیشتر سرزمینهای فلسطین توسط اسرائیل امضا شده است.
🔻پس از آن، صدها هزار گردشگر اسرائیلی به امارات سرازیر شدند، و سال ۲۰۲۲ این کشور از تجارت ۲.۵ میلیارد دلاری با اسرائیل خبر داد. چند رستوران اسرائیلی نیز در دبی گشایش یافت.
🔻اما با گسترش شهرکها در کرانه باختری به زودی شکافهایی در میان اماراتیهای ناامید پدید آمد؛ چندین برنامه سفر نتانیاهو به امارات هرگز محقق نشد.
🔻تنشها از آغاز جنگ به اینسو، بدتر شده است.
🔻انور قرقاش، از مقامات بلندپایه امارات ماه سپتامبر گفت روابط با اسرائیل «دوران سختی را سپری میکند».
🔻پیش از جنگ، نتانیاهو و دولت بایدن به جایزهای بزرگتر از روابط با امارات چشم دوخته بودند: عادیسازی با سعودی!
🔻اکنون اما تحلیلگران میگویند این چشمانداز بهگونهای فزاینده دور از دسترس است.
#امارات
🌐 New York Times
هدایت شده از mesaghمیثاق
♨️آرامکو زیر فشار هزینههای هنگفت بنسلمان
🔻علیرغم کاهش قیمت نفت، کاهش تولید و کاهش سالانه ۲۵ درصدی درآمد خالص آرامکو، و درحالیکه سعودی با کسری بودجه فزاینده مواجه است، آرامکو سود سهام خود را به ۳۱ میلیارد دلار افزایش داد.
🔻آرامکو سود سهام خود را در سال جاری به سرمایهگذاران و دولت سعودی اختصاص داد؛ که بیشتر از سال ۲۰۲۳ خواهد بود؛ چرا که بنسلمان درپی اجرای پروژههای پرهزینه، خرید فوتبالیست و سهام در لیگهای ورزشی است.
🔻دولت سعودی پیشبینی کرده تا سال ۲۰۲۶، سالانه با کسری بودجه مواجه شود؛ روندی تعویق برخی پروژهها تا بعد از ۲۰۳۰ را درپی خواهد داشت. همچنین ماه گذشته آرامکو افزایش توان تولید خود را متوقف کرد، که به آزادسازی هزینهها در سایر زمینهها انجامید.
🔻افزایش سود سهام آرامکو در حالی است که دولت سعودی بار دیگر سراغ برنامه عرضه سهام این شرکت در سال جاری رفته است.
#عربستان
🌐 Bloomberg
هدایت شده از mesaghمیثاق
♨️جولان غول فناوری چینی در میان متحدان خلیجی آمریکا
🔻شرکت ارتباطات «أرید» قطر و شرکت هواوی، امروز دوشنبه برای توسعه شبکههای پایه در چند بازار اصلی به منظور راهاندازی نسل5.5G اینترنت توافق امضا کردند.
🔻برپایه این شراکت، شبکههای پایه «أرید» در کشورهای قطر، کویت، عمان، عراق، تونس، الجزایر و مالدیو بهروزرسانی خواهد شد، تا زمینه راهاندازی 5.5G در آینده فراهم شود.
🔻أرید و هواوی همچنین برای بهروزرسانی و ارتقاء تمام شبکههای پایه به نسل 5.5G همکاری خواهند کرد.
🔻هواوی هفته پیش نیز از امضای تفاهمنامه همکاری با شرکت ارتباطات کویت، برای راهاندازی نخستین شهر هوشمند کویت، اینترنت 5.5G، و نیز راهاندازی مرکز ملی امنیت سایبری کویت خبر داده بود.
🔻این درحالیست که پیش از این، حضور شرکتهای فناوری چینی، بهویژه هواوی در امارات، به یکی از کانونهای اصلی بروز تنش میان ابوظبی و واشنگتن تبدیل شده بود؛ تا جایی که دولت آمریکا ازجمله به همین بهانه، از تحویل جنگندههای F-35 به امارات خودداری میکرد.
🔻غول فناوری هواوی که در فهرست تحریم آمریکا قرار گرفته، اکنون حضور فعالی در کشورهای عربی خلیج فارس دارد؛ که از متحدان نزدیک ایالات متحده به شمار میروند.
🔻آنچه به حساسیت موضوع میافزاید، حضور پایگاههای نظامی آمریکا در این کشورهاست؛ و حال باید دید واکنش واشنگتن به فتح یکبهیک همپیمانان خلیجیاش، به دست غولی که دیروز از خاک خود رانده بود، چیست.
#قطر #امارات #کویتْ
هدایت شده از mesaghمیثاق
♨️سایه سنگین جنگ غزه بر سر دیدار هیئت آمریکایی از عربستان
🔻یک هیئت از کمیسیون مذهبی بینالمللی آمریکا که به عربستان سفر کرده بود، درپی درخواست از یکی از اعضای آن برای برداشتن کلاه یهودی (کیپا) از سر ، سفر خود را نیمهتمام رها کرده است.
🔻این هیئت روز گذشته درحال بازدید از شهر تاریخی «الدرعیه» در نزدیکی ریاض با این درخواست سعودیها از «آبراهام کوپر» خاخام ارتدوکس، رئیس کمیسیون روبهرو شد؛ اما او از این کار خودداری کرد.
🔻مقامات محلی در محل بازدید به خاخام کوپر گفته بودند حتی با وجود مجوز وزارت خارجه سعودی برای بازدید از این مکان، او نباید در آنجا در انظار عمومی کیپا بر سر داشته باشد.
🔻این رویداد در میانه تنش فزاینده بین عربستان سعودی و آمریکا پیرامون حمایت واشنگتن از رژیم صهیونیستی در جنگ غزه رخ میدهد.
🔻خاخام کوپر در سالهای گذشته بارها به عربستان سفر کرده و کیپا بر سر داشته است؛ همچنین شماری از شخصیتها یا مقامات مذهبی آمریکا و اسرائیل در چندین سفر به عربستان کیپا بر سر در انظار عمومی ظاهر شده بودند.
🔻دیدارهای سالهای گذشته افرادی مانند خاخام کوپر از عربستان در نزدیکی اسرائیل-سعودی، که تا پیش از طوفانالاقصی میرفت یک سازش عربی-اسلامی دیگر را رقم بزند، نقش داشته بود.
#عربستان
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️عربستانِ بنسلمان در ماه رمضان؛ از ممنوعیت پخش نماز و قرآن، تا پخش ترانه در پیادهرو و خیابان
🔻در چارچوب اصلاحات بنسلمان، مساجد عربستان شاهد شدیدترین سختگیریها قرار گرفتهاند.
🔻در راستای اجرای مقررات جدید ممنوعیت پخش نماز ، قرآن و...، «عبداللطیف آلالشیخ» وزیر امور اسلامی سعودی، شخصاً برای اطمینان از اجرای این مقررات، به بازرسی میدانی از مساجد میپردازد؛ و ازجمله دستور میدهد هر مسجد باید حداکثر ۴ بلندگو داشته باشد؛ و مابقی حذف شود تا مردم اذیت نشوند!
🔻اما ظاهراً این سختگیریها تنها شامل مساجد است و ترانه و موسیقی و... حکایت دیگری دارد!
🔻ویدئوی دیگری نیز که منتشر شده نشان میدهد در فاصله چند متری یک مسجد در عربستان، آن هم در ماه رمضان، ترانههایی عربی از چند بلندگو درحال پخش است.
#عربستان
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از mesaghمیثاق
♨️عربستان و قطر دومین و سومین خریداران بزرگ تسلیحات جهان
🔻برپایه آماری که تارنمای SIPRI منتشر کرده، کشورهای عربی خلیج فارس و مصر بیش از ۲۵٪ کل خرید تسلیحات جهان از ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۳ را به خود اختصاص دادهاند.
🔻عربستان سعودی در این مدت، با ۸.۴٪، پس از هند، دومین واردکننده بزرگ تسلیحات جهان بوده است؛ با اینحال این رقم در مقایسه با بازه چهارساله پیش از آن (۲۰۱۴-۲۰۱۸)، کاهش ۲۸ درصدی داشته است.
[احتمالا بهدلیل توقف جنگ یمن]
🔻همچنین قطر با ۷.۶٪ در جایگاه سوم جهان بوده است؛ که نسبت به دوره ۲۰۱۴-۲۰۱۸، افزایش ۳۹۶٪ نشان میدهد.
🔻آمریکا بزرگترین تأمینکننده هر دو کشور (سعودی ۷۵٪ ، قطر ۴۵٪) بوده است؛ و پس از آن فرانسه (سعودی ۷.۶٪ / قطر ۲۵٪) قرار داشته است.
🔻در این فهرست، کویت (۲.۷٪) و امارات (۲.۴٪) خرید تسلیحات جهان را داشتهاند.
🔻نگرانی از نفوذ و قدرت ایران، و مقابله با گروههای همسو با تهران در منطقه، این کشورها را به واردات گسترده تسلیحات واداشته است.
#عربستان #قطر #امارات #کویت
🌐 SIPRI
هدایت شده از mesaghمیثاق
♨️واکنش سعودی به اتفاقات الدرعیه؛ "رویدادی ناگوار و ناشی از سوءتفاهم"
🔻سفارت سعودی در واشنگتن در بیانیهای، درخواست از خاخام ارشد هیئت آمریکایی برای برداشتن کلاه یهودی در عربستان را، رویدادی تأسفبار، و برآمده از سوءتفاهم درباره پروتکلهای داخلی دانست.
🔻این بیانیه افزوده: «موضوع به مقامات ارشد منتقل شد و سفیر [ریما بندر آلسعود] فرصت یافت با خاخام صحبت کند؛ موضوع حل شد اما ما به تصمیم او برای ادامه ندادن تور احترام میگذاریم. ما مشتاقانه منتظر بازگشت او به پادشاهی هستیم.»
🔻درخواست مسئولان محلی سعودی از خاخام کوپر، برای برداشتن کلاه کیپا در بازدید چند روز پیش از منطقه الدرعیه ریاض، افزون بر پایان زودهنگام این دیدار، انتقاد تند خاخام و کمیسیون مذهبی بینالمللی آمریکا را درپی داشت.
#عربستان
🌐 The Times Of Israel
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا