🌿سه دین اسلام، مسیحیت و یهود، ادیان ابراهیمی بزرگی هستند که در دنیای کنونی رواج دارند و سایر ادیان و مذاهب در مقابل این سه دین در اقلیت هستند. در عصر ظهور امام زمان (عج) نه تنها مسلمانان و مسیحیان در مقابل برنامه جامع عدالت محوری ایشان تسلیم می شوند بلکه عموم یهودیان نیز همینگونه خواهند بود و در مقابل حضرت تسلیم خواهند شد.امام باقر علیه السلام مى فرماید: «هنگامى که ده هزار پیکارگر آگاه، گرد آن حضرت آمدند،دیگر یهودى و مسیحى یافت نمى شود، جز اینکه به او و قیام جهانىاش ایمان مى آورند و او را تصدیق مى کنند»[۱]
🌿اندکی از جامعه مسیحیان و یهودیان نیز هر چند مسلمان نمی شوند اما در دولت اسلامی حضرت زندگی مسالمت آمیز خواهند داشت و هرگز برنامه ای برای نابودی و تضعیف دولت آن حضرت را در سر نخواهند پروراند بلکه همگی تسلیم حکم عادلانه امام عصر (عج) خواهند بود. امام باقر علیه السلام می فرماید: «وقتى که «قائم» اهل بیت علیهم السّلام قیام کرد، تورات و سایر کتابهاى آسمانى را از غارى در انطاکیه (از شهرهاى سوریه) بیرون آورد و بین اهل تورات با تورات و با اهل انجیل با انجیل و اهل زبور با زبور و بین اهل قرآن با قرآن قضاوت مى کند.»[۲]
پی نوشتها:
[۱] معجم احادیث امام مهدى( عج)، ج ۵، ص ۱۷۶.
[۲] غیبت نعمانى: ص ۱۲۵.
#پس_از_ظهور ۱۱
#حکومت_مهدوی
#امام_زمان
💢 سرزمین سوخته
⭕️ مهمترین عامل #فساد_سیاسی_اصلاح_طلبان دروغگویی آنها در این دوره بود. اینان با شعار «دولت راستگویان و پاکدستان» به قدرت رسیدند و پس از هفت سال اکنون در چشم مردم به دلیل دروغها به بیاعتبارترین دولت تبدیل شدهاند.
🔻 مردم میپرسند: آیا #اصلاح_طلبان که فقط یک سال دولت و شوراهای شهرها را در اختیار دارند میخواهند #سرزمین_سوخته تحویل دولت بعدی بدهند؟
نمیدانم ...
🔻 اصلاحطلبان میاندیشند که از ۱۴۰۰ به خواب زمستانی میروند و تا به کرسی قدرت برگردند یک دهه طول میکشد. پس برای دوره خواب زمستانی باید تعدادی معدن، پالایشگاه، بانک، منابع ارزی ۴۲۰۰ تومانی، صرافی، شرکت، مدرسه و سهام جورواجور در اختیار داشته باشیم.
🔻 فساد سیاسی #اصلاح_طلبان در شفافیت این است که به هیچ وجه پاسخگوی دوران مسئولیت خود نیستند و با فرافکنی، از شفافیت و پاسخگویی میگریزند تا جایی که حتی از درون نظام هم به بیرون فرار میکنند.
🔻عوامل شکل گیری و گسترش جنبش های فمنیستی در غرب
🔸خانواده صرفا پیوند قانونی زناشویی بین طرفین نیست که تنها شکل ظاهری خانواده را تایید کند؛ بلکه در یک خانواده اصیل تعهد اخلاقی همسران نسبت به یکدیگر وجود دارد؛ در خارج از خانه عفت و حیا حاکم است و بر پایه همین تعهدات اخلاقی و عفیف بودن همسران؛ آرامش خاطر میان اعضای خانواده و عدم نگرانی و ترس از خیانت همسران حکمفرماست.
🔸اما در کشورهای اروپایی با گسترش اندیشه لیبرالی و اومانیستی؛ ماهیت خانواده به سرعت رو به افول است؛ هرچند که بخواهند با قوانین مدنی شکل ظاهری آن را حفظ کنند.
🔸 مردان و زنان در شهرداری ها اسامی خودشان را بعنوان خانواده ثبت میکنند تا از مزایای تشکیل خانواده استفاده کنند؛ اما آنچه در عمل اتفاق می افتد اینست که مرد و زن هیچ تعهد اخلاقی به یکدیگر ندارند؛ مرد جدا زندگی میکند و زن جدا؛ یا اینکه زن و شوهر در ارتباط با افراد غریبه تعهدی نسبت به یکدیگر هم ندارند و بعضا فرهنگ مرسوم آنان، ارتباط همزمان با افراد غریبه است.
•┈┈┈┈┈••✾••┈┈┈┈┈•
#انقلاب #جنبش #فمنیست
📽🔴📢 "سینما، هالیوود و غیر هالیوود"
🎞 سینمای حرفه ای هالیوود محصول اتاق فکر متخصصینی در خدمت سیاست است که اهداف بلند مدت را در یک سناریوی جذاب و با صرف حداکثر هزینه ها در قالب یک فیلم سینمایی، سال ها قبل از تاریخ یک رویداد به خورد مخاطب می دهد. به همین ترتیب است که می تواند به طور موازی از مراحل ابتدایی برنامه ریزی و عمل برای تحقق اهدافش، ذهن مخاطبان خود را در سراسر جهان آماده و همسوی آنچه منتج از اتاق فکر افرادی معدود و مشخص بوده، نماید.
🖥 سینماگران غرب با در دست داشتن تمام ابزارها، برای ترویج فرهنگ غلط و هویت سوز خود هنر را دستمایه تسلط بر ملت ها قرار داده اند. این در حالیست که سینماگران ما عموماً در مسیر ریل گذاری شده ای قرار گرفته اند که اجازه ورود جدی به مسائل اساسی جامعه را به آنان نداده و نهایت آمالشان جلب توجه جشنواره های خارجی؛ باوجود ارائه چهره ای سیاه از جامعه ایران، گشته! از طرفی مسبب زایل شدن اندیشه و قوه تفکرشان شده، سطح دغدغه را به فتح گیشه بعنوان یکی از گره های کور ریسمان اتصال خطیب و مخاطب، تنزل داده است.
📲 اما امروز، همین حالا در تهاجم یک سویه و بی رحمانه ی فضای مجازی با در مخاطره قرار دادن سلامت روان عموم جامعه بیش از پیش جای خالی یک کار رسانه ای فرهنگ ساز، کاری گره گشا در مدیریت بحران ها احساس می شود.
🎙امروز این سوال از اصحاب رسانه رواست که چرا با محوریت مقاومت، وحدت و همدلی سریال نساختند؟ چرا با محوریت کنترل احساس در بحران ها، مشق آرامش در مصائب و رفتار عاقلانه در مواجه با حوادث غیر مترقبه، یک فیلم روی پرده سینماها نرفت؟! چرا با محوریت بلایای طبیعی چون سیل، زلزله یا شیوع بیماری های واگیر اثر موثری ساخته نشد؟!
⌛️ از امروزمان که گذشت! کاش مسئولان فرهنگی از مثل کرونایی تجربه کسب کنند تا فردا که این بیماری از این سرزمین رخت بر بست؛ آثاری بیافرینند برای آگاه سازی ملتمان در تشخیص سپیدی از سیاهی و راه از بیراهه.
💵 کاش مسئولان فرهنگی از مجلس آینده، مطالبه کنند سهمی از بودجه ی نفتی را برای ساختن اندیشه های ملتی که به امید ترقی، دست نامزدها را گرفتند برای رساندن به کرسی مجلس.
⭕️منافع آمریکا در گرو بیثباتی و آشوب در منطقه
🔹این را هم عرض بکنم: #آمریکا نفع خودش را، منافع خودش را، در شرایط کنونی در بیثباتی این منطقه میبیند، مگر آن وقتی که به طور کامل خودش را مسلّط بر منطقه بکند؛ تا قبل از آن، نفع آمریکا در بیثباتی منطقه است؛ این را خودشان میگویند، این را خودشان بصراحت ابراز میکنند. یک کارشناس معروف یک اندیشکدهی معروف آمریکایی -اندیشکدهی اینترپرایز- که اگر اسم بیاورم، خیلیها که دستشان در کار سیاست است او را میشناسند، صریحاً این حرف را زد؛ گفت ما خواهان ثبات در ایران و عراق و سوریه و لبنان نیستیم. فقط هم ایران نیست؛ [میگوید] در ایران و عراق و سوریه و لبنان، ما مایل به ثبات و خواهان ثبات نیستیم.
🔹مسئلهی اصلی، لزوم یا عدم لزوم بیثباتی در این کشورها نیست -یعنی مسلّم است که باید بیثباتی در این کشورها به وجود بیاید- بلکه چگونگی ایجاد بیثباتی مورد نظر است؛ بیثباتی را چه جوری ایجاد کنند. حالا یک وقت در یک جا با داعش، یک وقت [هم] با فتنهی ۸۸ و امثال اینها، و کارهایی که شما میبینید در منطقه دارند انجام میدهند. #دنبالبیثباتیمنطقهاند، آن وقت یک یاوهگوی آمریکایی درمیآید میگوید ایران موجب بیثباتی در منطقه است! نه، #ما_موجب_ثباتیم، ما در مقابل بیثباتسازی آمریکا ایستادهایم.
🔹در سال ۸۸ #آمریکا میخواست ایران را بیثبات بکند؛ همان بلائی که در سال ۹۹ سر خودشان آمد. همان کاری که در واشنگتن انجام گرفت در این چند وقت، بخصوص چند روز قبل که آدمهایی رفتند در کنگره؛ اعضای کنگره را از داخل دالانهای مخفی فراری دادند و [بیرون] بردند، این کار را میخواستند در ایران بکنند؛ اینجا میخواستند ایجاد آشوب بکنند، میخواستند جنگ داخلی راه بیندازند، خداوند متعال موفّقشان نکرد. آنها سال ۸۸ در فکر [آشوب در] اینجا بودند، حالا در سال ۹۹ خدای متعال به سر خودشان آورد.
از بیانات رهبر معظم انقلاب در سالروز قیام ۱۹ دی
منبع: وبسایت دفتر حفظ و نشر آثار مقام معظم رهبری
#امام_خامنهای
✳ فاطمیه؛ از مهمترین منازل سلوک
🔻 ایام #فاطمیه، ایام ابراز محبت به #حضرت_زهرا سلام الله علیها، یکی از منازل مهم #سلوک است، بلکه از عظیمترین این منازل است، چرا که در ظرف آن ابراز محبت به مادر حقیقی مومنان سیده صدیقه حضرت زهرا سلام الله علیها است.
🔸 محبت ایشان، جمع بین محبت به مقام #نبوت و مقام #ولایت بوده و حقیقت وجودی ایشان رابطهی بین دو مقام نبوت و ولایت است. این رابط بودن، دارای حقیقتی در ملکوت عالم و در مقامات نورانی #اهل_بیت علیهم السلام است، و در عالم دنیا نیز اینطور جلوه کرده است که ایشان، دختر #نبی_اکرم صلی الله علیه و آله و سلم و از سوی دیگر، همسر ولی خدا و مادر ائمه معصومین علیهم السلام هستند، و نور پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم از طریق ایشان به ائمه علیهم السلام منتقل شده است.
📚 از کتاب #ادب_عاشقی
📖 ص ۲۹
#جاهلیت_مدرن_بدتر_از_بت_پرستی
اگر زمانی بت پرستی و توجه بی خود! به سنگها و اشیاء برای انسانهای عصری از تاریخ باب بود، اما اکنون #جهان_مدرن! گرفتار پرستش انسان های خالی از محتوایی به نام #سلبریتی شده است.
آنهایی که به خاطر هنرشان در بین برخی از مردم شهره شده اند، اما با ورود در عرصه ای که نه سواد آن را دارند و نه تخصص! جامعه مخاطب خود را به تلاطم می کشند!
🔺این #جاهلیت مدرن بدتر از جاهلیتی است که بت را به نشانه خدای خود می پرستیدند، چراکه آن زمان فقط می پرستیدند و این زمان در پرستیدن خود، از بیراهه روی آن ها تبعیت و پیروی می کنند! و این نشانه هایی از پایان پیچیده تاریخ بشری است که از پرستش سنگ و چوب طراحی شده، به پرستیدن #سلبریتی رسیده اند.
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
۱. روی سخن من با کسانی است که آنقدر واداه اند که در زمینه غیر تخصصی آنها مفتون شده و پیروی می کنند و نه آنهایی که از سر سرگرمی و یا بازی و بازیگریشان دنبالشان می کنند.
۲. ما هم از کناره گیری #سلبریتی_ها از صدا و سیما و هر جشنواره و ...استقبال می کنیم