هدایت شده از mesaghمیثاق
🔰 کارآموزی برخی سران عرب در دانشکده نظامی انگلیس!
2⃣ بخش دوم پایانی
🔹 به نقل از رجا؛ مایکل کاکرل به تبعات تحصیل این افراد در انگلیس اشاره میکند. این روزنامهنگار با اشاره به دوران تحصیل معمر قذافی، دیکتاتور پیشین لیبی، در یک مدرسه نظامی دیگر بریتانیا در سال ۱۹۶۶ نوشته است میگوید: «سه سال بعد از آن قذافی با دانش نظامی که در این مدرسه آموخته بود قدرت را در کشورش تصاحب کرد.»
🔹 در سال ۲۰۱۳ هم نظیر چنین اتفاقی در مصر روی داد. هنگامی که سرهنگ احمد علی فارغالتحصیل مدرسه سندهرست در سال ۱۹۹۰ به عنوان یکی از نظامیان عالیرتبه مصری محمد مرسی، رئیسجمهور اسلامگرا، را از کار برکنار کرد.
🔹 آرتور دنارو مشاور اسبق امور خاورمیانه وزیر دفاع بریتانیا و یکی از سران مدرسه سندهرست به ذکر خاطرهای از مراسم تشییع جنازه ملک حسین پادشاه اردن میپردازد. وی میگوید: «در آن تشییع جنازه تقریبا رهبران همه جهان بودند و نخستوزیر ما تونی بلر هم بود. او دید که من چگونه با بسیاری از رهبران کشورهای مختلف در حال صحبت هستم افرادی مثل سلطان برونئی، سلطان عمان، بحرینیها و سعودیها. تونی بلر یک لحظه از من پرسید تو چطور همه اینها را میشناسی؟ و پاسخ من این بود که این افراد همگی در سندهرست بودهاند.»
🔹 امروزه بیش از هر کشوری، سندهرست کادرهای افسری امارات متحده عربی را تعلیم میدهد. بنا به آمار ورودی ماه مه ۲۰۱۴ اکنون ۷۲ کادر خارجی در این مدرسه در حال تحصیل هستند که حدود ۴۰ درصدشان از خاورمیانه آمدهاند.
🔹 همانگونه که استیونس، معاون موسسه مطالعات امنیتی و دفاعی انگلیس گفت تحصیل در دانشگاههای سلطنتی انگلیس باعث شده است تا این کشور وزنی بیشتر از آنچه که باید در منطقه داشته باشد و راحتتر از کشورهایی چون فرانسه که از رقبای تاریخی انگلیس در این منطقه بودند بر سیاستهای کشورهای خاورمیانه تاثیر بگذارند. باید علت بسیاری از هماهنگیها در منطقه از اردن تا امارات با سیاستهای خصمانه روباه پیر را برنامههای بلندمدتی دانست که آنها برای خانوادههای قدرتمندان و کسانی که در آینده قرار است قدرت را در آن کشورها در دست بگیرند جست.
kayhan.ir/fa/news/150517
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔰 هفت روایت از سوءتدبیرهای شگفت - ۲
✍ محمد ایمانی
۴. اهتمام مدیران غیرانقلابی به چیست؟ و برای پیشبرد امیال خود، حاضرند چه مقدار هزینه به مردم و کشور تحمیل کنند؟ رفتار آنها فرصتسازی است یا فرصتسوزی؟ فرصت را باید خودمان بسازیم یا باید منتظر بمانیم تا دشمن در مذاکره، برای ما فرصت بسازد؟! بگذارید قضاوت را به برخی از نزدیکترین همراهان دولت بسپاریم.
🔹 این هفت روایت، گزیدهای از دهها روایت مشابه است؛
۱/۴. خبرگزاری خبر آنلاین (تیم انتظامی و معزی، دو مدیر ارشد دولت) ۱۹ بهمن ۱۳۹۲ (چند روز پس از ماجرای مشکوک و شرمآور توزیع سبد کالا) در تحلیلی با عنوان «جایزه بهترین کارگردانی برای روحانی؛ در حاشیه چگونگی توزیع کالاهای اساسی» نوشت: «توزیع سبد کالا با شیوهای که انجام شد، نه یک اتفاق بود و نه عملی که تبعات آن برای روحانی و مردانش غیرقابل پیشبینی باشد. او دقیقا همین اتفاق- ازدحام، دعوا و مرافعه و احیانا له شدن در زیر دست و پا- را پیشبینی میکرد و اصلا آن را برای پیشبرد استراتژی خارجی خود لازم داشت[!] روحانی به یک نمایش داخلی برای ارائه در جشنوارههای خارجی نیازمند بود. نگاه کنیم به اظهارات اخیر وندی شرمن که گفته «شما در اخبار دیدید ایران اخیرا به طور قابل مشاهدهای غذا بین مردم فقیر جامعه توزیع کرده تا نشان دهد کاهش محدود تحریمها، تاثیر مستقیم داشته.» این دقیقا همان نتیجهای بوده که روحانی از توزیع سبد کالا داشته، اینکه تحریمها روی مردم تاثیر مستقیم و انکارناپذیر داشته؛ اینکه اوضاع اقتصادی مردم نه تنها رو به راه نیست بلکه حاضرند برای چند عدد مرغ و چند کیلو برنج با یکدیگر درگیر شوند. درست است که روش توزیع سبد کالا چندان مناسب نبود، اما اگر با این نمایش بتوان جایزه اول بهترین اثر را در فستیوال سیاست جهانی به خود اختصاص داد، به تحقیر چند روزهای که بازیگران آن شدند، میارزید»!
۲/۴. سعید لیلاز عضو مرکزیت کارگزاران: «اگر اختیارات گسترده فعلی را که به دولت داده شده، به چوب خشک داده بودند، وضعیت اقتصادی به مراتب بهتر از وضعیت فعلی بود.»
۳/۴. بیانیه کارگزاران پس از قانع نشدن نمایندگان مجلس دهم از چهار پاسخ روحانی به پنج سؤال اقتصادی: «پاسخهای روحانی، نه مجلس را قانع، نه ملت را راضی ساخت. دولت، فاقد استراتژی اقتصادی روشن است. اوج این سرگشتگی را میتوان در سیاست ارزی دید که در بهار ۹۷ بستر ویژهخواری اخلالگران را فراهم ساخت. متأسفانه با وجود نقدها بر سازمان برنامه و بودجه، در دولت دوم روحانی اصلاحی صورت نگرفت. فقدان استراتژی، دولت را به مجمعی از بوروکراتهای بیانگیزه بدل ساخته که دولت را نه به عنوان مغز متفکر توسعه ملی بلکه به یک اداره کاغذی تقلیل میدهند.»
۴/۴. عبدالله ناصری (مشاور خاتمی و عضو شورای سیاستگذاری اصلاحطلبان): «این اولین بار نیست که روحانی نه به کارشناسی بیرون از دولت توجه میکند، نه به کارشناسی درون دولت. ما همان آبانماه - قبل از اعلام گرانی بنزین- خبرهایی داشتیم که دولت و روحانی تصمیم گرفتهاند، اما وزارت اطلاعات و دستگاههای امنیتی مخالف این اقدام بودهاند. مشکل اصلی او این بوده که اساساً به حوزههای کارشناسی خیلی توجهی نداشت. هر طور که نگاه کنیم، تصمیم افزایش قیمت بنزین، نقطه آغازش با وزارت نفت و دولت بوده و روحانی مسئول است.»
https://eitaa.com/mesagh
💢فیش حقوقی جعلی سرباز طلبه دستمایه جدید هجمه به روحانیت
🔹🔸چند روزی است انتشار یک فیش حقوقی در فضای مجازی خبر ساز شده و بهانه ای به دست معاندان داده تا هجمه های جدیدی را علیه حوزه و روحانیت ترتیب دهند.
♦️این فیش 12 میلیونی به یک طلبه مازندرانی تعلق دارد که خود او هم با دیدن فیش حقوقی اش و البته مبلغ آن بهت زده شده است.
♦️حجت الاسلام سام دلیری طلبه سطح 3 حوزه و صاحب این فیش حقوقی گفت :
♦️میزان حقوق ماهیانه ای که برای بنده مشخص شده است در حدود 600 هزار تومان است و اصلا تناسبی با 12 میلیونی که در فیش جعلی آمده، ندارد.
♦️پلیس فتا و حراست آموزش و پرورش در حال بررسی و تحقیق برای یافتن عامل یا عاملین این اقدام موهن هستند.
https://eitaa.com/mesagh
7.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢۱۰۰ هزار تومان و اینهمه سر و صدا!
♦️مجری تلویزیون: ۱۰۰ هزار تومن پولی نیست که این همه سرو صدا برای پرداختش به مردم راه انداختهاید که شما نمیتوانید و ما میتوانیم...
https://eitaa.com/mesagh