🧂
نمک میوه چیست؟ 🍑🍉
قنادها و علاقهمندان به شیرینی و کیکپزی همواره دغدغه پف کردن محصولاتشان را دارند!
پختن کیک بدون جوش شیرین و بیکینگ پودر شاید از نظر سلامتِ ماده غذایی عاقلانه باشد،
اما یک شیرینی بدون پف به ما میدهد که هیچگونه جذابیتی هم ندارد.
نمک میوه یا Sodium citrate یکی از بهترین جایگزینها برای جوش شیرین است.
در قرن هجدهم میلادی هنگامی که دانشمندان روی خواص انواع نمکها تحقیق میکردند، یافتن این ماده در آبهای گرم، سبب استفاده مردم از آبهای معدنی شده بود.
در نمک میوه موادی از قبیل
جوهر لیمو🍋
آرد گندم🌾
بیکربنات سدیم🍚
نشاسته 🍙
و پیروفسفات وجود دارد
که در رفع بسیاری از بیماریها مناسب است.
#نمک_طبيعی
🧂
🧂
نمک کوشر چیست؟
نمک کوشر دارای ساختاری پوسته پوسته و از نمک معمولی کمی درشتتر است. این دانههای کریستالی درشت، مزه بسیار متفاوتی از نمک معمولی 🧂دارد. به همین دلیل بسیاری از سرآشپزان دنیا از این نمک برای مزهدار کردن غذاهای خود استفاده میکنند. این نمک نسبت به نمک سفره و نمک معمولی چسبندگی، تراکم و ید کمتری دارد.
اما باز هم برای قرار گرفتن بر روی سفره مورد استفاده است.
اصلیترین تفاوت میان نمک کوشر و نمک سفره 🍚در ساختار دانهها و در مزه آنها با یکدیگر است. بنابراین دقت داشته باشید که کمتر از این نوع نمک استفاده کنید زیرا درست است که دارای دانههای کریستالی درشتی است اما در هنگام طبخ غذا، براحتی در غذا 🍵حل میشود.
#نمک_طبیعی
🧂
🧂
نمک صورتی هیمالیایی چیست؟
این نمک نوعی سنگ نمک از منطقه پنجاب پاکستان و نزدیک کوه های هیمالیا🗻 است.
در برخی از نقاط دنیا، نمک صورتی را به عنوان خالص ترین نمک می شناسند.
این نمک به صورت طبیعی صورتی رنگ بوده و مملو از مواد معدنی است.
این روزها نمک هیمالیا 🏔جای خود را در فروشگاه های سراسر دنیا باز کرده و رنگ صورتی جذاب و خواصش آن را به یکی از مواد اصلی در آشپزخانه ها تبدیل کرده است.
نمک هيماليا صورتی حاوی مواد معدنی، منیزیم و پتاسیم بوده و همچنین برای سلامت و شادابی پوست مفید است.
#نمک_طبیعی
🧂
🧂
نمک سلتیک چیست؟
نمک دریای سلتیک یک ماده بسیار پرکار برد است
که همه آن را برای آشپزی👨🍳 مناسب می دانند.
نمک دریای سلتیک دانه های ریزی دارد و برای مصرف در پخت انواع غذاها🍵 مناسب می باشد.
به دلیل استخراج این نمک از دریای سلتیک، آنرا به این نام می نامند.
این نمک ابتدا در فرانسه محبوب شد و سپس مقبول ذائقه دیگر مردم در دنیا گردید.
#نمک_طبیعی
🧂
🧂
نمک فلوردسل چیست؟!
این نوع نمک نامی فرانسوی دارد که به معنی گل نمک می باشد.
این نوع نمک هم از آب سواحل بریتانی🏝 گرفته میشود.
نمک فلوردسل بر روی آب 🏖انباشته می شود و برای استخراج آن زحمت زیادی کشیده می شود
(چیزی شبیه گرفتن خامه از روی شیر است )
در آن لحظه هوا باید کاملا خشک و آفتابی باشد و از چنگکهای چوبی برای این کار استفاده شود.
📌این نوع نمک کمیاب است جزء گرانترین نمکهای دنیا می باشد طوری که لقب خاویار دنیای نمکها را هم دارد.
این نمک رطوبتی در ساختارش دارد و طیف رنگی آن هم آبی مایل به خاکستری است.
#نمک_طبیعی
🧂
#نمک_طبیعی
بهترین جایگزین نمک های صنعتی و بازاری است🌱✨
🧂 @meshkatqom
🧂
✍🏻درباره خوردن نمک مخصوصاً قبل و بعد از غذا در #روایات بسیار تأکید شده است ولی متأسفانه امروزه برخلاف روایات توصیه به مصرف نکردن نمک میشود، از طرف دیگر نمک موجود در بازار فاقد بسیاری از مواد مفید است و ید موجود در آنکه بهطور #مصنوعی اضافه می شود و بهخوبی جذب بدن نمیشود و نیاز به #ید را تأمین نمیکند، بهترین نمک، #نمک_دریاست که دانههای ریزودرشت دارد و در درجه بعد سنگ نمک خوب است.👌🏻
🍃پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله میفرمایند:
«ای علی غذا را با نمک شروع کن و پایان بده، زیرا کسی که با نمک شروع کند و پایان دهد معاف میشود از هفتاد و دو نوع بلا ازجمله از این بلاها #جنون و #جذام و #پیسی است.»
🧂
🧂
امام کاظم (علیه السلام) فرموده اند:
سفره بی نمک، سفره بی برکت است. برای بدن بهتر است که سرآغاز غذا نمک باشد.
📚 (کافی، ج ۶، ص۳۲۶)
✅ نمک قبل و بعد از غذا درمان ۷۲ بیماری است.
#طب_اسلامی_ایرانی
🧂
🧂
نمک دودی: جایگزینی مناسب برای غذاهای دودی
آگاهی از آثار زیانبار مصرف غذاهای دودی، باعث شد تا اخیرا محصولی به مراتب کمخطرتر موسوم به نمک دودی تولید و عرضه شود.
این نوع نمک در طعمها و رایحههای متفاوتی وجود دارد.
این تنوع طعم و رایجه، نتیجه قرار گرفتن نمک خوراکی در معرض دود حاصل از سوزاندن انواع چوب درختان سیب🍏، بلوط، حصیری، توسکا و یا مسقیت است.
میزان مصرف کم و امکان استفاده از نمک دودی در سایر غذاها (علاوه بر گوشت🍗 و ماهی🐟) از جمله سوپ، سالاد، ساندویچ، 🌭غذاهای کبابی و برشته، از مهمترین مزایای این محصول به شمار میآیند.
نمک دودی همچون سایر نمکهای طعمدار با رساندن میزان کمتری از سدیم به بدن، گزینهای ایدهآل برای مبتلایان به فشار خون یا کلسترول، بیماران قلبی، کلیوی، میگرنی، کودکان، زنان باردار و افراد سالمند است.
لازم به ذکر است که آمریکا نخستین کشور تولیدکننده این محصول در جهان است.
#نمک_طبیعی
🧂
🧂
نمک سیاه چیست؟!
این نمک اسم های مختلفی مانند کالا نمک، نمک هندی و هیمالیا🏔 دارد. همچنین جزء پرطرفدارترین مواد مصرفی گیاهخواران🌱 می باشد که در دستورات غذایی آن ها یافت می شود.
رنگ این ماده در صورت پودر شدن به رنگ صورتی _خاکستری می باشد ولی سنگ های درشت تر آن قرار می گیرد به رنگ خاکستری تیره است.
زمانی که در آب🏝 قرار می گیرد به رنگ کاملا سیاه در می آید که علت آن داشتن یون آهن و برخی املاح معدنی است.
نام دیگر نمک سیاه، نمک هندی است زیرا که از کوه های آتشفشانی هند سنگ های این نمک را به دست می آورند.
این ماده بوی متفاوتی نسبت به نمک سفید دارد بنابراین نباید توقع داشت که طعم، مزه و بوی نمک سفید خوراکی را داشته باشد.
نمک سیاه دارای اجزای گوگردی است و ترکیبات وجود داشته در آن سبب میشود بویی شبیه به بوی تخم مرغ🪺 پخته دارا باشد.
اما نکته جالب اینجاست که بوی آن خیلی زود از بین می رود. همینطور در ابتدا طعم و مزه آن برای افرادی که از قبل طعم نمک معمولی خوراکی را چشیده اند عجیب است.
#نمک_طبیعی
🧂
🧂
نمک ماده ای معدنی است که عمدتاً از سدیم و کلر ساخته شده،
و از مهمترین املاحی است که در خوراک روزانه انسانها به کار میرود.
به نمک خوراکی در شیمی سدیم کلرید نیز میگویند.
نمک خوراکی به شکل معدنی در تهنشینها و رسوبها همچنین چین خوردگیها وجود دارد که به شکل سنگ نمک استخراج میشود.
همچنین در آب دریاها 🏞به مقدار فراوان موجود است که قابل برداشت نیز میباشد.
#نمک_طبیعی
🧂
🧂
یکی از مهم ترین تغییرات در اصلاح سفره
📌اصلاح نمک است...
باتوجه به توضیحات مفصلی که در باب نمک مطرح شد، تغییر این مفرده از نمک شیمیایی به نمک طبیعی بسیار حائز اهمیت است.
🧂