💢رهبری، دلسوزترین افراد برای حفظ اسلام، حفظ مکتب شیعه و ایران است
✨واکنش آیت الله #فاضل_لنکرانی به سخنان محمود امجد
🔹قسمتی از پیام: میگوئید از فتنه ۸۸ هر چه قتل صورت گرفته مسئولش رهبری انقلاب است!
در مورد فتنه ۸۸ اگر کسی بخواهد منصفانه تحلیل کند اگر رهبری با درایت خودش فتنه ۸۸ را تدبیر نکرده بود امروز این مملکت تجزیه شده و خون صدها هزار بیگناه ریخته شده بود. این چه حرفی است که شما میزنید؟
اگر قضیه داعش را ولایت فقیه و شهید بزرگوار حاج قاسم سلیمانی مدیریت نکرده بودند امروز عراق و سوریه و ایران در حلقوم داعش بود.
آیا چنین چیزی برای شما خوب بود؟!
دشمن دنبال همین بوده است.
⚡️ #واکنش_علما
⚡️ #واکنش_حوزه
@mesagh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥دعام کن مادر
#فاطمیه
#محمدحسين_پويانفر
بچه با دعای مادرش زنده ست دعام کن مادر
بچه با نگاه مادرش زنده ست نگام کن مادر
دعا کن که من پای سفرهت بمونم همیشه
برا بچهها هیچی لبخند مادر نمیشه
خدایا این فاطمیه را آخرین فاطمیه بدم امام زمانمان قرار بده
💠✍#دکتر_جاویدنیا
@mesagh
⚖ در دوره ۱۸ ماهه مسئولیت حجتالاسلام و المسلمین رئیسی در قوه قضائیه در حوزه زندانیان حدود ۴۰ هزار نفر مشمول عفو قرار گرفتند که نیمی از آنها از زندان آزاد شدند و نیمی دیگر کاهش مجازات حبس داشتهاند.
📝 در راستای مقابله با شیوع کرونا نیز ۱۱۴ هزار و ۱۹۳ نفر از زندانیان به مرخصی ایام کرونا رفتند.
@mesagh
13.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #شبکه_ملی_اطلاعات ؛ از ادعای مسئولین وزارت ارتباطات تا واقعیت...
@mesagh
6.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑 گزارش حرکت مطالبه گرانه ی #مادران_نگران_آنلاین؛
در گام سوم به مجلس شورای اسلامی رجوع کردیم.
آقایان بانکی پور،یزدی خواه،حاجی پورو متفکر آزاد توضیحاتی درخصوص طرح دردست تدوین سالم سازی فضای مجازی ارائه دادند که شرح آن در جمع بندی منعکس خواهد شد
ان شاالله امروز قوه قضائیه
@mesagh
❌ سوال مشخص #مادران_نگران_آنلاین ؛
دستگاههای عریض و طویل موظف با بودجه های هنگفت، طی چندین سال مسئولیتشان در راستای سالم سازی فضای مجازی چه کرده اند؟!
چرا در حالی که این امر چندین متولی دارد هیچ کس پاسخگوی شرایط فعلی فضای مجازی نیست؟!
#مادران_نگران_آنلاین
@mesag
💠 فدک در تاریخ؛ کتاب نوجوانی سیزدهساله که صهیونیستها دربارۀ آن پایاننامۀ دکترا مینویسند
🔸 راشل کنتز فیدر، پژوهشگر بنیاد پژوهشی موشهدایان (وابسته به دانشگاه تلآویو) در طرحنامۀ دکترای خود که آن را در مجله مطالعات خاورمیانه بریتانیا منتشر کرده، درباره کتاب «فدک در تاریخ» مینویسد:
تألیف این کتاب از سال ١٩۴۶ آغاز شده است؛ سالی که صدر از کاظمین به نجف مهاجرت کرد تا تربیت دینیاش را آغاز کند. او بهرغم سن کم، بلوغ فکریاش را ثابت کرده بود؛ زیرا پیشتر در اوان نوجوانی در مباحث فلسفی و حقوقی تسلط پیدا کرده بود…. گفتاری تاریخنگارانه و محققانه دربارۀ اختلافنظر بر سر فدک، بخش اصلی این کتاب است؛ زیرا تاکنون تحقیقی نقادانه و جدی در این موضوع انجام نشده است. منابع اندکی درباره این واقعه هستند که نوعاً به حواشی پرداختهاند و یا واقعیتها درباره نزاع فدک را خیلی ساده بیان کردهاند…. مرنیسی و کورتز و کالدرینی بهاختصار اشاره کردهاند که علی شریعتی در بیان نظرش درباره فاطمه بهعنوان الگوی زنان، ماجرای فدک را هم بیان کرده است. کتاب او که مکرراً به «فدک در تاریخ» صدر هم استناد میکند، به فدک در بستر نیازهای زن مدرن مینگرد؛ یعنی آگاهی و مبارزه برای گرفتن حقوق اجتماعی و سیاسی خود.
🔹 «فدک در تاریخ» گرچه در نوجوانیِ شهید صدر (١٣سالگی) تألیف شده، یکی از عمیقترین و دقیقترین کتابهایی است که در تحلیل بخشی از زندگانی حضرت زهرا سلاماللهعلیها به نگارش درآمده است. فدک در این کتاب نقش تنهای تنومند از پژوهشی پُرشاخه را ایفا میکند؛ پژوهشی که در پنج فصل سامان مییابد و با نظمی خاص افزونبر نقل و نقد دقیق ماجرای فدک، به موضوعاتی عمیقتر در اندیشۀ دینی نیز میپردازد؛ تاآنجاکه شاید بتوان گفت اساساً صدر فدک را بهمثابۀ دستمایهای برای بررسی نوع برداشت مسلمانان صدر اسلام از معنای دین، برگزیده است و ازاینرو همانقدر که این کتاب ماهیتی تحلیلیتاریخی دارد، میتواند پژوهشی در حوزۀ فلسفۀ دین نیز قلمداد شود.
🔸 شهید سید محمدباقر صدر در فصل اول کتاب با نگارشی خیالانگیز، چکیدهوار اشارهای به شرححال حضرت فاطمه سلاماللهعلیها پس از پیامبر صلیاللهعلیهوآله میکند و حرکت او برای ستیز درباره فدک را به نمایش میکشد. در فصل دوم گزارشی دقیق و تفصیلی از آنچه بر فدک در طول تاریخ گذشته بهدست میدهد و با دلایلی انکارناشدنی اهمیت و جایگاه مادی و معنوی فدک را تبیین میکند. سپس در فصل سوم به گزارش ماجرای فدک پس از پیامبر صلیاللهعلیهوآله میپردازد. او در این فصل ریشههای تاریخی و زمینههای عاطفی مخالفت حضرت زهرا سلاماللهعلیها با خلیفۀ اول را برمیشمرد. افزونبراین، به جنبههای سیاسی این انقلاب بر ضد قدرت حاکم میپردازد و میگوید:
اگر کسی ماجرای فدک و تحولات و گونههای مبارزاتی آن را بهدقت بررسی کند، رویدادی از قبیل مطالبۀ یک زمین را در آن نمیبیند؛ بلکه مفهومی گستردهتر در ذهنش تجلی مییابد؛ مفهومی که خواستهای بلندهمتانه را در دل خود دارد که برانگیزانندۀ انقلاب است و در پی بازپس گرفتن قدرت غصبشده و حاکمیت ازدسترفته و شکوه بزرگ و بهراهآوردن امتی است که به قهقرا بازگشته بودند.
🔹 شهید صدر در فصل چهارم، بخشهایی از سخنان حضرت زهرا سلاماللهعلیها در خطبۀ مشهور فدکیه را گزینش میکند و آنها را شرح میدهد.
🔸 شهید صدر با فصل پنجم کتاب، دادگاهی برپا میکند و شکایت حضرت فاطمه سلاماللهعلیها از خلیفه اول را طرح و پاسخها و ادعاهای خلیفه اول را در بوتۀ نقد میگذارد. او در این فصل که مجموعهای از بحثهای فلسفی، زبانی، حدیثی، اصولی و فقهی را در خود دارد، قدرت علمیاش را بهرخ میکشد.
@mesagh
🔺بازی کرونای انگلیسی آغاز شد..
دکتر نمکی: نیامده.
مینو محرز: آمده.
👈این تناقض ها نشانه ی چیست؟!
@mesagh
❌واکنش خانواده دانشمند شهید محسن فخری زاده به تغییر نام خیابانی از "استاد محمدرضا شجریان" به "شهید محسن فخریزاده"
متن این بیانیه به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
همی گویم و گفته ام بارها
بود کیش من مهر دلدارها
ملت عزیز و فرهنگ پرور ایران اسلامی
سلام علیکم
🔹بنا بر اخبار و اطلاعات واصله، عنوان تابلوی خیابان زنده یاد "استاد محمدرضا شجریان" در منطقه دو شهرداری تهران بدون هماهنگی با مسئولان دست اندرکار به نام "شهید دکتر محسن فخری زاده" تغییر نام یافته است.
🔹با عنایت به علاقمندی و احترام شهید عزیزمان به هنر و موسیقی اصیل ایرانی و زبان و ادبیات فاخر پارسی به عنوان ارکان جدائی ناپذیر فرهنگ غنی ایران اسلامی، هرگونه تغییر در نام ها و نمادهای این عرصه دور از اندیشه و سیره آن شهید راه علم و دانش و اقتدار میهن عزیزمان می باشد.
🔹با تقدیر و تشکر از ابراز احساسات ارادتمندان به ساحت شهدای انقلاب اسلامی به ویژه شهید دکتر محسن فخری زاده به استحضار می رساند هرگونه تغییر در نامها و عناوین معابر و خیابانها باید از طریق مراجع رسمی صورت گیرد و اقداماتی خارج از رویه های جاری، شایسته و به مصلحت نمی باشد.
🔹همچنین با اقدام شورای اسلامی شهر تهران در همان ساعات ابتدایی این ترور ناجوانمردانه، نام خیابان "صنایع" به "شهید محسن فخری زاده" نامگذاری گردید و مقدمات لازم جهت نام گذاری یکی از خیابانهای اصلی شهر تهران نیز در دستور قرار گرفته است.
🔹بی تردید جهاد علمی شهید دکتر فخری زاده که سالیان سال با نیتی خالصانه در گمنامی و بی نامی برای تقویت پایه های اقتدار دفاعی و ایجاد وحدت، عزت و همدلی میان آحاد مردم شریف و فرهنگ پرور ایران اسلامی صورت گرفت، نباید با اقدامات وحدت شکن و تفرقه انگیز خدشه دار گردد.
🔹بی شک سیره و اندیشه آن شهید بزرگوار مبتنی بر زدودن زنگارهای جهل و تعصب و اقدامات علمی ایشان بر پایه قطع وابستگی فنی و دانشی کشور از بیگانگان بنا شده و همه علاقمندان به فراگیر شدن این گفتمان ارزشمند که مورد تاکید مقام معظم رهبری و دلسوزان نظام اسلامی است باید تلاشی جهادگونه و عزت آفرین داشته باشند و اینگونه است که نام جهادگران و فخر آفرینان عرصه علمی کشور نامدار و بلند آوازه می شود.
با تقدیم احترام
خانواده دانشمند شهید محسن فخری زاده
@mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
#روحانی درروز ولادت حضرت زینب(س)سال۱۳۹۹
🔴📢-خداراشکرکه قحطی نیست؟!باوجودهمه سختی ها،درکشورقحطی وصف طولانی کالا وجود ندارد⁉️
👈امروزپنج شنبه۱۳۹۹/۱۰/۰۴ #صف_دریافت_روغن😜
#باکدام_آب_وصابون باید صورت بعضی ها راشست⁉️
#دولت_راستگویان
#حسن_روحانی
@mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
#داستان_امروز
”مرگ قناریها”
در اوایل قرن 20 قناریها همکاران بسیار محبوب معدنچیان بودند و آنها هرگز حاضر نبودند بدون حضور این همکاران کوچک، کارشان را شروع کنند.
تا پیش از پیدا شدن این عضو جدید برای خانواده معدنچیان آنها تلفات بسیار زیادی را متحمل میشدند. این تلفات ناشی از انتشار گازهای منوکسیدکربن بود.اما قناریها لطف بزرگی در حق کارگران معدن کردند. قناریها به علت سیستم تنفسی خاصی که دارند بسیار زودتر از انسانها درأثر گاز منوکسیدکربن میمیرند. معدنچیان هر روز یک قناری با خودشان به معدن میبردند وبه محض آنکه شاهد مرگ پرنده بودند با سرعت معدن را ترک میکردند.
چندروز پیش کلیپی درفضای مجازی پخش شد که بخشی از گفتوگوی یک هرزه اینستاگرامی با یک نوجوان را روایت میکرد.روایتی تلخ و تکاندهنده
خبر آنقدر ناراحتکننده و شوکآور بود که به سرعت به گوش همگان رسید و حتی وزیر مربوطه هم ازآن مطلع شد.
او در واکنش به این قضیه گفت:«فیلم منتشرشده، تلخ و آزاردهنده بود... البته من هم از چند شب پیش در تلاش هستم،آدرسی از این کودک وخانوادهاش پیدا کنم تا درصورت امکان کمکی به آنها صورت بگیرد و این کودک معصوم، نجات پیدا کند. توصیه من هم به نهادهایی که این فیلمها را پخش میکنند این است که به طریقی سیاهنمایی نکنند که ضدانقلابها و دشمنان ما فکر کنند وضعیت کل کودکان و نوجوانان در کشور ما به همین شکل است.»‼️
آقای جهرمی از یک عبارت دو کلمهای استفاده کرد: «کودک معصوم»
بله درست است آقای وزیر!
کودکان و نوجوانان درحکم همان قناریهایی هستند که قربانی زیادهخواهی صاحبان معادن میشوند.
کسی نوجوانان را متهم نکرده است! کودکان و نوجوانان فطرت پاکی دارند.این فطرت پاک در مقابل زیستبوم آلودهای که شما مصرانه از مردم میخواهید درآن زندگی کنند ازپا درمیآید.مشکل از کودکان ونوجوانان ما نیست،از آلودگی بالای فضای دست ساز شماست فضایی که خودشما به فرزندانتان اجازه استفاده از آنرا ندادهاید.
قناریهای این معدن اقتصادی شما کودکان ونوجوانان ما هستند که نشانههای خوبی برای سنجش میزان آلودگی این زیستبوم جدید هستند.
کودکان و نوجوانانی که مدتی پیش ازچالش مومو متأثر شدند.چالشی که ترس واضطراب آزاردهندهای را به آیندهسازان این سرزمین تحمیل کرد و آثار آن هنوز باقی است.
و چندی پس از آن چالش شرمآور پایین کشیدن شلوار از پای پدرو مادرو نمایش آنلاین آن برای مخاطبان شبکههای اجتماعی دامنگیر این کودکان رهاشده و بیپناه دراین فضای مجازی بسیار آلوده شد.
با یک جستوجوی ساده میتوان پیامدهایی که حضور فرزندان ما دراین فضا داشته است وعمق فاجعه را دریافت. دردی که هیچ انتهایی برای آن متصور نیست.
مسئله قابل پیشبینی ای که حتی توسط یونیسف ماهها پیش و با توجه به همهگیر شدن ویروس کرونا هشدار داده شده بود که با توجه به حضور بیشتر کودکان در فضای مجازی باید از آنها توسط نهادهای مختلف دولتی و خانواده ها مراقبت جدی به عمل آید‼️
یونیسف تصریح کرد فضای مجازی کنونی از امنیت وپایداری لازم برای زندگی برخوردار نیست و دولتها را موظف کرد نسبت به خطرات این فضا به خانوادهها هشدار بدهند. کاری که هرگز توسط مسئولان ماصورت نگرفت‼️
کاش دراین مورد هم مانند اجرای سند 2030 پیرو دستوراتشان بودید...
آقای وزیر!
شما خوب میدانید که همهروزه شاهد ازدست رفتن معصومیت این قناریهای زیبا و امیدهای آینده کشور هستیم.
شما فقط درحق فرزندان خودتان احساس وظیفه کردیدو با #ایجاد_محدودیت مانع تنفسشان دراین فضای آلوده شدید تا حیاتشان بخطر نیفتد، درحالی که درقبال فرزندان این مرزو بوم تکلیفتان را ادانکردید.
پیگیری وضعیت آن نوجوان عزیز هر چند لازم است اما هیچ عاقلی آن را راه حل مشکل گازهای سمی موجود درفضای آلوده زندگی فرزندانمان نمیداند.
راهحل همان است که رهبر معظم انقلاب فرمودند؛ ایشان بارها راهاندازی شبکه ملی اطلاعات را مطالبه کردند، انتقاد کردند، توبیخ کردند اما متأسفانه شما دائما هنرمندانه از زیربار مسئولیت شانه خالی کردید؛یکبار از پیشرفت 80 درصدیِ وظایف محوله به وزارت تابع خود در این زمینه خبردادید که موردتایید نهاد ناظر برعملکرد شما یعنی شورای عالی فضای مجازی قرارنگرفت و این نهاد پیشرفت 30 درصدی شما را تایید کرد‼️
باردیگر انگشت اتهام را بسوی دیگر نهادهای مسئول دراین زمینه نشانه رفتید حال آنکه به خوبی میدانید مهمترین نقش وتکلیف را دراین زمینه وزارت ارتباطات برعهده دارد.
آقای وزیر این حق مردم ماست که مالک فضای مجازی خودشان باشند.مادرانمان حق دارند بدون آنکه هرلحظه مضطرب باشد چه بلایی قرار است سر فرزندش بیاید تلفن همراه را دراختیار او بگذارد اما شما باکوتاهی درانجام وظیفهتان این حق را ازمادران این سرزمین سلب کردید.
لطفا فرزندان مارا هم فرزندخود بدانید...
#مادران_نگران_آنلاین
✍وحیدیان
@mesagh