آیا گشت ارشاد مدیران یک شعار است؟/ چرا برخی مدیران روحانی از روی کار آمدن رییسی وحشت دارند؟
ایام انتخابات، ایام شعار است و معمولا کاندیداها شعارها و وعده های زیادی مطرح میکنند ولی به قول عزیزی، برنامه های برخی کاندیداها کارنامهی آیت الله رییسی است.
رییسی با به زندان انداختن ۲۰۰ قاضی و کارمند متخلف در قوه قضاییه ( مثل اکبر طبری) نشان داد اگر رییس جمهور شود متخلفین زیادی باید منتظر معرفی به محکمه و برخورد باشند.
گشت ارشاد مدیران، شعار و برنامهی آیت الله رییسی نیست!
کارنامه آیت الله رییسی است.
بازداشت و به زندان انداختن برادران رییس جمهور و معاون اول رییس جمهور آقایان حسین فریدون بجرم ارتشا و مهدی جهانگیری به جرم قاچاق ارز ، زندانی شدن پسر وزیر سابق مسکن و شهرسازی آقای مهدی آخوندی به جرم ارتشاء شبکه ای، زندانی کردن دختر وزیر صمت به جرم احتکار دارو، زندانی کردن داماد وزیر صمت به جرم مرتکبه در پرونده بانک سرمایه، همچنین مدیران سابق هلال احمر و رییس بانک ملت و پارسیان و ... ترس را در وجود مدیرانی انداخته است که با رفتن روحانی و سرکار نیامدن شرکا و رفقای روحانی، گندهایشان رو میشود.
ترسی کاملا طبیعی!!
امید حاجی زاده
#انتخابات
🔴 تحلیل سیاسی انتخابات
🔸یک تحلیل گر مسائل سیاسی با بیان اینکه قاضی زاده هاشمی و زاکانی از رقابت های انتخاباتی کنار می کشند و احتمال کنار کشیدن جلیلی نیز وجود دارد اما رضایی تا آخر انتخابات خواهد ماند، تاکید کرد: رئیس جمهور با رای کم نمی تواند قدرت چانه زنی در دنیا را داشته باشد.
🔹عزت الله یوسفیان ملا درباره آرایش سیاسی کاندیدای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه در حال حاضر شرایط نسبت به روزهای اول تغییر پیدا کرده، چون مسئله کنار کشیدن برخی و پوششی بودن آنها مطرح شده است، اظهار داشت: حقیقت این است که از جریان راست یک یا دو نفر کنار خواهد کشید که این هم به مصلحت خودشان و هم به مصلحت جریان و هم به مصلحت گزینه نهایی است. من مطمئن هستم که این اتفاق خواهد افتاد و یکی دو نفر حتما کنار خواهند کشید.
🔸وی دو نفری را که احتمال کنار کشیدن شان وجود دارد زاکانی و قاضی زاده هاشمی عنوان کرد و گفت: احتمال کنار کشیدن آقای جلیلی خیلی کمتر است؛ از سویی آقای محسن رضایی نیز تا حدودی خودش را برنده انتخابات می داند و معتقد است اگر در دور اول هم برنده نشود، دور دوم برنده انتخابات خواهد بود، لذا کنار کشیدن او تقریبا محال است؛ در دوره های قبل نیز کنار نکشید و تا آخر انتخابات ماند و در بین این چند نفر فقط دو نفر کنار می کشند.
🔹نماینده پیشین مجلس ادامه داد: رفتار آقای جلیلی نیز به این بستگی دارد که چقدر سخنان آقای باهنر مبنی بر اینکه «برخی از این کاندیداها تا ۲۸ خرداد کاری ندارند و بعد از ۲۸ خرداد کارشان شروع می شود» محقق شود، قطع و یقین احتمال دارد که سه نفر کنار بکشند؛ اما کنار کشیدن این دو نفر قطعی است که هم به نفع جریانشان و هم به نفع کاندیدای مدنظرشان خواهد شد، البته به نفع خودشان هم نیست که با ۸۰۰ هزار یا یک میلیون رای در صحنه بمانند.
🔸وی درباره اثر مناظره ها در میزان مشارکت مردم در انتخابات تاکید کرد: در حال حاضر تعداد رای دهندگان پایین است؛ یعنی آمار و ارقام و صحبت ها که را که توجه می کنی متوجه می شوی بعید است که رای بالایی داشته باشند، مگر اینکه یک اتفاق مطلوبی بیفتد، شور و هیجانی در مردم ایجاد شود و رای بدهند. وقتی میزان رای پایین باشد برنده انتخابات نیز بازنده است.
🔹یوسفیان ملا در واکنش به سخنان مهدی چمران مبنی بر این که فرقی ندارد کسی در انتخابات کنار بکشد یا نه تصریح کرد: اگر فردی که بعد از مقام رهبری اولین شخصیت اجرایی کشور است با زیر ۱۰ میلیون رای انتخاب شود در مجامع بین المللی نیز جایگاه آن نادیده گرفته می شود؛ آقای بشار اسد در زیر آتش و خون کاندیدا شده و رای بالایی آورده، برای اینکه بتواند مقبولیت خودش را در دنیا جا بیاندازد. ما تنها رئیس جمهور نمی خواهیم، بلکه رئیس جمهوری می خواهیم که چهره جهانی داشته باشد، آقای چمران اشتباه می کند که اینگونه می گوید اگر رئیس جمهوری با ۶ یا ۷ میلیون رای بیاید رئیس جمهوری می شود که قدرت چانه زنی جهانی ندارد.
🔸وی ادامه داد: اما اگر با ۱۵ تا ۲۰ میلیون رای بیاید به هر حال رئیس جمهور مردمی است و قطع یقین در داخل هم تاثیرگذار است. گاهی ممکن است یک فردی منصوب و منتخب مردم نباشد، او نیاز به پشتیبانی مردمی ندارد، مثل وزیر یا معاون اول، مثل اینکه مثلا وزیری در مجلس با ۲۲۰ رای یا با ۱۲۰ از نمایندگان رای اعتماد بگیرد، خیلی فرق می کند.
🔹این نماینده مجلس دهم تاکید کرد: رئیس جمهوری که رای بالا داشته باشد ولو یک یا دو میلیون آنهم در شرایطی که تعداد رای پایین است، خیلی مهم است. در دوره دوازدهم انتخابات ریاست جمهوری رئیس جمهور با ۲۵ میلیون رای مذاکره کرد، اکنون یک رئیس جمهور با ۵ یا ۶ میلیون نمی تواند مذاکره کند؛ واقعا تعداد رای مردم در آرا رئیس جمهور در تصمیمات داخلی و بین المللی تاثیرات مستقیم دارد.
#انتخابات
🔴 آخرین نظر سنجی های ایسپا ( مرکز افکار سنجی دانشجویان ایران)
🔸 از میان افرادی که در انتخابات شرکت می کنند و نامزد مورد نظرشان را انتخاب کرده اند، ۶۵.۸ درصد ابراهیم رئیسی، ۶.۹ درصد محسن رضایی، ۳.۴ درصد سعید جلیلی، ۲.۸ درصد عبدالناصر همتی، ۲.۸ درصد امیرحسین قاضی زاده هاشمی، ۲ درصد علیرضا زاکانی و ۰.۷ درصد محسن مهرعلیزاده را برگزیده اند. ۱۵.۶ درصد افراد به این سوال پاسخ نداده اند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⌛️#انتخابات۱۴۰۰
🔴 این ویدئو را باید روحانی ببیند ...
💬 #ایران_آنلاین
✅ چرا انگیزه برخی برای مشارکت کم است ؟
💢 در این مردم توضیح میدهند که چرا برای برخی انگیزه مشارکت پایین آمده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👈فوق محرمانه!
🎥باز نشر صحبتهای چند سال قبل روزنامه نگار سوریهای
🔸نامه محرمانه سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا به کلینتون درباره نابودی اسرائیل تا سال ۲۰۲۲!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📺 شهادت سه فلسطینی و هلاکت یک افسر صهیونیست در کرانه باختری
🔹در جریان درگیری نیروهای امنیتی تشکیلات خودگردان فلسطینی با نظامیان صهیونیست در «جنین»، سه نفر از این نیروها شهید شدند. الجزیره نوشته در این درگیری یک افسر صهیونیست نیز به هلاکت رسیده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تحلیلگر شبکه الجزیره: هر رئیس جمهوری هم در ایران بر سرکار آید، سیاست های آمریکا در قبال ایران تغییر نخواهد کرد
💢 کارشناس شبکه الجزیره انگلیسی در مورد ریشه مشکلات میان ایران و آمریکا، انعطاف ناپذیری سیاست های آمریکا را دلیل اصلی آن عنوان کرد و گفت:
🔺"در 20 سال گذشته انواع روسای جمهور اصلاح طلب، میانه رو و تندرو در ایران روی کار آمدند ولی دیدیم که سیاست آمریکا در قبال ایران تغییری پیدا نکرد"
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رای نمیدم چون همگی شون مثل هم هستن🙃
اگر شماهم اینطور فکر می کنید این فیلم رو از دست ندین.
#رای_میدهم
#رای_حداکثری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نصب پرچم مقدس ایران در "قبة الصخرة" توسط فلسطینیان دوستدار ایران 🇮🇷✌️🇵🇸
اگر حواسمان را جمع نکنیم دشمن در فضای همان هفته آخر تبلیغات و روزهای آخر #انتخابات یا حتی در مناظره آخر یکدفعه با یک شعار توسط آدم تحت نفوذ خود، رای قشر خاکستری جامعه را به سوی خود ببرد.
"حیدر مصلحی"
#مشارکت_حداکثری
#انتخابات
#انتخاب_درست_کار_درست
#ما_منتظر_انتخاباتیم
#انتخابات
🔴 آخرین نظر سنجی ایسپا ( مرکز افکار سنجی دانشجویان ایران)
🔸 از افرادی که در انتخابات مشارکت می کنند (فارغ از اینکه نامزد نهایی خود را انتخاب کرده اند یا انتخاب نکرده اند) پرسیده شد: «اگر الان انتخابات برگزار شود به چه کسی رای می دهید؟»
از میان افرادی که در انتخابات شرکت می کنند (فارغ از اینکه نامزد نهایی خود را انتخاب کرده اند یا انتخاب نکرده اند)، ۶۳.۶ درصد ابراهیم رئیسی، ۷.۱ درصد محسن رضایی، ۳.۵ درصد سعید جلیلی، ۳.۱ درصد عبدالناصر همتی، ۲.۸ درصد امیرحسین قاضی زاده هاشمی، ۲.۱ درصد علیرضا زاکانی و ۰.۹ درصد محسن مهرعلیزاده را برگزیده اند. ۱۷ درصد به این سوال پاسخ ندادند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تحلیل_تصویری
🔴 مرور گوشهای از مواضع زیگزاگی جناب آقای همتی درباره قیمت دلار
💬 #عبدالناصر_همتی
✅ همتی با روحانی هماهنگ عمل میکند!
#انتخابات
🚨 ❌ فوری ❌ فوری ❌🚨
🔴به دولت ۸دقیقه وقت پاسخگویی داده شد.
قاضی زاده هاشمی عضو کمیسیون نظارت:
🔹 مناظره سوم درباره مشکلات و دغدغه های مردم خواهد بود.
🔸وی در بخش دیگری از سخنان خود به درخواست دولت برای پاسخ به اظهارات برخی کاندیداها اشاره کرد و گفت: بر اساس مصوبه کمیسیون، مقرر شد دولت در یک برنامه ضبط شده به مدت ۸ دقیقه، به اظهارات نامزدهای انتخابات در جریان نخستین مناظره پاسخ داده و از عملکرد خود دفاع کند.
🔸عضو کمیسیون نظارت بر تبلیغات ریاست جمهوری با اشاره به درخواست «عبدالناصر همتی» برای دفاع از خود در مقابل سخنان سایر نامزدها هم گفت: این درخواست در کمیسیون در حال رسیدگی است و به زودی نتیجه آن اعلام می شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 اعتراف اپوزیسیون به شکست دموکراسی و ناتوانی اسرائیل در برگزاری یک انتخابات!
💢 توجیه خنده دار مناشه امیر، سردبیر خود فروخته رادیو اسرائیل در مورد چالش انتخاباتی و کشمکش های قدرت در رژیم صهیونیستی:
🔺️"بالاخره دموکراسی عیب هایی هم دارد!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 این فیلم را برای کسانی که نمیخواهند رای بدهند بفرستید!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥بخشی از وظایف همتی در بانک مرکزی که باید پاسخگوی آنها باشد؟
فیلترینگ حبابی یاfilter bubble،ابزار خطرناکی دردست صاحبان ومدیران شبکه های اجتماعی ورسانه های اینترنتی است.
آنها میتوانند مخاطب یا مخاطبان رابر اساس اطلاعاتشان درون حباب قرار داده و آنها درشبکه منزوی کنند طوریکه یا کسی اثری از آنها نبیند یافقط عده ای از همفکرانشان آنها راببینند
به این پدیده اتاق اکو هم گفته می شود، یعنی قطع زنجیره توزیع محتوا از سر به کف شبکه و جامعه و ایجاد توهم تاثیرگذاری
در سال 96 هم با این فناوری توانستند در ایران به هدفشان برسند.درشرایط #انتخابات_۱۴۰۰ هم نشانه های منزوی کردن کاربران انقلابی وضریب دادن به جریان تحریف واضح دیده میشود
✍ سید عليرضا آل داود
https://twitter.com/iwebnevis/status/1403333251536764928?s=20
🔸خزانه داری آمریکا: حماس و متحدانش را در اولویت تحریم قرار میدهیم
وزیر خزانهداری آمریکا اعلام کرد حماس بهعنوان هدفی برای تحریمهای ضد تروریستی دولت آمریکا تعیین شده و هدف قرار دادن حماس و متحدانش را در اولویت قرار میدهیم.
وی افزود ما بهطور تنگاتنگ با حوزههای قضایی که در برابر حماس آسیبپذیر هستند نیز همکاری میکنیم تا چارچوبهای مبارزه با پولشویی و تأمین مالی تروریسم را در آنها تقویت کنیم.
مطالبات حقیقی در حوزه زن و خانواده از دولت آینده.pdf
1.57M
🔶"مطالبات حقیقی در حوزه زن و خانواده" از دولت آینده
🔸براساس فرمایشات مقام معظم رهبری (ره)
🆔مطالبات حقیقی زنان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وقتی مهمان برنامه چهره بدون روتوش بی بی سی را برملا می کند؛ مشکل شما انتخابات در ایران نیست، شما بدنبال براندازی حکومت در ایران هستید!
💢 بی بی سی فارسی که در این مدت از هر شیوه ای برای ناامید سازی و تحریم انتخابات در ایران دریغ نمی کند، این بار هم برنامه ای ترتیب داد تا با نمایش دلسوزی برای مردم ایران و دعوت از چند به اصطلاح کارشناس، پروژه خود را به مخاطب القاء کند که البته با انتقاد شدید مهمان وطن پرست ایرانی مواجه شد!
🚨 #مهم | تصویر مجوز ستاد استانی مدیریت کرونا خوزستان برای برگزاری تجمع انتخاباتی در ورزشگاه تختی اهواز برای تاریخ ۱۹ خرداد
رای ماست. اولین رئیس جمهور ۴ساله خواهد بود.
رئیس جمهور دون پایه برای ما ننگ ایجاد خواهد کرد. ما اگر ۴ سال یا ۸ سال صبر کنیم تا روحانی از حافظه تاریخی ملت پاک شود می توانیم دوباره خود را بازسازی کنیم و طلبکارانه وارد شویم. من با نظر دوستان مخالفم.
✡علی ربیعی: ما تا امروز با کمک آقای آشنا و آقایان فاضلی و حاجیانی ۱۳ نظرسنجی انجام داده ایم. سه نظرسنجی درباره محبوبیت و منفوریت افراد یعنی رای های سلبی و ایجابی بوده است. میزان محبوبیت روحانی از ۸ درصد در بهمن۹۹ به ۵درصد در اول خرداد ۱۴۰۰ رسیده است. میزان محبوبیت #رئیسی از ۴۳درصد در بهمن۹۹ به ۵۷درصد در خرداد ۱۴۰۰ رسیده است. اینها برای مخاطب خاص ارسال شده و نزد دوستان امانت باشد. #میزان_مشارکت در مرداد۹۹ ۳۹ و در بهمن ۹۹ به حدود ۳۵درصد رسید در حال حاضر بین ۴۵ تا ۴۷ درصد است. البته تفاوت معناداری بین آمار تهران و شهرستانها وجود دارد. آمار شهرستانها حدود ۶۳ تا ۶۵ درصد است. در هفته اول خرداد همتی ۴ و مهرعلیزاده۳ درصد در نظرسنجی ها بوده اند. بعد از مناظره اول همتی۸ و مهرعلیزاده ۴ درصد بوده اند. با همین روند همتی نهایتا ۱۵ و مهرعلیزاده به ۷ درصد خواهند رسید. اگر آقایان و هنرمندان وارد شوند کار بسیار راحت خواهد بود و همتی به دور دوم خواهد رفت. #بهترین_راهبرد برای ما این است که #به_آقای_رئیسی_القاء کنیم کار تمام است و رئیس جمهور خواهد شد.
#محرمانه
✅پ.ن:
مراقب القای پیروزی باشیم
تا آقای رئیسی از صندوق با ارای بالا بیرون نیایید نباید حس پیروزی داشته باشیم
باید تلاش بکنیم