مگر ما نبودیم؟!
🔹️آقای طباطبایی قدسسره می گفتند: مرحوم آقای قاضی قدس سره مقید بودند هر وقت برایشان میسر است، از نجف به کربلا بروند و شب جمعه کربلا باشند.
🔹️یک شب کربلا رفته بودند و اتفاقاً هوا سرد شده بود؛ بیش از آنچه انتظار می رفت. در خانه کسی بودند که آشنا بود. صاحب خانه دیده بود امشب هوا خیلی سرد است و ایشان هم با همین لباس ساده آمده، یک پوستین داده بود و گفته بود آقا این پیش شما باشد تا سرما نخورید.
🔹️آن موقع بخاری و شوفاژ نبود. بالاخره ایشان هم از این پوستین استفاده کرده بود. فردا برای تشکر از صاحب خانه گفته بودند اگر این پوستین دیشب به داد ما نرسیده بود، سرما خورده بودیم و مریض شده بودیم. شاید هم برای تعارف و دلخوشی صاحب خانه [این جمله را گفته بودند.]
🔹️بعد از سالیانی ایشان مرحوم شد. خواب او را دیدند و گفتند آقا شما از این دنیا رفتید، با شما چگونه رفتار کردند؟ فرموده بود، از ما گِلِه کردند!
🔹️پرسیده بودند که چه گله ای از شما کردند؟ گفتند، آن شب که گفتی اگر این پوستین نبود سرما می خوردیم، مگر ما نبودیم!
۱۳۹۸/۰۸/۰۵
🗓 سالروز رحلت آیت الله قاضی طباطبایی (قدس سره)
#آیت_الله_قاضی
#زیارت
#کربلا
📱 @mesbahyazdi_ir
MESBAHYAZDI.IR
مگر ما نبودیم؟! 🔹️آقای طباطبایی قدسسره می گفتند: مرحوم آقای قاضی قدس سره مقید بودند هر وقت برایشا
مگر ما نبودیم!
🗓 به مناسبت رحلت آیت الله قاضی طباطبائی (قدسسره)
#حکایت_ها
📱 @mesbahyazdi_ir
فَبَشِّرْ عِبَادِ*الَّذِينَ يَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ فَيَتَّبِعُونَ أَحْسَنَهُ أُولٰئِكَ الَّذِينَ هَدَاهُمُ اللَّهُ وَ أُولٰئِكَ هُمْ أُولُوا الْأَلْبَابِ (زمر ۱۷/۱۸)
ترجمه : پس مژده ده بندگان مرا* آنهایی که سخنان را گوش فرا می دهند و از بهترین آنها پیروی می کنند، آنها هستند که خدا هدایتشان کرده و آنها هستند که صاحبان خردِ نابند.
🕋 #معارف_قرآن | شرط استفاده از گفته ها و رسانه ها
🔸️اگر کسى قدرت تشخیص حق و باطل را نداشته باشد، مشمول این آیه نیست. این آیه، هیچگاه وى را تشویق به شنیدن همه گفتهها نمىکند. مورد خطاب آیه کسى است که مىتواند سخنان خوب و بد را تشخیص دهد تا بتواند خوبها را جدا کند و به کار بندد؛ به ویژه با توجه به آیات دیگرى که سفارش مىکنند به گوشندادن به سخنان باطل. با این وصف، چگونه مىتوان از آیه بالا استفاده کرد که هر کس باید هر سخنى را بشنود؟!
📚اخلاق در قرآن، جلد۳، صفحه۳۵۸
لینک عضویت
📱 @mesbahyazdi_ir
📸 #عکس_نوشت | مرزبانان قلب و اندیشه
🔸امام حسن عسکری علیهالسلام
فرمود: «علمای شیعه، مرزبانانی هستند که از ورود و حمله شیاطین و سپاهیان شیطان به قلوب مردم، جلوگیری میکنند» ... اگر کشوری مورد حمله کسانی واقع شد که هدف تیر آنها، اندیشه و دلهای مردم است، با سخن به دانشجویان ما حمله میکنند، آیا دفاع برابر چنین دشمنانی لازم تر است یا دفاع برابر دشمنانی که به خاک و مال مردم حمله میکنند؟
مبارزه با اینها بسیار سختتر و ارزشمندتر است.
۱۳۷۱/۰۲/۱۲
🏴 @mesbahyazdi_ir
🗨 نابینا آناناند که فقط زینت و زیور دنیا را میبینند، از همین لذتهای دنیا خوششان میآید؛ اما باطنش را نمیبینند. بینا کسی است که به هرچه نگاه میکند، عمق و باطنش را میبیند و به ظاهرش خیلی توجه نمیکند.
#توییت
🏴 @mesbahyazdi_ir
MESBAHYAZDI.IR
📊 اینفوگرافی | وظایف حاکمیت و مسئولان درباره حجاب 💠 آیت الله مصباح یزدی (قدس سره): «آن چیزی که «ما»
چرا حجاب اهمیت دارد و وظیفه دولت ها چیست؟
🔸️مساله حجاب برای کشور ما یکی از ارزشهای اسلامی است که تاثیر آن در فرهنگ جامعه ما و نمادین بودن آن برای وجود اسلام در یک کشور آن قدر مهم است که اگر در یک کشور اروپایی(فرانسه) یک خانم روسری سرش کند، اجازه نمیدهند به مدرسه برود.
🔸️[اگر بگویی] مگر این روسری با شما چه کار میکند؟ [می گویند] این حجاب نماد دین است، کشور ما لائیک است و نماد دینی را نباید اجازه بدهیم. شاید به هیچ چیز به اندازه همین [جلوگیری از] روسری خانمها اهمیت نمیدهند. هر روز اخبارش را در روزنامهها میخوانیم. در کشوری که مهد آزادی است، همه نوع آزادی فراهم است، اما اگر خانمی یک روسری سرش کند، از مدرسه بیرونش میکنند. چرا؟ چون میدانند این اهمیت دارد. این یک شعاری است که کار میکند.
🔸️البته همه شعائر محترم است و باید حفظشان کرد، مهمترین شعارهای ما شعارهای مذهبی شیعی است که در رابطه با سیدالشهداست، اینها سر جای خود. اما به هر حال، این هم(حجاب) یک شعار محترمی است که در چشم است و افراد با دیدن این متوجه میشوند که این فرد پابند به دین است، لذا وظیفه دولت اسلامی است اینها را باید حفظ کند. تعرض به این، مثل تعرض به ناموس مردم است.
۱۳۸۹/۰۴/۰۷
#حجاب
🏴 @mesbahyazdi_ir
دعای عهد و آمادگی برابر توهین ها
🔺️بیانات آیت الله مصباح یزدی(قدس سره) درباره اهتمام به دعای عهد و توجه به معانی آن، ۱۳۸۲/۰۶/۰۱
متن و صوت کامل جلسه
📱 @mesbahyazdi_ir
دعای عهد و آمادگی برابر توهین ها.mp3
579.3K
دعای عهد و آمادگی برابر توهین ها
🔺️بیانات آیت الله مصباح یزدی(قدس سره) درباره اهتمام به دعای عهد و توجه به معانی آن، ۱۳۸۲/۰۶/۰۱
📱 @mesbahyazdi_ir
دعای عهد و آمادگی برابر توهین ها
🔸️تصمیم بگیریم که دعاى عهد را هر روز صادقانه بخوانیم. هر روز تجدید میثاق كنیم كه ما براى شهادت آمادهایم و حتی آرزو مىكنیم که:
🔸️«إن حَالَ بَینِی وَ بَینَهُ الْمَوْتُ الَّذِی جَعَلْتَهُ عَلَى عِبَادِكَ حَتْماً مَقْضِیاً فَأَخْرِجْنِی مِنْ قَبْرِی مُؤْتَزِراً كَفَنِی شَاهِراً سَیفِی مُجَرِّداً قَنَاتِی مُلَبِّیاً دَعْوَةَ الدَّاعِی فِی الْحَاضِرِ وَ الْبَادِی؛ خدایا اگر بین من و او مرگی که بر بندگانت حتم و قطعی ساختی حائل شد، کفن پوشیده از قبر مرا بیرون آور، با شمشیر از نیام برکشیده و نیزه برهنه، پاسخگو به دعوت آن دعوتکننده، در میان شهرنشین و بادیهنشین.»
🔸️ما باید آنقدر پابرجا باشیم كه بگوییم اگر در زمان حیات هم توفیق نداشتیم که به شهادت برسیم، آرزو داریم که بعد از ظهور شما در رجعت برگردیم؛ فَأَخْرِجْنِی مِنْ قَبْرِی؛ خدایا! من را دوباره زنده كن و از قبر دربیاور درحالیکه كفنم را بهصورت لُنگ بسته باشم و شمشیرم را كشیده باشم؛ «مُؤْتَزِرا کَفَنِی شَاهِرا سَیْفِی»
🔸️اگر نوكر امام زمان (عجل الله فرجه الشریف) هستی باید اینطوری باشى؛ «شَاهِرا سَیْفِی مُجَرِّدا قَنَاتِی؛ سلاحم را كاملاً آماده و برهنه كرده باشم و از غلاف درآورده باشم.» اگر به زبان امروزی بخواهم بگویم، دستم روى ماشه باشد؛ طورى از قبر دربیایم كه دستم روى ماشه باشد؛ «مُجَرِّدا قَنَاتِی»
🔸️نوكر امام زمان(عجل الله فرجه الشریف) آرزویش این است كه اینگونه باشد. هر روز عهد مىبندد كه: «خدایا! من مىخواهم اینگونه باشم.» آنوقت كسى كه اینگونه باشد، حاضر می شود كه به خاطر یك توهین یا یك سیلى خوردن، دست از وظیفهاش بكشد و از نوكرى امام زمان(عجل الله فرجه الشریف) استعفا بدهد؟!
🔺️ بیانات آیت الله مصباح یزدی(قدس سره)، ۱۳۸۲/۰۶/۰۱
متن و صوت کامل جلسه
📱 @mesbahyazdi_ir
🔰 هنر و ثواب شرکت در عرصه های جهاد!
🔸️[اگر افرادی در] ساختن فيلمهای اسلامی و ارزشی بتوانند مشارکت داشته باشند، اين کار گاهی ممکن است ثوابی مثل ثواب شرکت در عرصههای جهاد داشته باشد؛ زیرا تأثيری که اين فيلمها در خانوادهها دارد از تأثير جبههها کمتر نيست و میتواند تحولی در نگرش جوانها، بهخصوص نوجوانها، دختران جوان، دبيرستانی و دانشگاهی [ایجاد کند].
۱۳۸۹/۱۱/۱۸
📱 @mesbahyazdi_ir
🗨 نابینا آنان اند که فقط زینت و زیور دنیا را میبینند. از همین لذتهای دنیا خوششان میآید؛ اما باطنش را نمیبینند. بینا کسی است که به هر چه نگاه میکند، عمق و باطنش را میبیند و به ظاهرش خیلی توجه نمیکند.
#توییت
📱 @mesbahyazdi_ir
MESBAHYAZDI.IR
📊 اینفوگرافی | وظایف حاکمیت و مسئولان درباره حجاب 💠 آیت الله مصباح یزدی (قدس سره): «آن چیزی که «ما»
چرا حجاب اهمیت دارد و وظیفه دولت ها چیست؟
🔹️مساله حجاب برای کشور ما یکی از ارزشهای اسلامی است که تاثیر آن در فرهنگ جامعه ما و نمادین بودن آن برای وجود اسلام در یک کشور آن قدر مهم است که اگر در یک کشور اروپایی(فرانسه) یک خانم روسری سرش کند، اجازه نمیدهند به مدرسه برود.
🔹️[اگر بگویی] مگر این روسری با شما چه کار میکند؟ [می گویند] این حجاب نماد دین است، کشور ما لائیک است و نماد دینی را نباید اجازه بدهیم. شاید به هیچ چیز به اندازه همین [جلوگیری از] روسری خانمها اهمیت نمیدهند. هر روز اخبارش را در روزنامهها میخوانیم. در کشوری که مهد آزادی است، همه نوع آزادی فراهم است، اما اگر خانمی یک روسری سرش کند، از مدرسه بیرونش میکنند. چرا؟ چون میدانند این اهمیت دارد. این یک شعاری است که کار میکند.
🔹️البته همه شعائر محترم است و باید حفظشان کرد، مهمترین شعارهای ما شعارهای مذهبی شیعی است که در رابطه با سیدالشهداست، اینها سر جای خود. اما به هر حال، این هم(حجاب) یک شعار محترمی است که در چشم است و افراد با دیدن این متوجه میشوند که این فرد پابند به دین است، لذا وظیفه دولت اسلامی است اینها را باید حفظ کند. تعرض به این، مثل تعرض به ناموس مردم است.
۱۳۸۹/۰۴/۰۷
#حجاب
📱 @mesbahyazdi_ir
MESBAHYAZDI.IR
📊 اینفوگرافی | وظایف حاکمیت و مسئولان درباره حجاب 💠 آیت الله مصباح یزدی (قدس سره): «آن چیزی که «ما»
فلسفه حکومت اسلامی، اجرای احکام است
🔹️در بعضى كشورهاى غربى نيز با اينكه شعار آزادى در رفتار سرداده مى شود و انجام مناسك عبادى هر دينى را جزء حقوق بشر تلقى مى نمايند، اگر دخترى با حجاب وارد دانشگاه شود ممانعت مى كنند. در كشورى كه نود درصد آن مسلمان است نيز اين قضيه مشاهده مى شود. لذا اگر حكومت اسلامى نباشد نه تنها احكام سياسى و اجتماعى بلكه احكام فردى اسلام هم ضمانتى براى اجراء نخواهد داشت. پس حقا بايد گفت: حكومت اسلامى، فلسفه ى تمام فقه است. منتها بخشى از آن مستقيماً و بخش ديگرى بطور غير مستقيم به حكومت مربوط مى شود.
۱۳۷۷/۰۳/۰۱
#حجاب
#حکومت_اسلامی
📱 @mesbahyazdi_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📱 #استوری | حضور پر افتخار
🔺 مجموعه بیانات مرحوم آیت الله مصباح یزدی پیرامون شاگردان شهیدشان
🌷 #شاگردان_شهید ۱
🏴 @mesbahyazdi_ir
🗨 قرآن میگوید خدا هیچ انسانی را حتی لحظهای رها نمیکند. او برای هر کس مقرراتی دارد. این مقررات ثابت است و اینکه هرکس تحت کدام مقررات قرار بگیرد، آن را خود انتخاب میکند. به عبارت دیگر، خدا در تدبیر انسانها سنتهایی دارد، اما هر کس خود انتخاب میکند که تحت کدام سنت قرار بگیرد.
#قرآن
#توییت
📱 @mesbahyazdi_ir
هدایت شده از MESBAHYAZDI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📱 #استوری | زندگی شهادت گونه
🔺 مجموعه بیانات مرحوم آیت الله مصباح یزدی پیرامون شاگردان شهیدشان
🌷 #شاگردان_شهید ۲
🏴 @mesbahyazdi_ir
🗨 به طور کلی دو عامل در توجه انسان به رفتارها، انگیزهها، عواقب و نتایج اخروی آنها مؤثر است: یکی معاشرت با کسانی که رفتارشان نشاندهندۀ کمالات، فضائل، خیرات و بالاخره اعتقاد به آخرت است و دیگری مطالعه، اعم از خواندن قرآن، دعاها، مناجاتها، احادیث و کتابهای اخلاقی و دینی.
#توییت
📱 @mesbahyazdi_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺 ضرورت الگو گرفتن از رسول الله صلیاللهعلیهوآله
قرآن کریم تصریح میفرماید که پیغمبر برای شما اسوه است و باید به او تأسی کنید: لَقَدْ كَانَ لَكُمْ فِی رَسُولِ اللَّهِ أُسْوَه حَسَنَه لِمَنْ کانَ يَرْجُوا اللّهَ وَالْيَوْمَ الْآخِرَ وَذَكَرَ اللّهَ كَثِیراً. یکی از برکات وجود انبیا علیهم السلام ، بهویژه آنها که افزون بر مقام نبوت و رسالت، مقام امامت داشتند، این است که مردم به گفتار و رفتار آنان تأسی میکنند. معنای امام همین است؛ او قدم پیش میگذارد و معتقدان به امامتِ او، از همه گفتارها و رفتارهایش الگو میگیرند.
📚سیمای پیامبر در آئینه نهج البلاغه، صفحه ۱۳۹
#پیامبر_اسلام
📱 @mesbahyazdi_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک الگویِ کافی
🔸️امیرالمومنین علی علیه السلام درباره تاسی به پیامبر می فرماید: وَلَقَدْ كَانَ فِی رَسُولِاللَّه صلی الله علیه و آله كَافٍ لَكَ فِی الْأُسْوَه وَدَلِیلٌ لَكَ عَلَی ذَمِّ الدُّنْيَا وَعَيْبِهَا؛ برای الگو گرفتن، پیامبر صلی الله علیه و آله برای شما کافی است، او حجتی است بر اینکه دنیا چقدر نارسا و معیوب است زیرا دامن دنیا، از پیغمبر اکرم صلی الله علیه و آله برچیده شد؛ یعنی چیزی از دنیا دراختیار او قرار داده نشد.
📚سیمای پیامبر در آئینه نهج البلاغه، صفحه۱۴۰
🌸 @mesbahyazdi_ir