◀️چگونه جنگ اقتصادی دشمن را متوقف کنیم؟(سعدالله زارعی)
🔸آمریکا به دنبال تشدید جنگ اقتصادی علیه ماست این جنگ به درازای عمر انقلاب اسلامی امتداد دارد. اما هیئت حاکمه این کشور، هیچگاه به اندازه امروز به عنوان «راهحل قطعی» حل مشکل بزرگی تحت عنوان «ایران» به آن نگاه نکرده است. تا زمانی که جمعبندی دشمن عوض نشود، آمریکا دنبال تشدید جنگ اقتصادی خواهد رفت. مقامات این کشور بارها از این موضوع با صراحت صحبت کردهاند، قرائن و شواهد نیز همین را میگویند و علاوهبر آن در این موضوع یک اجماع کارشناسی هم وجود دارد.
از آن طرف، در اینکه آمریکا دنبال جنگ نظامی علیه ایران نیست هم تصریحات مقامات دولت ترامپ از جمله تصریحی که در بیانیه دو روز پیش «مایک پمپئو» آمد و هم قرائن و شواهد این را میگویند. پنتاگون حتی اعزام یک ناو هواپیمابر به خلیجفارس ـ که در طول سالهای ۱۳۷۰ تاکنون به طور متناوب یا منقطع یک ناو هواپیمابر آمریکا در این آبراه بوده است ـ را با این توضیح همراه کرد که ما نوعی تهدید علیه پایگاهها و نیروهایمان از سوی ایران را استشمام میکنیم و این یک «هشدار بازدارنده» به ایران است. پس ما در شرایط تهدید نظامی از سوی آمریکا نیستیم و نباید در این کمترین تردیدی کنیم که راهحل ما در تلاش برای کاهش تنش نظامی بین آمریکا و ایران نیست، چون این تنش اصلاً وجود خارجی ندارد تا ما آن را کاهش دهیم و بنا هم نیست عینیت پیدا کند. وقتی آمریکا ـ به دلایل اصولی ـ بنا ندارد با ما از در نظامی وارد شود، چرا ما راهحل خود را در تلاش برای کاستن از حساسیت نظامی آمریکا قرار میدهیم؟ خب راهحل ما در این مواجهه چیست؟
یک بار دیگر صورت مسئلهای را که ما به طور واقعی با آن مواجه هستیم مرور کنیم؛ آمریکا نه قصد و نه آرایش نظامی مقابل ایران دارد، این کشور «جنگ اقتصادی» را راهحل مشکل خود در مواجهه با ایران میداند و در این موضوع متمرکز شده است. جمعبندی آمریکا این است که جنگ اقتصادی در حالی که ـ به زعم باطل او ـ ایران را وادار به دادن امتیازات طلایی جدید میکند، برای او و وابستگانش در منطقه هزینهای ندارد. راهحل ما این است که این جمعبندی آمریکا را تغییر دهیم. ...
ادامه مطلب👇
yon.ir/KVfy1
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج
دومینوی شکست!
پنج سال از بمباران بیوقفه، کشتار بیپایان و قحطی فراگیر در یمن میگذرد، پنج سال است که آمریکا و اروپا در برابر فجایعی که ائتلاف سعودی در یمن رقم زده، نه تنها سکوت کردهاند؛ بلکه سلاح و مهمات این جنگ را نیز آماده کردهاند! نهادهای بینالمللی نیز جز اظهار تأسف یا توصیههای دوستانه هیچ اقدامی نکردهاند و تصاویر کودکان غرق در خون و مردم دچار قحطی و مریضی و تلهای خاکی که روزی خانه و کاشانه مردم یمن بودهاند، به صحنههایی تکراری و عادی در رسانهها بدل شدهاند! اما نه حملات جنگندههای سعودی و اماراتی، نه حمایتهای پیدا و پنهان واشنگتن، نه سکوت اروپاییها و نه سخنان تهی و بیارزش سازمانهای بینالملل و نه حتی دلار نفتی عربستان و امارات، سرنوشت جنگ در یمن را مشخص نکرده و نخواهد کرد. آنچه تعیینکننده و سرنوشتساز است، مقاومت مردم یمن و آرایش جنگی ارتش این کشور در مقابل تجاوزهاست! حضور میلیونها یمنی در حمایت از مقاومت در صنعا در زیر حملات پیاپی رژیم سعودی، راهپیماییهای گسترده در پشتیبانی از مقاومت ملی و منطقه و فریادهای آرامناشدنی ملت یمن بر ضد متجاوزان نه فقط سرنوشت جنگ در این کشور، که معادلات آینده منطقه را تعیین خواهد کرد! مقاومت و ایستادگی حالا ابزار دفاع و پاسخ به حملات وحشیانه ائتلاف سعودی را هم دارد. زدن قلب فتنه و بمباران زیرساختهای عربستان به وسیله پهپادهای نیروهای مقاومت مردمی یمن گوشهای از این توانایی است که نتیجه معادلات را رقم خواهد زد! موازنه قدرت در منطقه پس از لبنان و سوریه در یمن نیز به نفع مقاومت در حال تغییر است و دومینوی شکست جریان سلطه و کارگزاران منطقهایاش آغاز شده است! دومینویی که اشغالگری، ارتجاع و استبداد را از منطقه ما خواهد زدود. انشاءالله
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج
نشریه آمریکایی فارینپالیسی در گزارشی نوشت: ایران، سلاحهای نظامی قدرتمند و بازدارندهای در مقابل آمریکا دارد.
فارینپالیسی مینویسد: تقریباً یکسوم نفت خام جهان معادل 18 میلیون بشکه هر روز از این تنگه که پهنایش 21 مایل است نشریه آمریکایی فارینپالیسی در گزارشی نوشت: ایران، سلاحهای نظامی قدرتمند و بازدارندهای در مقابل آمریکا دارد.عبور میکند. همچنین 30 درصد کشتیهای حامل گاز طبیعی از این مسیر برای تردد استفاده میکنند. پهنای مورد استفاده تنگه از این هم کمتر است چرا که آبهای عمیق مورد استفاده نفتکشها تنها دومایل پهنا دارند. ایران با حضور در خطوط ساحلی شمالی و تعدادی از جزایر مستقر در این منطقه، بر عبور و مرور از آن سلطه دارد.
این حضور به نیروهای مسلح ایران و سپاه پاسداران امکان میدهد که یکی از حساسترین گذرگاههای اقتصادی جهان را تهدید کنند و خسارت اقتصادی سنگینی به رقبا تحمیل کنند.
به همین دلیل است که هرگاه ایران از سوی آمریکا یا کشورهای منطقه تحت فشار قرار میگیرد، تهدید بستن تنگه را مطرح میکند. ماه گذشته در پی تصمیم دولت ترامپ برای قطع صدور نفت ایران سپاه پاسداران اعلام کرد که اگر ما نتوانیم از این تنگه برای صدور نفت استفاده کنیم، آن را خواهیم بست.
ایران راههای مختلفی برای اخلال در عبور و مرور کشتیهای تجاری از تنگه هرمز و خلیج فارس در اختیار دارد. نیروی دریایی ایران صدها کشتی و قایق تندرو مسلح به موشک و اژدر و توانایی مینریزی دارد که عبور نفتکشها از تنگه هرمز را ناممکن میکند. ایران اخیراً از دو ناو و زیردریایی جدید با توانمندی پیشرفته و پرتاب موشکهای کروز بهرهبرداری کرده و تعدادی زیردریایی دیزلی کوچک در اختیار دارد که قادرند در آبهای کمعمق اطراف تنگه هرمز عملیات انجام دهند.
سلاح موثر دیگر ایرانیها، موشکهای ضد کشتی قابل پرتاب از سکوهای ثابت و متحرک میباشد که در خطوط ساحلی و جزایر منطقه مستقر شدهاند. ایران ذخایر عظیمی از موشکها دارد که میتواند سیستمهای دفاع ضدموشکی در منطقه را مختل کند.
سرانجام اینکه ایران دارای طیف گستردهای از مینهای دریایی قدیمی و مدرن است. کاشتن این مینها توسط زیردریاییها، کار رهگیری آنها توسط ارتش آمریکا را دشوار میکند.
طی جنگ ایران و عراق در دهه هشتاد میلادی، هر دو کشور به محمولههای نفتی هم حمله میکردند که به جنگ نفتکشها شهرت یافت. در این جنگ 200 نفتکش مورد حمله قرار گرفته و 50 فروند از آنها آسیبدیده یا غرق شدند. در این مدت ارتش آمریکا برای تأمین امنیت صدور نفت، نفتکشها را اسکورت میکرد. با آسیب جدی به یکی از ناوهای آمریکایی، تهدید مینهای ایران برای همه آشکار شد. چنانکه تجربه بریتانیا در نبرد گالیپولی نشان میدهد، مینهای دریایی در آبهای کمعمق حتی برای ناوهای بزرگ تهدیدآمیز هستند و پاکسازی دریا پس از جنگ نیز سالها بهطول خواهد انجامید.
یکی از نقاط ضعف ارتش آمریکا توانایی در پاکسازی مینها میباشد. آمریکا 11 مینروب کهنه و فرسوده دارد که چهار فروند آنها در بحرین مستقر هستند. این کشتیها آسیبپذیر هستند و به اسکورت ناوهای جنگی نیاز دارند که موجب میشود در حین عملیات کشتیهای بیشتری در معرض خطر حمله قرار بگیرند.
آنتونی کوردزمن، از مرکز مطالعات بینالملل و راهبردی معتقد است استفاده هماهنگ ایران از زیردریاییها، موشکهای ضد کشتی و تهاجمات انبوه و گسترده با استفاده از قایقهای تندرو قادر است صدمات سنگینی به نیروی دریایی آمریکا و ناوگان تجاری منطقه وارد کند.
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج
عطسه انصارالله؛ ذات الریه بازار جهانی نفت
حملات به تاسیسات نفتی عربستان سعودی موجب شد خط لوله نفت شرق به غرب این کشور هدف قرار گیرد و پمپاژ نفت از طریق این خط لوله قطع شود. خط لوله ۱۲۰۰ کیلومتری "شرق به غرب"، یکی از خطوط مهم انتقال نفت عربستان است که ظرفیت انتقال حداقل ۵ میلیون بشکه نفت در روز را دارد (این میزان معادل حدود 50 درصد تولید نفت عربستان است). این بدان معنی است که در صورت استمرار اینگونه حملات و قطع پمپاژ نفت عربستان، تولید نفت این کشور در بلندمدت به طور جدی به چالش کشیده می شود و استراتژی امنیت عرضه انرژی که همواره مورد تاکید آمریکا و غرب بوده و عربستان در آن مهمترین نقش را بر عهده داشته، زیر سوال می رود.
عملیات پهپادی نیروهای یمنی علیه تاسیسات و تجهیزات نفتی سعودی که سحرگاه دیروز انجام شد در کنار حمله دو روز گذشته به نفتکشها در سواحل امارات که دو فروند آن متعلق به عربستان سعودی بوده سبب شد قیمت نفت در بازارهای جهانی در مدت کوتاهی بیش از دو دلار (حدود سه درصد) افزایش یابد بگونه ای که هر بشکه نفت برنت از مرز 71 دلار نیز فراتر رود. این میزان نوسان در قیمت نفت تنها در مدت دو روز تاییدی است بر این تحلیل که استمرار این حرکات طبعاً باعث نوسانهای بزرگ قیمتی در بازار بین المللی و حساس نفت خواهد شد.
افزایش قیمت نفت هر چند موجب ایجاد صرفه اقتصادی برای آمریکا در تولید نفت شیل می شود اما از طرف دیگر باعث بالا رفتن قیمت بنزین در آمریکا خواهد شد؛ امری که ترامپ به شدت از آن بیمناک است و می کوشد با حفظ تعادل در قیمت داخلی این فراورده کلیدی، افکار عمومی در ایالات متحده را برای انتخاب مجددش به عنوان رئیس جمهور آمریکا همچنان راضی نگه دارد.
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج
همه نخبگان کشور نیز در خدمت شما هستند. اگر دولت کارآمد باشد با تیتر یک سایت یا روزنامه نمیتواند زمینگیر شود و به محاق برود. زیرا همان ملتی که شما را برگزیدند شعور تحلیل ادامه مسیر را هم دارند. امروز و در شرایط فعلی و سخت کشور همه شما را میفهمند، کسی در حال حاضر از شما توسعه نمیخواهد. عقلانیت را با جسارت توأم کنید، در روشنفکری را ببندید و ۲۵ قلم کالای اساسی مورد نیاز ملت را برای پیشگیری از له شدن مستضعفین در اختیار دولت قرار دهید. این توقع زیادی از دولت نیست، زیرا دولت بزرگترین سرمایهدار کشور است. از تجربه گذشتگان استفاده کنید و تاریخ را مانند اصلاحطلبان ثبت نفرمایید. تا خاتمی رئیسجمهور بود میگفتند تدارکاتچی است، الان که سالها از آن گذشته است وی را منشأ تحول و جلوگیری از جنگ، ایجاد شوراهای اسلامی و... میدانند و این تعارضات با هم در اذهان مینشیند.
مشاهده کردید که این هفته که از لاک دفاعی بیرون آمدید، اروپا به چه تکاپویی افتاده است. وزیر خارجه امریکا فیالبداهه تغییر مسیر سفر میدهد. بیشتر کلمه تکراری مقامات امریکا عدم درگیری با ایران است. برای این سطح مبارزه برای تأمین منافع ملی به پیش بروید. همه ارکان کشور امروز در اختیار تدابیر شماست. همانگونه که در سیل اینگونه عمل کردند، در تحریم و دور زدن تحریم نیز در کنار شما هستند. اما مسئولیت محوری با دولت است.
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج
مناظره روحانی با رئیسجمهور!
دکتر عبدالله گنجی
هم رئیسجمهور محترم به خاطر دارند و هم نیروهای مؤمن به انقلاب اسلامی فراموش نکردهاند که ایشان در پنج سال اول مسئولیت چهها گفتند و چه انگشتهایی در چشم نظام کردند و چه ادبیات و کنایههایی را نسبت به مشروعیت نظام و وفاداران خط مقدم آن به زبان آوردند و...، اما از زمستان ۱۳۹۶ و تشدید جنگ روانی دشمن تا کنون بارها رئیسجمهور خواستار وحدت؛ همگرایی و اتحاد شدهاند تا بتوانیم هم مقابل دشمن بایستیم و هم با اجماع ملی مشکلات کشور را بهتر حل کنیم. نگارنده از مدعیان جدی عمل به توصیه رئیسجمهور بودهام و تلاش کردیم به آنچه مدنظر ایشان است عمل کنیم. اما هر از گاهی خود ایشان به میدان میآید و این قاعده را به هم میریزد و انسان نسبت به صدق مطالبه اولیه ایشان دچار بحران تحلیل میشود.
رئیس جمهور در دیدار رمضانیه با سران دو جناح کشور در پاسخگویی به مشکلات، از نبود وزارت بازرگانی تا نبود اختیارات گلایه کردند و حسرت عدم اجازه مواجهه با اوباما را خوردند و «نمیشود» و «نمیگذارند» را که در ادبیات دو رئیسجمهور قبلی هم دیده میشد به عنوان پاسخ برگزیدند و هیچگاه از «نمیتوانیم» استفاده نکردند.
گزاره «دولت اختیار ندارد» یا «بنده اختیار ندارم» بیشتر در حوزه نخبگی بازتاب دارد تا عوام و پیش از آنکه دیگری از آن آسیب ببیند خود ایشان زیر سؤال میرود. چرا؟
یادم هست در دهه ۶۰ در معیت یک فرمانده بسیج به یک حوزه مقاومت رفتیم. فرمانده از مسئول حوزه پرسید فلان مأموریت و فلان تدبیر را چه کردهاید؟ و طرف پاسخ داد: روزی ۱۰ لیتر بنزین به ما میدهد با این چه میشود کرد؟ و فرمانده پاسخ داد خیلی خب بفرمایید با همین ۱۰ لیتر بنزین چه کردهاید؟ الان داستان رئیسجمهور محترم ماست که با همین اختیاراتی که قبول دارید، چه کردهاید؟ اولین سؤالی که پرسیده میشود اینکه اگر اختیار ندارید چطور وارد میدان شدید؟ مگر نظام، ساختار و ملاحظات آن را نمیشناختید؟ شما که از روز اول انقلاب در مرکزیت نظام بودید و با روابط عرفی و ساختاری آن آشنا هستید، چرا این شناخت را در تصمیم خود برای حضور در میدان لحاظ نکردید؟
دومین مشکلی که ایجاد میکند رئیسجمهور را جهت مناظره مقابل خودش قرار میدهند و سؤال میشود: اگر شما علم به عدم اختیار داشتید و فرمودید «والله اگر مشکلات کشور قابل حل نبود نمیآمدم؟» و فرمودید «تمام مسئولیت مذاکرات با بنده است» و عکس و تیتر یک رسانههای کشور شد، چگونه باید تحلیل شود؟ انصافاً خواسته شما که مذاکره برای حل مسئله هستهای بود در نظام اجابت نشد؟ و گستردهترین مذاکرات تاریخ ایران را انجام ندادید؟ و بعد هم اعتراف نکردید اگر مقام معظم رهبری مانع نمیشدند، امتیازات بیشتری میدادید؟
آنقدر شما بر مذاکره بهعنوان تنها راهحل مسائل کشور تأکید کردید که گویی «مذاکره اسم رمز اداره کشور» است. اما باز از اینکه با اوباما در یک کادر قرار نگرفتید حسرت میخورید.
سوم اینکه اختیارات امروز سران قوا فراتر از قوانین و اختیارات معمول است. این عبارت را همسویان رئیسجمهور گفتند که: «اختیاراتی که آیتالله خامنهای به سران قوا داده اگر به چوب خشک میداد کاری انجام میگرفت».
چهارم: گیریم مذاکره را مانع شدند یا اجازه نمیدهند صهیونیستها را به رسمیت بشناسید، اما مردم نمیپذیرند که طرح و برنامه زندگی آنان در حوزه تولید، توزیع و خدمات و دیوانسالاری با دولت نیست. همین الان چطور اختیار یافتید قیمت مرغ تا ۹ هزار تومان پایین بیاید و شکر و خرما هم قیمت نزولی یابد؟ از همین اختیارات درباره مشکلات دیگر مردم استفاده کنید. چطور قبل از شروع تحریم امریکا در ۱۵ مرداد ۹۷ ارز به ۱۸ هزار تومان رسید، اما بعد از شروع عملی تحریم با همت دکتر همتی ارز کنترل شد؟ آیا اختیارات شما یا رئیس بانک مرکزی قبلی متفاوت بود یا بعد از حضور همتی اختیارات تغییر یافت؟ این مثال مهمی از نوع مدیران، توان، تلاش و خلاقیت آنهاست. امید است اگر در این ۶۰ روزی که به اروپا مهلت دادهاید نتیجهای حاصل نشد، دیگران یا دشمن را مقصر ندانید و سناریوهای بعدی را در آستین داشته باشید. اکنون همه ملت ایستادهاند و رنج گرانی را تحمل میکنند تا عزت و غرور ملی خود و نظام را حفظ کنند.
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج
پهپادهای انتحاری انصارالله برای آل سعود چه پیامی دارند؟
ارتش یمن روز سه شنبه با هفت پهپاد انتحاری تأسیسات حیاتی عربستان را هدف قرار داد. این عملیات بزرگ، در پاسخ به ادامه تجاوز و محاصره مردم یمن انجام شده است. اهمیت این حملات چیست؟
تقویت قدرت موشکی و پهپادی مقاومت یمن
دستیابی انصارالله به انوع موشک های بالستیک و پهپادهای مدرن و حتی سکوهای پرتاب موشک حرفه ای باعث شده است تا امنیت عربستان و امارات مورد تهدید جدی قرار بگیرد. تاکنون ده ها بار مواضع مهم و راهبردی عربستان از جمله کاخ الیمامه در ریاض مورد هدف موشک های انصارالله قرار گرفته است. اما در مقابل ائتلاف سعودی در باتلاق یمن گرفتار شده و بارها برخی خبرهای سری که به صورت اتفاقی منتشر شده نشان دهنده تقاضای ولیعهد سعودی از مقامات غربی برای پیدا کردن راهی جهت خروج از بحران یمن بوده است. در واقع در عرصه نظامی انصارالله با رونمایی از موشک های زلزال، برکان، قاهر، توشکا و بدر و چند نوع موشک دیگر توانست تا تغییراتی استراتژیک در عرصه میدانی ایجاد کند. علاوه بر موشک، پهپادهای مدرن نیز به مهمترین دستاوردهای نظامی انصارالله یمن تبدیل شده اند. زمانی که «عبدالملک بدرالدین الحوثی» دبیرکل جنبش انصارالله یمن در بهمن ماه سال 95 اعلام کرد که این جنبش به زودی کار ساخت پهپاد را آغاز خواهد کرد، برخی آن را دور از ذهن و بیشتر شعار قلمداد کردند اما در کمتر از یک سال، نخستین پهپاد ساخت یمن با نام «هدهد1» ساخته شد. پس از آن نیز رهبر انصارالله وعده ارتقای توان پهپادی یمن را داد.
ضربه بزرگ به آل سعود
حملات پهپادی به تاسیسات نفتی عربستان موجب شد خط لوله نفت شرق به غرب این کشور هدف قرار گیرد و پمپاژ نفت از طریق این خط لوله قطع شود. این بدان معنی است که در صورت استمرار اینگونه حملات استراتژی امنیت عرضه انرژی که همواره مورد تاکید آمریکا و غرب بوده و عربستان در آن مهمترین نقش را بر عهده داشته، زیر سوال می رود. علاوه بر این حمله پهپادی یمن به شدت بر بازار بورس عربستان تاثیر گذاشت. شاخص اصلی بورس عربستان 2 درصد کاهش یافت و خسارتی بالغ بر حداقل 31میلیارد دلار بر سهام آن وارد شد. از سوی دیگر یک رسانه معارض سعودی، به یک برگ سند داخلی وزارت دفاع عربستان دست یافته که حاکی از وحشت نظامیان این کشور از حملات انفجاری اخیر در تأسیسات نفتی است.
این که هفت پهباد بیش از 700 کیلومتر را در آسمان عربستان طی کنند و به قلب این کشور و نزدیکی پایتخت - ریاض- برسند و لوله های انتقال نفت، از شرق به غرب کشور، را هدف قرار دهند فی النفسه دستاوردی است که نگرانی های زیاد و درس های مهمی برای متجاوزان به همراه دارد. آل سعود دریافته که نه فقط در یمن و مرزها بلکه در عمق عربستان هم امنیت ندارد.
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج
ابطحی: در مقابل تهدیدهای دشمن پشت سر رهبر هستم
محمدعلی ابطحی با اشاره به دیدار پریروز مسئولان با رهبر معظم انقلاب گفت: در برابر تهدیدات پشت سر رهبر هستم.
این فعال اصلاحطلب میگوید: دیدار رمضانی رهبری معظم با مسئولان نظام و دستاندرکاران حکومت، امسال در شرایط پر هیاهو و در اوج رجزخوانی آمریکا و توجه همه دنیا به ایران بسیار مهم بود.
اعلام تصمیمات نظام در مورد مسائل اقتصادی به خصوص بخش پایانی آن که در مورد آمریکا و عدم مذاکره و نبود جنگ اعلام نظر کردند در این وضع سخت میتواند در داخل و خارج تکلیف همه را روشن کند و از سردرگمی و بلاتکلیفی و انتظار و ترس بیرون آورد.
من امسال از دعوت به این جلسه خوشحالتر از دفعات پیش بودم تا روشن شود در برابر تهدیدات سنگین دشمنان ایران پشت سر رهبر کشورم هستم و از هیاهوی خشونتآفرین و جنگی ضد ایرانی آمریکا و ترامپ و همپیمانان منطقهایشان نفرت دارم.
بعد از سالها به لطف یکی از اعضای دفتر ایشان رفتم جلو و از نزدیک سلام و احوالپرسی کردم و ایشان به رسم قدیم ابراز لطف کردند.
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج
همان تکرار میکنم خاتمی و فتنه موسوی بس نبود؟!
الیاس حضرتی، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در نطقی در صحن علنی مجلس خواستار رفع حصر موسوی و ممنوعالتصویری خاتمی شده است. او میگوید: «باید رفع حصر را آنی حل کنند، ممنوعالتصویری و محدودیتهای آقای خاتمی را به عنوان سیاستمداری که تلاش دارد کمک کند، رفع کنند. اگر آقای خاتمی الان کمک نکند، چه زمانی میتواند کمک کند؟ نظام میخواهد خود را از همه نیروهای دلسوزی که ۱۰ سال است در حصر هستند، اما پیام میدهند که «ای مردم، دوستان، طرفداران در صحنه باشید و کمک کنید»، محروم کند؟ آخرین پیامی که از آقای موسوی آمده، این است: آقای روحانی حوصله کن، از رهبری فاصله نگیر...»
آنچه حضرتی میگوید بیشتر شبیه یک طنز است؛ محصورین فتنه و کمک به نظام؟! همانهایی که کشور را تا لبه پرتگاه جنگ داخلی بردند و هیچ توصیهای را نپذیرفتند و راههای قانونی را کنار گذاشتند و حمایتهای معاندین نظام حتی صهیونیستها را پس نزدند و ...؟! این افراد همه کمکی که میتوانند به کشور کنند، این است که در همان حصر بمانند و باز با جاهطلبیهای شخصی کشور را به آشوب نکشند. کمک خاتمی همان «تکرار میکنم» میکنم بود که نتایجش را اکنون در اوضاع معیشتیمان میبینیم! کمک خاتمی الان دولت را در دست دارد و مجلس و شوراها را و کارآمدیشان پیش روی ملت است. کمک موسوی هم سال ۸۸ کف خیابان بود و آبرو و اعتبار کشور را حراج زد و نتیجهاش جسارت بیشتر دشمنان بر ایران و تشدید تحریمها بود. همین کمکها بس نبود؟!
نکته جالب توجه آنکه گرچه حضرتی سعی میکند چهره وطن دوستانه و ولایتمدارانه از موسوی ترسیم کند، اما دختر میرحسین موسوی در توئیتی نوشته که «صحبت اخیر یکی از نمایندگان، نقل قول دروغ از جانب محصورین در رابطه با پیغامی برای رئیس جمهور -که هرگز فرستاده نشده است - جای تأسف و تذکر و تأمل بسیار دارد...»
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج
98- پرسمان(3).doc
104.4K
نسخه word
پرسمان سیاسی(3)
1- نسبت ناکارامدی مدیران اقتصادی در بروز و تشدید وضعیت نامناسب اقتصادی در شرایط جنگ اقتصادی
2- حمله به تاسیسات نفتی بندر الفجیره امارات را چگونه باید تحلیل کرد
3- عملیات پهبادی انصارالله علیه تاسییات نفتی عربستان
#ویژه هادیان و مسئولان سیاسی
#نشستهای بصیرتی
#طرح شهید کمالی
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج