فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مجموعه مراسم بزرگداشت مرحوم حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمدناصر سقای بیریا (ره)
◾️نماز و تشییع
▫️زمان: جمعه ۲۸ دی ماه ۱۴۰۳، ساعت ۹:۳۰ صبح
▫️مکان: نماز در مسجد امام رضا (ع) و تشییع به سمت گلزار شهدای علی بن جعفر (ع)
◾️ختم
▫️زمان: جمعه ۲۸ دی ماه ۱۴۰۳، بعد از نماز مغرب و عشا
▫️مکان: مسجد چهارده معصوم (ع) واقع در بلوار صدوقی
◾️ختم (خواهران)
▫️زمان: سه شنبه، ۲ بهمن ماه ۱۴۰۳، ساعت ۱۵:۳۰
▫️مکان: بلوار صدوقی، کوچه ۳۴، پلاک ۶۰
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
روابطعمومی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)
🖥 @iki_ac_ir
🎓 پذیرش كارشناسیارشد (حضوری ویژه برادران)
🗓 سال تحصیلی ۱۴۰۵ -۱۴۰۴
✅ ويژه دانش آموختگان كارشناسی موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی ره
👇🏻شرایط داوطلبان
۱. داشتن مدرک کارشناسی یا اشتغال به تحصیل در ترم آخر (باقیماندن حداکثر ۳۵ واحد مقطع کارشناسی؛ آخرین مهلت فارغالتحصیلی ۱۴۰۴.۰۶.۳۱)
۲. عدم اشتغال به تحصیل دانشگاهها و موسسات آموزش عالی و دیگر مراکز حوزوی
۳. تلبس به لباس مقدس روحانیت همراه با مجوز از معاونت تهذیب حوزه
۴. اتمام سطح ۲ حوزه علمیه و اشتغال به تحصیل در سطح ۳
🕰 زمان ثبتنام: تا ۱۰ بهمنماه ۱۴۰۳
🗓 زمان آزمون: روز پنجشنبه ۱۴۰۴/۰۱/۲۱
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
روابطعمومی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)
🖥 @iki_ac_ir
هدایت شده از ديانت و عقلانيت
✍️ محمد جعفری
💠 چندی است که مطلبی از جناب آقای رضا غلامی در مورد شکست پروژه علوم انسانی اسلامی در شبکه های اجتماعی و روزنامه های اصلاح طلب در حال انتشار است که گویا چه اتفاق بزرگ و چه اعتراف سنگینی علیه این رویکرد و نگرش صورت گرفته است!!
◾️ایشان بیان کرده است که«طرح مفهومي به نام علوم انساني اسلامي يا غيراسلامي، بحثي بيثمر و بينتيجه خواهد بود... درنهايت بايد اذعان كنيم كه افزودن وصف «اسلامي» به علوم انساني، از ابتدا خطايي معرفتي بود»
◾️ به عنوان نمونه، روزنامه اعتماد در ضمن یک یادداشت (اینجا) ، با استناد به مطالب غلامی، مدعی می شود که جعل تعابير و اصطلاحات «من در آوردي» هيچ فايدهاي ندارد، جز اينكه هزينههايي را از جيب بيتالمال يا نهادهاي خصوصي به باد ميدهد!!
به همین مناسبت، نکاتی چند را در این باره متذکر می شوم :
1. جناب غلامی هیچ گاه جزو نظریه پردازان مطرح در عرصه اسلامی سازی علوم انسانی نبودند. گرچه با تاسیس موسسه صدرا در طی سالیان اخیر، گامهایی در جهت ترویج این اندیشه برداشتند. اسلامی سازی علوم انسانی مبانی مستحکم و معقولی دارد و با تکیه بر شخص و شخصیتی نیامده که با رفتن و تجدید نظر او و امثال او، دچار شکست و گسست شود.
2. قبل از غلامی، شخصیتی مانند جناب آقای داوری مطالبی علیه پروسه علم دینی بیان کرده و تاکید نمود که علم، وصف دینی و غیر دینی پیدا نمی کند. ادعای جناب داوری، پاسخهایی در خور دریافت کرد. از جمله آیت الله سبحانی که پاسخی علمی بدان سخنان دادند. (اینجا)
3. آقای غلامی در بخشی از سخنان خود می گوید که " ما به دليل شناخت ناقص از ذات علم و تاريخ آن، گمان كرديم كه علوم انساني تجربي را ميتوان ديني كرد. اما اكنون روشن است كه اين مسير، از اساس نادرست بوده است."
این سخن نشان از این دارد که جناب آقای غلامی هنوز هم درک درستی از ذات علم و تاریخ آن ندارد و گرنه هر کس اندکی آشنایی با خاستگاه و تطورات علوم انسانی داشته باشد، کاملا اذعان می کند که این علوم، رنگ آن مرز و بوم را دارد و متاثر از جهان بینی و ايدئولوژي ها و ایسم های آن دیار است و توسعه و تعمیم آن به سایر فرهنگها و عدم توجه به زمینه های معرفتی و روشی این علوم، خطایی بس بزرگ و جفا درحق علم است.
4. نکته پایانی آن که ایشان هم بسان برخی از اساتید سکولار دانشگاهها، هزینه کرد برای مقوله علوم انسانی اسلامی را هزینه بی فایده و گزاف تلقی می کنند.
گویا آثار هزینه دهها و صدها میلیاردی که در طی 40 سال اخیر برای توسعه و ترویج بی رویه علوم انسانی غربی بدون نقد و پالایش در دانشگاههای ما انجام شده، مشعشع و بی بدیل بوده است! و مشکلات و چالشهای کشور هیچ ربطی به علومی مانند اقتصاد، مدیریت، جامعه شناسی... مدرن ندارد.
راستی جناب غلامی مدتی است رحل عزیمت به دیار غرب افکنده اند . باید تاملی نمود که این تغییر نگرش تا چه حد متاثر از زیست بوم جدید است؟
🆔@mjafari_ir
📘کتاب: خداشناسی - برگرفته از کتاب مبانی اندیشه 2 - ویژه نوجوانان
◀️ نویسنده: حامد شاد
خداباوری جزو کهنترین اندیشههای بشر است که با وجود قدمت کم نظیرش همچنان تازه و پرجاذبه است. این اندیشه در طول تاریخ همواره گروهی از انسان ها را با عناوینی مثل «مؤمن» و «دین دار» گرد هم جمع کرده است، چنان که همیشه عده ای نیز با آن مخالف و در ستیز بودهاند.
به راستی خدا افسانه است یا حقیقت؟ اگر حقیقت است، آیا به همان اندازه شگفت انگیز و متفاوت است که خداباوران توصیف میکنند؟ یا اینکه گفتههای آنان آمیخته با مبالغه و افسانه سازی است؟ یا شاید او از آنچه میگویند نیز والاتر و برتر است و توصیفهای رایج همچون تصویر خورشیدی است که کودکان از خورشید واقعی میشناسند و نقاشی میکنند؟
«عقلانیت اسلامی» با بهره گیری از دلایل محکم عقلی،دقیقترین، ژرفترین، و اطمینان بخش ترین روش برای شناخت اسلام و دستیابی به گوهرهای معارف الهی است.
مجموعه کتب «آموزه های بنیادین اسلام» با بهره گیری از آثار اندیشمندان و متفکران بزرگ معاصر، حاصل پژوهشهای عمیق در این معارف را به صورتی روان و قابل فهم در اختیار جوینگان حقیقت قرار میدهد.
این مجموعه جهت تدریس برای عموم علاقه مندان در شش محور ذیل تدوین شده است:
«معرفت شناسی»
«خداشناسی»
«انسان شناسی»
«فلسفه اخلاق»
«فلسفه حقوق»
و«فلسفه سیاست».
📘لینک خرید آنلاین کتاب📘
انتشارات
📚@hatif_ir7خ
🆔@meshkatnoor