هدایت شده از mesaghمیثاق
6.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌پاسخ صریح و قاطع رهبر انقلاب
🎙سالها است که جبهه دشمن با صدای بلند اعلام می کند که می خواهیم جمهوری اسلامی را به زانو دربیاوریم، رهبری در مقابل میگوید:
«غلط میکنید»
هدایت شده از mesaghمیثاق
27.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌امروز جنگ کجاست ؟
🎙مقام معظم رهبری
✔️مردم را دچار بدبینی نکنید
✔️ در انتقادهاتون مبالغه نکنید.
✔️ویروس بدبینی را در جامعه رواج ندهیم.
هدایت شده از mesaghمیثاق
15.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌جوان باید تحلیل داشته باشد
🎙رهبر معظم انقلاب ؛
جوانان باید بدانند و تشخیص بدهند که این حوادث چه بود، از کجا شروع شد، چه کسی پشت این حوادث بود، چه چیزی نتیجه این حادثه شد.
✔️دوره تحلیل سیاسی را از دست ندهید
💥 استقبال بی نظیر👆
هدایت شده از mesaghمیثاق
10.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌 سهیم شدن به اندازه مورچه در انقلاب
🎙انقلاب اسلامی عرصه ای است که هر کسی می تواند کمک نماید ، حتی به اندازه یک مورچه در مسیر انقلاب سهیم باشیم
🎞️ حاج نادر طالبزاده
هدایت شده از mesaghمیثاق
7.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⁉️تمدنها چگونه نابود میشوند؟!
✔️پاسخی عمیق در یک دقیقه!
💥مراقب باشیم.......
هدایت شده از mesaghمیثاق
📌واژگان سیاسی
✔️ تکنوکرات
✍مکتب تکنوکراسی یک مکتب فکری است که در آن، شایستگی افراد برای قرار گرفتن در موقعیتهای مختلف بر اساس دانش تخصصی و فنی آنها سنجیده میشود.
بنابراین مفهوم تکنوکراسی میتواند مفهومی مدیریتی و یا مفهومی سیاسی باشد و برای تشخیص معنی کلمه تکنوکرات باید ببینید که در چه متن و گفتاری از آن استفاده شده است.
در تعریف تکنوکراسی و به کار بردن این واژه باید دقت داشته باشیم که تکنوکراسی، صرفاً به تکنولوژی به معنای رایج امروزی آن اشاره نمیکند و تاکید آن صرفاً بر اهمیت دانش تخصصی در تعیین صلاحیت افراد است
🖌ادامه دارد....
هدایت شده از mesaghمیثاق
در نظام های سیاسی، تکنوکراتها بر این اصل تاکید دارند که به جای انتخاب سیاستمداران یا مدیران کسب و کارها (که معمولاً یکی از این دو گروه در فهرست کاندیداها قرار میگیرند) باید کسانی در مسند امور قرار بگیرند که بالاترین دانش تخصصی را در حوزه خود دارند.
با توجه به اینکه معیار سنجش دانش تخصصی به سادگی قابل تعریف نیست و از سوی دیگر، تعیین و انتخاب فرد شایسته از سوی عامه مردم در یک فرایند دموکراتیک برای تکنوکرات ها پذیرفته شده نیست، عملاً مکتب تکنوکراسی صرفاً به عنوان یک دیدگاه تئوریک و بر روی کاغذ و توسط روزنامه نگاران مورد استفاده قرار میگیرد و نمیتوان آن را به عنوان یک راهکار فکری یا مکتب عملی سیاسی در نظر گرفت.
🖌ادامه دارد....
هدایت شده از mesaghمیثاق
کلمههای تکنوکراسی و تکنوکرات در زبان فارسی به فن سالاری و فن سالار ترجمه شدهاند.
فن سالاری یا تکنوکراسی اصطلاحی است که در ۱۹۱۹ ویلیام هنری اسمیث، نویسنده آمریکایی، ساخت و با آن پیشنهادِ حکومت فنکاران را مطرح کرد.
هواداران فن سالاری پس از جنگ جهانی اول به مطالعه وضع اقتصادی ایالات متحده آمریکا پرداختند و یکی از ایشان به نام هووارد اسکات با نوشتن کتاب مهندسان و سیستم قیمت اصطلاح فن سالاری (تکنوکراسی) را رواج داد.
جنبش فن شناسی (Technology) در سالهای نخستین بحران بزرگ ۱۹۳۰ رواجی داشت، اما این اصطلاح در دههی ۱۹۶۰ در فرانسه رواج گسترده یافت و فرانسویان آن را دنباله نظریههای سن- سیمون دانستند که برای آینده، جامعهای را پیش بینی کرده بود که در آن حکومت به دست دانشمندان و مهندسان خواهد بود.
آشوری به نقل از ژان مونو میگوید:
«نوع تازهای از حکومت آغاز میشود که نه دموکراسی است و نه بوروکراسی، بلکه تکنوکراسی است.»
🖌ادامه دارد....