eitaa logo
سلامتکده مشکات | ارگانیک
2.8هزار دنبال‌کننده
5.1هزار عکس
1.1هزار ویدیو
19 فایل
﷽ ♻️عرضه کننده بیش از ۱۷۰۰ قلم محصولات ارگانیک به صورت جزئی و کلی ✔️خوراکی،آرایشی،بهداشتی و. 🤝تامین کننده اجناس دهها عطاری و فروشندگان خانگی،مجازی 💥نمایندگی محصولات لیا 🚚ارسال از قم ✅️ارتباط با ما 09100100908 @meshkat120 آدرس سایت👇 🌐 Shahrenore.ir
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
❌توجه ❌❌توجه❌ 💰تخفیف 15%💰 تمامی حلوا های کشی با شیره انگور🍇 و خرما (شیراز) 😲زیر قیمت خرید 😳 ۵۰۰ گرم ۶۴۰۰۰ تومان 📌سفارش داشتی من اینجام ☀️ @meshkat120 🎀 @meshkatqom
🔰امام رضا (ع) میفرمایند: به بیمارانتان برگ چغندر بدهید و چغندر ندهید.🍀 ♦️ از چغندر تهیه میشود و محرک سوداست. سودای ناصافی را در بدن زیاد و به تحریک در می آورد. ◾️تحریک سودا در بدن عامل بیماری است.👇👇👇 ▪️افسردگی ▪️بد خوابی ▪️بد خلقی ▪️سرطان ها ▪️خارپاشنه ▪️بواسیر و... همه از سودای ناصافی به وجود می آید. بهترین جایگزین برای 👇 است👌 این شکر برای همه مفید است و حتی بیماریهای مربوط به را هم درمان میکند. انسداد ها و گرفتگی ها با شکر نیشکر باز میشود. https://eitaa.com/joinchat/190316613Cc2bbc3df5e
. این باور اشتباه در مورد عسل🍯 هست که امروز در موردش بهتون توضیح میدم و روشن‌تون میکنم ان‌شاءالله! .
. ⚠️عسل داخل آبجوش، سمی میشه و خطرناکه! ❌جمله بالا یک باور کاملا اشتباهه رفقای عزیزم!👆 در ادامه بهتون اصل ماجرا رو میگم! .
. بله عسلی🍯 که حرارت ببینه سمی میشه! اما دیگه بهت نمیگن که اگه چطوری حرارت🔥 ببینه سمی میشه؟! اگه عسل🍯 رو به تنهایی روی شعله قرار بدید، خطرناک هست اما عسلی که با آب یا عرقیجات خاصی ترکیب شده و بصورت محلول دراومده رو اگه روی شعله قرار بدین نه تنها سمی نمیشه بلکه خاصیت درمانیش هم بیشتر میشه! ادامه داره... .
. ببخشید ها معجون بی‌نظیر و شربت خوشمزه سرکنگبین یا سکنجبین یا شربت فوق‌العاده جلّاب با حرارت دادن ترکیب عسل🍯 با یکسری عرقیجات مثل گلاب🌺، عرق نعنا، عرق کاسنی، سرکه و ... درست میشه! .
. ⚠️جهت اطلاع اون عزیزانی که میگن اگه عسل🍯 رو توی آبجوش بریزیم سمی میشه و خطرناکه!⛔️ اول پست های قبلی و توضیحاتم رو ببین و حالا بیا تا بقیه ماجرا رو بهت بگم! .
. ما یه عسلی 🍯داریم که بهش میگن عسل مصفی و خاصیت خیلی بیشتری نسبت به عسل معمولی داره! حالا این عسل مصفی چطور بدست میاد؟! .
. ✅وقتی عسل 🍯رو با کمی آب روی شعله ملایم قرار بدید، می‌بینید که کف روی این ترکیب داره جمع میشه! اگه همون کف‌ها رو بردارید و از ترکیب روی شعله خارج کنید تا جایی که دیگه کفی ایجاد نشه، به این عسل میگن عسل مصفی! .
. پس یادت بمونه که عسل🍯 رو به تنهایی نباید روی شعله و حرارت قرار بدی اما ترکیب عسل با آب و گلاب🌺 و سایر عرقیجات روی شعله و حرارت دیدنش هیچ ایرادی نداره! ✅پس میشه توی آبجوش و دمنوش یا شیر و چای داغ، عسل ریخت و با خیال راحت استفاده کرد!@meshkatqom