هدایت شده از mesaghمیثاق
🌴 #کانال_میثاق_در_نرم_افزار_eitaa
یاسر جلالی:
.: در مورد تلگرامِ این روزها :.
تصمیم دولت برای رفتن تلگرام قطعی است. شواهد موجود میگوید که بالاخره امروز یا هفته دیگر و یا بیست-سی روز دیگر این تصمیم عملیاتی خواهد شد؛ اما در مدیریت این پروژه و بعضاً مقاصد و نیات متولیان امر ابهام و اشکال جدی وجود دارد.
۱. مردم از بلاتکلیفی و نامشخص بودن فردا و هفته آینده و ماه آینده بیزارند. مسئولین باید بدانند که این فضای بلاتکلیفی ملی و درگیر نگه داشتن ذهن چند ده میلیون ایرانی، هیچ توجیهی ندارد و نتیجه آن تبدیل یک مسئله به بحران است. از نظر آمادگی اذهان، هیچ زمانی برای اقدام، بهینهتر و کمهزینهتر از امروز و آخر فروردین نخواهد بود.
۲. نکته دیگر اینکه ما با یک اشغال سایبری مواجهیم. دشمن از طریق تلگرام هدایت بسیاری از مسئلهها و جریانهای اجتماعی را به دست گرفته و تصمیم دولت در جهت خلع ید از دشمن در هدایت و مدیریت افکار عمومی تا حدی منطقی ولی دیرهنگام و پرهزینه به نظر میرسد.
اما دادههای دقیق و واقعیت میدانی به ما میگوید که قبل از حذف این دسترسی و تا زمانی که تلگرام در ایران به صورت رسمی فعال است، ترک مطلق این صحنه مواجهه به معنی تخلیه ظرفیت اثرگذاری در جبهه خودی و واگذاری کل میدان به دشمن است.
با توجه به احتمال بروز مسائل اقتصادی و اجتماعی در چند ماه آینده در ایران، فلج کردن رسانههای پرظرفیت و با مخاطب انبوه در جریان انقلابی و خلأ اطلاعرسانی متعاقب آن، چالشهای بزرگ و جدی در پی خواهد داشت. خلق مجدد ظرفیتهای بالفعل فعلی نیز به سالها زمان و صرف توان بالا نیازمند است.
۳. فضاسازی، قطع دسترسی و مدیریت کوچ، گامهای مشخص و منظمی دارد و اختلال در این روند و تعلل در برداشتن گامها با تصورات موهوم، علاوه بر ایجاد نارضایتی عمومی، مدیریت فرآیند را غیرممکن و پیشبینیناپذیر خواهد نمود.
https://eitaa.com/mesagh
۴. با قطعی شدن تصمیم دولت برای دل کندن از تلگرام، برخی اخبار و شواهد نشان میدهد که دلالهای معروف برای جایگزین کردن پروژههای متنوع هندی، چینی، روسی و... در ایران فعال شدهاند.
در سال حمایت از تولید داخلی، باید مراقب کسانی بود که صریحاً میگویند اعتقادی به محصول بومی و داخلی ندارند و نهایت آمالشان خوشخدمتی برای وصل شدن به شبکه بینالمللی تحت مدیریت زرسالاران اقتدارطلب است. همان کسانی که اعتقاد دارند توانایی مدیریت کترینگ قطارها و هواپیماها هم در کشور وجود ندارد و با واسطهگری آن را به خارجیها واگذار میکنند، امروز هم به دنبال واگذاری پیامرسان به شرکتهای خارجی هستند.
برخی در طول نزدیک به چهل سال، فناوری را به عنوان ابزار اعمال قدرت بر نظام اسلامی و توسعه حوزه نفوذ خود به کار گرفتهاند. شعبههای همان جریانی که چند سال پیش با طرح تئوری کوچ از وایبر اسرائیلی به تلگرام روسی، به ارکان نظام تضمین دادند که مدیران تلگرام به صورت حضوری و طی مذاکرات متعدد، رسماً به رعایت شرایط چهارگانه متعهد شدهاند، امروز به دنبال پروژه جدیدی در جهت چرخه معیوب چاله و چاه هستند.
برای این جریان، حاکمیت و قوه اعمال نظر در پیامرسان صرفاً در حالتی مشابه تلگرام یا پروژههایی نظیر جم ممکن است. این شبکه نهایت تلاش خود را میکند که بدون تعهد به چارچوبهای انقلاب اسلامی و منافع ملی، پیامرسان میلی و ذیل سیاستهای خود را تثبیت کند.
۵. برای داشتن پیامرسان داخلی تغییر برند یا تأسیس دفتر شرکت خارجی در ایران کافی نیست. توجیهاتی نظیر شرایط خاص، مشکلات زیرساختی، نبود دانش فنی و حواله دادن به آینده و حتی صحبت از تضمین و تعهد، دیگر پذیرفته نیست.
باید توجه کنیم که پیامرسان، سرمایه ملی این مردم است. با صرف ایجاد یک دسترسی محدود مدیریتی برای سرویسی که از پلت فرم تا دانش و تیم و فضای ذخیرهسازی خارجی است، نمیتوان امیدی به حفظ این سرمایه و شکلگیری ارتباطات و کسبوکار پایدار برای مردم داشت.
🇮🇷 #کانال_میثاق_در_نرم_افزار_eitaa 🔰🔰
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
🌴 #کانال_میثاق_در_نرم_افزار_eitaa
سیدیاسر جبرائیلی:
🔴📢آیا آمریکا از برجام خارج میشود؟
پاسخ این پرسش تقریبا بدیهی است. واشنگتن اگر یقین داشته باشد که در صورت خروج آمریکا، ایران برجام را با اروپا ادامه خواهد داد، دلیلی برای ماندن در برجام ندارد.
اما اگر این پیام روشن به واشنگتن مخابره شود که روز خروج آمریکا از برجام، روز خروج ایران نیز هست، کاخ سفید حتما در برجام باقی خواهد ماند.
مواضع مقامات دولت آقای روحانی تاکنون موید گزینه نخست بوده است. یعنی این پیام را به واشنگتن دادهاند که در صورت خروج آمریکا، ایران برجام را با اروپا ادامه خواهد داد.
آمریکا تاکنون از عمل به تعهداتش طفره رفته است، اما خروج کامل واشنگتن و باقی ماندن ایران در برجام، این توافق را به عنوان یک تعهد یکجانبه ایرانی تثبیت خواهد کرد.
https://eitaa.com/mesagh
وظیفه دستگاه دیپلماسی کشور در مقطع فعلی، ایجاد اجماع جهانی برای عمل آمریکا به تعهدات خود در برجام و اعلام صریح این موضع است که خروج آمریکا مساوی خروج ایران خواهد بود.
سر دادن شعارهایی نظیر منزوی شدن آمریکا در صورت خروج از برجام از سوی کسانی که آمریکا را کدخدا خواندند و به #امید برد-برد قدمهای عاشقانه با آن زدند، حقیقتا منزجر کننده است. اگر به منزوی کردن آمریکا باور داشتید، اوضاعتان این نبود...
🇮🇷 #کانال_میثاق_در_نرم_افزار_eitaa 🔰🔰
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
🌴 #کانال_میثاق_در_نرم_افزار_eitaa
محمدجواد اخوان:
📲 رشد كسب و كارهاي مجازي در پيامرسانهاي داخلي
اكنون كه از لزوم بهرهگيري از شبكههاي پيامرسانهاي داخلي سخن به ميان ميآيد، يكي از ابهامات در خصوص آينده كسب و كارهاي مبتني بر اين ابزارهاي ارتباطي و به طور كلي تأثيرات اقتصادي اين تصميم است.
در حال حاضر كسب و كارهاي فعال در شبكههاي پيامرسان مجازي را در دو نوع ميتوان تقسيم كرد: كسب و كارهايي كه به تبليغ و يا خريد و فروش كالاهاي مجاز (كه معامله آنها مطابق قوانين كشور مجاز است) ميپردازند و نوع دوم نيز تبليغ يا معامله كالاها يا محتواهاي ممنوعه است.
كسب و كارهايي كه در نوع اول فعاليت ميكنند و در كالاهايي همچون مواد مخدر فعاليت نميكنند، قاعدتاً در شبكههاي پيامرسان داخلي نيز ميتوانند به كار خود ادامه دهند و اتفاقاً زمينههايي براي رشد و شكوفايي بيشتر در شبكههاي داخلي دارند. از جمله اينكه در برخي از اين پيامرسانها امكان پرداخت مالي درون برنامهاي وجود دارد كه كار نقل و انتقالات مالي را به واحد پول رايج كشور تسهيل و سازوكارهاي نظارتي و اطمينان بخش ميتواند مشتريان را با آسودگي بيشتر به خريد از چنين كسب و كارهايي ترغيب ميكند.
علاوه بر اين رشد پيامرسانهاي داخلي به رونق عرصه فناوري اطلاعات و كسب و كارهاي وابسته به آن ميانجامد و همين امر زمينه كارآفريني هزاران جوان دانش آموخته در عرصههاي گوناگون مرتبط را فراهم ميآورد.
https://eitaa.com/mesagh
علاوه بر آن به دليل خريد پهناي باند وارداتي، پيامرسانهاي خارجي موجب خروج ارز قابلتوجه از كشور ميشوند، بهگونهاي كه بر اساس برآوردها ۶۰ درصد مبلغ ۳ميليارد دلاري كه سالانه براي واردات پهناي باند كشور ميگردد، فقط براي پهناي باند تلگرام است. اين بدان معناست كه تلگرام سالانه حدوداً 10 هزار ميليارد تومان از درآمدهاي ملي را بر باد ميدهد. بنابراين دولت با جلوگيري از خروج 10هزار ميليارد توماني ناشي از تلگرام ميتواند زمينه كارآفريني و ايجاد كسبوكار براي دهها هزار جوان ايراني را فراهم آورد.
اما افراد و گروههايي كه با سوءاستفاده از ولنگاري فضاي مجازي و عدم نظارت كافي بر آن كه به فروش كالاهاي ممنوعهاي همچون مواد مخدر و نيز پولشويي و ساير فعاليتهاي تجاري اقتصادي غيرمجاز ميپردازند، قطعاً ميدان عمل در پيامرسانهاي داخلي نخواهند يافت و اين مسئله به سالم سازي محيط كسب و كار و جامعه كمك خواهد كرد.
علاوه بر اينكه كوچ ملي به پيامرسان بومي موجب رونق كسب و كارهاي خرد مردمي خواهد شد، بايد گفت اين اقدام ملي براي مردم و سبد مصرفي خانوار نيز بهصرفهتر است. اكنون با وجود بسترهايي همچون شبكه ملي اطلاعات، برخي شبكههاي پيامرسان داخلي، بهاي تبادل دادههاي مصرفي كاربران خود را رايگان اعلام كرده و احتمالاً بسياري از مردم هنوز نميدانند كه هزينه استفاده از بسترهاي داخلي پهناي باند يكسوم اينترنت وارداتي است و به اين دليل با يكسوم مبلغي كه اكنون صرف خريد اينترنت ميكنند، ميتوانند از همه شبكههاي پيامرسان داخلي استفاده كنند. با توجه به مصرف روزافزون شبكههاي پيامرسان مجازي و جايگاه آن در سبد هزينههاي خانوار، ميتوان گفت اين مهاجرت از پيامرسانهاي خارجي به داخلي تا چه حد در كاهش هزينههاي خانوار تأثيرگذار است.
بهره گيري از فضاي اطلاعات ملي علاوه بر آنكه مانع از خروج بي رويه ارز از كشور ميشود، به رونق كار توليدكنندگان داخلي محتوا كمك خواهد كرد و همين امر ميتواند يكي از پيشرانهاي شكوفايي اقتصادي در حوزه فناوري اطلاعات باشد. در نتيجه ميتوان اميدوار بود كه شركتهاي ايراني ارائه كننده اين خدمات همچون سامانههاي پيامرسان مجازي، از تمكن مالي و اقتصادي بيشتري برخوردار شده و به افزايش كيفيت خدمات و بهينه سازي سامانههاي خود بپردازند و رضايتمندي هرچه بيشتر كاربران ايراني را فراهم آورند.
بهاينترتيب حتي محاسبه هزينه فايده اقتصادي چه در سطح خرد و چه كلان نشان ميدهد مردم ايران از محدودسازي تلگرام نهتنها زيان نميبينند، بلكه اين رخداد به سود آنها نيز است. البته بايد به دستگاههاي اجرايي ذيربط و نيز شركتهاي خدمات دهنده ارتباطي داخلي نيز توصيه كرد براي رضايتمندي هرچه بيشتر مخاطبان و فعالان شبكههاي اجتماعي بكوشند و بستر را براي اشتغالآفريني در فضاي مجازي امن داخلي فراهم آورند.
🇮🇷 #کانال_میثاق_در_نرم_افزار_eitaa 🔰🔰
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
🌴 #کانال_میثاق_در_نرم_افزار_eitaa
امین فرجالهی:
🔻دخالت سپاه در سیاست و دم خروس جناح چپ
🔹حسن روحانی در مراسم روز ارتش با طعنه به سپاه گفت: «ارتش با اینکه سیاست را خوب میفهمد اما هرگز در بازیهای سیاسی وارد نشده و به وصیت و دستور امام راحل به خوبی عمل کرده است.»
🔹«ورود سپاه به سیاست» طعنهای است که از سال 68 به بعد مدام از طرف جریان چپ و اصلاحطلب مطرح میشود. هرچند روحانی از نظر تشکیلاتی و سیاسی هیچوقت «چپ» و «اصلاحطلب» نبوده، ولی ائتلافش با جریان اصلاحطلب سالهاست عملا او را در این جناح تعریف کرده است.
🔹به این معنا که در این چند سال، حرفها و طعنههای دو دههای چپها به نظام و رهبری از دهان روحانی خارج میشود و در مرحله بعد جریان سیاسی-رسانهای اصلاحطلبان رویش مانور داده و عملیات روانی میکنند. اما ادعای مخالفت جریان چپ با ورود سپاه به سیاست را باید با دیده تردید نگریست.
🔹سال 64 وقتی آیتالله خامنهای به عنوان رئیس جمهور انتخاب میشوند، با توجه به اختلافات چهارسال گذشته عزم جدی میکنند تا میرحسین موسوی را به عنوان نخستوزیر به مجلس معرفی نکنند. تصمیمی که از برخی سخنرانیهای دوران انتخابات و روز تنفیذ در جماران هم بویش استشمام میشد و البته رجال سیاسی کشور میدانستند که شرط حضور ایشان در انتخابات هم همین بوده است.
https://eitaa.com/mesagh
🔹اما پس از انتخابات جناح چپ تقریبا همه توانش را به میدان میآورد تا موسوی را به ایشان تحمیل کند. از لابیگری و فشارهای داخل مجلس گرفته تا دیدار جمعی از نمایندگان چپ با امام.در آخرین مرحله، فرمانده وقت سپاه نزد امام رفته و میگوید اگر موسوی نخست وزیر نشود، انگشت رزمندگان در جبهه روی ماشه شل میشود. امام که جنگ را در راس امور میدانستند به آقای خامنهای اعلام میکنند که نظرشان انتخاب موسوی برای نخستوزیری است. تقریبا اغلب سیاسیون اذعان دارند که این حرف محسن رضایی، مهمترین عامل تحمیل نخستوزیری موسوی به آیتالله خامنهای است.
🔹در انتخابات مجلس سوم نیز که مجمع روحانیون مبارزِ تازه انشعاب کرده از جامعه روحانیت مبارز، با شعار اسلام ناب در برابر اسلام آمریکایی به میدان آمدند؛ جریانی بین فرماندهان سپاه به راه افتاد که رسما و علنا از چپها حمایت کردند . تقریبا برای اولین بار بود که پای دعواهای سیاسی و جناحی دراین سطح به جبههها باز شد. مسالهای که گویا با تذکر امام به دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه نیز روبرو میشود.
🔹آنهایی که این روزها و سالها در جایگاه مطالبهگر نشسته و مصاحبه میکنند و تیترهای نیش و کنایهدارشان را نثار سپاه میکنند، خودشان پیشکسوتان و کارپردازان سیاسیکاری سپاه در دهه شصت هستند و باید به این سوال پاسخ دهند چرا در دهه شصت که سپاه به نفع جریان سیاسی آنها وارد سیاست میشد از این حرفها نمیزدند؟
🇮🇷 #کانال_میثاق_در_نرم_افزار_eitaa 🔰🔰
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
🌴 #کانال_میثاق_در_نرم_افزار_eitaa
محمد عبدالهی:
⭕به مردم شیوه اعتراض را بیاموزیم
🔰 سیاست زدگی، بیماری مزمن جامعه ماست. چیزی که یک مصداق آن، ضرب المثل شدن «تحلیلهای #تاکسی های ایران» است. درهم آمیختگی مفرط #سیاست با هر مسئله ای، یک آفت و بیماری اجتماعی است که باید درمان شود. این بیماری اجتماعی در سالهای اخیر با حضور مستمر مردم در شبکه های اجتماعی، وخیم تر و حادتر هم شده است.👈 «بی سوژگی»، «عقب نماندن از مسائل روز» و حتی «پز آپدیت بودن» و «لایک گرفتن» سبب شده، مسائل سیاسی بشدت ضریب بخورند و واکنش خیل گسترده ای را برانگیزد. https://eitaa.com/mesagh
🔰بر این مبنا می بینیم، با سوژه ای مثل "سقوط یک هواپیما"، جامعه بشدت #هیجانی و ملتهب میشود، پست پشت پست، خبر پشت خبر، آواتار پشت آواتار.. سوگواری پشت سوگواری، استوری پشت استوری! و البته اثر و مانایی آن در حافظه جمعی ماهها و حتی سالها می ماند. اما همین سوژه در آمریکا اتفاق میفتد، "سه سقوط هواپیما در عرض یک هفته"، نه التهابی برمی انگیزد، نه به یک بحران اجتماعی و سیاسی تبدیل میشود و حتی افراد زیادی از آن مطلع نمیشوند.
🔰 اینکه جامعه آگاهی سیاسی داشته باشد، کنشگری سیاسی داشته باشد، تفکر سیاسی داشته باشد، قطعا ممدوح است؛ اما نکته اینجاست که سیاست زدگی با کنشگری عالمانه سیاسی متفاوت است. صریح بگویم برای جامعه ما هنوز #فرهنگسازی نشده که سیاست هم مثل #پزشکی مثل #روانشناسی مثل #حقوق، عرصه ای تخصصی و نیازمند سواد، مداقّه و مطالعه و تفکر است.
🔻یک مصداق بارز سیاست زدگی، ورود #سلبریتی ها و حتی #شاخهای_مجازی به مسائل سیاسی است. کسانیکه #صلاحیت خود برای اظهارنظر در هر حوزه ای را از #فالوور بدست می آورند: "صلاحیت فالووری"!!! یک تشت رسوایی این جماعت با موج پشیمانی و عذرخواهی از رای به روحانی، در کمتر از چند ماه پس از انتخابات 96 به زمین افتاده است. جامعه جوان ایران، هنوز #تعلیم_سیاسی نیافته که مرجعیت فکری و سیاسی خود را از چه آبشخوری باید دریافت کند و نکند. این کم کاری سیستم #آموزشی ما، #رسانه ها و خصوصا #صداوسیما است.
🔻 مصداق دیگر سیاست زدگی، نیاموختن "شیوه صحیح اعتراض و انتقاد سیاسی" است. حق هر فردی از جامعه است که نسبت به کم کاری دولت و براورده نشدن مطالبات خود #اعتراض و #انتقاد کند. 👌اما مثال بارز این تعلیم نیافتگی و تربیت ناشدگی سیاسی در #ایران، شیوه اشتباه اعتراض برخی #کشاورزان #ورزنه اصفهان به مسئله کم آبی است. اعتراض کنندگان نیاموخته اند که اعتراض به کم آبی، موضوعی صنفی و غیرسیاسی است. و ورود رسانه های بیگانه و #نفوذی های آنها در میان معترضان، نه تنها مشکل آنها را رفع نخواهد کرد که فاز اعتراض را از #صنفی و حتی #سیاسی (اعتراض به عملکرد مسئولان) به فاز #امنیتی (و علیه کل نظام) خواهد کشاند و عملا خواسته ها و مطالبات آنها به حاشیه خواهد رفت.
✅این فرهنگسازی در بسیاری از کشورهای غربی وجود دارد. هر هفته اخبار یک #اعتصاب، یک #تجمع، یک #تظاهرات صنفی و حتی سیاسی در فرانسه و انگلستان و آلمان و آمریکا و ایتالیا دیده میشود. اما کمتر دیده میشود که اعتراض اتوبوسداران به نرخ کرایه، به کل حکومت آن کشور و نظام سیاسی آن گره بخورد. درست بهمین دلیل این شیوه های اعتراض در مسالمت برگزار و مشکل هم در بیشتر موارد حل میشود. اما آنگاه که یک اعتراض یک انتقاد به شکل #آشوب خشن و #براندازی علیه کل یک نظام رخ نماید، هیچ حکومتی تماشاگر نخواهد بود. (بگذریم که ایران در آشوبهای دراویش تماشاچی بود)
✍مهمترین ابزار تعلیم فرهنگ سیاسی، رسانه است. صداو سیما با بایکوت و سانسور و راهبرد منقرض "شتر دیدی ندیدی"، بدترین شیوه برخورد با سیاست زدگی جامعه را دنبال میکند و عملا آموزش سیاسی به شکل طنز و.. در این رسانه تعطیل شده است. شبکه های اجتماعی هم در استعمار سلبریتی هایی است که خود غرق در این بیماری هستند. پس شما کاری کنید. هر یک، رسانه باشیم.
🇮🇷 #کانال_میثاق_در_نرم_افزار_eitaa 🔰🔰
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
🌴 #کانال_میثاق_در_نرم_افزار_eitaa
اگر مامور پلیس با کسی خشونت بورزد، باید مجازات شود. لیکن همه جای جهان اینطور است که اگر فردی با مامور پلیس گلاویز شود، ناسزا بگوید و روی لباس خود دوربین نصب کند و فیلم بگیرد تا با انتشار آن مردم را فریب بدهد، مجازات او صدها برابر پلیس خاطی است. در ایران ما، غربگرایان محترم صبح تا شام در مدح آن سوی آب های مدیترانه مدیحه می خوانند اما به مفهوم “قانون” که می رسد، یکسره آنارشیست هستند. از همه دردناک تر البته آن بازیگر محترمی است که جرائمش لاپوشانی شده تا آبرویش نرود، اما خود آبرویی برای قانون و جامعه اش قائل نیست.
🇮🇷 #کانال_میثاق_در_نرم_افزار_eitaa 🔰🔰
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
🌴 #کانال_میثاق_در_نرم_افزار_eitaa
حسین مهدیتبار
:
▪چرا برای اصلاح کشور با مشکل مواجهیم؟
🔸سد اساسی مقابل تحقق آرمانهای انقلاب در یک کلام «بیاعتمادی» است. باور مردم به خصوص در بین جوانان، نسبت به صلاحخواهی، دلسوزی و حتی اراده حاکمیت برای حل مشکلات همواره رو به نزول است. اینکه در کف جامعه، مردم بخش عمده مسئولین «محلی-دولتی-حاکمیتی» را غرق در فساد و دزدی میبینند ثمره همین بی اعتمادیها است. کمرغبتی مردم به کالای ایرانی یا بیرغبتی آنها به پیامرسانهای داخلی هم زادهی همین بی اعتمادیست. اینکه مردم آینده کشور را چه بسا بدتر از امروز میبینند هم نتیجه همین بیاعتمادیهاست. بیاعتمادیهایی که ریشه اساسی آنرا هم اتفاقا باید در رفتار دو دسته از مسيولین جستجو کرد. بخشی که با اعمال مفسدانه مردم را نسبت به حکومت بدبین کردهاند و بخش دیگری که با رفتار های اشتباه خود این بدبینی را گسترش میدهند.
🔹شرح مصائب و مشکلاتی که اقلیت مفسد درون نظام برای کل حکومت ایجاد کردهاند، آنقدر واضح است که نیازی به تشریح مجدد نداشته باشد، اما نقش رفتارهای احمقانه _ و نه مفسدانه _ بخش دیگری از حاکمیت نیز در رشد این بی اعتمادیها کم نیست.
بخش هزینهسازی که افراد خائنی نیستند، اما برای دفاع از نظام راه اشتباهی را انتخاب کردهاند. این بخش _که متاسفانه کم هم نیستند_ اتفاقا همان بخشی از حاکمیتند که به عموما به مردم بی اعتمادند؛ یعنی، علاوه بر اینکه مردم به آنها اعتمادی ندارند، آنها نیز به مردم بیاعتمادند. علت بیاعتمادی آنها هم چیزی جز عدم «شناخت» دقیق مردم نیست. آنها جامعه را خوب نمیشناسند و به همین دلیل اعتمادی هم به آن ندارند، هرچند که در لفاظی جور دیگری بگویند. تمام رفتارهای غلط این عده، دقیقا به علت عدم شناخت دقیق جامعه و شرایط آن رخ میدهد.
مثلا این دسته خیال میکنند لزوما اطلاعات بیشتر مردم موجب شورش آنها علیه حاکمیت خواهد بود. همین موجب شده این افراد برای ایجاد محدودیتها مقابل «گردش ازاد اطلاعات»، با جریان مفسد که از این محدودیتها بهره میبرند، همکاری کنند. دقیقا همین بخش از حاکمیت است که برای آنچه از سو استفادهی مردم متصور است، عقیده به محدودیت شدید فضای مجازی دارد. ریشه محدودیتهای اعمال شده بر آزادیهای مدنی-سیاسی را هم باید در تفکر غلط این دسته از مسئولین جستجو کرد. این بخش حاکمیت، از آنجایی که به هرگونه انتقاد صریح مردم نگاهی تضعیفگر دارد و خیال میکند انتقادات فعالین نه برای اصلاح که برای تضعیف دستگاههای حکومتی انجام میشود، به شدت در راستای بسته شدن هر چه بیشتر فضای انتقاد تلاش میکند. تلاشهایی که بخش عمده آن با بگیر و ببند و شکایت و در نتیجه افزایش هزینه نقد و نقادی پیش میرود. چنین رفتار هایی، هم در قوه قضاییه، هم در دولت و هم در سایر نهاد های حاکمیتی دنبال میشود و اختصاص به جناح و دستگاه خاصی ندارد.
https://eitaa.com/mesagh
🔸همین بیاعتمادیها به مردم است که بی اعتمادی مردم به حاکمیت و موج ناامیدی بخش عمده انها از آینده کشور را رغم زده. نا امیدیهایی که نه فقط در سطح عوام جامعه، که به فعالین جوان حوزههای مختلف، حتی در بین جریان حزبالهی هم گسرتش یافته است. شرایط به گونهای پیش رفته، که کسب اطلاعات بیشتر در زمینه وضعیت کشور، به جای آنکه موجب امیدواری به اصلاح کشور شود، جوانان را با ایجاد زمینههای نا امیدی بیشتر مواجه میکند. آرمانگرای خسته و عدالتطلب و ازادیخواه نا امید، همه و همه ثمرهی همین بیاعتمادیها به اصلاحگری مسئولین برای آینده است. هر چند، مسبب ایجاد چنین وضعیتی تنها بخشی از مسئولین حاکمیتی است اما، بار این مشکل به دوش کل نظام سنگینی میکند. تا زمانی که چنین بی اعتمادی دو طرفهی غلطی، رفع نشود، اصلاحاتی رخ نخواهد داد، مشکلات فعلی حل شدنی نخواهد بود و ارمانهای انقلاب هم محقق نخواهد شد. بنابراین باید برای رفع آن چاره یافت.
🔹شاید، تغییر نگرش مسئولین به منتقدینِ به خصوص جوان و محرم دانستن آنها، به عنوان کسانیکه به اهداف انقلاب دلبستهاند و اگر اعتراضی دارند در راستای حل مشکلات کشور است، قدم اول رفع افت بی اعتمادی باشد. عدالتطلبی و آزادیخواهی جوانان باید آنقدر بیهزینه شود که آنها را به تلاش برای اصلاح کشور مشتاق و امیدوار کند. فعالین سیاسی جوان اگر از درد بیاعتمادی و به تبع آن نا امیدی خلاص شوند، مردم را هم همراه خواهند کرد.
🇮🇷 #کانال_میثاق_در_نرم_افزار_eitaa 🔰🔰
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
🌴 #کانال_میثاق_در_نرم_افزار_eitaa
علیرضا فقیهی:
⭕️ حقوق پاسدارها!
🔺در جمعی صمیمی نشسته بودیم که بحث #فیش_های حقوقی نجومی و بوی تعفن آزار دهنده این فسادها نُقل مجلس ما شد؛ بزرگی که از بنیانگذاران #سپاه در استان #فارس بود رشته کلام را به دست گرفت و خاطراتی برایمان گفت که شنیدنش امروز خالی از لطف نیست:
🔹"اوایل تشکیل سپاه که اصلا فیش حقوقی وجود نداشت، در ساختمانی که مرکز سپاه بود، صندوقی با درب باز گذاشته بودند و ابتدای هرماه هرکسی هر مقداری که نیاز داشت بر می داشت. همیشه مقدار زیادی پول اضافه می ماند.
خود بنده چون وضعیت سخت مالی سپاه و دولت را می دانستم، یا خیلی کم برمی داشتم یا همیشه طبق رسمی که بین پاسداران انقلاب بود مقداری از سهم خودم را به پاسداران قراردادی یا سربازان می دادم.
https://eitaa.com/mesagh
🔹یادش بخیر؛ #شهید محمد دهقان؛ آن روز روستایی زاده که پدرش کشاورز بود. با اینکه خودش در بدترین وضعیت معیشتی بود. هیچوقت من ندیدم غذای سپاه را بخورد. می گفت از من نیازمندتر هم هست. بارها می دیدم با همان درآمد کشاورزی و کارگری ساختمان که در وقت های آزاد انجام می داد ، به نان و پنیری اکتفا می کرد."
✍#علیرضا_فقیهی_راد
https://t.me/teribon_media/167
🔺 به مناسبت ۲ اردیبهشت، سالروز تاسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
🇮🇷 #کانال_میثاق_در_نرم_افزار_eitaa 🔰🔰
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
🌴 #کانال_میثاق_در_نرم_افزار_eitaa
محمد ایمانی
:
" خسته است" ؛ دقیقا یعنی چی؟!
✍ آقای روحانی ساعت 10 صبح- آن گونه که وزیر ارتباطات می گوید- #خسته بوده و گرنه آمار ایجاد اشتغال در فضای مجازی ظرف دو سال را جای یک سال و ضرب در 10 نمی گفت! وقتی روحانی گفت "وزیر ارتباطات، این آمار را 2 میلیون اعلام کرده کرده و گزارش هایی که به من رسیده، اشتغال از این هم بالاتر است"، آذری جهرمی داشت شاخ در می آورد.
♦وقتی از خستگی برخی مدیران دولتی به ویژه رئیس جمهور حرف می زنیم، دقیقا درباره چه چیزی حرف می زنیم؟ خستگی اول صبح یعنی چی؟ و برای کدام کار و فعالیت نکرده؟ همین چند ماه پیش بود که عبدالله ناصری (عضو شورای سیاستگذاری اصلاحطلبان و مشاور خاتمی) در گفتوگو با روزنامه فرهیختگان اظهار داشت "روحانی در مقایسه با همه رؤسای جمهور پیشین، وقت برای دولت نمیگذارد. میگویند او از ساعت 9:30 صبح تا 19 سر کار است!
https://eitaa.com/mesagh
♦این را تردید ندارم و یکی از اعتراضات و انتقاداتی است که دوستان روحانی به او دارند. ناطق نوری در همین زمینه به روحانی اعتراض کرده و گفته؛ من که الان فقط یک حوزه علمیه در لواسان دارم از ساعت 6:30 صبح آنجا حاضر میشوم و شما باید کمی زودتر بروید و به سخن وزرایتان گوش کنید. رئیسجمهور حوزههای کلیدی کشور را شوخی گرفته است. او به دلیل روحیهاش مشورتپذیر نیست... روحانی در حوزه اقتصادی موفق عمل نکرد و حوزه اقتصادی دولت بسیار به هم ریخته است".
🔹تذکر ناطق نوری به روحانی درباره صرف وقت بیشتر برای اداره دولت، در حالی است که هاشمی رفسنجانی در آخرین جلسه یکی از کمیسیونهای «مجمع تشخیص مصلحت نظام»، از شیوه مدیریت روحانی گلایه و انتقاد جدی کرده بود؛ به این دلیل که وقت کافی روزانه برای رسیدگی به مشکلات اقتصادی نمیگذارد و هم اینکه از موضع بالا برخورد کردند و ملاقات با او حتی برای من (هاشمی) هم آسان نیست.
🔹مرحوم هاشمی 9 آبان 95 به روزنامه اعتماد وگفت "از همان سال اول تأکید داشتم که شما نقدینگی در کشور زیاد دارید و الان این نقدینگی در کارهای انگلی مصرف میشود. مثلاً قاچاقچیها یا پولدارهای بزرگ پولها را میگیرند که خرید و فروش و کارهای دیگر میکنند. دو، سه سال وقت کشور #تلف_شد ... یکسری نیازهایی هست که اکثریت مردم به آن نیاز دارند و #تا_این_زمان کار عمدهای روی آن #انجام_نشد که یکی مسئله #اشتغال است".
♦پیش از هاشمی، کرباسچی دبیرکل کارگزاران درباره خستگی و ناکارآمدی برخی دولتمردان گفته بود "نباید این گونه باشد که مسئولیتها را از دوش خودمان برداریم... باید دلمان شور بزند. دولت باید فکریکند... اینکه یک تعدادی #آدم_خسته_و_سالخورده بنشینیم و بلند شویم که نمیشود! اصلاً فرض کنید مناقشه هستهای هم حل شد، بعد از آن چه؟ این بیتحرکیها آدم را برای دولت نگران میکند".
🇮🇷 #کانال_میثاق_در_نرم_افزار_eitaa 🔰🔰
https://eitaa.com/mesagh