هدایت شده از mesaghمیثاق
8.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▪️فیلم دیده نشده از رئیس جمهور شهید در دوران مقدس
هدایت شده از mesaghمیثاق
9.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 احتمال دخالت اسرائیل در سقوط هلیکوپتر رئیسی
منشه امیر (מנשה אמיר) سردبیری بخش فارسی وبگاه وزارت امور خارجه رژيم صهيونيستى در خصوص اين احتمال اينگونه مى گويد.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨👆👆
توجه❗️توجه❗️
از کلیپ بالا کاملا مشهود است اسراییل برای نجات از منجلاب نابودی خودش دارد جنگ رابه مرزهای ایران می کشد وآن هم مشغول شدن ایران به جنگ با کشور باکو(آذربایجان=حیات خلوت اسراییل) و احیاء جنگ نیابتی در مرز ایران
🧠🧠
🤔🤔
هدایت شده از mesaghمیثاق
12.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
انتشار برای اولین بار
سید ابراهیم رئیسی از دلایلش برای ورود به عرصه #انتخابات میگوید ...
نفسِ داشتن چنین نگاه و منشی چقدر زیباست. این همان نگاهی است که یک مسئول در جمهوری اسلامی در مواجهه با مسئلهها باید داشته باشد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴وقتی شهادتت حتی مخالف برانداز رو منقلب میکند
عذرخواهی پیجی که از اغتشاشات سال قبل تا الان از مهسا امینی و نیکا شاکرمی گفته بود و تا میتوانست نظام و رئیس جمهور رو تخریب کرده و الان پشیمان است و تمام پستهای پیجش رو پاک کرده برای تشییع به تهران اومده
توبه نامش رو بخونید قشنگه
#رئیسی_عزیز
#سید_شهیدان_خدمت
هدایت شده از mesaghمیثاق
ثروت خردمند در دانش و عمل اوست. امام علی ع
غررالحکم، حدیث 4708
هدایت شده از mesaghمیثاق
❌امروز از منفورترین افراد کشور، حسن روحانی و مهرعلیزاده هستند که در ایام انتخابات تهمتها و توهینهایی بیشرمانهای را روانه آیت الله رئیسی کردند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
5.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️روایت معاون رئیس جمهور از ناراحتی رئیسی از فساد چای دبش و فولاد مبارکه: چرا این ها که از قبل بوده به نام دولت تمام می شود؟
هدایت شده از mesaghمیثاق
قدیری ابیانه:🚩 شهید امیرعبداللهیان به مردم و وعده الهی اعتماد داشت.
قدیری ابیانه گفت: مرحوم شهید امیرعبداللهیان، مانند ریاستجمهوری و مقام معظم رهبری راه عبور از مشکلات را غرب نمیدانست. او فردی مستقل بود که به مردم و وعدههای الهی ایمان داشت.
به گزارش همشهری آنلاین، سیاست خارجه ایران در طول دهههای اخیر فراز و فرودهای مختلفی داشته و رویکردهای گوناگونی از سوی وزرا و سیاسیون در قبال این بخش اخذ شده است. شهید حسین امیرعبداللهیان در دولت سیزدهم سعی کرد تا روش و منش دیگری را در وزارت امورخارجه طرحریزی کند و مهندسی سیاست خارجه کشورمان ایران را به سمت و سوی دیگری بکشاند؛ مسیری که با اصول انقلاب اسلامی ایران قرابت و سنخیت داشته و در راستای آرمانها و اهداف متعالی این انقلاب است. برای بررسی بهتر این موضوع با محمدحسن قدیری ابیانه، سفیر اسبق ایران در استرالیا گفتوگویی داشتیم که در ادامه میخوانید.
✅با غربمحوری مشکلات حل نمیشود
قدیری ابیانه در ابتدا گفت: در دولت قبل، چه ریاستجمهوری و چه مقام وزارت خارجه؛ راه و چاره حل مشکلات را توافق با غرب و آمریکا میدانستند؛ به طوری که رئیسجمهوری سابق تصریح کرده بود که آب خوردن ما هم وابسته به توافق و حل اختلاف با آمریکاست. حقیقت آن است که با توجه به شناختی که بنده دارم، این نوعی مجذوب و مرعوب غرب شدن است و کسی که این بینش را داشته باشد نمیتواند منافع ملی ما را تأمین کرده و مشکلات ایران را به سامان رساند.
✅شهید امیرعبداللهیان به مردم و وعده الهی اعتماد داشت
وی افزود: امید آن بود که با مذاکرات مشکلات و تحریمها رفع شود، اما پس از توافقات و بعد از دادن امتیازهای بسیار به طرفهای غربی نه تنها مشکلات و تحریمها برداشته نشد؛ بلکه بیشتر هم شد. اما مرحوم شهید امیرعبداللهیان، مانند ریاستجمهوری و مقام معظم رهبری راه عبور از مشکلات را غرب نمیدانستند.
او فردی مستقل بود که به مردم و وعدههای الهی ایمان داشت.
✅ثمره نگاه دیپلماتیک شهید امیرعبداللهیان
او ادامه داد: موضوع مهم این است که شهید امیرعبداللهیان دقیقا با این رویکرد برخلاف دولتهایی که تنها چشم به غرب داشتند و از جدایی میدان و دیپلماسی سخن میگفتند؛ هم به شرق توجه کرد و روابط ما با کشورهای مهم شرقی مثل چین و روسیه را بهبود بخشید؛ هم میدان و دیپلماسی را مکمل یکدیگر میدانست که به هم یاری میرسانند. از همین منظر بود که رابطه ایران با برخی از کشورهای همسایه به سمت بهبود چشمگیر رفت، روابط با کشورهای آمریکای لاتین تقویت شد و سعی شد که اگر امکانش هست روابطی با برخی کشورهای غربی صورت بگیرد.
قدیری ابیانه در انتها گفت: با توجه به وضعیت مثبت و رو به جلوی دیپلماسی و سیاست خارجه ما تلاش باید کرد که در چنین وضعیتی برای بار دیگر انتخاب درستی را 50 روز دیگر رقم بزنیم که بتوانیم همین مسیر رو به جلو را پیگیری کنیم.
https://hamshahrionline.ir/x9gN2
هدایت شده از mesaghمیثاق
🌍مصاحبه ایرنا با قدیری ابیانه در مورد شهید رئیسی
سوال ۱: چرا سانحه هلی کوپتر رییس جمهوری و هیات همراه توسط مقامات ارشد جهان مورد پیگیری قرار گرفت؟
قدیری ابیانه میگوید: ایران یک کشور بسیار مهم منطقه است و کسی نمیتواند آن را نادیده بگیرد. از طرفی با عملیات وعده صادق، ایران از یک قدرت برتر منطقهای به یک ابرقدرت نظامی تبدیل شد و به طور طبیعی این سانحه مورد توجه دوستان و دشمنان قرار گرفت و این امر طبیعی است.
البته رییس دستگاه دیپلماسی ما و چند تن از عزیزان هم به شهادت رسیدند اما البته این شهادتها هیچ خللی در پیشرفت مسایل کشور نخواهد داشت. پیشتر هم فاجعههای دیگری تجربه کردیم مثل فاجعه ۷ تیر و شهادت شهید بهشتی و ۷۲ تن از یارانش، شهادت شهید رجایی، شهید باهنر و درگذشت امام که فاجعه بسیار بزرگی بود اما دیدیم که سریع جایگزین انتخاب شد و کارها روال خود را در همان مسیر ادامه دادند.
این بار هم معاون اول وظایف ریاست جمهوری را برعهده خواهد گرفت و ظرف ۵۰ روز انتخابات باید برگزار شود و همه مسئولان هم هر جا هستند، کاری را که بر عهده داشتند را متوقف نمیکنند بلکه با تلاش بیشتر سعی میکنند آن کارها را به سرانجام برسانند.
سوال ۲: آیا شهادت رییس جمهور تاثیری جدی در سیاست خارجی ایران خواهد داشت؟
قدیری ابیانه: خیر. از ویژگیهای آیت الله رییسی این بود که به خط مشی چه داخلی و چه خارجی مطرح توسط مقام معظم رهبری اعتقاد راسخ داشت و براساس آن عمل میکرد. سیاست خارجی ما هم بر همین اساس شکل گرفته بود. باز ظرف ۵۰ روز باید یک رییس جمهور انتخاب کنیم. اگر رییس جمهوری که انتخاب کنیم که مانند آقای رییسی باشد و پایبند به ولایت باشد، همین سیاستها ادامه پیدا خواهد کرد، اما اگر کسی باشد که وابستگی ذهنی به غرب داشته و مرعوب و مجذوب غرب باشد، خللی در این سیاستها وارد خواهد شد. امیدوارم این بار هم مردم از میان نامزدها، صالحترین فرد را انتخاب کنند و ملاک صلاحیت هم عمل در چارچوب نظام و خط مشی امامین انقلاب باشد.
سوال ۳: افق همکاریها و مناسبات ایران با کشورهای منطقه و جهان چگونه خواهد بود؟
قدیری ابیانه میگوید: ما همیشه سعی کردهایم با کشورهای همسایه ارتباطات خوبی داشته باشیم، اما به طور معمول اینطور بود که کشورهای قدرتمند مانند آمریکا و انگلیس که نفوذ زیادی داشتند، بیجهت دولتها را از ما میترساندند و سعی میکردند رابطه آنها را با ما خدشهدار کنند و حتی از ما بترسانند در حالیکه ما هیچ وقت قصد ضربه زدن و یا ترساندن و یا دخالت در امور داخلی آنها را نداشته و نداریم.
ما در پی پرتابهای موشکی اخیر که به وعده صادق معروف است، شاهد مواضعی هستیم. دولتها فهمیدند که این برای ما مقدور است که دشمن را آن هم از یک فاصله دور مورد هدف قرار دهیم و البته آن هم با اعلام قبلی، بنابراین امکان حمله ما به مناطق نزدیکتر برای ما ممکن و مقدور است.
بنابراین، بسیاری فهمیدند، داشتن رابطه با آمریکا و یا اسراییل نمیتواند امنیت آنها را حفظ کند. همانطور که یک مقام اماراتی گفته است: ایران کشور قدرتمندی است و بهتر است با این کشور گفت وگو شود و روابط را گسترش دهند. در واقع، رخدادهای اخیر نشان داد که ارتباط با آمریکا یا اسراییل نمیتواند امنیت ایجاد کند، بلکه ناامنی هم به همراه میآورد. به عبارتی این کشورها فکر میکردند وجود پایگاههای نظامی اسراییل و آمریکا برایشان امنیت به همراه خواهد داشت.
ما معتقدیم امنیت کشورهای منطقه و خلیج فارس توسط خود کشورها قابل تامین است و دولتهای منطقه در این زمینه باید با یکدیگر همکاری داشته باشند و به نظر من این کار را هم خواهند کرد. بنابراین، با شهادت شهید رییسی و امیرعبداللهیان سیاست خارجی ما ادامه خواهد یافت و روند بهبودی روابط با کشورهای منطقه هم ادامه خواهد داشت.
https://irna.ir/xjQCps
هدایت شده از mesaghمیثاق
سروده افشین علا در وصف مادر شهید رئیسی/ آن دست پر چروک🖤
واکر به دست، پیرزنی خسته
میرفت سوی تخت خود آهسته
در آتش فراق پسر میسوخت
میگفت با غریبه و وابسته:
"آیا ز خاک پر زده فرزندم؟
آیا کبوترم ز قفس رسته؟"
بیرون خانه منتظرش بودند
مردم چه ناشناس چه برجسته
هر دم برای تسلیت از هر سو
میآمدند در صف پیوسته
مثل کبوتران حرم پر زد
مشهد به سوی آن زن وارسته
هرچند او برای پذیرایی
جایی نداشت درخور و شایسته
حتی نداشت خانهی دلبازی
مشرف به صحن و گنبد و گلدسته
اما شبیه بال ملائک بود
آن دست پر چروک حنابسته