🔻 تنها راه پيروزي بر دشمن دائمي
👈علامه مصباح:
🔹 بهيقين فرزندان اين مملكت از بعضي از سياستمداران درسخوانده و غربزده بهتر ميفهمند؛ عدهاي نبايد فريب بعضي افراد واداده، غربزده و راحتطلب را بخورند؛ دشمن دشمن است، تا زماني كه زنده است؛ دشمني او تا روز قيامت ادامه خواهد داشت. اين مطلب را قرآن به ما آموخته، و تجربه نيز آن را اثبات كرده است كه اگر شما يک قدم شما جلو بگذاريد، آنها صد قدم عقب ميروند.
🔸 مقام معظم رهبري در آغاز به اينها تذکر داده بودند كه هر چه محکمتر بايستيم، آنها بيشتر عقبنشيني ميکنند؛ اما اگر احساس کنند کمي سست شده و از تحريمها ترسيدهايم، تهديد خود را شديدتر ميكنند.
👈 آيتالله مصباح در جمع کاروان عاشقان حسيني، زائرين خميني در تاريخ 12/3/93
#fatf
#سراب_اعتدال
#ايستادگي
http://eitaa.com/joinchat/1700003840C297847019d
https://sapp.ir/mesbahedustan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷 این مشکلات، چوب بازگشت از مسیر امام (ره) است
#مصباح_یزدی
#غربگرا
#کدخدا
#ولایت_فقیه
https://eitaa.com/mesbahedustan
https://sapp.ir/mesbahedustan
⛔️ اگر آقا میگفتند مذاکره نکنید؛ چه میکردند؟!
❌ ... تا رسوایی بار بیاورند!
🔹 اگر شش هفت سال پیش که صحبت #مذاکره_با_آمریکا مطرح شد، آقا میفرمودند: مذاکره نکنید! و بعد این #گرانی ها و #تحریم ها پیش میآمد مردم چه کار میکردند؟
🔸 شاید مردم از #رهبری برمیگشتند؛ انقلاب در معرض خطر بود. باید این واقع بشود تا اینها نقش خودشان را بازی کنند و هر کاری از دستشان بر میآید انجام دهند تا رسوایی بار بیاورند.
🔹 حالا بعضی زنهایی که بدحجاب هم هستند میگویند: جانم فدای رهبر! و ما تا آخرین قطره خونمان پشت انقلاب ایستادهایم. اگر آن روز ایشان گفته بودند #مذاکره نکنید، اینطور میشد؟
🔸 اینها موجب میشود که از یک نظر انسان تدبیر خدا را بداند و از یک نظر بداند که خدا چه نعمتی به ما داده؛ چه رهبری با چه تدبیر حکیمانهای که در هر کاری همه جوانب کار را میسنجند. و این جز با لطف خدا و تأییدات الهی نمیشود.
۹۸/۹/۸
منبع: مصباح یزدی دات آی آر
@mesbahedustan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روایت آیتالله مصباح در گفتگوی جدید با سایت رهبر انقلاب از رفتار آیتالله خامنهای با کسانیکه ۱۰۰درصد مخالفشان هستند
@mesbahedustan
خلاصه سخنان بسیار مهم آقای #کریمیقدوسی نماینده مجلس در مورد گام های نفوذ با بیان مصادیق آن در دولت تدبیر👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/372441094C1717881367
🔍 #تبیین_و_تحلیل | گفتوگوی تفصیلی با آیتالله مصباح یزدی پیرامون تبیینِ بیانیه #گام_دوم_انقلاب؛
👈 «آفتزُدایی از انقلاب» مأموریت جوانان در گام دوم
🔻 رهبر انقلاب اسلامی در بیانیهی «گام دوم انقلاب» با مرور تجربهی ۴۰ سالهی انقلاب اسلامی اعلام کردند: انقلاب «وارد دوّمین مرحلهی خودسازی و جامعهپردازی و تمدّنسازی شده است». گام دومی که باید در چارچوب «نظریهی نظام انقلابی» و با «تلاش و مجاهدت جوانان ایران اسلامی» بهسوی تحقق آرمانِ «ایجاد تمدّن نوین اسلامی و آمادگی برای طلوع خورشید ولایت عظمی (ارواحنافداه)» برداشته شود.
🔸️ به همین مناسبت پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR در سلسله مطالب جدیدی به تبیین و تحلیل مبانی، جهتگیریها و ابعاد گوناگون این بیانیه میپردازد. در گفتوگوی پیشرو، آیتالله آقای مصباح یزدی از چهرههای برجسته و باسابقهی انقلاب، عضو سابق مجلس خبرگان رهبری و استاد حوزه در گفتگویی تفصیلی به تحلیل کلانِ این بیانیه و ابعا مختلف آن پرداخته است.
🔹️ موضوعاتی چون: تحلیل مسئلهی رهبری در انقلاب اسلامی، زمینهها و ضرورتهای صدور بیانیه در این مقطع زمانی، خصوصیات انقلاب اسلامی در مقایسه با سایر انقلابها، نسبت تبیینِ انقلاب در قالب دو گام با نظریهی فرآیند تحقق تمدن نوین اسلامی، اهمیت تربیتِ اسلامی نسل جوان و چگونگی آن، خطرِ افراط، مسئولیتپذیری و نقشآفرینی جوانان در گام دوم و اهمیت اطاعت از ولیفقیه از جملات موضوعات خواندنی مطرح شده در این گفتوگوی تفصیلی است.
🔍 متن کامل گفتگو و ارسال نظر👇
http://farsi.khamenei.ir/others-dialog?id=43346
10.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 #تبیین_و_تحلیل | «آفتزُدایی از انقلاب» مأموریت جوانان در گام دوم
🔻علامه مصباح: کدام مسئولی را دیده اید که علیرغم استفاده از این انقلاب، حاضر به فداکاری و حتی شهادت برای این انقلاب باشد؟ چقدر جوان داریم که حاضر به فداکاری برای انقلاب هستند؟
🔺 گفتوگوی تفصیلی با آیتالله مصباح یزدی پیرامون تبیینِ بیانیه #گام_دوم_انقلاب
@mesbahedustan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ اتمام حجت علامه مصباح با طلاب و حوزه هاي علميه:
🔻🔻خودمان مقصريم؛ كل قرآن را رها كرده ايم ، فقط آيات الاحكام را گرفتيم!!
👈 روزي بايد در مقابل خدا پاسخگو باشيم
@mesbahedustan
🔰 دیدار جمعی از طلاب #کاظمیه استان یزد با علامه #مصباح یزدی/ بخش اول
🔻 علامه مصباح یزدی خطاب به طلاب کاظمیه: در خصوص انگیزه تان برای طلبگی فکر کنید
👈 تأکید بنده این است که در خصوص انگیزه تان برای طلبگی فکر کنید. شاید در گذشته یا حال عده ای باشند که وقتی از جاهای دیگر واماندند، به فکر آمدن به حوزه بوده باشند یا چون پدرشان روحانی است، می خواهند این چراغ در خانواده شان روشن بماند. شما در عصری هستید که فهم، استعداد و حقیقت جویی در نوع مردم وجود دارد؛ لذا با دنبال این باشید که نیت و انگیزه خود را به خوبی مشخص کنید.
🔹 چه بسا یک کار با شرایط و حجم و شکل واحد از دو نفر سر بزند، اما یکی به خاطر این کار، اهل جنت و دیگری اهل دوزخ شود. یعنی اولی ارزشش صفر و دومی ارزشی در حد بینهایت داشته باشد. دلیل اختلاف ارزش ها، اختلاف در نیت هاست؛ عین همین مسأله در طلبگی هم هست؛ اگر به خاطر اغراض دنیوی طلبه شویم، روزی خواهد آمد که خیلی پشیمان خواهیم شد؛ به همین دلیل هر چقدر در این مورد فکر کنید که چرا طلبه شدید و چه انگیزه ای دارید، ارزشش را دارد.
98/9/14
مشروح خبر:
http://mesbahyazdi.ir/node/7546
@mesbahedustan
🔰دیدار جمعی از طلاب کاظمیه استان یزد با علامه مصباح یزدی/ بخش دوم
🔻علامه مصباح یزدی خطاب به طلاب کاظمیه: گدایی از اهل بیت علیهم السلام تمرین بندگی خداست
🔷 ارتباط با خدا، هنوز برای ما مفهوم مشخص و صحیحی ندارد؛ آری؛ ارتباط با دیگران را می فهمیم، اما ارتباط و انس با خدا به سادگی قابل درک نیست؛ لذا خداوند بندگان ممتازی را قرار داده تا راهنما و الگوی ما باشند؛ انس و ارتباط با آن ها، ساده تر از انس و ارتباط با خدا و مقدمه آن است. لذا یکی از رحمت های خدا بر انسان ها به خصوص شیعیان، باز بودن راه توسل به اولیای الهی است؛ آن هم همیشه، همه جا و در هر حالی امکان پذیر است؛ حتی در وقت خوابیدن؛ اما متأسفانه غالب افراد در اکثر مواقع، غافل هستند.
🔶 باید از اهل بیت گدایی کنیم، شاید عده ای عارشان شود که از اهل بیت (ع) گدایی کنند، اما این نوع نگاه مقدمه ای است بر این که عارشان شود که بندگی خدا کنند؛ در واقع تمرین بندگی خدا، گدایی درخانه اولیای الهی است.
98/9/14
مشروح خبر:
http://mesbahyazdi.ir/node/7546
@mesbahedustan
🔰 دیدار جمعی از طلاب کاظمیه استان یزد با علامه مصباح یزدی/ بخش سوم
🔻 بیان خاطرات علامه مصباح یزدی ازدوران نوجوانی و طلبگی شان در یزد
🔸 زمانی که هنوز کودک بودم، پدرم در کنار مسجد ریگ یزد، گیوه فروشی داشت؛ آن زمان، دوران اوج سلطنت پهلوی بود و وضعیت دین در جامعه نیز بسیار نامناسب بود؛ به زحمت نماز جماعت مختصری برپا می شد و عزاداری مختصری صورت می گرفت؛ بلکه حتی در برهه ای، روضه خوانی و پوشیدن لباس روحانیت نیز ممنوع بود؛ به یاد دارم که روضه خوان در زیرزمین خانه، آن هم به آرامی روضه می خواند تا مبادا مأموران پهلوی صدای او را بشنوند.
🔹مدارس علمیه یزد در آن زمان وضع خوبی نداشت؛ مدرسه علمیه خان که دارای سه بخش بود، یک بخش آن توسط سیل تخریب شده بود و بین تمام حجره های حوزه علمیه، تنها سه حجره مورد استفاده قرار می گرفت که آن هم آقای محمدهادی طزرجانی، شیخ علی بمان مکبّر و یک درویش بود. یعنی اصلا طلبه ای در مدرسه وجود نداشت. یکی دیگر از مدارس علمیه نیز به درمانگاه زنان تبدیل شده بود!!!
🔸بنده از پایه ششم به حوزه رفتم و تا رسائل و مکاسب را نیز در یزد خواندم. یک سالی هم نجف بودم و سال 31-32 بود که به قم آمدم. البته نهایت انگیزه ما در آن زمان برای طلبگی این بود که طلبگی ثواب دارد؛ به عبارت بهتر طلبه شدن را امری مستحب می دانستیم؛ اما بعدها کم کم با عوض شدن شرایط اجتماعی و رشد فکری، درک کردیم که طلبگی گاهی به عنوان یک وظیفه واجب، بلکه از مهمترین واجبات است. البته بیش از همه اساتید، آشنایی با علامه طباطبایی برای من اثربخش بود.
🔹آقای مناقب، عامل آشنایی من با علامه طباطبایی بود؛ من به درخواست ایشان به مسجد سلماسی برای درس تفسیر علامه طباطبایی رفتم؛ اما متوجه شدم مسائلی که این روحانی سید با این صدای بسیار آرام بیان می کند، مطالبی است که تفاوت های بسیاری با تفسیرهای دیگران دارد. بعد از درس به آقای مناقب گفتم تصور من این است که آنچه این سید(علامه طباطبایی) می گوید، همه اش درس نیست، بلکه از جای دیگری به او الهام می شود. نتیجه اینکه آغاز آشنایی بنده با علامه طباطبایی این گونه رقم خورد و حس کردم می توانم جواب سئوال هایم را از ایشان بگیرم.
این که چرا خلق شدیم؟ انبیاء برای چه آمدند؟ درس و حوزه چه فایده ای دارد؟ و چرا اولیای الهی مانند سیدالشهدا (ع) این همه سختی ها را برای حفظ دین متحمل شدند؟ این ها سئوالاتی بود که هیچ امیدی نداشتیم در کلاس های دیگر- غیر از کلاس علامه طباطبایی- پاسخ آن را دریافت کنم. آشنایی با ایشان سبب شد تا اعتقادات به صورت یک مجموعه منسجم و منطقی برای ما حل و هضم شود.
98/9/14
مشروح خبر:
http://mesbahyazdi.ir/node/7546
@mesbahedustan
🔰 دیدار جمعی از طلاب کاظمیه استان یزد با علامه مصباح یزدی/ بخش چهارم
♦️ سخنان علامه مصباح یزدی در مورد وضع زندگی استادشان علامه طباطبایی
🔹 علامه طباطبایی منزلی اجاره کرده بودند که ماهیانه 85 تومان اجاره بها داشت و با چهار فرزند خود در این منزل سکونت داشتند؛ اما حقیقت این بود که چنین عالمی حتی پرداخت این اجاره بها برایشان دشوار بود.
🔸 حتی یکی از شاگردان ایشان – مرحوم دوانی- وقتی از ایشان می خواهد که اسفار را که به دلایل مختلفی، مفصل شده بود را مقداری مختصرتر کرده و موارد تکراری و تفصیلات غیر ضروری آن را حذف کنند و به عنوان مقدمه از ایشان خواستند که در بخش اول کتاب اسفار، زیر مطالب تکراری آن خط بکشند تا کار شروع شود، علامه طباطبایی در حالی که سکوت کردند، بسیار ناراحت شدند؛ وقتی دوباره اصرار شد، علامه طباطبایی گفتند که آیا یک کتاب باید باشد که من زیر مطالب تکراری اش خط بکشم؟ یعنی علامه طباطبایی حتی قدرت خرید یک کتاب اسفار را نداشتند!
🔹این در حالی است که امروز هر تحقیقی در جهان اسلام بخواهد انجام گیرد، بی نیاز از آثار علامه طباطبایی نیست؛ ایشان وقتی کتاب المیزان را می نوشتند و چند جلد آن چاپ شده بود، هنوز نوشتن آن به پایان نرسیده بود که به زبان اندونزیایی (مالایی) ترجمه می شد. یعنی کسی با چنین علمی که کتابی به این حد مهم و مؤثر می نویسد، حتی پول یک کتاب نداشت! البته غالب کتاب های مهم دینی توسط افرادی بوده که هزینه زندگی عادی شان را نداشتند.
98/9/14
مشروح خبر:
http://mesbahyazdi.ir/node/7546
@mesbahedustan