#احکام_نماز؛ کیفیت ادای الفاظ نماز
⁉️ ادای الفاظ نماز چگونه باید باشد؟ اگر هنگام ذکر فقط لب ها تکان بخورد، کفایت می کند؟
✅ در نماز، واجب است کلمات بهگونهای ادا شوند که قرائت بر آن صدق کند، از این رو قرائت قلبی، یعنی گذراندن کلمات در قلب و یا صِرف حرکت لب بدون تلفظ آنها، کافی نیست؛ نشانه صدق قرائت این است که نمازگزار (در صورتی که دچار سنگینی گوش یا سر و صدای محیط نباشد)، بتواند آنچه را که می خواند و بر زبان جاری می کند، بشنود.
📕 منبع: leader.ir
#نماز
#احکام_نماز
#امام_خامنه_ای
💧💧💧💧💧
▫️▪️▫️▪️
▪️
الکوثر
شرح حدیث شریف کساء
✨بسم الله الرحمن الرحیم✨
⚜ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ علیهاالسلام وَ اَبیها
وَبَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ⚜
📜 مقدمه
ا❁﷽❁ا
✨ إِنَّما يُريدُ اللَّهُ لِيُذْهِبَ عَنْكُمُ الرِّجْسَ أَهْلَ الْبَيْتِ وَ يُطَهِّرَكُمْ تَطْهيراً
☑️ شان نزول این کریمه شریفه بنابر مستنداتی که متواتراً مُثبت این مطلب است، در خصوص "حدیث شریف کساء" می باشد، که در آن وجود ذی وجود حضرت ختمی مرتبت محمد مصطفی (صلی الله علیه و آله)، ذوات مقدسه أهل بیت(علیهم السلام) را تحت کساء یمانی گرد آوردند. پس از اجتماع این أنوار مقدسه، کریمه شریفه مذکور نازل شد و حضرت ذات اقدس الهی چنین فرمود که:
⚜ «إنّی ما خَلَقْتُ سَمآءً مَبْنِیةً، وَلا اَرْضاً مَدْحِیةً، وَلا قَمَراً مُنیراً، وَلا شَمْساً مُضِیئَةً، وَلا فَلَکاً یدُورُ، وَلا بَحْراً یجْری، وَلا فُلْکاً یسْری، اِلاَّ فی مَحَبَّةِ هؤُلاءِ الْخَمْسَةِ الَّذینَ هُمْ تَحْتَ الْکِسآءِ»
🖋 به این معنا که هدف خلقت به اراده آن ذات مقدس، دائر مدار بر أصحاب الکساء است.
🔹 شأن أصحاب الکساء یا أسماء الله الحسنی أجلّ از آن است که مخاطب لِيُذْهِبَ عَنْكُمُ الرِّجْسَ قرار گیرند.
✔️ این قرینه ما را دلالت بر این مهم می کند که مراد از "أهل البیت" در این خطاب، یعنی " یا آل بیت رسول الله؛ یا أهل الکوثر؛ یا أیّها المؤمنون ".
🔰 بنابراین مؤمنونی که محسنونِ جدا شده از کوثر یعنی آغوش حضرت مادر هستند، به واسطه ولایت فاطمی؛ "لِنُبَشِّرَ أَنْفُسَنَا بِأَنَّا قَدْ طَهُرْنَا بِوَلَايَتِكِ" که هدف خلقت است، مطهر گشته و هر یک کسائی می گردند برای ایصال جمعٌ من شیعتنا و محبّینا به آغوش حضرت مادر، تا آفاق و انفس و آسمان و زمین و عرش و بهشت، حرم حضرت مادر گردد.
⚜حامد یرجوا الفرج یعیش تحت الکساء
ستنتهی الغیبة أیامّها قلیلة
✍ به حول و قوه الهی برای اقامه کساء حضرت مادر در همه آفاق و انفس، به شرح فرازهای مبارک حدیث شریف کساء خواهیم پرداخت.
➖➖➖➖➖➖➖➖
🔰 مسانید حدیث شریف کساء
📑 «غرر الأخبار و درر الآثار فی مناقب الأطهار»
✍ اوّلین کسی که فقراتی از حدیث کساء را در کتابش نقل کرده است، الشیخ الحسن بن محمد الديلمي از أعلام قرن هشتم، مکنی به أبو محمد،
از کبار و ثقات إمامیه در فقه و حدیث است.
▪️
▫️▪️▫️▪️
6.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▪️پیامبر صلی الله علیه وآله:
اگر تمام خوبیها به شکل یک شخص مجسّم شود آن شخص فاطمه سلام الله علیها است!
و فاطمه سلام الله علیها از آن هم بالاتر است.
دخترم فاطمه سلام الله علیها از لحاظ اصالت و شرافت و کرامت، برترین فرد زمین است.
📚 مائة منقبة، ابن شاذان، ص۱۳۵.
#به_عشق_مادر
#به_نیت_فرج
🍁🍂🍁
📌شجره طیبه
🔸شجره طیبه بسیج از الهامات غيبي بر قلب امام خمینی ره بود.
توانمندی های بسیج از بدو شکل گیری، روز به روز به افزوده شده است. آن نهال نورس اکنون به درختی تنومند تبدیل شده است که شگفت انگیز برای دوستان و خشم انگیز برای دشمنان می باشد.
"سِيمَاهُمْ فِي وُجُوهِهِم مِّنْ أَثَرِ السُّجُودِ ذَٰلِكَ مَثَلُهُمْ فِي التَّوْرَاةِ وَمَثَلُهُمْ فِي الْإِنجِيلِ كَزَرْعٍ أَخْرَجَ شَطْأَهُ فَآزَرَهُ فَاسْتَغْلَظَ فَاسْتَوَىٰ عَلَىٰ سُوقِهِ يُعْجِبُ الزُّرَّاعَ لِيَغِيظَ بِهِمُ الْكُفَّارَ
ﻧﺸﺎﻧﻪ ﺁﻧﺎﻥ ﺩﺭ ﭼﻬﺮﻩ ﺷﺎﻥ ﺍﺯ ﺍﺛﺮ ﺳﺠﻮﺩ ﭘﻴﺪﺍﺳﺖ ، ﺍﻳﻦ ﺍﺳﺖ ﺗﻮﺻﻴﻒ ﺁﻧﺎﻥ ﺩﺭ ﺗﻮﺭﺍﺕ ، ﻭ ﺍﻣﺎ ﺗﻮﺻﻴﻔﺸﺎﻥ ﺩﺭ ﺍﻧﺠﻴﻞ ﺍﻳﻦ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﻭﺟﻮﺩﺷﺎﻥ ﭼﻮﻥ ﺯﺭﺍﻋﺘﻲ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﺟﻮﺍﻧﻪ ﻫﺎﻱ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺭﻭﻳﺎﻧﺪﻩ ﭘﺲ ﺗﻘﻮﻳﺘﺶ ﻛﺮﺩﻩ ﺗﺎ ﺳﺘﺒﺮ ﻭ ﺿﺨﻴﻢ ﺷﺪﻩ ، ﻭ ﺩﺭ ﻧﺘﻴﺠﻪ ﺑﺮ ﺳﺎﻗﻪ ﻫﺎﻳﺶ [ ﻣﺤﻜﻢ ﻭ ﺍﺳﺘﻮﺍﺭ ] ﺍﻳﺴﺘﺎﺩﻩ ﺍﺳﺖ ، ﺑﻪ ﻃﻮﺭﻱ ﻛﻪ ﺩﻫﻘﺎﻧﺎﻥ ﺭﺍ [ ﺍﺯ ﺭﺷﺪ ﻭ ﺍﻧﺒﻮﻫﻲ ﺧﻮﺩ ] ﺑﻪ ﺗﻌﺠﺐ ﻣﻰ ﺁﻭﺭﺩ ﺗﺎ ﺧﺪﺍ ﺑﻪ ﻭﺳﻴﻠﻪ [ ﺍﻧﺒﻮﻫﻲ ﻭ ﻧﻴﺮﻭﻣﻨﺪﻱ ] ﻣﺆﻣﻨﺎﻥ ، ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺧﺸﻢ ﺁﻭﺭﺩ."
🔸بسیج لنگرگاه نظام اسلامی در امور جهادی و تهدیدات امنیتی، سیاسی و فرهنگی است.
ضرورت تشکیل بسیج روز به روز ملموس تر می شود. ذوابعاد و منعطف بودن بسیج به کارگیری این سازمان را در هر مأموریتی میسر کرده است.
🔸حفظ و انسجام ساختار و گفتمان بسيج ضرورت روز مسئولان است. بهره مندی از ثمرات و میوه های بی پایان و متنوع این سازمان منوط به پویایی و نشاط بسیجیان می باشد. "أَلَمْ تَرَ كَيْفَ ضَرَبَ اللَّهُ مَثَلًا كَلِمَةً طَيِّبَةً كَشَجَرَةٍ طَيِّبَةٍ أَصْلُهَا ثَابِتٌ وَفَرْعُهَا فِي السَّمَاءِ
تُؤْتِي أُكُلَهَا كُلَّ حِينٍ بِإِذْنِ رَبِّهَا وَيَضْرِبُ اللَّهُ الْأَمْثَالَ لِلنَّاسِ لَعَلَّهُمْ يَتَذَكَّرُونَ"
#امام_خمینی
#بسیج
✍ #موسی_سلیمانی
┄┄┅═✧❁✧═┅┄┄
🇮🇷🏴🇮🇷🏴🇮🇷🏴
آیه ۱۲ سوره اعراف.mp3
106.6K
🌷 آیه ۱۲ سوره اعراف
🌷 قاری قرآن: پرهیزکار
بسم الله الرحمن الرحیم
#تفسیر_قرآن_جلسه_۱۰
🌹 آیه ۱۲ سوره اعراف
💥 قَالَ مَا مَنَعَكَ أَلَّا تَسْجُدَ إِذْ أَمَرْتُكَ قَالَ أَنَاْ خَيْرٌ مِّنْهُ خَلَقْتَنِى مِن نَّارٍ وَ خَلَقْتَهُ مِن طِينٍ
#ترجمه: (خداوند به ابلیس) فرمود: وقتى كه من فرمانت دادم، چه چیز تورا از سجده كردن باز داشت؟ (شیطان) گفت: من از او بهترم، مرا از آتش و او را از گِل آفریدى.
🌷 #قَالَ: گفت
🌷 #مَا_مَنَعَكَ: چه چیز تو را مانع شد
🌷 #أَمَرْتُكَ: فرمانت دادم
🌷 #خَيْر: بهتر
🌷 #خَلَقْتَنِي: من را آفریدی
🌷 #نَار: آتش
🌷 #خَلَقْتَهُ: او را آفریدی
🌷 #طِين: گِل
این آیه در #مکه نازل شده است.
در اين آيه مى فرمايد: #خداوند «ابليس» را به خاطر سركشى و طغيانگرى مؤاخذه كرد «قالَ ما مَنَعَكَ أَلاّ تَسْجُدَ إِذْ أَمَرْتُكَ: فرمود: وقتی که من فرمانت دادم، چه چیز تو را از سجده کردن بازداشت؟
او در پاسخ به يک عذر ناموجّه متوسّل گرديد، «قالَ أَنَا خَيْرٌ مِنْهُ خَلَقْتَنِي مِنْ نارٍ وَ خَلَقْتَهُ مِنْ طِين: گفت: من از او بهترم، مرا از آتش و او را از گل آفریدی.
گويا چنين مى پنداشت كه آتش برتر از #خاک است، و اين يكى از بزرگترين اشتباهات ابليس بود، شايد به خاطر تكبّر و خودپسندى دروغ مى گفت. امّا امتياز #آدم در اين نبود كه از خاک است، بلكه امتياز اصلى او همان «روح انسانيّت» و مقام خلافت و نمايندگى پروردگار بوده است.
غ✅ در اينجا يک سؤال باقى مى ماند، و آن اين كه چگونه شيطان، با #خدا سخن گفت، مگر وحى بر او نازل مى شده است؟
پاسخ اين سؤال اين است كه: هيچ مانعى ندارد كه #خداوند با شخص ديگرى نه به عنوان وحى و رسالت، بلكه از طريق الهام درونى، يا به وسيله بعضى از فرشتگان سخن بگويد، خواه اين شخص از صالحان و پاكان باشد، همانند مريم و مادر موسى يا از ناصالحان باشد مانند شيطان!
🔹پيام های آیه ۱۲ سوره اعراف🔹
✅ قبل از صدور حكم، محاكمه و بازپرسى لازم است.
✅ #شیطان، پایه گذار نافرمانى و گناه است.
✅ شیطان در برابر #خدا ایستاد، نه در برابر حضرت آدم.
✅ شیطان نیز همچون #انسان داراى تكلیف و اختیار است.
✅ میزان، اطاعت امر خداست. سنّ و نژاد و سابقه و... هیچ كدام معیار نیست.
✅ در #قضاوت، به مجرمان نیز فرصت اظهارنظر بدهیم.
✅ قبول خالقیّت #خدا به تنهایى كافى نیست، اطاعت و تسلیم هم لازم است. شیطان، خالقیّت خدا را پذیرفته بود، ولى از او اطاعت نكرد.
✅ نژادگرایى، از ارزشهاى #شیطانى است.
✅ #شیطان، از قیاس استفاده كرد كه اساس علمى ندارد، بلكه بر مبناى گمان است.
✍تهیه و تنظیم : استاد عاشوری