🔴 #سلام_برسانید‼️
🔹ماجرایFATF و بازی با افکار عمومی🔹
🔻 «مسعود براتی»، کارشناس تحریم و سیاست خارجی در صفحه توئیترش نوشت: «خب، یک سلامی خدمت تمام عزیزان رسانهای، کارشناس، بازرگان و بانکدار عرض کنم که در ماههای اخیر تلاشهای فراوانی کردند که بگویند دلار ۳۰ هزارتومانی به خاطر FATF است. احتمالاً انتخاب بایدن بهصورت خودکار ایران را از لیست سیاه FATF خارج کرده! همین، سلام من را به ایشان برسانید!
https://eitaa.com/mesagh
💢 این آقا هم خاک خواهد شد و جمهوری اسلامی همچنان خواهد ایستاد.
🎙حضرت آیتالله خامنهای ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ در جمع فرهنگیان با اشاره به اظهارات ترامپ فرمودند:
«شنیدید رئیسجمهوری آمریکا حرفهای سخیف و سبکی زد. شاید بیش از ۱۰ دروغ در حرفهای او بود. هم نظام را تهدید کرد، هم ملت را که چنین و چنان میکنم. بنده از طرف ملت ایران میگویم: آقای ترامپ! شما غلط میکنید. آنچه اتفاق افتاده، یعنی رفتار زشت و سخیف رئیسجمهوری آمریکا خلاف انتظار ما نیست. این رفتار در دوران رؤسای جمهور قبل هم وجود داشت و در هر دورهای یکجور بوده است. ملت ایران با قدرت ایستاده و آن [رؤسای جمهور] قبلی مُردند و استخوانهایشان هم پوسید و جمهوری اسلامی همچنان هست. این آقا هم خاک خواهد شد و بدنش خوراک مار و مور میشود و جمهوری اسلامی همچنان خواهد ایستاد».
https://eitaa.com/mesagh
🔴 آقاي روحاني!
جوبايدنت هم راي آورد، آيا ديگر بهانهای داريد؟!
🔹آقاي روحاني! ۸ سال فقر و فلاکتي که بر مردم تحميل کرديد نتيجه اعتماد به آمريکا و غرب و بي توجهي به توان داخلي بود.
🔹ابتدا قريب به ۴ سال به بهانه اين که دولت گذشته بلد نبوده مذاکره کند و حالا شما قرار است درست مذاکره کنيد، مردم را سر کار گذاشتيد و با وعده هاي سر خرمن به مردم اميد داديد که با امضاي #برجام همه چيز درست مي شود، ولي هر روز بدتر از ديروز شد و بعد از امضاي برجام نيز روز بروز اوضاع بدتر شد تا #ترامپ به رياست جمهوري رسيد و برجام را پاره کرد.
🔹در ۴ سال رياست ترامپ نيز علت اصلي بيچارگي مردم را زورگويي ها و گردن کلفتي هاي ترامپ مي دانستيد و مي گفتيد همه مشکلات کشور بر مي گردد به واشنگتن دي سي!! و پاره شدن برجام!
🔹دوستان شما اين گونه تبليغ کردند که اگر #بايدن راي بياورد همه چيز درست مي شود.
🔹خوب، حالا ترامپ شکست خورد و جوبايدن راي آورده است، ديگر چه عذري داريد؟!
🔹ظاهرا قرار است باز هم معيشت مردم رابه تصميمات بايدن گره بزنيد!
🔹پس چه زماني مي خواهيد به کار کشورداري برسيد؟!
https://eitaa.com/mesagh
اصلاحاتیها طوری از احتمال پیروزی یک چهره اصلاحطلب(مثلا ظریف) در انتخابات ۱۴۰۰ بهدنبال پیروزی بایدن در آمریکا صحبت میکنند که انگار در ۸ سال اخیر، دولت دست انصار حزبالله بوده!
روحانی مگر تَکراری خاتمی و رحم اجارهای اصلاحات(به قول ابراهیم اصغرزاده) نبود؟!
آسید
https://eitaa.com/mesagh
7.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴امام خمینی(ره): من التماس میکنم به ملت ایران، #غرب_زدهها را کنار بگذارید.
✍ اگر همین یک وصیت #امام_خمینی (ره) را عمل کرده بودیم، امروز وضعیت اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی نابسامانی نداشتیم.
https://eitaa.com/mesagh
🔴 اقدامات عجیب امارات؛ مجاز شدن مصرف مشروب و مقابله با قتلهای ناموسی
♦️امارات متحده عربی اعلام کرد که پس از بازنگری اساسی در قوانین اسلامی، برخی ممنوعیتها در حوزه آزادیهای شخصی از جمله مصرف مشروبات الکلی و زندگی مشترک بدون ازدواج را لغو میکند و قتلهای ناموسی جرم تلقی میشوند!
♦️در اصلاحات اعلامشده نوع مجازات برای این قتلها اعلام نشده ولی تاکید شده است که جرمانگاری این قتلها با هدف «حمایت از حقوق زنان» انجام میشود
♦️به گزارش شبکه خبری «الجزیره»، در قوانین جدید شهروندان ۲۱ سال به بالا میتوانند مشروبات الکلی بفروشند یا مصرف کنند و قوانین مربوط به جریمه و مجازات مشروبخواری لغو میشود.
♦️طبق قانون جدید، افرادی که ازدواج آنها ثبت نشده، میتوانند با هم زندگی مشترک داشته باشند و این کار جرم نیست!
✍ این هم نتیجه پذیرش صلح و تسلیم شدن در برابر دشمن!
https://eitaa.com/mesagh
🔰 بیست و سوم ربیعالاول، سالروز ورود حضرت معصومه -علیهاالسلام- به شهر قم است.
🔹 حضرت فاطمه معصومه(س) تنها ۱۷ روز در قم ساکن بودند که پس از آن رحلت میکنند. این همه برکت برای ۱۷ روز اقامت ایشان در قم بوده است. کمیت این ۱۷ روز مطرح نیست، آن چه مهم است کیفیت حضور حضرت در این ۱۷ روز است. ایشان پس از اقامت در قم، بلافاصله عبادتگاه خود را تعیین مینمایند و جایگاه ثابتی برای این عمل در نظر میگیرند. این محل امروزه به منطقه «ستیه» در میدان «میر قم» مشهور است. محراب و سجدهگاه ایشان با نام «بیتالنور» در مرکز این منطقه قرار دارد. این اقدام حضرت، نمونهای ملموس و کاربردی از طرحریزی استراتژیک و طرحریزی فقهی ایشان مبتنی بر روی کردهای محیطمدار، محضرمدار و مسجدمدار است. حضرت معصومه(س) زن تراز اسلام و یک بانوی استراتژیست و راهبردنگار تمام عیار بوده است.
📷 l1l.ir/3auv
🔹 رویکرد مسجدمدار در تمدنسازی، ایجاد هجر و یک جامعه آرمانی بشری، رویکرد بسیار مهم و حساسی است. بشر از ابتدا برای خود عبادتگاه، معبد، کنیسه، آتشکده و... ایجاد میکرده است. اما عبادتی که در آن سجدهگاه مطرح باشد، دارای نظمی پولادین و تمدنساز است. چراکه مناسبات اجتماعی انسان را جهتمند میسازد. امروز شهر قم، به برکت حضور حضرت معصومه(س) جایگاه مهمی در سطح جهان اسلام دارد و از این حیث، با شهر نجف رقابت دارد؛ قم به قلب تپنده مرجعیت شیعه بدل شده که در انقلاب اسلامی سال ۵۷ نیز نقش بسیار مهمی را ایفا نمود.
🔹 رویکرد محیطمدار، یکی از شیوهها و روشهای جدی در جهان امروز برای تنظیم مناسبات تمدنی است. در جنبشهای چریکی نهضتی، عنصر «مکان» حائز اهمیت است. دختر جوان امام هفتم(ع) با هجرت خود به شهر قم چنین موقعیت و شأن عظیم برای این شهر طی سالهای بعد ایجاد نموده است. بهرهگیری از چنین الگویی در حرکت نهضتی مراجع شیعه است که انسانهای شاخصی چون شهید بهشتی، شهید چمران، امام موسی صدر و... را به مناطق مختلف میفرستادند، که اثر آن در دورهی بعد از انقلاب اسلامی به حرکت سید حسن نصرالله در لبنان میانجامد.
#کرسی_نظریه_پردازی #کلبه_کرامت
❇️ رویکرد « مسجد مدار» و رویکرد « محیط مدار» را میتوانید ملاحظه نمایید.
kolbeh-keramat.ir/Sessions/Single/210
kolbeh-keramat.ir/Sessions/Single/209
#بازنشر
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
حقیقت دموکراسی آمریکایی از منظر آیت الله العظمی مکارم شیرازی
#بازنشر|| دفتر معظم له
[صفحه ۱از ۳]
⭕️دموکراسی چیست؟ / آفت های پنهان نظام دموکراسی / استبداد در لباس دموکر اسی / دموکراسی دوگانۀ آمریکا / انتخابات آمریکا رسوایی دموکراسی غربی است
🔹یکی از مسائل جاری در دنیای سیاست امروز غرب، ادعای دموکراسی است؛ مسئله دموكراسى، حقوق بشر و آزادى انسانها، امروزه شعارى رياكارانه در تمام دنياى غرب است؛ غربيها مصداق واضح ريا كارى هستند و از همه آنها #رياكارتر #آمريكا است.
🔹سخن در اين زمينه بسيار است، لذا واکاوی حقیقت دموکراسی در آمریکا و دیگر جوامع غربى يا آن ها كه راه غرب را در دموكراسى می پيمايند ضروری است.
دموکراسی چیست؟
دموكراسى كه به اصطلاح عالى ترين و كامل ترين حكومت در دنياى امروز است، يك نوع قرار داد اجتماعى ناشى از ضرورت است؛ چرا كه جامعه، حكومت می خواهد، و از آنجا که اتفاق نظر مردم در اين مسأله امكانپذير نيست؛ پس بايد به سراغ رأى اكثريت رفت و بايد اقليت در برابر اكثريت تسليم باشند.
🔻در حقیقت در نظام دموکراسی، اصل بر اين است كه تمام مردم از هر گروه و هر قشر با آزادى كامل به پاى صندوق هاى رأى بروند و نمايندگان واقعى خود را انتخاب كنند و سرنوشت ملت خويش را براى سال هاى معين تحت ضوابط خاصى به دست آن ها بسپارند و آن ها نيز با تبادل نظر و مشورتى كه ظاهرا آزادانه صورت می گيرد، قوانين و مقرراتى كه به عقيده آن ها حافظ منافع مردم است و وضع و مقرر كنند و هيئتى براى اجراى آن تعيين نمايند كه رئيس اين هيئت، گاه به وسيله اين نمانيدگان انتخاب می شود و گاه مستقيماً به وسيله مردم، تحت عنوان نخست وزير يا رئيس جمهورى، و آن را حكومت دموكراسى يعنى حكومت مردمى يا حكومت مردم بر مردم می نامند.
🔹البته زمانی که اکثریت قاطع مردم در انتخابات شرکت کنند و اکثریت قاطع به شخص خاصی رای دهند، این نوع دموکراسی که حاکمیت اکثریت مطلق است ایده آل است. ولی بسیار شده که اینچنین نیست، مثلاً نصف مردم در انتخابات شرکت می کنند و نصف شرکت کنندگان به شخصی رای می دهند و در نتیجه آرای یک چهارم مردم بر کل جامعه حاکم است، این دموکراسی ایده آل نیست هر چند در شرایط فعلی راهی برای حاکمیت جز این وجود ندارد.
آفت های پنهان نظام دموکراسی
با تمام امتيازاتى كه در اين طرز حكومت به چشم می خورد، هنگامى كه به عمق و محصول نهايى اش می انديشيم مى بينيم، دموكراسى از جهات زيادى توأم با نارسائى ها بلكه ظلم و ستم و بيدادگرى است، و آفت های متعدد بر نظام دموكراسى سايه افكنده است.
🔻به عنوان نمونه در غالب كشورهايى كه ظاهراً يا واقعاً چنين حكومتى را دارند، بسيارى از مردم عملاً در انتخابات شركت نمی کنند؛ مثلاً تنها شصت يا هفتاد درصد و يا حتى كمتر از آن در انتخابات شركت می کنند، با اين حال گاه جمعى از مردم اكثريت آراء مى برند كه هرگز اكثريت در جامعه را ندارند. مثلا سى و يك درصد در مقابل بيست و نه درصد(از مجموع شصت درصد مردمى كه در انتخابات شركت كرده اند.)
در نتیجه در اين نوع حكومت، غالباً «اقليّت ها» در چهره «اكثريّت» ظاهر می شوند، و عقائد خود را بر آن ها تحميل می کنند؛ به اين ترتيب كه صاحبان «زر» و «زور» با در دست داشتن وسائل ارتباط جمعى، و با تغذيه اهداف و مقاصد و برنامه ها و اشخاص مورد نظر خويش، به طور مستقيم و غير مستقيم، از طریق رسانه ها، چنان اكثريّت را شستشوى مغزى می دهند و افكار محيط را در مسير خواسته هاى خود منحرف می سازند و عملاً حكومتى روى كار می آيد كه تنها در مسير منافع اين اقلّيّت متكاثر (افزون طلبان قدرت و پول) گام بر می دارد.
🔹به همين دليل، جاى تعجّب نيست كه در كشورهايى كه با اين سيستم اداره می شود، حكومت ها «معمولاً» نماينده و حافظ منافع بورژواها و سرمايه داران بزرگ هستند؛ هر چند ظاهراً انتخابات آزاد با مشاركت عموم مردم و مداخله كتبى در صندوق هاى رأى صورت می گيرد.
و اين ضربه اى است بزرگ بر عدالت و آزادى در جهان انسانيّت كه تحت عنوان مترقى ترين نوع حكومت انجام می گيرد.
🔹همچنین در نظام دموکراسی، مسأله رهبرى، عملاً جاى خود را به دنباله روى می سپرد و مفاسد و مظالم و انحرافات و آلودگي هاى اجتماعى از هر نوع و هر قبيل كه مورد علاقه اكثريّت باشد، نه تنها دنبال، بلكه تشديد می شود.
مثلاً هم جنس بازى در انگلستان و آمريكا قانونى می شود! و سقط جنين و مفاسد ديگرى در بسيارى از كشورهاى غربى به حكم قانون مجاز می گردد؛ چرا كه همجنسگرايان در آنجا نماينده بلكه نمايندگان دارند! و نمايندگان مردم در اين گونه نظام ها فارغ از مصالح مردم، خود را ملزم به رعايت خواسته هاى اكثريت (بى هيچ قيد و شرط) می دانند.
👇ادامه👇
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#هشدار
🔻تجمع امروز روبه روی سازمان بورس، در اعتراض به بی کفایتی مسئولین و عدم تحقق وعده های چند ماهه اخیر و سقوط ارزش سهام...
📌طبق اخبار رسیده، مالباختگان برای تجمع فردا هم برنامه ریزی کرده اند.
حوزه انقلابی
#مهم:
قابل توجه تمامی بزرگوران
مانند سال گذشته اقدام ناهنجار دولت باعث اعتراضات مختلف دارد میشود...
مردم در حال رسیدن به نقطه جوش هستند
بزرگواران
#استیضاح بهترین آرامش بخش بجامعه را بسیار جدی بگیریم
سال گذشته آقا از آبروی خود زد و اعتراضات بنزینی را خاموش کرد؛ چقدر رهبر باید از خود هزینه کند؟؟؟؟؟؟؟
ای ولایتمداران ای عاشقان حاج قاسم تعجیل تعجیل تعجیل
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
حقیقت دموکراسی آمریکایی از منظر آیت الله العظمی مکارم شیرازی
[صفحه ۲ از ۳]
با این تفاسیر می توان دریافت در محيطى كه تمام ارزش ها طبق مقياس هاى «اومان
یستی» تعيين می گردد، موضوع «عدالت» به شدت بی معناست و توجّه به معنویات و ارزش هاى انسانى و اخلاقى در راستای صلح و امنیت به قهقرا سوق داده می شود، در نتیجه عدم کنترل حس افزونطلبى انسان و «تضاد خواسته ها و امكانات» در نظام های مدعی دموکراسی، جنگ را به يكى از لوازم هميشگى زندگى مادى مبدل می سازد.
استبداد در لباس دموکر اسی
در جوامع غربی به ويژه آمريكا، حكومت در واقع نوعى استبداد و ظالمانه است كه در لباس دموكراسى و حكومت مردمى عرضه می شود.
يعنى همان حكومت خودكامه، فردى خونخوار و جبارى كه لباس دموكراسى را در بر می کند، و عنوان آن را يدك می کشد، و با راه انداختن «حزب و مجلس ساختگى» اداى دموكراسى را در می آورد. همان حزب و مجلسى كه ليست مقامات و نمايندگان و رهبرانش قبل از تشكيل نوشته و آماده شده و بازيگرانش به ترتيب در پشت صحنه لباس در تن كرده و آماده كار می شوند و به نوبت نقش خود را با ظاهر شدن در صحنه ايفا می کنند.
در پشت صحنه با هم بر سر يك سفره مى خورند و مى نوشند و مى خندند و مسخره می کنند اما روى صحنه كه آمدند يكى موافق و ديگرى مخالف، يكى در جناح پيشرو و ديگرى در جناح سازنده، يكى هماهنگ کننده اين جناح و ديگرى هماهنگ کننده آن جناح، جنگ هاى زرگرى مضحكى براى فريب عوام، ... راه می اندازند؛ حتى گاه براى تكميل اين صحنه با مشت هاى گره شده و قيافه درهم كشيده به يكديگر حمله می کنند!
اين نوع حكومت در تاريخ گذشته وجود نداشت؛ چرا كه مردمش و حتى ديكتاتورهايش رك و راست بودند، و يا شايد عقلشان نمی رسيد كه می توان استبداد را در قالب دموكراسى ارائه داد.
اين نوع حكومت، پديده عصر ما است، عصر نفاق ها، دوروئي ها و عصر تغيير چهره ها! و ميوه تلخى است كه مغزش به گذشته تعلق دارد و پوشش اش به امروز، و تنها هدفش آن است كه تاريخ رهايى ملت ها و آزاديشان را چند روزى به عقب بيندازد و غير از آن كارى از آن ساخته نيست.
دموکراسی دوگانۀ آمریکا
غرب زمانی دموکراسی را می پذیرد که با منافع او هم خوانی داشته باشد، اما هر جا با آن ها موافق نیست، دموکراسی را تعطیل کرده اند.
به عنوان نمونه در آمریکا كه همه چيز با معيار منافع شخصى سنجيده می شود، مسائل اخلاقى بسيار كمرنگ است، و غالباً در مواردى رسميت دارد كه در طريق همان منافع شخصى است.
در نتیجه برخورد دو گانه و چند گانه با مسائل مربوط به «دموکراسی» از سوى آمریکا، بسيار وحشت انگيز است، آنجا كه حقوق انسان ها گوشه اى از منافع این کشور را به خطر می اندازد، بكلى فراموش می گردد و اين ارزش والا در پاى منافع دولتمردان کاخ سفید قربانى مى شود.
به همين دليل، آمریکا در زمان واحد، در يك گوشه اى از دنيا، مدافع سرسخت دموكراسى و حاكميت ملت ها است، و درست در همان زمان، در گوشه اى ديگر مدافع سرسخت بدترين ديكتاتوري ها! همه اينها به خاطر آن است كه اصل اساسى براى دموکراسی آمریکایی چيزى جز منافع مادى و سود شخصى نيست، و اخلاق نزد سران این کشور تكيه گه روشنى ندارد.
نکتأ تأمل برانگیز این است که دولت هاى استعمارى به ویژه آمریکا در پناه عنوان دموكراسى، گاه با صراحت می گويند بهترين گزينه براى ما حكومت هايى است كه حافظ منافع ما باشد. لذا اگر حكومتى در خدمتشان باشد از ليست سياه خارج است و اگر حكومتى در مقابل آن ها و مخالف برنامه هاى آن ها باشد، در ليست سياه جاى دارد. و با تمام قوا سعى می کنند آن را ساقط كنند.
در فلسطين اشغالى انتخابات آزاد برگزار گرديد، اما نتيجه آن بر خلاف خواسته آمريكا و اسرائيل شد. آيا آن ها حكومت مردمى فلسطين را پذيرفتند؟
در عراق اشغال شده عليرغم تلاش هاى وسيع آمريكايي ها و اسرائيلي ها حكومت مردمى روى كار آمد، اما چون مطابق ميل غربي ها نبود با آن به مخالفت پرداختند.
👇ادامه👇
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
تخلف دختر روحانی محرز شد دستگاه قضا ورود پیدا میکند!
رئیس سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به موضوع تخصیص غیرقانونی 120 میلیارد تومانی به دانشگاه شهید بهشتی:
این تخصیص به صورت غیرقانونی و از محل اعتبار یک میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای مقابله با کرونا صورت گرفته
پس از پیگیری های این سازمان محل تخصیص این اعتبار تغییر کرده و از محل حساب خاص در اختیار ریاست جمهوری تأمین شده است
پیگیری تخلفات احتمالی در تخصیص جدید نیز در دستور کار قرار گرفته است
اون از برادر و داماد روحانی، اینم از دختر متخلف!
بسیمچی مدیا
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
کرسی آزاداندیشی با موضوع :
💠 #استیضاح_روحانی
و سرفصلهای :
1⃣آیا وظیفه حمایت رهبری ازدولتها باوظایف نظارتی مجلس بردولت درتضاد است؟
۴شنبه ۲۱ آبان بعد از نماز مغرب در پردیسان برگزار می گردد
🕌مسجد امام حسن عسکری هزاره هشتم
جهت ارائه بحث به آیدی مدیر کانال #حوزه_انقلابی اعلام آمادگی نمایید.
https://eitaa.com/mesagh