هدایت شده از mesaghمیثاق
43.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چرا حرف ظریف درباره نسبت ایران و اسرائیل مُهمل است؟
در گفتگو با وحید خضاب
هدایت شده از mesaghمیثاق
چرا_حرف_ظریف_درباره_نسبت_ایران_و_اسرائیل_مُهمل_است؟.mp3
6.36M
چرا حرف ظریف درباره نسبت ایران و اسرائیل مُهمل است؟
در گفتگو با وحید خضاب
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلنل داگلاس مکگرگور امریکایی امشب ادعا کرد ۷۰ سرباز اسراییلی به همراه تعدادی امریکایی که برای عملیاتی وارد یمن شده بودند، توسط روسیه ردشان زده میشود. روسیه بواسطه ایران انضارالله را مطلع میکند و انصارالله در کمینی همه را میکشد.
✍ علی علیزاده
هدایت شده از mesaghمیثاق
86.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هدایت شده از mesaghمیثاق
🌀 ارسالی یه شهروند مهرانی به مدیر کانال فریاد ابوذرها
🔻حضور یک گروه موکب دار از شهرستان میامی که در منزل ما دیروز حضور داشتن. وقتی دیروز ۱۴۰۳/۵/۱۸ عصر رفتن به طرف مرز در پل زائر نذاشتن برن و از جاده شرکت نفت رفتن و باز اونجا نذاشتن برن. چرا ستاد اربعین در کنار پل زائر نماینده نداره که به موکب داران مجوز تردد بدن؟ هم به خودشان و هم به کامیون حمل وسایل هاشون.
مرز رو الکی رها کردن و هر سرباز شده یه سرهنگ!!!
#ستاد_اربعین_پیگیری_کند
هدایت شده از mesaghمیثاق
♨️ تطهیر کیمیا علیزادهی اغتشاشگر توسط جهرمی و یامینپور
کیمیا علیزاده با وجود دریافت جوایز بیش از استحقاقش در ایران از جمله:
- سیصد سکه طلا
- یک شمش طلا
- یک دستگاه آپارتمان
- یک دستگاه پرشیا
- پنجاه میلیون تومان وجه نقد (به قیمت سال۲۰۱۶ حساب کنید)
به کشورش لگد زد و اول به آلمان پناه برد هزاران لجن خوری علیه ایران کرد و آنجا تحویلش نگرفتند و شوهرش هم طلاقش داد و اکنون دست به دست میچرخد و امروز برای بلغارستان مسابقه میداد.
حالا این جماعت صورتی مسلک نوشتند از باخت کیمیا ناراحت هستیم!!
چرا باید شما غمگین و ناراحت باشید از باخت کیمیا علیزاده؟؟
همون کسی که با نمک نشناسی آگاهانه، به کشور و مردم و ارزشهای حاکم بر کشورش خیانت کرد و با تحریک جوانان به اغتشاش و آشوب در ریخته شدن خون جوانان این کشور سهیم بوده است.
#تطهیر_اغتشاشگران
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥 تفاوت دو نگاه
صادق زیباکلام:
اگه آمریکا به ایران حمله کنه، یه تیر برق سالم نمیمونه‼️
شهریار زرشناس:
جرات حمله ندارن، چون هزینهاش برای اونا بیش از فایدهاش هست.
#نگاه_ذلیلانه
#نگاه_عزتمندانه
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔰رییس کمیسیون بهداشت مجلس:
«تب دنگی در کشور فراگیر میشود» (=مردم آماده باشید برای بیماری تازه!).
◀️شهریاری در ادامه گفته: «یکی از نگرانیهای بزرگ درباره شیوع تب دنگی، زائرانی است که به عراق میروند و احتمالا با آلودگی به کشور بازخواهند گشت».
‼️آقای نماینده!
➖عین همین نگرانیهای پوچ را در کرونا هم داشتید؛ مرز را به روی ایرانیها بستید، عراقیها و شیعیان سایر ملل، مثل همیشه مراسم را برگزار کردند و ما مردم ایران، حسرت به دل ماندیم. گویا قرار است باز هم داغ اربعین نرفتن را برایمان تکرار کنید!
🔸مطابق آمار، تعداد زائران اربعین در سال 1399، 14 و نیم میلیون نفر، و در سال 1400، 16 میلیون و سیصدهزار نفر بود. آن زمان مدام با شانتاژهای خبری میگفتند: آمار کرونای عراق انفجاری خواهد شد! اما کوچکترین افزایشی نه در آمار کرونا، نه در آمار مرگ و میر عراق رخ نداد (نرخ مرگ و میر عراقیها در سال 2021 و 2022، نزولی بود).
🔸حالا بازهم ساز ناسازشان را کوک کردهاند که زائران بازگشتی از اربعین، تب دنگی دارند و آلودهاند!
🔸شهریاری این حرفها را میزند و افسوس که برخی جماعت همیشه مسحور رسانه هم هستند که حرفهایش را تمام و کمال بپذیرند.
🔸او همچنین گفته: «هر چه به سمت خنکی هوا و شهریور برویم، تعداد پشه آئدس زیاد خواهد شد. هرجایی که حتی چند قطره آب باشد، این پشهها میآیند. از روی لباس هم میتوانند نیش بزنند»‼️
#توطئههای_جدید
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔻دینشناسیِ دینستیزانۀ شریعتی:
ماتریالیسمِ دیالکتیک در دامان اسلام
🖊مهدی جمشیدی
۱. من در سالهای اخیر، پژوهشی را با عنوان «استاد مطهری و چپهای ایرانی» نگاشتهام که در قالب کتاب، منتشر خواهد شد. در فصلی از این کتاب، به ماجرای تقابل و تعارض استاد مطهری با علی شریعتی پرداختهام و بهگمانم، تمام یا اغلب مواضع استاد مطهری را دربارۀ شریعتی در آن آوردهام. پیش از این هم به سبب مناقشهها و مباحثههایی که وجود داشت، این مسأله را از نظر بسیاری از بزرگان و اصحاب معرفت، مطالعه و دربارۀ آنها تأمّل کردهام. به جز این، در دورۀ کوتاهی از حیات فکریام نیز اندک تمایلی به نوشتههای شریعتی داشتهام و آنها را با دقت مطالعه کردهام.
۲. استاد مطهری، چندی پس از آنکه شریعتی را به حسینیۀ ارشاد دعوت میکند، بهتدریج درمییابد که تفکّر شریعتی، آغشتۀ به «ماتریالیسمِ دیالکتیک» است و او در حقیقت، سرباز همان دشمنی است که مطهری برای مبارزه با آن، شریعتی را به حسینیه فراخوانده است. از سوی دیگر، مطهری درمییابد که شریعتی، انحرافها و التقاطها و کجاندیشیهایش را پذیرا نیست و میخواهد به مسیر خویش ادامه بدهد. شریعتی که اینک، قدرت اجتماعی یافته و مخاطبانش حتی از مطهری نیز فزونی گرفتهاند، دیگر حاضر نیست دینفهمیِ خود را ذیل نظارت مطهری، تعریف کند. از جمله دلایل اصلیِ کنارهگیری مطهری از حسینیۀ ارشاد، همین خطی بود که شریعتی در پیش گرفت؛ چیزی که «مارکسیسمِ اسلامی» خوانده میشد. طرح شریعتی، «پروتستانتیسم اسلامی» بود و نه «بازگشت به خویشتن اسلامی»، و مطهری، این حقیقت را فهمیده بود و نمیتوانست نسبت به آن بیتفاوت باشد.
۳. مطهری در حاشیۀ کتابهای شریعتی، نکتههای انتقادی و چالشیای نگاشته که در سالهای اخیر، سه جلد از آنها منتشر شدهاند. این مواضع، «صریح» و «گزنده»اند؛ چنانکه در آنها، مطهری هم از آفات اخلاقی شریعتی میگوید و هم از آفات اعتقادی او. در بخش فکری، مطهری بارها تصریح میکند که گفتههای شریعتی، دربردارندۀ «انکار دین» است و با «ضروریّات دین»، نمیخواند. مطهری تأکید میکند که شریعتی، «نگاه ابزاری» به دین دارد و برای وی، دین و غیردین، همعرض هستند. به دلیل فشارهای اجتماعی که حامیان متعصّب شریعتی ایجاد کرده بودند، مطهری هرگز نمیتوانست این مواضع را عیان کند، اما خوشبختانه این یادداشتهای شخصی، به جا مانده و امروز میتوان بهروشنی فهمید که مطهری، وی را فردی التقاطی میدانسته که از مرزهای قطعیّات دین، عبور کرده بود. اگر نامۀ محرمانۀ مطهری به امام خمینی را نیز به این مواضع اندرونی وی اضافه کنیم، داستان بسی غمانگیزتر نیز میشود؛ آن نامۀ تند و صریح، تفکّر شریعتی را یک بحران بزرگ و انحطاط جدّی نشان داد که بلای جان دین و تفکّر دینی در ایران شده است.
۴. بهنظرم تنها کسیکه نقدهایش به شریعتی در آن دورۀ تاریخی، در پوسته و ظاهر متوقف نمانده بود و همانند مطهری، عمق و اتقان معرفتی داشت، استاد مصباح بود. وی بهصورتی عجیب، موضعی مطابق مطهری داشت و هر دو، یک سخن را میگفتند. دیگران، یا چنین درکی نداشتند و انحراف و التقاط را تشخیص نمیدادند، و یا حسّاسیّت چندانی نداشتند و ستیز با التقاط، دغدغۀ اصلیشان نبود. خصوصیّت «التقاطستیزی»، یکی از وجوه اشتراک مطهری و مصباح بود؛ با اینکه این دو، آمدوشد چندانی با یکدیگر نداشتند. به یاد دارم که یکبار از استاد مصباح پرسیدم که شما ارتباط جدّی و مستمر با استاد مطهری داشتید؟ ایشان با همان تواضع همیشگی پاسخ دادند که: من در آن زمان، بچه بودم و با ایشان، فاصلۀ فراوان داشتم. کسانیکه امروز، استاد مصباح را به دلیل مخالفت با شریعتی ملامت میکنند، نمیگویند که موضع مطهری، تندتر از او بود.
۵. اگر شریعتی در دهۀ پنجاه، یکی از پرچمداران التقاط «اسلام» و «مارکسیسم» بود و بدینجهت، تباهی و ضلالت آفرید و نقش منفی و مخرّب ایفا کرد، در دهۀ هفتاد و هشتاد که مارکسیسم از سکه افتاده بود و لیبرالیسم در جامعۀ ایران، غوغا انگیخته بود، التقاط «اسلام» با «لیبرالیسم»، رونق یافته بود. این التقاط، سه لایۀ موازی و فزاینده داشت: عبدالکریم سروش در حلقۀ کیان، مسیر «لیبرالیسم معرفتی» را در پیش گرفت و به قبض و بسط معرفت دینی و نسبیّت فهم دینی و پوپریسم رسید؛ اکبر هاشمیرفسنجانی در دولت سازندگی، مسیر «لیبرالیسم اقتصادی» را انتخاب کرد و به تعدیل اقتصادی و اقتصاد آزاد و اشرافیّت و تکنوکراتیسم و ثروتهای بادآورده رسید؛ محمد خاتمی نیز در دولت اصلاحات، مسیر «لیبرالیسم سیاسی» را پیمود و به دموکراتیزاسیون و تساهلوتسامح و اباحهگری و سکولاریسم رسید. برداشت من این است که تعبیر «واگراییهای دهۀ هفتاد» که آیتالله خامنهای به کار برده است، اشارۀ هوشمندانه به همین خطِ التقاطیِ سهلایه است.