5.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥روحانی در 8 سال گذشته تا به حال شورایعالی آموزش و پرورش نرفته است
عبدالعالی، کارشناس مسائل آموزشی:
عالیترین نهاد مربوط به آموزش و پرورش، شورایعالی آموزش و پرورش است که ریاست آن را رئیسجمهور برعهده دارد.
در 8 سال گذشته این شورا به ریاست رئیس جمهور تشکیل نشده است.
6.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺رئیسی: در ابتدای ورودم به قوه قضائیه لایحه ای برای صیانت بانوان ارائه دادیم 400 روز است در دولت معطل مانده و اخیرا دارد آماده می شود تا به مجلس برود
🔹وضعیت معیشت و کسبوکار مردم به شدت آسیب دیده است
🔹اعتماد مردم به دولت در این دوره به شدت کاهش پیدا کرده است. عدالت در کشور آسیبدیده است. آن چیزی که مردم میخواهند عدالت در بخش آموزشی، جنسیتی و ...
✖️افشاگری وزیر اسبق کشاورزی درباره مدرک تحصیلی #مهرعلیزاده/ماجرای حکمهای آقای کاندیدا برای خودش!
🔺وزیر اسبق کشاورزی گفت: آقای مهرعلیزاده از مدیران اسبق سازمان اقتصادی کوثر بوده و همزمان در حداقل 6 شرکت زیر مجموعه این سازمان، سمت ریاست هیات مدیره را برعهده داشته است؛ یعنی برای ریاست خود در 6 شرکت زیر مجموعه، حکم زده بود!
🔺در شرایطی که این کاندیدا مدیر سازمان اقتصادی کوثر بوده، یک شرکت بزرگ خصوصی نیز داشته و به خاطر تعارض منافع شرکت خود با ماموریتهای سازمان اقتصادی کوثر، یک مجموعه ورشکسته را تحویل مدیریت بعدی داد.
🔺دستهای پشت پرده اجازه راهاندازی واحدهای تولیدی را به این سازمان نمیداد؛ به قاطعیت میگویم تعدادی از مدیران فعلی خودشان شرکت واردات دارند و از همین جهت اجازه راه افتادن تولید داخلی را نمیدهند و این مساله در وزارت جهادکشاورزی بسیار بیشتر از سایر بخش ها دیده می شود.
منبع: خبرگزاری دانشجو
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
اعتیاد «جُرم» است
🔴 عبدالناصر همتی میگوید: من مخالف بازداشت معتادان هستم. اعتیاد ناشی از بیکاری و سیاستهای غلط کشور بوده است.
❇️ ملاحظات:
قبحزدایی از 👈 جُرمی 👉 به نام «اعتیاد» با هر هدف و بیانی که صورت گیرد، قطعا یک خطای بسیار بزرگ و جبران آن بسیار دشوار است.
سخن از بازداشت یا عدم بازداشت فرد معتاد پیش از کشف محلّ اصلی نزاع بحث و حلّ مسئله یا مسائل بنیادی آن، حقیقتا تنزّل سطح مسئله و به بیراهه کشاندن موضوع اصلی و خطایی راهبردی یا عملی فریبکارانه است.
معتاد پیش و بیش از آنکه یک «بیمار» باشد، یک «مُجرم» است. این حقیقت مهم باید به افکار عمومی پمپاژ شود. بر چه مبنایی عدّهای سعی میکنند که اعتیاد را به حدّ یک «بیماری» تقلیل دهند و حسّ «ترحّم بیحساب و کتاب» را نسبت به آن برانگیزند؟ آیا این کار، موجب زدایش قبح این جُرم نیست؟ یکی از عوامل اصلی شیوع این جُرم، کاهش قبح این عمل زشت است. وقتی یک «مُجرم» را «بیمار» معرفی میکنند، نتیجتا حسّ «ترحّم» برانگیخته شده و همین فضاسازی موجب ایجاد امنیت برای مرتکبین این جُرم گردیده و راه گسترش اعتیاد هموار میشود.
لازم و خوب است بدانیم که از سال ۷۷ یا ۷۸(در زمان دولت اصلاحات) متأسفانه تلاشها برای تغییر دیدگاه افراد جامعه به اعتیاد آغاز شد؛ تلاش برای معادل دانستن اعتیاد با «بیماری» و زدودن تصوّر «مُجرمیّتِ» فرد معتاد. از همین زمان، اعتیاد در کشورمان با رشد شگفتانگیزی روبرو گردید.
مُجرم قاعدتا و طبیعتا باید مورد «غضب» واقع شود و بیمار مورد «ترحّم».
تلقّی عمومی جامعه از اعتیاد به عنوان یک جُرم، خود موجب بازدارندگی نسبی و تا حدّ زیادی عامل پیشگیری است؛ زیرا فرد از بیم «انزوا» و طرد از سوی جامعه، از حرکت به سمت اعتیاد میهراسد. این مهم را بسیار جدّی باید گرفت!
آری! معتاد نیز یک «بیمار» است؛ امّا بیماری که خودش موجب بیمار شدن خویش شده است.
کسی که به سمت اعتیاد میرود، مگر نمیداند اعتیاد چیست؟ مگر از عواقب فاجعهبارش بیخبر است؟ مگر خداوند به او عقل و فکر و هوش و حواس نداده است؟ مگر کسی که مرتکب گناه میشود، دارای عقل و هوش نیست؟ پس چرا به عقلش پشت میکند؟ پس معتاد را «دیوانه» و «بیگناه» تصوّر کردن، از جمله خطاهای بسیار خطرناک است.
در انتها صریحا میگویم:
تحلیلهایی که ریشهی اعتیاد را «مشکلات اقتصادی» عنوان میکنند، تحلیلهایی غیر واقعی، سطحی، عقبافتاده و بیاعتبار هستند. در این صورت، هر فقیری همزمان باید معتاد هم باشد! آیا اینگونه است؟ خیر! براساس آمارها، در بعضی سالها تعداد معتادان در میان قشر «پولدار» بیشتر از قشر «فقیر» بوده است.
اصلا از اینها بگذریم.
بازیهای رایج روزگار ما چطور؟ بسیاری از بازیهای فعلی که در میان ما رواج دارد، رشدآفرین و سلامتمحور نیستند؛ بلکه کشش به سمت آنها صرفا جنبهی «تخدیری» دارد. این بازیها نیز به سبب مشکلات اقتصادی رواج یافتهاند؟!
ریشههای اصلی اعتیاد به اعتقاد بنده عبارتاند از:
⬅️ راحتطلبی و گریز از رنجهای رشدآفرین
⬅️ لذّتجویی آنی و زودگذر
⬅️ میل به خوشگذرانی و اتراف
⬅️ ضعف نفس و اراده
⬅️ میل به متفاوت نمایاندن خود
و امثال اینها.
مشکلات اقتصادی و غیره صرفا عوامل تسریعدهنده هستند، نه عوامل بنیادی و ریشهای.
#ابرشاگرد
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
توبهی سیاسی ما
🔻 اینکه اکنون میبینیم عدهای مناظرات انتخاباتی را عرصهای برای توهین، تحقیر، حاشیهروی، کذبگویی، بیانصافی و تیکهپرانی یافته و به آن همت گماردهاند، ناشی از کارآمد تلقی کردن این روش برای جلب آراء مردم است.
😔 متأسفانه واقعیت آن است که اقبال اکثریت ما مردم در سالهای ۹۲ و ۹۶ به صاحبان این دأب، موجب شده که این عده تصورشان بر نتیجهبخش و رأیآور بودن اینگونه روشهای خجلتبار و اسفناک تعلق یابد.
🌹 لذا برای آنکه پروردگار توبهی ما را بپذیرد، لازم است که با پشت کردن و بیاعتنایی به نانجیبان، فرهنگ سیاسی جامعه را از این ورطهی خطرناک نجات دهیم.
#ابرشاگرد
هدایت شده از mesaghمیثاق
چرا باید امام راحل فریاد بزند و در نامهای به گورباچوف تأکید کند که متفکران شما باید در حوزههای علمیه ما زانو بزنند و اگر خدا توفیق داد بفهمند عرفان الهی چه میشود. امام(ره) با این نامه حوزه را خطاب قرار میدهد که شما باید مرکز باشید و آنها اینجا رفت و آمد کنند.
امام خمینی(ره) کانون عرفان، فلسفه، فقه و علوم قرآن بودند ولی چرا با ایشان فاصله داریم و تربیتمان نسبت به ایشان اسوه نباشد؟ ایشان مگر اسوه نیستند؟! امام راحل عارف، فقیه و حکیم بودند ولی چرا تنها در فقهاش ماندهاند؟
چرا ایشان در کشف اسرار اصرار میکند که ما سه فقه اصغر، اوسط و اکبر داریم که فقه اصغر فقه معمولی، فقه اوسط حکمت و فقه اکبر عرفان است؟!
_ استاد یحیی #کبیر / عضو هیئت علمی فلسفه دانشگاه تهرلن
♦️ کانال حوزه و فلسفه:
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه دوست داری عاقبت بخیر بشی، این کلیپ را حتما ببین و گوش بده...