🔴 #تحریف | الزامات خنثی سازی آثار تحریف
@mesagh
🔻 # در آستانه چهل و دومین سالگرد انقلاب اسلامی آنچه که آینده انقلاب را تضمین خواهد کرد #امیدآفرینی صادق با صبر و تلاش و جهاد همه جانبه است. در مقابل این امید آفرینی تحریف واقعیات قرار دارد.
🔹 دروغ گویی، بزرگ نمایی، کوچک نمایی، فقط سیاهی ها را دیدن، کتمان فضایل، تعمیم ضعف ها و خطاها، شهرت طلبی با تلخی ها، تحریک احساسات غیر منطقی مخاطبان، تحریف انگیزه ها، آمیختن اباطیل با حقایق، از گونه های تحریف جریان تحریف است.
🔹 با توجه به گونه های زیاد و گاهی نامرئی آن، رفع مطلق تحریف کاری ناممکن یا حداقل کاری سخت و دشوار است؛ بنابراین خنثی سازی تحریف در اولویت است.
🔻 براخی الزامات، راهکارها و تاکتیک ها جهت خنثی سازی تحریف عبارتند:
1⃣ باور به وجود تحریف
🔹بدانیم تحریف _ حقیقت، واقعیت دارد و توهم و پندار نیست. مقام معظم رهبری می فرمایند: "تحریف امری جدی و خطر بزرگی است و دست تحریف وجود دارد."
2⃣ رصد گونه های تحریف
🔹تحریف در گونه های زیاد و به روز شده رخ می دهد. هر فرد و نهادی موظف است با رصد دقیق گونه های تحریف_ محدوده وظیفه خودش، با آن مقابله کند.
3⃣ روشنگری
🔹در مقابل جریان تحریف جریان روشنگری قرار دارد. بصیرت_ بیشتر ، کاهش اثر پذیری از جریان تحریف را در پی دارد. روشنگری بر اساس حق و صداقت، بصیرت ر ا افزایش می دهد. "جریان روشنگری" علاوه بر اینکه باید همانند جریان تحریف، یک حرکت سازمان دهی شده، هدفمند و مستمر باشد از دو ویژگی مهم دیگر نیز باید برخوردار باشد؛ اول ابتکار عمل داشتن و منفعل نبودن و دوم تهاجمی بودن.
4⃣ حضور آگاهانه ، فعال و جریان ساز:
🔹حضور جریان ساز در فضای مجازی
بیشترین و متنوع ترین تحریف ها در فضای مجازی رخ می دهد. مقابله با آن جز با حضور جریان ساز ممکن نیست. مقام معظم رهبری چندین سال است که در گفتمان خود هوشیاری در فضای مجازی،با حضور فعال، آگاهانه و جریانساز را مطالبه می کنند.
"دستگاههای مختلفی در فضای مجازی حضور دارند، اما حضور در این فضا باید یک حضور جریانساز باشد، "
5⃣ امید آفرینی
🔹هدف جریان تحریف دمیدن روح ناامیدی و یاس در جامعه به ویژه دلدادگان انقلاب اسلامی است. این نقشه شوم با دمیدن امید صادق در جامعه خنثی می شود. تببیین صحیح و مستند واقعیات جامعه، پخش اخبار امید بخش، موثق، بهنگام و فراگیر، فعالیت های جهادی. حمایت از اقشار ضعیف، همراهی مسئولان با مردم امید صادق را در جامعه زنده نگه می دارد.
6⃣ تردید زدایی
🔹 از اهداف تحریف، تردید افکنی با هدف شکستن و تضعیف اراده های مسئولان و مردم است. تردید زدایی با تقویت ایمان و اعتقاد، پاسخ گویی به شبهات، مناظره های علمی، کرسی های آزاد اندیشی، این هدف تحریف را خنثی می کند.
🖌 #موسی_سلیمانی
🔴 #راز_عصبانیت|چرا روحانی عصبانی بود؟!
🔻 شخص چناب روحانی بهتر از هرکسی میداند که آذری جهرمی برای چه موضوعاتی احضار شده است و شاید لحن و عصبانیت ایشام عجیب به نظر برسد. در کنار دیدن لحن و عصبانی مسبوق به سابقه ایشان خواندن چند نکته کوتاه در این خصوص مفید خواهد بود:
1️⃣ شاید روحانی از احضار آذری جهرمی به عنوان یکی از اعضای کابینه احساس ترس کرده است؛ چرا که گمان می کند احتمال دارد روند تشکیل و رسیدگی قوه قضائیه به پرونده های سایر افراد مسئله دار دولت دوازدهم به خاطر فعل و یا ترک فعل هایی که داشتهاند سرعت و شدت بگیرد.
2️⃣عصبانیت جناب روحانی ، چند روز بعد از خبر صادر شدن حکم مهدی جهانگیری و پوری حسینی رئیس سابق سازمان خصوصی سازی میتواند معنای خاصی داشته باشد.
3️⃣ دست خالی روحانی در هشت سال مدیریت دولت نیز می تواند موضوع دیگری باشد تا رئیس جمهور را مجاب کرده باشد تا با این ادبیات و حملات همه جانبه پوششی بر اعتراضات افکار عمومی به ناکارآمدی دولت ایجاد کند.
4️⃣ تلاش برای دوقطبی سازی نیز موضوعی است که در هفت و نیم سال گذشته به خوبی دیده شده است. عبارت «از تمام قوا، نیروهای مسلح، مردم و آنهایی که با دولت خوب نیستند و با دولت در رقابتند و یا با دولت قهرند خواهش می کنم که در این شش ماه بگذارید ما کار کنیم» می تواند دلیلی بر تائید این موضوع باشد. البته که در دل این دوقطبی سازی، تلقین سناریوی «همه علیه ما هستند» و «نمیگذارند کار کنیم» نیز نهفته است.
5️⃣ ناراحتی رئیس جمهور از اینکه شرایط جامعه همچون مذاکرات ابتدایی برجام باب میل دولتمردان نیست و افکار عمومی اصرار برخی دولتمردان برای ذوق زدگی از حضور بایدن را بر نمیتابند شاید موضوع دیگری باشد. خصوصا آنکه مردم دریافته اند که برخی از مسئولان صرفا میخواهند بایدن به برجام برگردد و نه آنکه تحریم ها رفع شود.
🔴 #جبهه_مقاومت| محور اقتصادی مقاومت شکل بگیرد
🔻 #ایران در طول سالهای ۲۰۱۱ – ۲۰۱۶ در لایه امنیت یک شریک قابلاعتماد برای دولت و مردم سوریه بوده است و اکنون این موضوع باید به روابط اقتصادی تسری پیدا کند تا ضمن تقویت اقتصاد دو کشور، محور مقاومت اقتصادی در برابر غرب شکل بگیرد.
🔹با تحریمهای ایالات متحده در آغاز جنگ داخلی سوریه و تشدید آن با قانون سزار در سال ۲۰۱۸، حلقه محاصره اقتصادی غرب بر مردم و دولت سوریه تنگ شد و سوریه برای بازسازی اقتصادی خود باید مسیر مطمئنی را انتخاب کند. هدایت روابط ایران و سوریه از یک رابطه تک بُعدی (امنیتی) به یک ارتباط چند جانبه اقتصادی- امنیتی و فرهنگی می تواند در مرحله اول پیروزی مردم سوریه بر تروریسم را تکمیل کند. به خصوص با توجه به اینکه در وضعیت فعلی ایالات متحده و هم پیمانانش در تلاشند که شکست شان در صحنه نبرد را در میدان تجارت و اقتصاد جبران کنند.
🔹در مرحله دوم نیز سوریه با قدرت بیشتر اقتصادی در محور مقاومت حضور فعال تری داشته باشد. از طرف دیگر سوریه بازار خوبی برای کالای ایرانی محسوب می شود. پیاده سازی یک الگوی موفق تجاری که بستر آن هم اکنون آماده است، می تواند یک بازار بزرگ تجاری را در منطقه ایجاد کند. به برکت خون سهید سلیمانی بستر تشکیل محور اقتصادی مقاومت آماده است و فقط همت و ارداه مردانی از جنس حاج قاسم را میطلبد.
🖌 #اکبر_معصومی
🔴 #رقص_تروریسم‼️| خوش رقصی برای پدرخوانده های آمریکایی
🔻 # بازگشت دموکراتهای آمریکا به کاخ سفید و خوش رقصی داعش در عراق و سوریه، بیانگر مرحلهای مبهم و پرتنش برای ساکنان خاورمیانه با پیامدهای جهانی است. به دنبال افزایش تحرکات گروه تروریستی داعش در سوریه و عراق سوالات متعددی در این خصوص که آیا این گروه تکفیری در مرحله قدرت گیری دوباره قرار گرفته، مطرح میشود.
🔹 براساس آماری که اخیرا توسط دیدهبان حقوق بشر سوریه منتشر شد، داعش در سال۲۰۲۰ «بیش از ۴۸۰عملیات تروریستی» انجام داده است. این عملیاتها شامل بمبگذاری، کمین، ترور و حمله مستقیم میشود که بخش عمده آن نیز در دیرالزور، حسکه، رقه و جنوب منبج در شرق فرات صورت گرفته است. همچنین در اثر این حملات، بیش از ۳۰۰ نیروی نظامی (عمدتا نیروهای کرد و ارتش سوریه) و ۸۶ غیرنظامی جان باختهاند.
🔹در جریان یکی از مهمترین حملات یادشده در پاییز سال۲۰۲۰ ، داعش موفق شد با کارگذاری بمب کنارجادهای، کاروان حامل ژنرال ویادژیسلاو گلادیخ، فرمانده نظامی روسیه را مورد هدف قرار داده و او را به قتل برساند.
🔹 اما شرایط عراق در مقابله با تروریست های داعش تا چند هفته گذشته نسبت به سوریه مناسب تر بود و نیروهای حشد شعبی در کنار نیروهای امنیتی عملکرد قابل قبولی در جنگ با تروریسم ارائه دادند.
🔹 اما ۲ انفجار تروریستی مهیب که ۲۱ ژانویه سال جاری میلادی پایتخت عراق را به وحشت انداخت و به فاصله کوتاه از آن حمله تروریستی داعش به مواضع حشد شعبی در استان صلاحالدین که منجر به شهادت بیش از ۱۱ تن از نیروهای حشد شد موجب نگرانی نهادهای امنیتی عراق و گمانه زنی درباره بازگشت داعش شده است.
🔴 پاسخ به عصبانیت....
🔻 #روحانی:
🔹 من از وزیر ارتباطات تشکر میکنم. کسی را برای افزایش پهنای باند نمیتوان محاکمه کرد
🔹اگر میخواهید محاکمه کنید؛ من را محاکمه کنید، دستور من بوده است!
✅ #پاســـخ:
🔹اولا شما که اختیارندارید چطور چنین دستوری صادر فرمودید!!
🔹ثانیا پهنای باند را به عنوان آدرس غلط برای فریب مردم طرح نکنید.
🔹دولت ۸۰۰ میلیارد پول از مردم برای اینترنت زیادی گرفته پس دهد و قماربازی در فضای مجای را تعطیل کند. ممنون
🖌 #عبدالله_گنجی
@mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
#ألموتلإسرائیل 👊🏼
حاج حیدر پدر آقای حسن رحیمپور ازغدی میگوید: «آیتالله خامنهای چند وقت پیش آمد مشهد. به یکی از دوستان گفته بودند من همه دوستان را دیدم غیر حیدرآقا. آقای شمقدری گفته بودند بروم ایشان را بیاورم که آقا گفتند نه خودم میروم منزلشان. آیتالله خامنهای به خانه ما آمدند. برایش وقتی آجیل آوردیم، خندید و گفت من آجیل نمیخوردم، از وقتی رهبر شدم اصلاً آجیل نخوردم، چون رهبر باید مثل فقرا زندگی کند، مگر فقرا آجیل میخورند؟ یک بار هم در بیت بودم. آقای خامنهای به من گفتند بچههای سپاه اینجا غذا میخورند و شما هم بیایید. من رفتم و یک کته پلو آوردند، خوردیم. یکبار هم یادم هست عدسپلو آوردند که به آقای خامنهای گفتم، میدانی که من کبابخور هستم، این غذاها مال خودتان (با خنده).»
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥀 ..روضه #ام_البنین (س)
مادر ادب🌹😭😭
🖤😭خودم دیدم ز بالای بلندی
گلم را گلم را تشنهلب سر. میبریدند🖤😭
🎙روضهخوان؛ آقای علیمی«قم»
یا ابالفضل 😭💔
ثواب✨روضه✨و✨اشک✨روضه✨هدیه✨به✨حاجقاسم
🌹😭💔
به نیت فـرج💔😭
راز عصبانیت روحانی؛ سقوط محبوبیت به زیر 7 درصد
🔹سخنگوی ستاد عارف گفت: رئیس دفتر روحانی، دانش کافی در سیاست داخلی ندارد و محبوبیت روحانی به کمتر از 7 درصد رسیده است. حسن رسولی در گفتوگو با «فردا» در واکنش به اظهارات واعظی گفت: آقای واعظی در عرصه سیاست داخلی، فاقد پیشینه عمیق، اطلاعات و دانش کافی هستند.
♦️وی اظهار کرد: نوع اظهارنظرات ایشان از ابتدای تصدی ریاست دفتر آقای رئیسجمهور در حوزه سیاست داخلی، به دلیل عمیق نبودن مبانی و پشتوانههای عینی و دقیق این موضعگیریها نتیجهای جز کاهش محبوبیت آقای دکتر روحانی نداشته است.
🔹رسولی افزود: محبوبیت آقای روحانی بر اساس نظرسنجیها به کمتر از 7 درصد تنزل پیدا کرده است. حضور افرادی مثل آقای واعظی و همفکران شان در دولت و نوع برخوردی که با افکار عمومی داشتهاند در کسب این موفقیت منفی، موقعیت و نقش بینظیری است.
♦️قائم مقام و سخنگوی ستاد محمدرضا عارف در انتخابات 92 گفت: درباره وقایع سال 92 به زودی آقای دکتر توفیقی رئیس ستاد آقای دکتر عارف در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم یا شخص من روشنگریهایی خواهیم داشت.
🔹اظهارات رسولی درباره افول شدید مقبولیت روحانی در حالی است که پیش از این علی صوفی عضو شورای سیاستگذاری اصلاحطلبان تصریح کرده بود محبوبیت روحانی به زیر 10 درصد رسیده است.
♦️کیهان//
بهزاد طور!
♦️بهزاد نبوی: اختیارات رئیس جمهور 10 درصد هم نیست و نمی تواند کار کند.
🔹"نهاد اجماع ساز" اصلاح طلبان برای معرفی نامزد نهایی، با حضور بهزاد نبوی تشکیل شد.
♦️قسم حضرت عباس را باور کنیم؟ یا دُم خروس را؟!
خوشمان نیامد؛ راهش ندهید!
🔹آقای روحانی اولش شهردار وقت (قالیباف) را به جلسات دولت راه نداد. بعدا، از رحیم پور ازغدی و ضرغامی خوشش نیامد و دستور داد آنها را به جلسلت شورای عالی "انقلاب فرهنگی" و "فضای مجازی" دعوت نکنند.
♦️نوبت چهارم، با شهردار اصلاح طلب تهران چپ افتاد و در حالی که حناچی به اصرار او (با وجد مخالفت دستگاه های نظارتی) شهردار شده بود، دستور داد او را هم به جلسات دولت راه ندهند؛ چون شهرداری نگذاشته دولت در جماران با تخلف ساخت و ساز کند!
🔹نوبت پنجم، از رحمانی وزیر صمت عصبانی شد و ناگهان او را عزل کرد که موجب شد دولت در دشوار ترین شرایط اقتصادی مردم، به مدت پنج ماه وزیر نداشته باشد.
♦️همین لا به لا، ده دقیقه وقت به وزیر ماخوذ به حیای آموزش و پرورش نداد تا مشکلات مهم معلمان و فرهنگیان را در میان بگذارد و بلافاصله با استعفای بطحایی موافقت کرد.
🔹آخرین بار، او بر آقای علی عسکری رئیس صدا و سیما عضب کرد که چرا در فلان برنامه زنده شبکه چهار، از "ادبیات منقلی" درباره وی استفاده شده و حال آن که خود روحانی، پایه گذار و سر قفلی دار این ادبیات است.
♦️جالب این که عسکری به خاطر ادبیات مهمان برنامه عذرخواهی کرد اما روحانی، به خاطر ادبیات موهن خودش، نه! خب آقای روحانی با این خُلق تنگ و خودکامگی، برای چه ادای آدم های دموکرات و اهل تحمل را در می آورد؟ نوبخت و واعظی و یکی دو نفر را نگه دارد، بقیه دولتمردان را هم مرخص کند!