هدایت شده از mesaghمیثاق
آخرین_تحولات_قفقاز_،_دکتر_موحدیان_،رضا_شیبانی_،_دکتر_خسروی_،محمد.mp3
70.02M
آخرین تحولات قفقاز، دکتر موحدیان، رضا شیبانی، دکتر خسروی، محمد ندیمی
محمد ندیمی
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ کارشناس اسرائیلی:
📍ایران مسئول شعله ور شدن همه جبهه ها علیه ماست و هیچکدام از نهادهای وابسته به ایران چه سفارت و چه غیر آن امن نخواهد بود...
#عربی
هدایت شده از mesaghمیثاق
نکته مهم سخنان امروز سیدحسن نصرالله
📌به صفحه توییتر تفسیرگر بپیوندید 👇
https://twitter.com/tafsirgar
هدایت شده از mesaghمیثاق
19.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سخنان دانشمند اتمی کشور راجع به امکان ساخت بمب اتم ایرانی
پ ن : این سخنان در صدا و سیما اتفاقی و بدون برنامه نیست بلکه پاسخی است به دولت های معاند که ایران در صورت لزوم چه گام هایی می تواند بردارد
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چهارشنبه عید فطر است
🔹حجتالاسلام موحدنژاد، عضو ستاد استهلال دفتر رهبر انقلاب: بنابر پیشبینی کارشناسان، هلال ماه به راحتی دیده خواهد شد و انتظار این است رمضان امسال ۲۹ روزه و روز چهارشنبه اول ماه شوال و عید فطر باشد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
قدس - ترس - اسرائیل.mp3
1.54M
🎙 شهید آوینی: سربازان امام زمان از هیچچیز جز گناهان خویش نمیترسند!
◾️۲۰ فروردین، سالروز شهادت سید مرتضی آوینی است
هدایت شده از mesaghمیثاق
سایپا طی یک حرکت فنی به ملت غیور ایران لحظه آخر ثبتنام ویژه عید فطر رو لغو کرد و بازم مردم رو به چشمش گرفت !!!
دلیلش هم احتمالا اینه قیمتی که گذاشته بودن براشون بصرفه نبوده و قراره از این گرونتر هم بشه، حالا کی پاسخگو میشه؟ آفرین هیچکس!
تا این دوتا آشغال دونی ، بدون رقیب باشن همینه
فقط مردم متضرر میشوند
هدایت شده از mesaghمیثاق
الحمدالله تورگردان این کلیپ دستگیر شد.
چند روز پیش این تور منطقه جنوب کشور مخصوصا جزایر رو محلی برای رواج کثافت کاریاشون کرده بودن و هر محلی که میرسیدن شروع به رقص و مسخره بازی میکردند
امروز خبر دستگیری تور لیدرش رسید
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صلوات فرستادن دخترِ جواد نکونام تو ورزشگاه آزادی
خیلی صحنه قشنگی بود
هدایت شده از mesaghمیثاق
کشتیهای انگلیسی، آمریکایی و اسراییلی که ارتش یمن با موشک و پهپاد مورد عنایت قرار داد. اینها هزینههایی هستند که غرب بابت حمایت از رژیم صهیونیستی پرداخت میکنند. در مورد سرنوشت ناوهای جنگی امریکای که در دو نوبت هدف موشکها و پهپادهای ارتش یمن قرار گرفتند هنوز خبری منتشر نشده است.
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥سؤال اسرائیل از ایران!!
چرا خودت نمی زنی!
و پاسخ محکم ایران😂
#طوفان_الاحرار
هدایت شده از mesaghمیثاق
36.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥تماشا کنید: روزی که اسرائیل به آمریکا حمله کرد
قسمت اول
هدایت شده از mesaghمیثاق
47.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 حمله به الولید، اچ-3
بی نظیرترین حمله هوایی دنیا
دوران جنگ تحمیلی
هدایت شده از mesaghمیثاق
31.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گزارش تحقیقی الجزیره
🎥تماشا کنید: روزی که اسرائیل به آمریکا حمله کرد
قسمت دوم
هدایت شده از mesaghمیثاق
24.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻تلک القضیه
شاعر مصطفی ابراهیم
⚫این اثر حقیقتا یه شاهکاره.
هدایت شده از mesaghمیثاق
29.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥اسرائیل چرا به وجود آمد و فلسطین چطور اشغال شد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔷سواد اطلاعاتی
🔸به دلایل زیادی، مردم در فهمیدن اینکه چه اطلاعاتی را باید باور کنند مهارت ندارند و این نا آشنایی شامل همه مردم می شود. این امر به این دلیل است که کار شناسایی اطلاعات بد بسیار دشوار است.
🔹اگر بتوانید دروغ ها را بر اساس شواهد یا تجربه مستقیم خود بررسی کنید، از بین بردن دروغ ها بسیار آسان تر می شود. به همین دلیل است که هیچ کس در مورد چیزهای معمولی قابل مشاهده مانند رنگ چمن دروغ نمی گوید.
🔸متأسفانه ما نمی توانیم در اکثر موارد، صحت اطلاعات رسانه ها را به طور مستقیم تأیید کنیم. حتی اگر به داده های واقعی دسترسی داشته باشیم تقریباً هیچ یک از ما تخصص یا زمان لازم برای ارزیابی خوب آن را نداریم. در این رابطه به نظر می رسد که ذهن ما برای کوتاه کردن مسیر از #میانبرهای_شناختی استفاده می کند.
#میانبرهای_شناختی
🔹آسان بودن: یکی از این راه های روان شناختی #آسان_بودن است، یعنی هرچه پردازش اطلاعات آسان تر باشد، بیشتر به درستی آن باور داریم.
🔸توالی: یکی دیگر از روش های اکتشافی رایج #توالی است به این معنی که هر چه بیشتر با برخی اطلاعات مواجه شویم، بیشتر به صحت آن اعتقاد داریم.
🔹#تحریک_احساسات بیشتر الگوریتم هایی که آنچه را که می بینیم هدایت می کنند و همچنین سوگیریهای شناختی خودمان، اطلاعات هیجانانگیز یا تحریک کننده احساسات را به جای اطلاعات واقعی ترجیح می دهند. همچنین، افراد در رسانه های اجتماعی اغلب می خواهند به اهداف اجتماعی، مانند ارتباط با یک گروه یا تبلیغاتی برسند.
🔸 اگر این تمایلات را با این واقعیت ترکیب کنید که احساسات استدلال ما را کوتاه می کنند، به راحتی می توان دریافت که اخبار نادرستی که ما را عصبانی می کنند، یا برای گروه اجتماعی ما جذاب هستند، بسیار سریع تر و بسیار فراتر از یک حقیقت خسته کننده منتشر می شوند. این اتفاق باعث می شود بیشتر آن را ببینیم و این فرکانس افزایش یافته باعث می شود ما آن را بیشتر باور کنیم.
🔹 ما مطمئناً قادریم حقیقت یک چیز را بر اساس منطقی بودن آن ارزیابی کنیم. اما بدون دسترسی مستقیم به حقیقت، بهترین کاری که می توانیم انجام دهیم تجزیه و تحلیل و تفسیر اطلاعات افرادی است که ادعا می کنند آن دادهها را دارند. ما این کار را با مشاهده اینکه آیا اطلاعات آنها با سایر باورهای ما مطابقت دارد یا خیر، انجام می دهیم، زیرا باورهای ما تکه های مجزای دانش نیستند، بلکه از شبکه ای ضخیم از نظریه ها، ایده ها و مقدمات به هم پیوسته تشکیل شده اند.
🔸 کارهایی وجود دارد که ما می توانیم انجام دهیم و اصلی ترین آنها این است که از تعصبات خودمان آگاه باشیم. هنگامی که احساس می کنید نسبت به حقیقت موضوعی، احساس قوی دارید، این اغلب نشانه این است که شما در حال دستکاری واقعیت هستید. یک لحظه وقت بگذارید و خود را در جای درست قرار دهید و دوباره صحت اطلاعات را بررسی کنید. در ضمن خطا پذیری خود را بشناسید و متواضع باشید.
🔹در مواقعی که ابهام، درد و دشواری زیادی وجود دارد، هدایت احساسات، به ویژه احساسات منفی مانند ترس و خشم، بسیار ساده تر می شود. هر چه بیشتر بتوانیم پیوندهای محکم و قابل اعتمادی را با یکدیگر ایجاد کنیم، بیشتر می توانیم با دروغ ها و اغراق هایی که سعی در از هم پاشیدن ما دارند مبارزه کنیم.
هدایت شده از mesaghمیثاق
▫️خطر ظهور مجدد داعش بیخ گوش عراق/ عضوگیری همچنان ادامه دارد!
#بخش_اول
کشور عراق از جمله کشورهائی است که در برابر گروه های تروریستی از جمله گروه داعش بسیار آسیب پذیر است. یکی از مهمترین دلایلی که عراق را مستعد حضور گروه های تروریستی کرده است اختلافات مذهبی و قومی در این کشور است. عدم تجانس قومی و مذهبی، ثبات و اتحاد در این کشور را پیوسته تحت تاثیر قرار داده است. پس از سرنگونی صدام روند دولت-ملت سازی در عراق به کوشش آمریکا آغاز شد اما این پروژه نتوانست با موفقیت چندانی همراه باشد چرا که منافع متفاوت شیعیان، سنی ها و کردها آنها را از رسیدن به مصالحه واقعی باز می دارد.
بزرگان و ریش سفیدان استان الانبار در غرب عراق نسبت به تکرار سناریو سال ۲۰۱۴ و بازگشت گروه تروریستی داعش به این مناطق هشدار دادند. آنها اعلام کردند که «محمد الحلبوسی» رئیس برکنار شده پارلمان، تلاش هایی را برای اجرای سناریویی مانند سال ۲۰۱۴ در مناطق غربی عراق در دست اجرا دارد.این افراد افزودند: تلاش ها برای اجرای تحصن های بزرگ در مناطق غربی انجام شده است و نهادهای امنیتی نیز از افزایش شمار تروریست های داعشی در منطقه «وادی حوران» و بیابان های غربی خبر داده اند.
بزرگان استان الانبار اعلام کردند که رئیس پیشین پارلمان، از پرونده هایی نظیر آوارگان، عفو عمومی و پرداخت خسارت به مردم این مناطق برای ایجاد شکاف میان ساکنان استان الانبار و دولت عراق سوء استفاده و آن ها را برای مبارزه با حکومت تشویق می کند.
▪️تاریخچه حضور داعش در عراق
پدیداری گروه های تروریستی با گرایشات سلفی در خاورمیانه را اغلب ناظران آگاه، مهمترین رویداد پس از سرنگونی رژیم بعثی در عراق قلمداد می کنند. داعش در راس این گروه های نوظهور، نه تنها به دلیل سازمان داخلی، نحوه عضو گیری و اهداف اعلام شده اش بلکه به علت پیشروی های غیرمنتظره در عراق و سوریه از اهمیت مضاعفی برخوردار است.
داعش با عنوان «جماعت توحید و جهاد» در ۱۹۹۹ تشکیل شد که پس از جنگ ۲۰۰۳ در بیعت با القاعده در حملات علیه نیروهای اشغالگر غربی مشارکت گسترده ای داشت. در اکتبر ۲۰۰۶ با کسب موفقیت هایی در این مسیر و پیوستن شماری از گروه های شورشی سنی مذهب به آن، «شورای مجاهدین» با مرکزیت «جماعت توحید و جهاد» تشکیل یافت که ادعای ایجاد دولت اسلامی عراق را داشت. در سال ۲۰۱۱ به دنبال آغاز جنگ سوریه، این گروه تحت نام «جبهه النصره لاهل شام» به رهبری ابوبکر البغدادی خود را متعهد به جنگ با نیروهای دولتی کرد. این گروه به سرعت در نواحی سنی نشین الرقه، ادلب، دیرالزور و حلب متمرکز شد و در مدت کوتاهی بر این شهرها به پیروزی رسید. در روز نهم آوریل ۲۰۱۳ میلادی، یک پیام صوتی منتسب به ابوبکر البغدادی پخش شد که در آن اعلام کرد که جبهه النصره امتداد دولت اسلامی عراق است و در این نوار، تشکیل گروه دولت اسلامی عـراق و شـام "داعش" را با ادغـام جبـهه النصـره و دولت اسلامی عراق اعلام کرد.
عراق در سال ۲۰۱۷ میلادی پس از سه سال نبرد، پیروزی بر گروه تروریستی داعش را اعلام کرد، اما عناصر و هستههای پراکنده این گروه تروریستی هنوز در برخی مناطق استانهای «دیاله، کرکوک، نینوا، صلاحالدین، الانبار و بغداد» فعال هستند.البته دولت عراق پیوسته در طی سال های پس از ۲۰۱۷ در تلاش بوده است تا هسته های داعش در این کشور را متلاشی کند. در همین راستا مرکز اطلاع رسانی نظامی-امنیتی عراق در اسفند گذشته با انتشار بیانیه ای اعلام کرد که عملیات نظامی «وعده الحق ۲» را برای پاکسازی بیابان های غرب این کشور از وجود عناصر تشکیلات تروریستی داعش آغاز کرده است. بیانیه مرکز اطلاع رسانی نظامی- امنیتی عراق تاکید داشت: این عملیات، براساس اطلاعات نظامی دریافتی و با هدف متلاشی کردن هسته های تروریستی و پاکسازی بیابان ها از بقایای این گروهک ها تا حد فاصل مرزهای بین المللی و با هماهنگی نیروهای مرزبانی انجام می شود. براساس این بیانیه، یگان های نظامی و امنیتی عراق، ماموریت های خود را در این مرحله مشخص و چارچوب های لازم برای ریشه کنی بقایای عناصر تشکیلات تروریستی داعش و نابودی هسته های این گروه تروریستی را مشخص کرده اند.
کارشناسان سازمان ملل گفتهاند که علیرغم عملیاتهای مستمر مبارزه با تروریسم، داعش به سازماندهی بین پنج الی هفت هزار عضو از تمامی نقاط عراق و سوریه ادامه میدهد. از میان این تعداد ۳۵۰۰ نفر تابعیت عراق و ۲۰۰۰ نفر نیز تابعیت بیش از ۷۰ کشور را دارند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔺فراتر از مرزهای دولتی و تاریخی؛ جهان روسی چه مختصاتی دارد؟
🔸کلیسای ارتدکس روسیه (ROC) اعلام کرده است که مدافع جهان روسی است. مرزهای جهان روسیه به عنوان یک پدیده معنوی و فرهنگی - تمدنی بسیار فراتر از مرزهای دولتی فدراسیون روسیه فعلی و قلمرو تاریخی وسیع روسیه است. این کلیسا اعلام کرد: «در کنار اتباع روسی که در سراسر جهان پراکنده شده اند، جهان…
مرکز: #risu_ua
نویسنده: #UNOUN
لینک منبع اصلی:
https://risu.ua/en/the-rocs-view-russian-world-extends-beyond-the-state-and-historical-borders_n147268
هدایت شده از mesaghمیثاق
33.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گزارش تحقیقی الجزیره
🎥تماشا کنید: روزی که اسرائیل به آمریکا حمله کرد
قسمت سوم
هدایت شده از mesaghمیثاق
25.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥تماشا کنید: حذف کریدوری ایران؟!
🔹در اطراف کشور چه می گذرد؟
هدایت شده از mesaghمیثاق
▫️خطر ظهور مجدد داعش بیخ گوش عراق/ عضوگیری همچنان ادامه دارد!
#بخش_پایانی
▪️اهداف داعش
حداقل از سال ۲۰۰۴ هدف ویژه داعش بنیانگذاری یک دولت اسلامی سنی بود. داعش در پی ایجاد خلافت اسلامی با رهبری خلیفه بود. در ژوئن سال ۲۰۱۴ داعش سندی را منتشر کرد که در آن مدعی شده بود که نسب ابوبکر البغدادی به حضرت محمد(ص) می رسد و با اعلام خلافت جدید در ۲۹ ژوئن داعش، البغدادی را به عنوان خلیفه خود معرفی کرد. او به عنوان خلیفه خواهان بیعت همه مسلمانان دیندار جهان با خودش شد.
داعش اهداف خود را در نشریه رسمی اش یعنی «دبیق» آورده است.در این نشریه آورده شده است که آنها به فعالیت های خود برای تصرف همه سرزمین ها و کل کره زمین ادامه می دهند این تلاش تا زمانی ادامه دارد که:«پرچم مقدس بر فراز شرق و غرب و همه زمین افراشته شود. جهان پر از عدل و داد اسلام شود و به بیهودگی ها و ظلم و جهل پایان داده شود حتی اگر امریکا و متحدانش به مقابله با این امر برخیزند».به عقیده یورگن تودنهوفر روزنامه نگار آلمانی که ۱۰ روز مخفیانه با داعش در موصل زندگی کرده است، داعش به دنبال غلبه بر همه جهان است و هرکس را که به تفسیر آنها به قرآن اعتقاد نداشته باشد را می کشند. تودنهوفر اعتقاد دارد از دید داعشی ها همه مذاهبی که به دموکراسی اعتقاد داشته باشند باید نابود شوند. بر اساس نقشه ای که حامیان خارجی داعش آن را بر اینترنت قرار داده اند قلمرو تاریخی داعش بخش هایی از اروپا، خاورمیانه و آفریقا می شده است.
زمان اعلام خلافت، داعش چنین اظهار کرد: قانونی بودن امیرنشین ها، گروه ها، دولت ها و سازمان ها با ورود نیروهای نظامی داعش به قلمر آنها و توسعه خلافت داعش ملغی می شود. این یعنی رد همه تقسیمات سیاسی در خاورمیانه که در زمان جنگ جهانی اول به وسیله کشورهای اروپایی و طبق قرارداد سایکس پیکو تعیین شده است.
▪️زمینه های ظهور مجدد داعش در عراق
کشور عراق از جمله کشورهائی است که در برابر گروه های تروریستی از جمله گروه داعش بسیار آسیب پذیر است. یکی از مهمترین دلایلی که عراق را مستعد حضور گروه های تروریستی کرده است اختلافات مذهبی و قومی در این کشور است. عدم تجانس قومی و مذهبی، ثبات و اتحاد در این کشور را پیوسته تحت تاثیر قرار داده است. پس از سرنگونی صدام روند دولت-ملت سازی در عراق به کوشش آمریکا آغاز شد اما این پروژه نتوانست با موفقیت چندانی همراه باشد چرا که منافع متفاوت شیعیان، سنی ها و کردها آنها را از رسیدن به مصالحه واقعی باز می دارد. همین اختلافات داخلی ممکن است از جانب داعش مورد سواستفاده قرار گیرد و زمینه برای ظهور مجدد این گروه در عراق فراهم شود. عامل دیگری که می تواند در جان گرفتن دوباره داعش در عراق موثر واقع شود فقر فزاینده در این کشور است. فقر و بیکاری در عراق بسیار گسترده است و همین عامل زمینه را برای جذب اقشار آسیب پذیر به داعش که وعده های حقوق های هنگفتی را به مردم می دهد فراهم می آورد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔺چه کسی جانشین "مرد خدا" در عراق خواهد شد؟
🔸هنگامی که نماینده جورج بوش در عراق پل برمر در ژوئن 2003 اعلام کرد قصد دارد کمیته ای را برای تهیه قانون اساسی جدید برای عراق تشکیل دهد، آیت الله سیستانی پیغام توبیخ آمیزی را در قالب یک فتوی صادر کرد مبنی بر این که قانون اساسی باید نشأت گرفته از اراده ملت عراق…
مرکز: #مرکز_رع_للدراسات_الإستراتجیة
نویسنده: #Hossam_Albaqiei
هدایت شده از mesaghمیثاق
24.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥تماشا کنید: کانادا از پس این همه مهاجر بر می آید؟
هدایت شده از mesaghمیثاق
▫️میراث نهایی استولتنبرگ، محافظت از اوکراین در برابر آمریکا
#بخش_اول
«ینس استولتنبرگ» دبیرکل سازمان پیمان آتلانتیک شمالی که تا پایان سالجاری از سمت خود کنارهگیری میکند، قصد دارد رهبری گروه ۵۲ کشوری حامیان اوکراین را که در دست آمریکاست، به ناتو بسپارد.
به گزارش پایگاه خبری- تحلیلی هیل، دبیرکل ناتو در تلاش است تا فشار برای تقویت حمایت بین المللی از اوکراین را به عنوان آخرین میراث خود پس از پایان دوران خدمتش برجای گذارد.
استولتنبرگ که اواخر سال جاری پس از یک دهه رهبری این ائتلاف نظامی کنار می رود، در حال ارائه طرحی به ۳۲ کشور عضو ناتو برای ایجاد یک صندوق پنج ساله ۱۰۰ میلیارد یورویی در حمایت از اوکراین است. وی همچنین به دنبال آن است تا ناتو رهبری گروه ۵۲ کشوری حامی اوکراین موسوم به «رامستاین» را که اکنون در دست ایالات متحده است، در اختیار گیرد. این طرح به ویژه پس از سخنان جنجالی دونالد ترامپ در یک گردهمایی انتخاباتی که گفته بود در صورت حمله روسیه به یکی از کشورهای عضو ناتو، وارد عمل نمی شود، مورد توجه قرار گرفته است. به عقیده کارشناسان نیز این طرح که اروپا را بیشتر در نقش رهبری امنیت خود قرار میدهد، ناشی از نگرانی ها از جانب آمریکا است که به عنوان یک شریک کمتر قابل اعتماد در نظر گرفته می شود.جیم تاونزند یکی از اعضای ارشد اندیشکده نیو امریکن سکیوریتی (CNAS) و از مقامات ارشد سابق پنتاگون، طرح جدید دبیرکل ناتو را نه تنها ضد ترامپ بلکه ضدآمریکایی دانست.وی افزود: ایده استولتنبرگ حول این محور است که چه ترامپ باشد، چه جمهوریخواهان در مجلس نمایندگان، چه قدرت ارتش ایالات متحده، یا هر چیز دیگری، اروپا باید رو به جلو گام بردارد.
به نوشته این پایگاه خبری، ماموریت استولتنبرگ ایجاد اجماع بین اعضای ائتلاف و بیانیه ماه ژوئیه (تیرماه) در واشنگتن در نشست سالانه ناتو و به مناسبت هفتاد و پنجمین سالگرد آن است.استولتنبرگ در بروکسل و پیش از نشست وزرای امور خارجه کشورهای ناتو گفت: امیدواریم در نشست بروکسل به سمت اجماع پیش برویم و سپس در نشست سران در واشنگتن به توافق برسیم. انتظار می رود این آخرین نشست سران کشورهای ناتو به دبیرکلی استولتنبرگ باشد.
▪️تلاش اوکراین برای پیوستن به ناتو
به دنبال تنش در نشست سال ۲۰۲۳ ناتو در ویلنیوس پایتخت لیتوانی، که ولودمیر زلنسکی رئیسجمهوری اوکراین از آمریکا و سایر کشورهای عضو به دلیل خودداری از ورود کییف به این ائتلاف انتقاد کرد، خطرات زیادی برای این نشست پیش بینی شده است.در حال حاضر آمریکا و آلمان سرسختترین مخالفان درخواست اوکراین برای پیوستن به ناتو در نشست واشنگتن هستند.هرچند آنتونی بلینکن وزیر امورخارجه آمریکا روز پنجشنبه در بروکسل به خبرنگاران گفت: «هدف ما در این نشست کمک به ایجاد پلی برای عضویت اوکراین است. اوکراین عضو ناتو خواهد شد».
حامیان اوکراین ماههاست که تلاش می کنند ایدههایی در مورد چگونگی تقویت موضع ناتو برای حمایت از کییف ایجاد کنند. اما در این میان ایجاد یک صندوق ۱۰۰ میلیارد یورویی، هماهنگی اهدای تسلیحات و نهادینه کردن برنامه آموزشی ناتو برای نیروهای اوکراینی، این ائتلاف نظامی را به صورت مستقیم در برابر روسیه قرار می دهد و حاکی از یک تغییر بزرگ در نقش محتاطانه پیمان آتلانتیک شمالی است.
آمریکا و دیگر متحدان غربی، از زمان آغاز جنگ در اوکراین و از بیم برانگیختن ولادیمیر پوتین رئیسجمهوری روسیه، به دنبال حفظ یک فاصله معین بین ائتلاف و کییف هستند. اما این امر باعث تنش میان مقامات کشورهای حوزه بالتیک، لهستان و اوکراین شده است که میگویند پیوستن کییف به ناتو تنها تضمینی است که در صورت دستیابی به آتشبس یا توافق صلح، مانع حمله دوباره پوتین به اوکراین می شود.