هدایت شده از mesaghمیثاق
14.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#با_مسئولیت_من!
ببینید: کلیپ تصویری «با مسئولیت من!» #حجم_پایین
🔹تفاوت اقتصاد مردمی و اقتصاددان مردمی با اقتصاد کاپیتالیستی و کمونیستی چیست؟
🔸 چرا باید کسانی که در مورد اقتصاد ایران تصمیمسازی و تصمیمگیری میکنند مسئولیت بپذیرند؟
🔹 برای رفع انحصار چه باید کرد؟
🔸 چطور حال مردم خوب می شود؟
پ ن: یکی از شاهکارهای سینمای دفاع مقدس فیلم سینمایی «غریب» است.
تماشای این فیلم را به همراه خانواده از دست ندهید.
#دکتر_حمیدرضا_مقصودی
دانلود با حجم و کیفیت بالا
هدایت شده از mesaghمیثاق
✍ #تحلیل_و_تبیین | جهش تولید بر پایهی جمهور مردم؛
🌸 هفت نکته دربارهی تحقق شعار سال ۱۴۰۳
🎤یک. تعیین شعار سال توسط رهبر گرامی انقلاب، سیاستی گفتمانی در فقه حکومتی ماست که باید نظام حکمرانی ملی، جهتگیری اصلی خود را بر این سیاست متمرکز کند؛ افزون بر این، توجه به این شعار باید در زنجیرهای از گفتمانها و شعار سالهای پیشین باشد. درک دقیق و درست سیاستگذاران ملی مطابق با آنچه رهبر گرامی انقلاب و توسعهی معنایی این گفتمان در منظومهی فکری امام خمینی(ره) و معظمله از نکات ضروری و لازم است.
🎤دو. اقتصاد مقاومتی، نظریهی سیاستی نظام اسلامی در مسیر پیشرفت اقتصادی ماست؛ اقتصاد مقاومتی بیش از همه بر مدار تولید ملی، امکان تحقق خواهد داشت و تقویت و رشد زیرساختهای فرهنگی و سیاسی و اقتصادی تولید، از ضروریات این مهم است؛ بنیادهای نظری جهش تولید بر مدار مردم، باید بر پایه ادبیات نظری دربارهی اقتصاد مقاومتی طرح شود و جغرافیای گستردهی مباحث طرحشده در بیانات رهبر گرامی انقلاب، این مهم را تمهید خواهند کرد.
🎤سه. مردم، محور شکلگیری، پیروزی و بقای انقلاب اسلامی هستند و جهش تولید نیز وابسته به همین رکن اساسی است. «مردم در همهی این دورانها قهرمان اصلی ماجرا و سرگذشت انقلاب بودهاند.» (رهبر انقلاب ۰۸/ ۰۶/ ۱۴۰۱)
«مسئلهی اصلی، کلید اصلی، اینجا است: حضور مردم در همهی مسائل، حلکنندهی مشکلات است. آن چیزی که حضور مردم را تأمین بکند، مردم را تشویق به حضور در عرصه و در میدان بکند -میدانهای مختلف مورد ابتلای کشور- مغتنم است. و حضور مردم هیچ جایگزین دیگری ندارد؛ هنر اصلی انقلاب هم همین بود؛ هنر اصلی انقلاب این بود که جمهور مردم را از یک مجموعه و تودهی منفعل و مصرفی و فاقد یک نگاه ملّی و عمومی، تبدیل کرد به یک مجموعهی پُرانگیزه، علاقهمند، همّتدار، هدفدار، آرمانخواه، و وارد میدان کرد؛ کار بزرگ انقلاب این بود.» (۱۲/ ۰۵/ ۱۴۰۰)
«ما ابزارهای نظامی، ابزارهای سیاسی، ابزارهای اقتصادی را قدرتافزا و قدرتزا میدانیم برای کشور، امّا هیچ کدام به اندازهی حضور مردم نیست؛ حضور مردم، نظام جمهوری اسلامی را به معنای واقعی کلمه قدرتمند میکند.» (۲۶/ ۰۳/ ۱۴۰۰)
🎤چهار. الزام بزرگ در جهش تولید، شناخت مسئلهها و چالشهای تولید در یک نظام تحلیلی منسجم و منظومهای است؛ اهمیت مسئلهها، منطق اولویتها را میسازد و راه برونرفت از تزاحمها را فراهم میکند. شعار و گفتمان «رفع موانع تولید» باید بهمثابه یک پیشفرض سیاستی در کنار الزامات و ضروریات دیگر، مطرح و برجسته باشد. بر این پایه، نقش موانع و عوامل تضعیفکنندهی داخلی در تولید و پیشرفت (مثل فساد، کمکاری و تنبلی، ضعف بهرهوری، ضعف نگاه بلندمدت و راهبردی و…) را بیش از گذشته برجسته نگریست و پیوسته این پرسش را برجسته ساخت که چگونه میتوان نقش و جایگاه مردم در تولید و پیشرفت ملی را برجستهتر کرد؟
🎤پنج. تحلیل نقش موانع خارجی و بهویژه تحریمهای استکبار جهانی، یکی دیگر از جنبههای ضروری در این موضوع است؛ نکتهی کلیدی در تحلیل این وضعیت، توجه به نقش و جایگاه مردم است.
«اگر ما کاهش حضور مردم را داشته باشیم، از آن طرف افزایش فشارهای دشمن را خواهیم داشت؛ یعنی اینها با همدیگر به معنای واقعی کلمه یک نسبت معکوسی دارند. اگر چنانچه ما در کشور افزایش حضور مردم را کم داشته باشیم، از آن طرف افزایش فراوان فشار دشمنان را خواهیم داشت. اگر ما بخواهیم فشارهای دشمنان از قبیل فشارهای اقتصادی مثل تحریم و امثال اینها از بین برود یا کاهش پیدا کند، راهش این است که حضور مردم در کشور افزایش پیدا کند و پشتوانهی مردمی به رخ دشمنان کشیده بشود.» (۲۶/ ۰۳/ ۱۴۰۰)
🎤شش. بازخوانی الگوها و تجربههای موفق اقتصادی در چهل و پنج سال گذشته، الهامبخشی انقلاب اسلامی در ساحت اقتصاد را برجسته خواهد کرد. معانی و آرمانهای بزرگ، همواره به اسوههایی نیازمندند که تحقق آنها را امکانپذیرتر و میسّرتر خواهد کرد.
🎤هفت. در پرتو مطالبهی مؤکد «جهاد تبیین» از سوی رهبر انقلاب، نیازمند نهضت فرهنگی بزرگ و فراگیری هستیم که بتواند در گفتگو و ارتباط با جمهور مردم، بر «اقناعسازی» متمرکز شود؛ فهرست وسیعی از عناوین و موضوعاتی را میتوان برشمرد که نیازمند تقویت وضعیت گفتمانی آنها در سطح عمومی هستیم، از جمله: تقویت روحیهی کار و تولیدگرایی، پرهیز از مصرفگرایی و توجه به سادهزیستی، تقویت توجه به کالاهای داخلی، بهبود اتقان کاری، افشای اهداف دشمن در اعمال تحریمها، قوتها و دستاوردهای نظام اسلامی بهویژه در حوزهی اقتصاد.
به سخنی دیگر، جهش تولید بر مدار جمهور مردم، در یک سپهر فراگیر فرهنگی و مبتنی بر فرهنگ جهادی و انقلابی امکانپذیر خواهد بود؛ این مهم، نیازمند طرح و برجسته شدن در فضای جهاد تبیین است.
👆#یادداشت از سعید اشیری
هدایت شده از mesaghمیثاق
اجازه ندهید هیچ اقتصادخوانده لیبرالی آنچه امام خامنهای فرمودند را تحريف کند.
نگویید ما اقتصاد نخواندیم
فرمایش آقا
صریح
واضح
دقیق
قابل فهم است
یکی از مهمترین ابزار لیبرالها تحریف معنای واژههاست.
مراقبت کنید امر ولیّ را تحريف نکنند.
پشت واژه "علم" پنهان خواهند شد و به جنگ امرِ ولی جامعه خواهند رفت.
#جهش_تولید_با_مشارکت_مردم
هدایت شده از mesaghمیثاق
یکی از اشتباهات بزرگ در سالهای اخیر این بود که اگر چه شعار سال اقتصادی بوده اما اهل فرهنگ و جامعهشناسان و فیلسوفان و اهل تفکر همه کنار کشیدند و کار را به دست چند اقتصادخوانده لیبرال قرار دادند.
قطعا #جهش_تولید_با_مشارکت_مردم نیاز به پیوست فرهنگی، پیوست اجتماعی و پیوست عدالت دارد.
مراقب باشیم به بهانه تولید، فرهنگ جامعه را نابود نکنند.
مثلا برای افزایش تولید اقتصاددانان چشم طمع خواهند دوخت به کارگر کردن زنان خانهدار و کشاندن زنان به کارخانهها.
هدایت شده از mesaghمیثاق
27.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هدایت شده از mesaghمیثاق
10.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 همهپرسی 🔥 قسمت دوم
(کیفیت خوب)
👽 چرا جمهوری اسلامی رفراندوم برگزار نمی کنه؟
📜 اگه دوباره رفراندوم برگزار کنیم چند درصد مردم به اصل 43 رأی میدن؟!
بعضیا میگن چرا رفراندوم برگزار نمی کنید!
این همه مشکل اقتصادی داریم باید رفراندوم برگزار بشه!
بیاید فرض کنیم دوباره انقلاب کردیم و میخوایم قانون اساسی بنویسیم!
فصل اقتصادیش رو چطور می نویسیم؟
در قسمت دوم همهپرسی ببینید 🕶
#اصل_۴۳
حجم پایین
🗣
هدایت شده از mesaghمیثاق
🟥 وزارت امور خارجه آمریکا: آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه این هفته با رهبران سعودی در جده گفتگو خواهد کرد.
وزارت امور خارجه ایالات متحده: گفتگوها به هماهنگی در مورد برنامه ریزی برای مرحله پس از جنگ در غزه، از جمله اطمینان از عدم توانایی حماس برای حکومت کردن، پرداخته میشود
هدایت شده از mesaghمیثاق
🟥 دیدار معاون سیاسی شورای انتقالی با سرپرست دفتر نماینده سازمان ملل
🔸 ناصر الخُبجي، معاونت سیاسی ریاست شورای انتقالی جنوب(تحت حمایت امارات)، با برت اسکات، رئیس واحد امور مذاکرات، سرپرست دفتر نماینده سازمان ملل در عدن دیدار و در جریان مهم ترین تحولات مربوط به روند صلح و تلاش های سازمان ملل متحد و طرف های منطقه ای و بین المللی قرار گرفت.
#یمن
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 منصور بن زاید در بنبست تلگراف
🔷 دولت انگلیس تصمیم گرفته پرونده فروش پایگاه خبری تلگراف به شرکت اماراتی Redbird IMI را مورد بازبینی طولانیمدت قرار دهد.
🔷 طولانی شدن فرایند بررسی فروش تلگراف همزمان با عزم مجلس برای تصویب قانون ممنوعیت تسلط دولتهای بیگانه بر رسانههای انگلیسی، عملاً پرونده فروش این پایگاه خبری به صندوق وابسته به منصور بن زاید را میبندد.
🔷 لوسی فریزر (وزیر دیجیتال، رسانه، فرهنگ و ورزش دولت انگلیس) روز سهشنبه به رادیو البیسی گفت: «این قانون پس از موافقت پادشاه، یک یا دو ماه دیگر اجرایی خواهد شد.»
🔷 وزیر انگلیسی البته موافقت دولت با ادامه حضور بیگانگان در ورزش این کشور را اعلام کرد. اینک باشگاه منچسترسیتی در اختیار شرکت «سیتی گروپ» وابسته به منصور بن زاید است؛ صندوق سرمایهگذاری سعودی نیز باشگاه نیوکاسل را در اختیار دارد. از سوی دیگر، شایعاتی درباره فروش باشگاه تاتنهام به امارات و حاکمان ام القوین نیز به گوش میرسد.
#امارات
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔹 سید احمد العلوی (عضو جمعیت الوفاق): «آنچه در جنگ غزه از گلوله و آتش و محاصره و گرسنگی توسط رژیم جنایتکار صهیونیستی در مقابل چشمان دولتها و ارتشهای عربی و مسلمان رخ میدهد، ننگی اخلاقی، انسانی و دینی است بر پیشانی آنان.»
#بحرین
هدایت شده از mesaghمیثاق
🟥 پیام بن مبارک به نخست وزیر تونس
🔸 احمد عوض بن مبارک نخست وزیر شورای ریاستی یمن(تحت حمایت عربستان) طی پیامی به احمد الحشانی، نخست وزیر تونس به مناسبت سالگرد استقلال کشورش را تبریک گفته و با اشاره به روابط برادرانه ای که دو ملت خواستار توسعه و تقویت روابط در زمینه های مختلف شد.
#یمن
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 چرا امارات اشعار فلسطینی را از اپرای «رویای عرب» حذف کرد؟
🔷 امارات متحده عربی به تازگی اپرای «رویای عرب» را احیا کرده است. این آهنگ که با آرمان وحدت جهان عرب در سال ۱۹۹۸ ساخته شد، در سال ۲۰۰۰ در زمان انتفاضه دوم معروف و به نمادی از همبستگی با آرمان فلسطین تبدیل گشت.
🔷 نسخه تازهای از این اپرا توسط ۱۱ هنرمند عرب در ۲۶ فوریه (۷ اسفند) در مراسم پایانی چهارمین دوره برنامه «امیدسازان یا صُنّاع الأمل» امارات اجرا شد؛ امارات در چارچوب این برنامه از نیکوکاران جهان عرب تجلیل میکند.
🔷 ولی در این نسخه تازه هیچ نشانی از مهمترین مسئله امروز جهان عرب، یعنی فلسطین، نبود و بندهای مربوط به فلسطین از آن حذف شدهبود.
🔷 «فلسطین» امروز اسم رمز مجاهدان جبهه ضداستکبار در سراسر جهان است؛ پس عجیب نیست که امارات، مهمترین متحد جبهه جهانی صهیونیسم در جهان عرب، این واژه را خوش ندارد. پشتیبانی از حق ملت مظلوم فلسطین در سرزمین تاریخیشان شرافتی میخواهد که به نظر میرسد آل نهیان و آل مکتوم از آن بهرهای نبردهاند.
#امارات
#فلسطین