هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻نتیجه ترکفعل آقا میری و شورای عالی فضای مجازی
➖چرا میگوییم استقلال در فضای مجازی؟!
چون نمیخواهیم بچه ها با سکوهای صهیونیستی تربیت بشن..
➖شاید اگه این اتفاق تو یه کشور اروپایی افتاده بود الآن سرپرستی بچه رو از خانوادهش گرفته بودند و اون خانواده هم جریمه شده بود؛
اما تو ایران اگه با این خانواده برخورد بشه میشه نقض حقوق شهروندی..
🔵صدای انقلاب را از اینجا بشنوید
هدایت شده از mesaghمیثاق
12.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻راه برگرداندن حجاب به جامعه زنان ما چگونه است؟
🎙حجةالاسلام قنبریان:
🔸درصد کوچکی کشف حجاب کرده و جمعیت بزرگتری باحجابند و برخی از آنها تذکر هم می دهند اما جمعیت بزرگتری از هردو، وسط ایستاده اند نه با کشف حجاب همراهی می کنند و نه با تذکر شما!
🔸راه، خلق اراده عمومی است؛ کاری که امام(رحمة الله علیه) سال ۵۹ کرد.
🔵صدای انقلاب را از اینجا بشنوید
هدایت شده از mesaghمیثاق
🗒 مواضع این روزهای برخی از حوزویان بزرگزاده یا خارجگو -دربارهی مسألهی مواجهه با کشف حجاب- به نفع «جریان» و «روند» کشف حجاب، تمام شد. دینشناسان نقطهنگر و ذرهاندیش، حُسن تدبیر ندارند که در قلمرو اجتماعیات، «برآیندی» بنگرند و «کلنگر» محاسبه کنند. به تعبیر مولانا: عقل جُزوی، عقل را بدنام کرد.
✍️ ویراستی مهدی جمشیدی
(نویسنده و پژوهشگر)
🔵صدای انقلاب را از اینجا بشنوید
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
➖عباس قادری خطاب به ابراهیم رئیسی:
«چهلوپنج سال آرزوی چنین لحظهای را داشتم.»
▫️حضور «عباس قادری» خواننده قدیمی در دیدار جمعه شب ابراهیم رئیسی و اهالی هنر و موسیقی، و عکس های مشترک این خواننده و رئیس جمهور ایران و وزیر ارشاد، تاریخی است.
🔵صدای انقلاب را از اینجا بشنوید
هدایت شده از mesaghمیثاق
کاش بسیجیها هم فرصت همصحبتی با رئیسجمهور را پیدا میکردند
و به جای آنکه توسط مأموران آش و لاش شوند با استقبال گرم ریاست جمهوری مواجه میشدند..
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 سخنان تکاندهنده امام خمینی(رحمة اللّه علیه) :
من خوف این را دارم که مردم به خاطر اطاعت از حرفهای ما بهشت بروند اما خود ما به خاطر اینکه مهذب نبودیم برویم جهنم...
🔵صدای انقلاب را از اینجا بشنوید
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔻 واکنش رئیس دانشگاه قم به موضوع #درمانگاه_قم
🔵صدای انقلاب را از اینجا بشنوید
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔻 حاضرید برده شوید یا بمیرید؟
🔸 میگویند بعضی جاها دیه کارگر برای کارفرما ارزانتر از هزینههای ایمنی درمیآید. با منطق بازار بهتر است کارگرها تلف شوند چون سود بیشتری نصیب کارگاه خواهد شد. منطق مقابل که میتوانید هر عنوانی رویش بگذارید به محاسبه درآمدنِ جان انسان را قابل پذیرش نمیداند.
🔹 دستکم در مواردی سود باید اولویتش را از دست بدهد. بعد از امنیت، معیشت حداقلی نیز قابل گفتوگو نیست. همه نهادهای اجتماعی باید دست به دست هم بدهند و بهرهکشی را از بین ببرند والا اصلا با جامعه انسانی مواجه نیستیم؛ گروهی اندک انسان به حساب میآیند و سایرین بردهاند.
🔸 کسانی که برابری را انکار میکنند باید در موقعیت جدلی بازخواست شوند: حاضرند خود و خانوادهشان را در خطر قرار بدهند تا کارفرما پیشرفت کند؟ آمادهاند برده شوند تا آمار تولید بالا برود؟ تنها کسانی که در عمل در چنین موقعیتی قرار بگیرند حق دارند از آزادی اقتصاد دفاع کنند.
✍ دانشطلب
🔵صدای انقلاب را از اینجا بشنوید
هدایت شده از mesaghمیثاق
🏦 بی توجهی به اصول قانون اساسی آری ، به قرائتی خاص از اقتصاد کلان نه!
به نظر "مجله تجارت فردا" دکتر #مقصودی برای دفتر اقتصاد کلان سازمان برنامه و بودجه مناسب نیست چون "مکانیسم بازار" را افسانه می داند و "رابطه نقدینگی و تورم" را رد می کند!
آقایان طبیبیان و نیلی و... مناسبند چون این اصول اقتصاد کلان را خدشه ناپذیر قبول داشتند!
(ولو فصل اقتصادِ قانون اساسی را مخدوش و متاثر از چپ ها دانسته و رد کنند!)
فکر نکنید دعوای "دانش و ارزش" و "علم و ایدئولوژی" در بین است؛ دعوای "ارزش - ارزش" و "مکتب - شبه علم" است!
"مکانیسم بازار" در ادبیات اقتصادی لیبرال هم قرائت واحد ندارد؛ حتی #فریدمن هم مطلقِ دخالت دولت را نفی نمی کند!
از "بازار آلمان" تا "بازار انگلیس" و حتی آمریکا، بازارند، با مکانیسم های متفاوت و میزان مداخله متفاوت دولت؛ پس اصل گرفتن مکانیسم بازار در یک قرائت واحد، واقعا افسانه ای بیش نیست. هنگ کنگی دیدن/خواستن اقتصاد ایران از هر ایده ای ایدئولوژیک تر و هم نشدنی تر است.
"رابطه نقدینگی و تورم" نیز غیر از متاثر بودن از یک نظریه پولی، مطالعات اقتصادی متعددی در اقتصاد ایران دارد که الزاما دلخواه تجارت فردا را نتیجه نمی دهد.
به لحاظ اقتصاد سیاسی ایران هم ظاهراً به نظر برخی آقایان بین "نقدینگیِ مخلوق بانک خصوصی" با "نقدینگیِ حاصل از افزایش دستمزد کارگر" فرق است و فقط دومی موجب تورم میشود!
تجارت فردا خود را آینه جامعه فرض و از نگرانی جامعه بخاطر انتصاب مثل دکتر مقصودی به جهت خدشه به این اصول مسلم انگاشته شان گفته؛ اما چیزی از نگرانی جامعه ایرانی نسبت به بیش از سه دهه تعطیلی فصل اقتصادی قانون اساسی اش بخاطر عدم اعتقاد مدیرانی -که برخی را شمرده- نگفته است!
وجه مشترک ستوده شدگان (و دیگر مدیران اقتصادی دهه های پیشین که نام نبردند) همه این است که اعتقادی به فصل اقتصادی قانون اساسی نداشته آنرا با #برچسب_چپ رد و تعطیل نگه داشته بودند!
اینکه #فاصله_فقر_و_غنا و نگرانی جامعه از آن؛ چقدر بخاطر مصاحبه های نادرمدیرانی است -که اعتقادی به برخی قرائتهای خاص اقتصادی ندارند- و چقدر بخاطر #تعطیلی_اصل۴۳ و #کاریکاتور_شدن_اصل۴۴ است؟ را خوب است قضاوتش را به خود جامعه واگذارند!
جالب اینکه قانون اساسی وقتی پس ازبررسی خبرگان، رای اکثریت قاطع ملت ایران را هم گرفت، گروه های کمونیستی وچپ گرا -که نوعا رفراندوم قانون اساسی را تحریم کرده بودند- اصول اقتصادی قانون اساسی را سرمایه داری خواندند!
طرفداران لیبرالیسم اقتصادی هم که بیش از سه دهه در مصادر اصلی اقتصاد نشستند، آنرا کمونیستی و چپ خواندند و تعطیلش کردند!
این است سرنوشت قانون اساسی بین ایدئولوژی زدگی چپ و راست اقتصادی؛ بین تحریم یا تعطیل!
سؤالی که تجارت فردا خوب است از خودش بپرسد این است: جامعه نگران ادامه تعطیلی فصل اقتصادی قانون اساسی است یا خدشه و بازبینی برخی قرائتهای خاص در حوزه نظریه پولی؟!
در بین قرائت های موجود و مفروض از مکانیسم بازار و میزان دخالت دولت، جانب نظریه ای -که نزدیک به اصول قانون اساسی است- را گرفتن ایدئولوژیک تر است؟ یا "قرائتی ایدئولوژیک" از بازار را بر بقیه قرائت ها و هم قانون اساسی فائق کردن؟
📝 محسن قنبریان ۱۴۰۲/۷/۱۶
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔰 حجاب یا دستمزد کارگران؟!
•| مدتی است که دغدغه جبهه حزباللهی، مسئله حجاب شده است و در صدر اولویتهای جنگ گفتمانی قرار گرفته است و دیگر مسائل مثل دستمزد کارگران به حاشیه رفته است.
•| سالها مسئله کارگران و دستمزد، ساعت کاری، بیمه و ... با مارکسیسم به عنوان یک مسئله طبقاتی پیوند خورده بود که با افول این جریان، و تمرکز آن بر فرهنگ، کارگران نیز عملا به حاشیه رفتند و صرفا در جهت منافع سیاسی و ایجاد التهاب اجتماعی، بکار گرفته شدند!
•| مسئله دستمزد و رسیدگی به معیشت کارگران، یک مسئله انسانی است. با وضعیت تورم روز افزون، اگر دستمزد کارگران، ۲۹۰ درصد افزایش یابد، شاید به سرعت تورم برسد اما سالانه با افزایش ۲۰ درصدی دستمزد (بجز رشد ۵۷ درصدی سال اول رییسی) وضعیت زندگی کارگران اسفبار شده است و عملا دولتها تبدیل به یک واسطهگر بین کارگر و کارفرما، برای سرکوب دستمزد کارگران و حتی کارمندان شدهاند.
•| پرسشِ حجاب یا کارگران؟، اشتباه است و هر دغدغهمندی میتواند، در حوزههای مختلف دست به مطالبهگری بزند و آن را تبدیل به مطالبه جمعی نماید. حال با بیتوجهی گفتمان مارکسیستی به عنوان جهتدهندهی سنتی به کارگران، میتوان پرچمِ مطالبهگری این حوزه را بلند کرد تا با همراه کردن افکار عمومی، به دولت فشار آورد و یا در برابر جریان سرمایهدار کمک کرد!
هدایت شده از mesaghمیثاق
15.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
معرفی پویش #حداقل_دستمزد_۱۵میلیونی در برنامهٔ ثریا/ ۲۴ اسفند ۱۴۰۲
ما را با آیدی @mozd1403 در تلگرام، اینستاگرام، توییتر و ایتا دنبال کنید.
جهت همراهی با پویش به آیدی @dmozd1403 پیام بدهید.
هدایت شده از mesaghمیثاق
12.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 ارتباط دادنِ معیشت و فلسطین، سازماندهی شده است!
•| همانطور که در مطلب مربوط به اکبرنژاد گفته شد، جبهه غربگرا یا اصلاحات، اینروزها پیدرپی آخوندهای ضدانقلاب را از آستین خود بیرون میآورد تا در جهت تشویش اذهان عمومی درمورد مسئله فلسطین، و ارتباط آن با معیشت مردم، عمل کنند و در نهایت به فشار افکار عمومی به حاکمیت منجر گردد!
•| این فرد نیز از جمله آخوندهای اشرافی است. سبک زندگی دارد که روحانیت را زیر سوال میبرد اما در حالی خود را «ما»، «مردم»، «ما مذهبیها» و ... جا میزند که هیچ شباهتی به روحانیت سادهزیست ندارد و این اوج نفاق است. منافق، نه تنها در بُعد فردی، بلکه در جامعه نیز دسیسه دارد، نقشه میکشد و فتنه میانگیزد، آن هم تحت لوای دین!