هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 دست دشمنان رو شد
✍️ #رضا_سراج
🔹 محور غربی، عبری، عربی با وقوف به شکست سیاست فشار حداکثری آمریکا علیه ایران، طرحی استراتژیک را علیه ج.ا.ا اجرایی نمود که شهادت دانشمند برجستهی هستهای و دفاعی کشورمان، حلقهای از زنجیره آن بود.
@mesagh
🔸 طراحی استراتژیک نظام سلطه
✅ فاز اول، ایجاد جنگ روانی- ادراکی از احتمال وقوع حمله نظامی آمریکا به ایران در مدت زمان باقی مانده از دولت ترامپ بود. مرحله دوم این طرح راهبردی، باور پذیر و معتبر ساختن وقوع حمله بود که با تحرکات نظامی و انتقال تجهیزات تهاجی امریکا به منطقه انجام شد.
🔹 در پاسخ به دو گام ذکر شده، دشمنان باید سیگنال استقبال از مذاکره را از داخل ایران دریافت میکردند که البته ارسال شد.
✅ در فاز سوم طراحی استراتژیک، ایران باید تا استقرار دولت بعدی آمریکا (ترامپ/بایدن) در کاخ سفید به سمت بیعملی سوق داده میشد. از این رو تحمیل هزینه به ایران با ترور دانشمند هستهای و دفاعی کشورمان شهیدمحسن_فخری_زاده در دستور کار قرار گرفت.
🔹 در ادامه این سناریو، همزمان دو مرحله باید اجرایی میشد. از یک سو کشورهای اروپایی باید در تبادل و تعامل دیپلماتیک، ایران را به خویشنداری، بخوانید بیعملی، دعوت میکردند و از سوی دیگر با جنگ ادراکی، اینچنین القاء میکردند که اقدام تروریستی یک دام است تا ایران وادار به اقدام نگردد.
🔸 سیاستگذاران و کارگزاران این طرح استراتژیک در فاز پایانی بر این انتظار بودند که ایران با بیعملی و دست خالی به میز مذاکره کانالیزه خواهد شد و بناچار مزیتهای راهبردی جدیدی در قبال بازگشت آمریکا به برجام از ایران ستانده میشود.
✅ با رو شدن دست دشمنان، حالا نمایندگان مجلس از قانون اقدام راهبردی در حوزه هستهای رونمایی خواهند کرد تا اولین گام ایران در پاسخ به طراحی استراتژیک دشمنان و محاسبه پذیر ساختن آنان برداشته شود.
💢 البته قانون اقدامات راهبردی در مورد درصد و ظرفیت غنیسازی اورانیوم، لغو پروتکل و... تنها بخشی از اقدامات متقابل ایران است و الباقی بعدا صدایش درخواهد آمد. @mesagh
🔴 هشدار آوار شدن بدهی برسر دولت بعد
💬 #عادل_آذر
🔹 بودجه عمرانی که ما مصرف میکنیم ۴۵ درصد آن تبدیل به خروجی میشود؛ ۵۵ درصد آن ریخت و پاش است؛ این یعنی ناکارآمدی. @mesagh
🔸 نرخ ۳۵ درصدی تنزیل اسناد خزانه اسلامی که به پیمانکاران ارائه میشود یک فاجعه واقعی است.
✅ دولت نباید بدهی خود را با تبادل کاغذ اوراق پاس کند؛ قدرت مدیریت اوراق برای سال ۹۹ حدود ۸۰ هزار میلیارد تومان است نه بیشتر.
🔹 دولت هم سال دیگر تمام میشود؛ آوار سر بعدی میشود و بعدی پول از کجا بیاورد بدهد؟
💢 استقراض از آیندگان باید فقط تبدیل به سرمایه و دارایی شود و گرنه آنها را بدبخت و مقروض میکنیم.
@mesagh
⏳#انتخابات1400
🔴 دیدگاههای سیاسی حسین دهقان
💬 #حسین_دهقان
🔹 چیزی که باید در حوزه حکمرانی بگوییم این است که بعد از ۴۰ سال ما نتوانستهایم به یک منظومهای دست پیدا کنیم که هر عنصری از عناصر قدرت، هویت و... جای خود را پیدا کرده باشد، بدینصورت که وقتی بگوییم اقتصاد، معلوم باشد که منظور ما از اقتصاد چگونه اقتصادی است. باید از خود بپرسیم که امروز عدالت را به چه عنوان و ذیل کدام ایده تعریف میکنیم؟ درواقع بعد از ۴۰ سال تعاریف مشخص و جایگاه معینی برای مفاهیم حکمرانی نداریم.
@mesagh
🔸 مهم این است که یک تعریف درست از عدالت ارائه شود، اینطور که بدانیم منظور از عدالت آموزشی چیست؟ عدالت در حوزه سلامت و درمان به چه معناست؟ ما صرفا با دیدن برخورداری عدهای، میگوییم که ناعدالتی است، اما آیا واقعا میتوان گفت هرجا که برابری وجود دارد، عدالت هم هست؟
✅ سوال اصلی در حوزه عدالت این است که آیا این دو دانشآموز به یک میزان از خدمات آموزشی برخوردار بودند یا خیر؟ اگر از این امکانات آموزشی کسی سهم بیشتری برده باشد، مصداق بیعدالتی است، اینکه در بعضی مدارس سیستانوبلوچستان برخی مدارس سقف ندارند و در برخی مدارس تهران بهترین امکانات آموزشی فراهم است، نشاندهنده این است که عدالت آموزشی نداریم.
🔹 میزان سندهای بالادستی، سیاستها و قوانین تدوین شده بسیار است اما نتیجه آنها در جامعه چطور؟ این سندها بیشتر کار را پیچیده کرده است و گویا نوشته شده که فقط وجود داشته باشد.
🔸 در سیاست خارجی بحث این است که ما چگونه استقلال ملی، عزت ملی، هویت ملی و منافع ملی خود را در همه مناسبات، لحاظ کنیم، هنر این است! اگر صرفا منتظر بنشینیم هیچ اتفاق مثبتی نخواهد افتاد، اگر روزی با خود بگوییم که به جایی رسیدیم که آمریکا دست ما را میگیرد، این هدف ما نیست.
✅ در سیاست جهانی بحث این است که مناسبات خود را با کشورهای مختلف بهگونهای تنظیم کنیم که همواره حداکثر منافع و فرصتها را کسب کنیم، آن هم در دنیایی که قاعده بدهبستان حاکم است. مثلا در برجام ما موارد زیادی را واگذار کردیم اما چیزی نگرفتیم.
🔹 در آمریکا نیز فارغ از اینکه چه کسی بر سر کار بیاید نسبت آمریکا با ما و منطقه تغییر نخواهد کرد.
🔸 فرض کنید بایدن بگوید که اگر ایران به برجام برگردد تحریمها را لغو خواهد کرد و بعد از آنکه جمهوری اسلامی این درخواست را به همان دلیل اول یعنی خواستهها و مطالبات دیگر بایدن نپذیرد، بایدن با بهانه بهدست آمده، فشار و تحریمها را بیشتر خواهد کرد.
✅ اگر منتظر کسی دیگر نشستهایم باید بدانیم که طرف مقابل چیز بزرگتری از ما میخواهد.
💢 ما نیاز به یک دولت مقتدر و یک جامعه قوی داریم، دولت مقتدر دولتی است که صاحب عزم و اراده و متکی بر اصول است، دولت بیعمل، برابر با هرج و مرج است، دولت مقتدر باید شفاف و پاسخگو باشد، ما باید اجازه بدهیم که مردم با ما سخن بگویند، ما باید به مردمی که زبان ندارند، زبان سخن بدهیم، نباید یک معلم با بسیاری درد نگفته، به مرحله اعتراض و بیداد برسد. @mesagh
🔴 چارهای جز افزایش مجدد دستمزد نداریم
@mesagh
💬 #تسنیم
🔹 بازرس مجمع عالی نمایندگان کارگران کشور: فشارهای اقتصادی از سنوات قبل و بنا به دلایلی مختلف تاکنون بر دهکهای پایین جامعه تحمیل شده است و دستمزد نیاز به بازنگری دارد.
🔸 بهلطف بیتدبیری مسئولین مرتبط، هزینه یک خانوار رکورد ده میلیون تومانی را درنوردیده در حالی که درآمد یک خانوار کارگری به حداکثر سه میلیون تومان رسیده است.
✅ تمام حقوق کارگر کفاف اجاره مسکن را نمیدهد و ادامه فرآیند اینچنینی باعث گردید در شرایط فعلی تک تک اقلام مصرفی خانوار از سبد معیشت کارگران خارج شود.
🔹 اگر مسئولین با همین بیتدبیری سکوت نمایند، قطعاً همین سفره خالی هم جمع خواهد شد و گرسنگی رهاورد تلاش آنان خواهد بود.
💢 اگرچه نمیتوان از مسئولینی که در پارکینگ خانههای دهها میلیاردی خود ماشینهای چند میلیاردی پارک کردهاند و در حسابهای بانکی خود و فرزندانشان میلیاردها تومان پول به چشم میخورد بیش از این انتظار داشت!
@mesagh
🔴 چطور هنوز میتوانید مخالف برجام نباشید؟!
💬 #جوان
🔹 روزنامه سازندگی تیتر زده: «اصولگرایان علیه برجام» و منظورش طرح راهبردی مجلس برای لغو تحریمهاست؛ طرحی که روزنامه سازندگی معتقد است اگر تصویب شود، نتیجهای جز «خروج از برجام» نخواهد داشت. @mesagh
🔸 منظور سازندگی البته نکات دیگری هم است؛ نطقها و توئیتهای نمایندگان مجلس علیه اعتماد به غرب در برجام و علیه مواضع ظریف و روحانی در اعتماد به غرب و نیز نامه ۲۳۲ نماینده مجلس برای خروج ایران از پروتکل الحاقی بخشی دیگر از منظور روزنامه سازندگی از تیتر اصولگرایان علیه برجام است.
✅ سازندگی میخواهد همچون سایر رسانههای اصلاحطلب، اصولگرایان را نه فقط منتقد برجام، بلکه برهم زننده برجام بداند؛ گرچه که خود وقتی با این گزاره مواجه میشوند که برجام ایراد داشت که امکان برهم خوردنش پیش آمد، مقصر را دولت ترامپ میدانند.
🔹 همه این سالهای پس از برجام، نقد و بررسی آن زیاد انجام شده و تهمتهای بسیاری هم به منتقدان آن زده شده، اما حالا پس از آنکه نه چرخ سانتریفیوژها چرخید و نه چرخ اقتصاد، پس از آنکه اروپا و امریکا برجام را به حساب نیاوردند و دقیقاً در روزی که اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیسجمهور اذعان میکند که «ایران منفعت قابل توجهی از برجام نبرد» حتی اگر واقعاً هم اصولگرایان نه برای انتقام خون شهید فخریزاده، بلکه به نیت برهم زدن برجام طرحی را ارائه کرده بودند، باز جایی برای دفاع از برجام و تخطئه اصولگرایان نبود.
🔸 مدتهاست که دیگر حتی برهم زدن برجام هم اتفاقی منفی محسوب نمیشود بلکه جای تعجب از سازندگی و سایر اصلاحطلبان است که چطور هنوز میتوانند از برجام دفاع کنند؟
✅ چطور این حجم نارضایتی مردم آنها را متوجه سیاستهای غلطشان نکرده و همچنانساز خود را میزنند؟
💢 چطور به جای آنکه خود به گذشته غلط برجامیشان اذعان کنند، تازه کسانی را که پی برگرداندن کشور به ریل درست هستند، تخطئه میکنند؟
@mesagh
🔴 نگوییم؛ میگویند!
✍️ #اکبر_نصراللهی
🔹مشکل همیشگی صداوسیما از جمله شبکه خبر ، تاخیر در پوشش اخبار بحرانی و مهم است؛ اگرچه عملکرد شبکه خبر نسبت به قبل بهتر شده است اما تاخیر سهساعته در انتشار اخبار ترور شهید فخریزاده، یادآور نوع عملکرد رسانهها در دهههای قبل است .
🔸 علت اصلی این مشکل در نداشتن تجهیزات و قلت نیرویانسانی نیست؛ صداوسیما از این نظر چیزی کمتر از رسانههایرقیب ندارند.
✅ مشکلات اصلی به اثرپذیری سازمان صداوسیما از برخی متغیرها و عوامل بیرونرسانه، نداشتن استقلالکافی، اقدام دولت در گروگانگرفتن بودجه این سازمان و مهمتر از همه ضعفهای مدیریتی و ساختاری و توقف در رویههای قبلی و حبس خود در دهههایگذشته است . @mesagh
🔹 اینکه بخش های مختلف به رسانه ملی فشار میآورند تا رسانه به میل آنها رفتار کند، جدید ، محدود به این دولت و امر غیرطبیعی نیست؛ اینکه رسانهای که رئیس آن منصوب مقاممعظمرهبری است، با برخورداری از نیروهای متعهد و مذهبی تسلیم میشود و به بهانهها و دلایل مختلف وا میدهد و اعتبار خود و نظام را زیر سوال ببرند،غیرطبیعی است.
🔸 آنچه که مسلم است مردم و یا جای دیگر نباید مشکل تعامل نادرست سازمان با بیرون را حل کنند؛ مدیران سازمان خود باید به فوریت، تکلیف خود را با این عوامل روشن کند.
✅ آرایش رسانهای متفاوت، بازیگران متنوع و متکثر ، دسترسی ساده و ارزان و بسیار گسترده مردم به خبر، نشان از ضرورت تغییر همهجانبه و فوری در فرایند تولید و انتشار اخبار و نوع تعامل و مدیریت صدا و سیما است و نمیتوان همیشه با این ادعا که دیگران نمیگذارند مردم را پای تلویزیون نگهداشت.
🔹 ادامه فعالیت صداوسیما با رویکردهایکمی، رویدادی و سنتی و راهبردهای انفعالی و واکنشی موجب شدهاست رسانه ملی در وقایع مهم بویژه رویدادهای امنیتی انکار ، سکوت و یا با تاخیر کوچکنمایی را در مدیریتاخبار اتخاذ کند .
💢 در جنگ روایتها؛ نگوییم،میگویند و نتیجه این نوعرویکرد و راهبرد ،خروجی صداوسیما را غیرموثر، اعتبارزدا و فرصتسوز و رقیب و دشمن را فرصتساز و در جنگ غالب کرده است.
@mesagh
🔴 فرجام دو توافق؛ قهقرای ۱۵ ساله روحانی
✍️ #محمد_ایمانی
🔹دولت اصلاحات سال 82 پذیرفت برنامه هسته ای را "داوطلبانه برای شش ماه" تعلیق کند. اروپا هم متعهد شد تحریم ها را لغو و حق هسته ایران را به رسمیت بشناسد.
🔸 اما روند توافقات در سعدآباد و بروکسل و پاریس، بعد از دو سال به آنجا ختم شد که تروئیکای اروپایی به هیچ یک از تعهداتش عمل نکند و در عین حال طلبکارانه بگوید بهترین تضمینی که ایران می تواند بدهد، دائمی کردن تعلیق ها است!
✅ دولت خاتمی پس از این معطلی و با هدایت رهبر انقلاب، در ماه های پایانی خود (بهار 84) اقدام به شکستن تعلیق ها کرد. ظرف چهار سال، برنامه هسته ای جهش خیره کننده ای یافت. @mesagh
🔹 تولید 20 درصد غنی سازی شده برای رآکتور تهران و تامین نیاز دارویی 850 هزار بیمار که مورد تحریم قرار گرفته بود، از جمله دستاورد های این دوره است. ضمنا اقتصاد، رونق بیشتری گرفت. به همین دلیل مردم در انتخابات 88، با 24/5 میلیون رای، به تداوم آن روند رای دادند.
🔸 اما این اقتدار و پیشرفت برای دشمن قابل تحمل نبود. بنابراین برای بی ثباتی سازی ایران تدارک کردند. آشوب 88 به هزیمت انجامید اما متعاقب آن، ترور دانشمندان و سپس خرابکاری ویروسی (استاکس نت) کلید خورد. دشمن با گرای داخلی، تحریم های فلج کننده را هم استارت زد و... باقی ماجرا.
✅ نکته مهم: دولت خاتمی، با همه قصور و تقصیر ها، این درک را درباره برنامه هسته ای داشت که با هدایت رهبر انقلاب، تعلیق های یکطرفه را در ماه های پایانی فعالیتش بردارد.
🔹دولت روحانی به جای دو سال، پنج سال (هفت سال) است کشور را معطل برجام نگه داشته و درباره این مسیر غلط لجبازی می کند. این در حالی است که خسارت های توافق سعدآباد، یک صدم خسارت های برجام نیست.
🔸 دولت نه تنها جبران نمی کند، بلکه مسئولیت شناسی مجلس را هم تخطئه می کند. آیا ائتلاف مدعیان اعتدال و اصلاحات، در مرور زمان، مشمول قهقرای بیشتر شده؟
✅ اگر عدم پیشرفت و مساوی بودن دو روز انسان، زیانکاری شمرده شده، دربار پسرفت پیوسته این طیف و خسارتشان بر پیشرفت و اقتدار ملی چه باید گفت؟ از سر بیخردی و حرمت نگذاشتن به عبرت هاست، یا سست عنصری و ضعف نفس؟
💢 شاید هم می خواهند کارنامه پر خسارت خود را در آستانه انتخابات به حاشیه برانند و دوباره کشور را در برابر فشار دشمن دو قطبی کنند؛ یا اینکه برخی از آنها ماموریت دارند.
@mesagh
🔴 ترور مردان علم و عمل؛ برای توقف انقلاب!
@mesagh
✍️ #داود_مدرسی_یان
🔹 ترور مرد عمل جمهوری اسلامی در بغداد( حاجقاسم_سلیمانی) و مرد علم در قلب تهران( شهیدمحسن_فخری_زاده)، چند هدف دارد. دشمن اگر روزی برای توقف مسیر حرکت ملت، ناچار بود نیروی فکری انقلاب(شهید مطهری و مفتح)، مُخ تشکیلاتی و عدالتخواه انقلاب(شهید بهشتی – رئیس دستگاه قضائیه وقت)، مخ اجرایی انقلاب(شهیدان رجایی و باهنر) را حذف فیزیکی کند تا حرکت انقلاب متوقف شود امروز نیز همان سیاست را تکرار می کند.
🔸 اگرچه خون آن شهدای عزیز، نهال انقلاب را آبیاری کرد اما بپذیریم که با ترور بهترین شاگردان و بازوان امام(ره)، توانست سرعت انقلاب ما را کُند کند و امروز که چند دهه از انقلاب می گذرد هنوز آرمان های انقلاب به ثمر نرسیدند به دلیل اینکه دشمن بهترین های ما را با ترور و سپس جنگ تحمیلی 8 ساله از ما گرفت و معدودی از آنهایی که حقیقتاً انقلابی بودند و جسور و شجاع و کارآمد، در میان ماندند!
✅ آنها مطهری و بهشتی و رجایی را ترور کردند چون وجود مبارک آن عزیزان شهید، برای اسلام و ایران تولید قدرت می کرد. آنها مخ های اندیشه و عمل را متلاشی کردند تا موتور انقلاب متوقف شود یا حداقل سرعتش کُند شود.
🔹 سیاست امروز دشمنان نیز حذف فیزیکی و ترور شخصیتی کسانی است که برای اسلام و ایران تولید قدرت می کنند. امروز علوم هسته ای و دفاعی و موشکی برای ما تولید قدرت می کند و بازدارندگی ایجاد می کند. آنان با حذف مرد عمل در بغداد و مرد علم در تهران قصد دارند این حرکت را متوقف کنند.
🔸 چه باید کرد؟
1️⃣ اول انتقام از آمرین و عاملین این ترورها و بازگرداندن روحیه سلحشوری و عزت به ملت و بالا بردن هزینه ترور برای دشمنان که دست از این اقدامات بردارند؛ متأسفانه مسئولین سیاسی و نظامی و امنیتی در حوزه پاسخ قوی به دشمنان و انتقام، تاکنون عملکرد رضایت بخشی نداشته اند.
2️⃣ دوم سیاستگذاری ویژه نظام در حوزه علوم هسته ای و علومی که برای کشور تولید قدرت می کند مقتدرانه اجرا شود و تعلیقها شکسته شود. اخراج_جاسوسان_آژانس و توقف اجرای پروتکل الحاقی و همچنین حذف نظارت های آژانس بین المللی اتمی می تواند مقدمه ای برای شروع باشد.
@mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
⚠️ سیلی خوردیم از یک اشتباه!
🔻دههٔ شصت پر است از نابسامانیها و ترورهای شخصیتهای برجسته انقلاب. امام خمینی (ره) پس از انفجار دفتر حزب جمهوری در تاریخ ١٣ تیر ١٣۶٠ در دیدار با خانوادهٔ شهدای هفتم تیر، طی سخنان بسیار مهمی پس از تشریح #جریان_نفوذ از ماههای قبل از پیروزی تا بعد از انقلاب، در بیان علت ترورها و نابسامانیهای اتفاق افتاده، به نکتهٔ بسیار مهم و قابل تأملی اشاره میکنند.
🔹میفرمایند: «ما یک سیلی خوردیم از #اشتباه، ما همه این نابسامانی هایی که الان داریم برای اینکه اشتباه کردیم، نباید اشتباه تکرار بشود.»
🔻اما منظور امام (ره) از آن اشتباه خسارت بار چه بود؟
در ادامهٔ کلام فوق، امام (ره) از آن اشتباه پرده برداشته، میفرمایند:
🔹«دنبال این باشید که یک نفر صددرصد مکتبی، اسلامی، در خط اسلام، برای #ریاست_جمهور انتخاب کنید.»
❗️توضیح بیشتر ضروری نیست. فقط اندکی تأمل کنیم و ببینیم آیا انتخاب ما، تأثیری در نابسامانیها و ترورها از ١٣٩٢ به بعد، داشته یا نه؟! و دقت کنیم که به تعبیر امام (ره) دیگر این اشتباه تکرار نشود! گاهی #انتخاب_اشتباه، صدمات و خسارتهای جبران ناپذیری دارد.
✍ #سرباز_روح_الله
✅پیوست: سخنرانی بسیار مهم امام خمینی (ره) در تاریخ ١٣ تیر ١٣۶٠ را حتما بخوانید.
@mesagh
💠مردان خدا!
💢هنر آن است که[انسان] بی هیاهوهای سیاسی و خودنمائی های شیطانی برای #خدا به جهاد برخیزد و خود را فدای هدف کند نه هوی، و این #هنر_مردان_خداست.
امام خمینی (ره) | ٠١ تیر ١٣۶٠
#دانشمند_هستهای
#شهید_محسن_فخری_زاده🌹
@mesagh
⚠️ مخالفت با مصوبات مجلس!
⭕️ کسانی که با #مصوبات_مجلس بعد از اینکه شورای نگهبان نظر خودش را داد باز مخالفت میکنند، اینها دانسته یا ندانسته با #اسلام مخالفت میکنند.
امام خمینی (ره)؛ ١٨ خرداد ١٣۶٠
@mesagh