eitaa logo
♥مشکات♥
182 دنبال‌کننده
12.1هزار عکس
6.5هزار ویدیو
129 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از صدای مردم
📸 استوری همسر شهید رضایی‌نژاد درباره تهدید نماینده هتاک به استعفا! 🔵به کمپين #صدای_مردم بپيونديد 👇 http://eitaa.com/joinchat/2427125773C53108f9905
🔝 #كباب_بلدرچين 📝مواد لازم بلدرچين ٣ عدد پياز بزرگ ١ عدد آبليمو ١ پيمانه سس مايونز ٤ ق غ نمك و فلفل به ميزان لازم گوجه فرنگی ٣ عدد متوسط فلفل سبز ٣ عدد متوسط سيب زمينی ٢ عدد بزرگ فلفل دلمه ای رنگی ميزان لازم ♨️طرز تهيه پوست بلدرچين ها رو جدا كرده و شسته ، با پياز خورد شده و ابليمو و سس مايونز و ادويه ها مخلوط كرده و به مدت ٣ ساعت استراحت دهيد. فر را روشن كرده روی درجه ١٨٠ ، بلدرچين ها را داخل سينی قرار دهيد و يك عدد پياز را حلقه كرده و زير بلدرچين ها بزاريد ، دور تا دور ظرف را با سبزيجات دلخواه پر كنيد ، گوجه ها و فلفل ها و سيب زمينی ها... روی همه مواد با برس كره نرم شده بزنيد و كمی زعفرون دم كرده. روی ظرف را با فويل يا در و.... بپوشانيد و به مدت نيم ساعت داخل فر بزاريد تا اب مواد بيندازد و پخته شود ، بعد از نيم ساعت دوباره كره و زعفرون بزنيد و ظرف را بدون فويل داخل فر بزاريد تا اب ان خشك و برشته شود. در صورت دلخواه ميتوانيد گريل فر را نيز بزنيد برای طلايی شدن مواد. به دليل خواباندن بلدرچين ها در سس مايونز ، بافت ان بسيار نرم و خوشمزه ميشود. ميتوانيد در صورت دلخواه مقدار خيلي كم اسانس دود داخل سس مواد بزنيد. به کدبانوها فروارد کن💕 🆔 @ashpazbashiii
🔝 #ترشی_ازگیل 😋 ✍مواد لازم سرکه 1/5 لیتر تمبر هندی یک بسته کامل ازگیل 2 کیلو پودر فلفل قرمز تند یک قاشق مرباخوری ادویه و شکر یک قاشق غذاخوری 🍜طرز تهیه ازگیل‌ها را از نوع رسیده انتخاب کنید، آنها را بشویید و خشک و رنده کنید. تمبر هندی را با سرکه مخلوط و روی حرارت بگذارید و کمی بجوشانید تا تمبر هندی خوب حل شود. سپس آن را الک کنید تا صاف شود. بعد ازگیل رنده شده را با سرکه تمبر هندی و نمک مخلوط کنید و آنها را حرارت دهید تا کمی غلظت پیدا کند. شکر را هم اضافه کنید و بگذارید حل شود. بعد از خنک شدن نمک و ادویه‌ها را بیفزایید و بگذارید خنک شود. مواد را در ظرف مناسبی بریزید و بگذارید ترشی جا بیفتد و ترش شود. ترشی در این مرحله آماده سرو است. به کدبانوها فروارد کن💕 🆔 @ashpazbashiii
🔝 #نون_چربی😋 🍜طرز تهیه ابتدا گوشت گوسفندی که کمی چربی هم داشته باشه رو با پیاز داغ تفت میدیم بهش زردچوبه و ادویه و زعفران دم شده میزنیم و مقداری اب که روی گوشت رو بگیره میریزیم تا پخته بشه و یه مقدار کم اب گوشت باقی بمونه میزاریمش کنار. حالا یه پیاز داغ فراوان آماده میکنیم بهش زردچوبه میزنیم و کشمش پلویی شسته شده رو بهش اضافه میکنیم و تفت میدیم لپه رو از قبل جداگانه میپزیم حالا یه ماهیتابه بزرگ رو آماده میکنیم پیاز داغ و کشمش و لپه رو مخلوط میکنیم و گوشت گوسفندی رو از استخوان جداکرده و بهش اضافه میکنیم و یک قاشق (در صورت تمایل) روغن کرمانشاهی به مواد میزنیم و یک قاشق زعفران غلیظ هم به مواد میزنیم و یه تفت میدیم از اب گوشت که غلیظ شده و روغن پس داده هم به ماهیتابه اضافه میکنیم. حالا نون تنوری رو داخل ماهیتابه میذاریم و کمی فشار میدیم تا به روغن آغشته بشه و چند قاشق از مواد رو وسط نون میذاریم به همین ترتیب تمام نونهارو چرب کرده و از مواد میذاریم و نوش جان میکنیم. به کدبانوها فروارد کن💕 🆔 @ashpazbashiii
🔝 #کتلت_مرغ 📝مواد لازم مرغ بدون استخوان ٥٠٠ گرم سیب زمینی آب پز (بزرگ) ۱ عدد سیر ٢ حبه تخم مرغ ٤ عدد سبزی پیازچه و گشنیز پاک شده و ساطوری شده ٢٠٠ گرم روغن به مقدار لازم نمک به مقدار لازم ♨️طرز تهیه ابتدا مرغ را با مقدار كمی روغن تفت داده و به همراه سیر و كمی ‌نمك آب‌پز كنید و بگذارید تا سرد شود. سپس گوشت مرغ را خرد كرده یا ریش ریش كنید و یا چرخ نمایید و با پیازچه، گشنیز، نمك و فلفل مخلوط كنید. تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی جداگانه با همزن بزنید و بعد به مواد اضافه كرده و به خوبی مخلوط كنید. در تابه‌ای مقداری روغن ریخته بگذارید داغ شود. سپس كوكو ها را یکی در تابه ریخته و روی حرارت ملایم دو طرف آن را سرخ كنید. اضافه كردن مقداری آبلیمو و زعفران كوكو شما را خوشمزه تر میكند(حداكثر 1 قاشق سوپخوری اگر دوست دارید كوكو شما پف كرده و چربی كمی داشته باشد در ابتدا سفیده تخم مرغ را با همزن خوب بزنید و بعد زرده را به بقیه مواد اضافه كرده و در انتها مواد را با هم به آرامی هم بزنید و كوكو را داخل فر طبخ كنید) در صورت تمایل یك عدد سیب زمینی پخته و رنده شده به این كوكو اضافه كنید تا خوشمزه تر شده و ظاهر آن زیباتر شود. به کدبانوها فروارد کن💕 🆔 @ashpazbashiii
🔝 #ناردون_پلو #ویژه_شب_یلدا دقيقا طعمش مثل اسمش پر از ناز و طراوت و مَلاحته....☺️جای همتون بسی خالييييييی😍🌺 خب بریم سر دستور پختش👇 من با گشنيز تازه و سينه ی نگينی خرد شده ی مرغ كه تو پياز داغ سرخ شده درستش كردم! دستور كاملش به همراهِ نوشيدنيِ انار رو براتون ‌مینویسم كه از نظر من بهترين گزينه ی پيشنهادی واسه شامِ شبِ يلداس.. اول از همه پيازو تو روغن تفت دادم. نذاشتم خيلی سرخ بشه در حد معمولی كافيه. بعد سينه ی مرغو باريك خرد كردم اون باريكارو هم مكعبی كردم. ريختم تو تابه و با حرارت زياد تفت دادم كه آب نندازه. یه كم روغن اضافه كردم كه خوب سرخ بشه و بهش فلفل سياه و نمك و زعفرون دم كرده زدم. ‌پیازای سرخ شده رو هم ریختم روشون و حرارتو کم کردم که سرخ بشه مرغا. كلن يه ربع زمان لازمه كه بپزه و سرخ بشه. آخرشم گشنيز خرد شده بهش اضافه کردم و خاموش کردم زيرشو. برنجو شستمو ریختم تو قابلمه و یه بند انگشت آب و کمی نمک و روغن ریختم توشو زیرشو روشن کردم. وقتی جوشید و آبش یه کم مونده بود خشک بشه دونه های انار و گشنیز خرد شده و تکه های مرغ سرخ شده رو اضافه کردم و آروم هم زدم که برنجم له نشه. درشو گذاشتم و وقتی دم کشید با دونه ی انار تازه و تکه های مرغ که کنار گذاشته بودم و خلال پسته تزئینش کردم. برنج رو اگه دوست دارین آبکش هم میتونید بکنید. در اونصورت گشنیز و انار و تکه های مرغو لابلای پلو بریزید و دم کنید. #نوشيدنی_انار🍷🍷🍷 آب انار ١ ليوان + آب ليموترش ٢ ليوان+ شكر به ميزان لازم+ دونه های انار كه من واسه قشنگی ريختم تو پارچ به کدبانوها فروارد کن💕 🆔 @ashpazbashiii
🔝 #کوکو_سیب_زمینی 📝مواد لازم سیب زمینی خام 3 عدد متوسط تخم مرغ 2 عدد لپه پخته شده و میکس شده 1 پیمانه (برای کرانچی شدن) جعفری ساطوری 3 قاشق پودر سوخاری 3 قاشق پیاز رنده شده 1 عدد نمک و فلفل ، زردچوبه ، پاپریکا به میزان لازم سیب زمینی و پیاز رو رنده میکنیم و بقیه مواد رو با هم مخلوط میکنیم و در روغن داغ سرخ میکنیم. این کوکو بسیار خوشمزه است و در کنار #سس_کچاپ خونگی طعم دلچسبی داره. ترکیب سس کچاپ پوره گوجه فرنگی ، سرکه قرمز ، شکر ، نمک ، رب مواد رو مخلوط کرده و روی حرارت میزاریم تا به غلظت دلخواه برسه. به کدبانوها فروارد کن💕 🆔 @ashpazbashiii
🔝 ترکیب کره و کارامل و گردو و دارچین و عطر کدو حلوایی یچیز عجیب و غریبی میشه. خلاصه هر طرف این کدو ها رو پنج دقیقه توی یه قاشق روغن مایع، یه قاشق کره و یه قاشق مارگارین (کره گیاهی) سرخ کردم. قبل ازینکه بهش آب اضافه کنم. روی هر کدوم ش یه قاشق سرپُر شکر ریختم.. کمی از شکر ها که توی کره سرخ شدن کاملا حالت کاراملی گرفتن. بعد به هر تابه یه استکان آب اضافه کردم و حدود یک ربع پخت و آبش کاملا کشیده شد. بهتره این دسر رو گرم مصرف کنید چون وقتی کره میبنده، دیگه خیلی خوشایند نیست. موقع سرو میتونید یه اسکوپ بستنی روش بذارید و خیلی پرکالری ترش کنید. توی کاسه گل آبی در تصویر بالا ، ترکیب پخته شده سیب زرد و زرشک تازه و کم نمک (طعمش شبیه مایه لواشک ملس) پوره نیست و تکه های سیب و زرشک زیر دندون میاد. زمان استفاده معمولا آخر شب و بعد از شام و وقتی که لازم دارید یچیزی پیدا شه، بشوره ببره😁 به کدبانوها فروارد کن💕 🆔 @ashpazbashiii
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥🎧 فریاد نماینده سنی مذهب #بوکان ، #محمد_قسیم_عثمانی به جای نمایندگان #سیستان_و_بلوچستان: 🔹وقتی به همکار ما که زاهدانی هم هست، بی‌حرمتی می‌شود، #جلسه_غیرعلنی می‌گذاریم، وزیر را تهدید به #استیضاح می‌کنیم، کل کشور را درگیر این موضوع می‌کنیم 🔹اما همزمان ۴ #دانش_آموز_زاهدانیِ معصوم در #آتش سوختند، کدام #وزیر را احضار کردیم؟ کجا این مسئله را انعکاس دادیم؟ 🔹اگر #نماینده_مردم هستیم، چرا نسبت به همکار خودمان حساس هستیم، ولی نسبت به ۴ نفر از مردم که در آتش سوختند، سکوت می‌کنیم؟ 🔹 وی در ادامه افزود: «یادمان نرود که #امام(ره) فرمودند #مجلس در #راس_امور است و نه گفتند که #نمایندگان در راس امور هستند.» #لابیجانی #لیست_امید #نشکنیم_قلمها_را #نبندیم_دهانها_را #لیست_شرمساری #گند_تکرار_خاتمی #خانه_ملت_یا_دولت⁉️ #خاتمی_تکرار_کن😁💚💜 #آزادی_بیان_به_سبک_اصلاحطلبان 🍓🍃| @adrenaline110
👁🗨 گفته اگه تا فردا وزیر نشه و رئیس گمرک و کارمندش نشن من میدم و ها به من میکنند ..😑 ➕والا با این شعورت بیشتر ها بهت سلام میکنن ..😅😁😝😂 👤 "پیکارجو" 😁💚💜 🍓🍃| @adrenaline110
هدایت شده از من انقلابی هستم✌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۱۳۲۷ روز با حسن روحانی در کمتر از یک دقیقه‌! کاش این کلیپ به یک شکلی به دست اصلاح طلبان، کارگزاران، اعتدالیون، سلبریتی ها و تمام آنهایی که از روحانی حمایت کردند برسد. 💐نشرحداکثری کانال رسمی انقلابیون 👇👇 https://eitaa.com/mananghlabihastam
22.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 انتشار ویدئویی تامل برانگیز از نشانه های ظهور برای اولین بار. ✨ فایل صوتی پیش بینی بسیار عجیب آیت الله خزعلی در سال ۱۳۵۵ با استفاده از آیات و روایات که تحسین هر انسانی را بر می انگیزد. وعده ی خدا نزدیک است✌️