eitaa logo
مرکز پاسخگویی سوالات سیاسی
2هزار دنبال‌کننده
6.1هزار عکس
3.5هزار ویدیو
65 فایل
امام خامنه ای: به اعتقاد من امروز ذکر مستحبی بعد از نماز ما، کار فرهنگی و جهادی در فضای مجازی است. ۹۵/۹/۱ آیدی ادمین : @ghasedakeita #لینک_ناشناسمون_برای_سوالات_شما 👇👇 https://harfeto.timefriend.net/17334907817461 ۷۵۰۰
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 وحشت شیاطین داخلی و خارجی از یک آیت‌الله ⏪یهودی، سعودی و بهایی هم قسم شده‌اند برای تخریب یکی از سرمایه‌های فکری انقلاب اسلامی ▪️راه روشن است و سکوت جایز نیست ▪️ دشمنان بشریت از اینکه می‌تواند جایگزین مناسبی برای شهید مطهری و آیت‌الله مصباح یزدی برای نسل های جدید انقلاب باشد به وحشت افتاده اند.
🔴 محاسبات ما تا کجا را هدف قرار داده است؟! 🔹 بر روی یک شخصیت قفل شده است یا در جهت ترویج و تثبیت یک گفتمان است؟! 🔹 بر محور مسئولیت گرفتن است برای اشخاص یا تکامل و تعالی یک جبههِ مردمی؟! 🔹 نگاه ما به 4 سال آینده است یا 400 سال آینده؟!
🔻 اینکه مبنای تحلیل و برداشت ما از مباحث جاری و ساری در جامعه و رسانه مانند سخنان خطبا در دهه اول محرم، نقد اعضا شورای شهر به زاکانی، تخریب آیت الله میرباقری و ... بر محوریت حمایت یا عدم حمایت از جلیلی و قالیباف در انتخابات گذشته هست!! یعنی ما همچنان درگیر شخصیت های جبهه انقلاب هستیم و این یعنی مسیری پر هزینه برای کشور و جبهه انقلاب 🔹 نباید اینچنین شخصیت زده باشیم که هر موضوعی را بر اساس له یا علیه او تحلیل کنیم و واکنش ما بر اساس منافع او تعریف شود.
🔴 خیرخواهانه عرض میکنم: 1️⃣ کیست که نداند بخش قابل توجهی از سبد رای پزشکیان، بود؟!! یعنی بسیاری از افراد رای دهنده اعتقادی به کارآمدی و اصلح بودن پزشکیان و یا تمایلی به جریان اصلاح نداشتند، بلکه به واسطه برای جلیلی بر مبنای تحجر و غیرقابل انعطاف بودن و همچنین عملکرد برخی از افراد منتسب به جلیلی، به پزشکیان رای داده اند. 2️⃣ کیست که نداند بخش قابل توجهی از سبد رای جلیلی، بود؟!! یعنی بسیاری از افراد اعتقادی به کارآمدی جلیلی نداشتند و همچنین از رفتار برخی از اطرافیان جلیلی مکدر و ناراحت بودند اما بخاطر عدم رای آوری پزشکیان، به جلیلی دادند. 3️⃣ کیست که نداند مصدر بخش قابل توجهی از اختلافات فعلی درون جبهه انقلاب، واکنش منفی به اخبار پیرامون قالیباف و جلیلی توسط طرفدارانشان هست؟!!! 4️⃣ کیست که نداند اگر ما با تصویر ساخته شده (به درست یا غلط) پیرامون جلیلی و برخی از اطرافیان ایشون 1000 بار دیگر هم در انتخابات شرکت کنیم نتیجه اش با دوگانه اصلاح طلبان جز شکست نیست؟!!! 5️⃣ مگر در جبهه انقلاب است که ما باید بارها و بارها با برخی از شخصیتهای ثابت در انتخابات شرکت کنیم و بارها و بارها شکست را تجربه کنیم؟!!! ❇️ آیا بهتر نیست بجای آنکه رای 14 میلیونی جبهه انقلاب را به نام شخصیتی مُهر و موم کنیم که یکی از مصادیق اختلاف و تشتت در جبهه انقلاب است، رای را با پرچم جبهه انقلابی در جامعه معرفی کنیم تا بخشی از اختلافات و تشتت را از بین ببریم؟! ❇️ آیا بهتر نیست در جبهه انقلاب از جلیلی و قالیباف عبور کنیم و به شخصیتهای بدون برچسب دارای ظرفیت و پتانسیل میدان دهیم تا در طول 4 سال آینده بتوانیم هم بر روی جذب رای قشر خاکستری کار تبلیغی مناسبی انجام دهیم هم وحدت و انسجام جبهه انقلاب را تقویت کنیم و هم آرای منفی جبهه انقلاب را کاهش دهیم؟!!! 🔰 باور کنیم گفتمان جبهه انقلابی بسیار مهمتر و بالاتر از شخصیتهای جبهه انقلاب است.
🔰 امروز ما در شرایطی وجود داریم که کوچکترین نقد به جلیلی و قالیباف، توسط طرفدارانشان بزرگترین تخریب و لجن پراکنی قلمداد میشود!!!!! چرا؟!!! 🔰 انتخابات تمام شد و رفت؛ آیا جلیلی و قالیباف معصوم هستند؟ و هیچ خطا و اشتباهی در رفتار و گفتار آنها و یا حتی اطرافیان و طرفدارانِ شاخص آنها نیست که هوادارانِ آنها کوچکترین نقد و نظر و تحلیل پیرامون آنها را تخریب و لجن پراکنی میدانند و به شخصیت نظر دهنده حمله میکنند؟!!!! چرا؟!!! ❇️ انتخابات تمام شد و جبهه انقلاب شکست خورد. حال ما باید برای آینده جبهه انقلاب برنامه ریزی و اقدام کنیم آن هم بدون تعصب نسبت به شخصیتها
🔴 یادمان باشد کمتر از یکسال دیگر، انتخابات شوراها را داریم. اگر همچنان بر طبق اختلاف بکوبیم و اصرار بر پرچمداری کاندیداهایی داشته باشیم که از یکسو رای منفی بالایی در قشر خاکستری دارند و در دوگانه رقابت با اصلاح طلبان شکست میخورند و از سوی دیگر موجبات چند دستگی در جبهه انقلاب را فراهم میکنند... که تمام شوراها را نیز به جریان اصلاحطلبی واگذار میکنیم. 🔹 انتخابات ریاست جمهوری را واگذار کردیم لااقل فکری برای پیروزی در انتخابات شورا کنیم.
🔻 با جلیلی و یا قالیباف چند بار دیگه شکست بخوریم راضی میشید به گزینه های دیگه جبهه انقلاب فکر کنید؟!!!! 👈 اینم خیلی 👈 اصلا یک سوال دیگه؛ آیا جلیلی یا قالیباف در انتخابات های آتی شانسی برای پیروزی در مقابل اصلاح طلبان دارند؟!!!!!! چند درصد؟ با چه رویکردی؟ با چه تصویری؟ با چه اطرافیانی؟!!!!! 🔹 کمی، فقط به جامعه و انتخابات نگاه کنیم تا خیلی از حقایق برامون روشن بشه
🔻 ظاهرا در ذهن برخی دوستان در جبهه انقلاب هست و بس... ▪️ باور کنید ما شخصیتِ تراز ریاست جمهوری در جبهه انقلاب داریم که میتونیم روی آنها سرمایه گذاریِ موفق کنیم و پیروز انتخابات شویم. فقط کافیه را از روی جلیلی و قالیباف باز کنیم.
🔻 لطف کنید و 14 میلیون رای جبهه انقلاب را به پای شخصیتها نکنید. 🔹 حفظ، تقویت و ارتقاء این سبد رای در تبیین و تبلیغی گفتمان جبهه انقلاب هست نه سرمایه گذاری بر شخصیتهایی که بخاطر جنگ رسانه ای رای منفی بالایی دارند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴 دامِ ظریف برای انقلابیون 🔻 ظریف در رسانه ملی میگوید: «از مذاهب و ادیان رسمی باشید امتیاز می گیرید، شیعه باشید امتیاز نمی گیرید (!) اگر ۵۰ سال داشته باشید هیچ امتیازی نمی‌گیرید؛ از زیر ۵۰ هر چه جوان‌تر باشید امتیاز بالاتر است. اگر مرد باشید هیچ امتیاز نمی‌گیرید، زن باشید ۱۰ امتیاز می‌گیرید. اگر سابقه وزارت داشته باشید، امتیاز منفی می‌گیرید» 🔹 شاخصه ها: ▪️ اهمیت به اقوام و مذاهب ▪️ اهمیت به جوانگرایی ▪️ اهمیت به زنان 🔸 خواسته و انتظار جریان اصلاحات از نیروهای جبهه انقلابی در واکنش به این سخنان چیست؟! ابراز شدید و گسترده 🔻 حال؛ چه اتفاقی می افتد؟!!!! 🔹 در افکارعمومی، اقلیتهای دینی، اقوام، زنان و جوانان جریان اصلاح طلبی یک مدافع عملگرا در حوزه مطالبات آنان شناخته میشود و جریان انقلابی مخالف آنان!!! 🔹 اگر در آینده دولت پزشکیان دولتی مردانه و سالخورده و بدون حضور جدی اقوام و اقلیتها تشکیل شود. در نگاه افکارعمومی علتش در محدودسازی و مسدودسازی آنان توسط مذهبی و انقلابیون خواهند بود چرا که آنان مخالفت علنی و جدی آنان را دیده اند. (میگویند ما خواستیم اما نگذاشتند...) 🔻 خب؛ حالا با این اوصاف باید در مقابل سخنان ظریف سکوت کنیم؟! 🔸 خیر؛ مخالفت ما با سخنان ظریف نباید بر مبنای امتیازات جوانگرایی و زنان و قومیتها و مذاهب باشد. بلکه باید بر اساس شایسته گزینی و نگاه تخصصی و باشد. 🔸 جبهه انقلابی اساسا معتقد هست که هر ایرانی که تخصص و توانمندی لازم برای پست وزارت و یا دیگر مسئولیتها را دارد میتواند و باید برای آن مسئولیت انتخاب شود حال میخواهد زن باشد یا مرد، جوان باشد یا با تجربه، شیعه باشد یا اهل سنت 🔸 اساسا شیوه امتیاز دهی بر مبنای جنسیت، سن، عقیده و ... مخالف با قاعده انتخاب کارشناسی شده ای هست که آقای پزشکیان در طول دوره انتخابات مدام بر آن تاکید میکرد. 🔹 در این قالب و مشابه آن، ما هم تصویری معقولانه از مطالبه جبهه انقلابی به جامعه مخابره میکنیم و هم خود را در مقابل جوانان، زنان و اقلیتهای دینی نمیکنیم. ✍️ سید احمد رضوی