hedayat 01-05-98.doc
451.1K
نسخه word
نشریه الکترونیکی هدایت/شماره8
ویژه هادیان و مسئولان سیاسی
#نشستهای_بصیرتی
#طرح_شهید_کمالی
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج
hedayat 01-05-98.pdf
518.8K
نسخه PDF
نشریه الکترونیکی هدایت/شماره8
ویژه هادیان و مسئولان سیاسی
#نشستهای_بصیرتی
#طرح_شهید_کمالی
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج
دنیای وارونه
«خروج از ریل انصاف و منطق»، خوشبینانهترین عنوانی است که میتوان برای برخی رسانهها و بعضی افراد که این روزها گفتهها و نوشتههایشان در فضای رسانهای منتشر میشود، برگزید! خروجی که نمونه بسیار ساده و روشن آن را میتوان در موضوع مهاجرت یکی از گزارشگران ورزشی از کشور به وضوح مشاهده کرد! «مزدک میرزایی» که بیش از دو دهه در صدا و سیمای جمهوری اسلامی کارآموزی کرد! صدها ساعت آنتن زنده تلویزیونی در اختیارش بود و حتی بارها مورد توجه و تقدیر قرار گرفت، چنانکه در سال 1384 به عنوان بهترین گزارشگر ورزشی صدا و سیما انتخاب شد و در حالی که به تازگی نیز قراردادی 180 میلیون تومانی برای ساخت یک مستند با تلویزیون بسته و 120 میلیون تومان از مبلغ آن را هم دریافت کرده بود به یکباره از دسترس خارج شد و از دفتر شبکه «ایران اینترنشنال» در لندن سر درآورد! شبکه وابسته به دلارهای سعودی! همان شبکهای که بارها از تجزیه ایران سخن گفته و مصاحبه با تروریستهای «الاحوازی» پس از اقدامات تروریستی در 31 شهریور ماه اهواز را در کارنامه دارد!
با این حال، در فضای رسانهای شاهدیم به جای مؤاخذه گزارشگری که با هزینه صدا و سیما، با استفاده از ظرفیتهای این سازمان و آزمون و خطاهای بسیار، کمی کار آموخته، این رسانه ملی است که به مسلخ برده میشود! نوک پیکان حمله به جای آنکه به سمت متخلف باشد، صدا و سیما را هدف گرفته و فردی را که خلاف اخلاق حرفهای و خلاف قرارداد با صداوسیما به استخدام یک شبکه ضد ایرانی درآمده است، راستگو، مؤدب، با اخلاق و درستکار میخوانند! این هجم از وارونهانگاری و اعتباربخشی به متخلف، آن هم صرفاً به دلیل منافع شخصی و جناحی موضوعی نیست که بتوان از پیامدهای اجتماعی و اخلاقی آن در آینده فرار کرد، کاش این افراد پیش از دست به قلم شدن و زبان به سخن گشودن کمی هم به مصالح عمومی فکر کنند!
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج
خرج چند میلیاردی برای استخر ساختمان ریاست جمهوری!
حجتالاسلام سید ناصر موسوی لارگانی در گفتگو با تسنیم با اشاره به ضرورت اصلاح ساختار بودجه نویسی در کشور گفت: در شرایط حساس کنونی که جمهوری اسلامی با فشارها و تحریمهای بیرونی مواجه است باید شیوه بودجه نویسی تغییر کند و جلوی ریخت و پاشهای بیهوده مجلس و دولت گرفته شود تا فشار آن به روی دوش مردم نباشد.
وی با ابراز اینکه شیوه فعلی بودجه نویسی در کشور معیوب است گفت: ساختار فعلی بودجه به فاصله طبقاتی دامن میزند؛ زیرا بودجه در اختیار برخی از نهادها واشخاص بسیار بالاتر از کارکرد آن است که این موضوع علاوهبر اینکه باعث ریخت و پاش بیتالمال میشود و به فاصله طبقاتی دامن میزند، باعث بروز نگرانیها و بیاعتمادی در افکار عمومی میشود و مردم را دلسرد میکند.
این نماینده مجلس شورای اسلامی با انتقاد از عملکرد دولت دوازدهم گفت:اشرافیت در این دوره به اوج رسیده است به عنوان نمونه هزینههایی که در محل ساختمان ریاست جمهوری و وزرا وجود دارد موجه نیست، مخصوصا در شرایطی که مردم در معیشت خود با مشکل مواجه هستند.
وی با انتقاد از ریخت و پاشهای مجلس و دولت در فضای فعلی اقتصادی کشور گفت: هزینههایی که برای ساخت و سازهای دولتمردان و مجلس میشود باید متناسب با وضعیت فعلی اقتصادی کشور باشد بنابراین در چنین شرایطی خرج چند میلیاردی برای استخر ساختمان ریاست جمهوری خلاف قاعده است و توجیهی ندارد.
سکوت مجلس در برابر انحراف ۶۲ درصدی بودجه
وی بااشاره به گزارش رئیسدیوان محاسبات از تفریق بودجه سال ۹۶ گفت: رئیسدیوان محاسبات از انحراف ۶۲ درصدی بودجه ۹۶ خبر داد و این در حالی بود که مجلس نسبت به این انحراف سکوت کرد؛ و چنین مواضعی از مجلس در قبال تخلفات قابل قبول نیست و باعث دلسردی مردم از نمایندگانشان در مجلس میشود. موسوی لارگانی بااشاره به ضرورت شیوهای خاص از تصویب بودجه در مجلس شورای اسلامی که اجازه هیچگونه تخلف و تخطی را به قوه مجریه ندهد گفت: اکنون متأسفانه به صورت گسترده در وزارتخانهها، سازمانها و نهادهای دولتی مشاهده میشود که بودجه خلاف آنچه که در مجلس مصوب شده است مصرف میشود و اینجای تأمل و بررسی دارد.
عضو کمیسیون مجلس شورای اسلامی بااشاره به اینکه کشورمان یک کشور اسلامی است و باید برای مسائل فرهنگی بودجه مناسبی در نظر گرفته شود:، اما متأسفانه اینگونه نیست و بودجه فرهنگی کشور نسبت به کشورهای دیگر که حتی مسلمان نیز نیستند بسیار پائینتر است و مع الاسف همان میزان پایین را نیز دولت حاضر نیست به طور کامل اجرایی کند و در اختیار مسئولان فرهنگی کشور قرار نمیدهد. موسوی لارگانی با تصریح بر اینکه منویات مقام معظم رهبری در عرصه اقتصاد کشور وقتی پیاده سازی میشود که مدیریت جهادی وجود داشته باشد گفت: اکنون ۵ ماه از سال رونق تولید گذشته است قوه مجریه گزارش دهد که در ۵ ماه گذشته چه اقداماتی برای رونق تولید انجام داده است. با شعار که رونق تولید محقق نمیشود و دردی از تولید کنندگان را دوا نمیکند. وی با انتقاد از رویکرد قوه مجریه در سال رونق تولید گفت: در سال رونق تولید نه تنها جلوی واردات کالاهای غیر ضروری گرفته نمیشود بلکه به بهانهها و انگیزههای مختلف به آن بها داده میشود.
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج
طرح درس بیانیه گام دوم.pdf
13.07M
نسخه pdf
طرح درس بیانیه گام دوم انقلاب
#ویژه هادیان و مسئولان سیاسی
#نشستهای بصیرتی
#طرح شهید کمالی
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج
متن سخنرانی تحلیلی.doc
58.4K
متن سخنرانی
#ویژه بهره برداری هادیان و مسئولان سیاسی
#نشستهای بصیرتی
#طرح شهید کمالی
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج
متن سخنرانی تحلیلی.pdf
149.2K
متن سخنرانی معاون سیاسی سازمان بسیج در برنامه ویدئو کنفرانس
#ویژه بهره برداری هادیان و مسئولان سیاسی
#نشستهای بصیرتی
#طرح شهید کمالی
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج
1ـ دلخوشی به آمریکا سبب تحمیل فشار بیشتر شد
«سعید جلیلی» گفت: «طرف اروپایی در توافق جامع هستهای پس از یک سال به جای عذرخواهی از تعللهایی که داشته است، با گستاخی میگوید اینکه ایالات متحده آمریکا به تعهدات خود عمل نکند هیچ توجیهی برای کاهش تعهدات ایران ندارد! کدام حقوقدان در کجای دنیا این حرف را میپذیرد؟!» عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام همچنین افزود: «صبر راهبردی یعنی صبر کردن برای پیش بردن راهبردی که دشمن را عقب براند نه آنکه جلوتر بیاید! صبری که دشمن را گستاخ کند راهبردی نیست.» نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای عالی امنیت ملی در ادامه با اشاره به تصمیم نظام جمهوری اسلامی مبنی بر کاهش تعهدات برجامی گفت: «خوشخیالیها و دلخوشی نسبت به آمریکا سبب تحمیل فشار بیشتر شد. امروز نباید با همان نوع خوشبینی و دلخوشیهای بیپایه به طرف اروپایی رفت تا دوباره فشارهای جدیدی به کشور تحمیل شود.»
2ـ هزینههای جاری دولت را کم کنید!
حجتالاسلام «غلامرضا مصباحیمقدم» با انتقاد از هزینههای بالای جاری دولت، گفت: اگر از هزینههای گل و شیرینیهای جلساتتان کم شود، لازم نیست برای بودجه اجرایی کشور صندوق توسعه ملی را نابود کنید. وی با اشاره به ضرورت صرفهجویی در هزینههای جاری دولت، اظهار داشت: هزینههای اضافی دولت بسیار زیاد است و اگر هزینههای سفرهای خارجی کارکنان دولت، هزینه مأموریتهای سفرهای خارجی، هزینه سفارتخانههایی که آنچنان کارآیی ندارند و کار نمیکنند، هزینه خرید گل برای همایشهای مختلف و هزینههایی از این قبیل بررسی شود، مبلغ بسیار کلانی میشود. وی با ابراز اینکه «پیشنهاد بنده این است که سالیانه 10 درصد از این وابستگی به درآمدهای نفتی کاهش پیدا کند و تحت هیچ شرایطی وارد عرصه بودجه جاری کشور نشود»، گفت: «با این اقدام طی 10 سال اتکا به بودجه نفتی به صفر خواهد رسید.»
3ـ چین همچنان از ایران نفت میخرد
به گزارش «بلومبرگ»، هفتهها پس از وضع تحریمهای سخت آمریکا علیه ایران، با هدف متوقف کردن فروش نفت خام این کشور، چین همچنان از ایران نفت میخرد. اطلاعات رسمی گمرک نشان میدهد، چین در ماه ژوئن 855 هزار و 638 تن نفت خام معادل حدود 209 هزار بشکه در روز از ایران نفت خریده است. اطلاعات نشان میدهد، پکن احتمالاً ریسک نقض تحریمهای آمریکا را برای از سرگیری خرید نفت از ایران قبول کرده است. با افزایش فشار دولت ترامپ بر شرکتها و افرادی که تحریمهای آن را دور میزنند، همه نگاهها به خرید نفت چین از ایران دوخته شده است. این کشور آسیایی که به واردات نفت خام وابسته است، از معدود کشورهای باقیمانده است که از ایران نفت میخرند. گفتنی است، کشورهایی، مانند کره جنوبی و ژاپن واردات نفت از ایران را متوقف کردهاند.
4ـ ترفند جدید اصلاحطلبان برای کسب کرسیهای مجلس یازدهم
«محمدعلی پورمختار» نماینده مردم بهار و کبودرآهنگ در مجلس گفت: اصلاحطلبان با توجه به عملکردشان در مجلس دهم امیدی به کسب کرسی در مجلس یازدهم ندارند و درصدد هستند به عنوان اصولگرایان تقلبی وارد عرصه انتخابات مجلس یازدهم شوند و پس از رأی آوردن عَلَم اصلاحطلبی خود را بلند کنند. پورمختار تصریح کرد: ترفند آنها برای انتخابات مجلس این است که از چهرههای ناشناخته، با عنوان اصولگرایی استفاده کنند و این جریان را در مقابل جریان اصولگرای اصلی قرار دهند و درواقع اصولگرایان را به جان هم بیندازند.
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج
گندم از گندم بروید، جو ز جو
«مردم با فقر اقتصادی دست و پنجه نرم میکنند؛ اما دغدغههای جناحی و توجه به مسائل دیگر سبب شده مشکلات مردم شنیده نشود یعنی خود ما هم از شرایط سخت زندگی مردم آن طور که باید و شاید مطلع نیستیم.» شاید باورپذیر نباشد، اما این جملات متعلق به یک نماینده مجلس است! «پروانه سلحشوری»!
جملاتی که یکبار دیگر تداعیگر مسئله اپوزیسیوننمایی و قرار گرفتن مسئولان کشور در جایگاه منتقد است! در حالی که با نزدیک شدن به روزهای پایان مجلس دهم باید شاهد مصاحبه نمایندگان برای توضیح طرحها و تصمیمسازیهایشان در مسیر حل مشکلات مردم باشیم، شاهد آن هستیم که خانم سلحشوری، به جای قرار گرفتن در مقام پاسخگویی ژست طلبکاری گرفته است و جالب آنکه پس از چهار سال حضور در مجلس اذعان میکند ما از حال مردم با خبر نیستیم!
پرسش اینجاست که چرا با خبر نیستند؟ مگر نماینده مجلس کاری به جز شنیدن صدای مردم و تلاش برای حل مشکلات مردم از راه قانونگذاری و نظارت بر دولت دارد؟ پرسشی که پاسخش را میتوان با نگاه به مواضع این عضو فراکسیون امید دریافت. عجیب و البته ناراحتکننده است که با یک جستوجوی ساده در اینترنت خواهید دید که پر بازدیدترین و شاید مهمترین مواضع این نماینده مجلس درباره «حضور زنان در ورزشگاه»، «رفع حصر سران فتنه»، «مضرات سر کردن چادر!»، «نطق علیه نظارت استصوابی و درخواست برگزاری همهپرسی در این باره»، «اعتراض به نیروی انتظامی به خاطر برخورد با هنجارشکنیها»، «حمله به صداوسیما» و... بوده است! پر واضح است که نه تنها خانم سلحشوری، بلکه دیگر نمایندگان و مسئولان در هر مقام و مرتبتی، وقتی به جای شنیدن حرف مردم و به جای پیگیری مشکلات آنها، موضوعاتی خاص را دنبال کنند که عموماً هدفی جز رضایت قشرهایی خاص یا جناح و جریان خاص ندارد، در پایان دوره مسئولیت دستاوردی نداشته و ناچارند سخنانی از این دست بیان کنند! در حقیقت این گفتارها نتیجه بیعملی چهار ساله و از دست رفتن فرصتهای خدمت است.
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج
کمی تغییر
برخی از روانشناسان، زیست انسان در خاطرات گذشته را اگر سبب شود قدرت خاطرهسازی جدید آدمها کاهش یابد یا به صفر برسد، تجویز و توصیه نمیکنند؛ اما میشود از درسها و عظمتهایی که امروز برای ما خاطره شدهاند، در عبور از کانال زمان برای ساختن امروزمان که خاطرات فردا هستند بهره گرفت و این، میراث انسانها و سازنده تمدنهاست. دیروز 5 مرداد سالروز چهل سالگی برگزاری نماز جمعه در تهران و به تبع آن ایران پساانقلاب اسلامی عزیز بود. وقتی خاطرات نمازهای جمعه دهه 60 را مرور میکنید و شور و شعوربخشی توأمان خطبههای انقلابی خطیبان آن موقع را برای نسل جدید تعریف میکنید، به وضوح، تلفیقی از غبطه، حسرت و البته آرزوی تکرار آن شکوه و استقبالهای کمنظیر از سوی جوانان مؤمن امروز را در نگاههای آنها مییابید. بله شاید گفته شود موقعیت و شرایط تغییر کرده، رسانهها و ابزارهای اطلاعرسانی رشد چشمگیری داشته، سرگرمیها و صنایع سرگرمساز زیاد شدهاند؛ اما هنوز میتوان نمازجمعه پر شور داشت، منوط به چند شرط که مهمترین آنها عبارتند از: نگاه متفاوت به نمازجمعه و روزآمد کردن ظرفیتهای فرهنگی، سیاسی و به ویژه اقتصادی و اجتماعی نهفته در آن، پربار بودن خطبهها و توانمند و جوان بودن خطیبان، گرهگشایی ستادهای نمازجمعه از مشکلات مردم و به ویژه جوانان و میدان دادن به خلاقیتهای جوانانه.
رویکرد جوانگرایی در مدیریتها و خلاقیتها محور اساسی بیانیه گام دوم انقلاب است. اگر میخواهیم بخش عمده مخاطبان امروز نمازجمعهها، جوانان باشند، باید یادمان باشد که آنها به مدد پیشرفتها و جهش ضریب رشد ذهنی، افرادی هوشمند و توانمند در دسترسی به انبوهی از اطلاعات و تحلیلها هستند. پس چه چیزی آنها را جذب نمازجمعهای بکند که نه کمکی به انباشت علمیشان میکند و نه راهی نارفته برای حل مشکلات انبوهشان ترسیم میشود؟! اما اگر خطبهای پر بار از حیث دانشی و تحلیلی تنظیم و با کاریزمایی از جوانی، شیکپوشی، برجستگی رفتاری، واقعی بودن پیامها و حرکات اخلاقی و زبدگی علمی از سوی خطیب و امام جمعه محترم ارائه شود؛ به گونهای که جوان امروز آنچه را که از تحلیل و ترسیم و تفسیر قشنگ از سبک زندگی در نماز جمعه نصیبش میشود، در جای دیگر نیابد، حتماً به میقاتگاه نماز آدینه رهسپار میشود. ما به این حضور نیاز داریم؛ چرا که نيروي جواني برآمده از سه مؤلفه انرژي، اميد و ابتكار است که ميتواند آن را به موتور محرکه برای ساختن فردای جامعه مبدل کند.
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج
دولت، مسکن را از لایحه مالیات بر عایدی سرمایه حذف کرد!
صدیف بدری در واکنش به موضوعات مطرحشده درباره مخالفت هیئت دولت با موضوع مالیات بر عایدی سرمایه مسکن، اظهار کرد: طبق اخبار منتشرشده، هیئت دولت در نشستهای اخیر خود و در جریان بررسی لایحه مالیات بر فعالیتهای اختلالزا، بخش مسکن را از لایحه مالیات بر عایدی سرمایه مسکن حذف کرده است.
وی تصریح کرد: مجلس موافق اعمال مالیات بر عایدی سرمایه مسکن است و قطعاً این قانون باید برای ساماندهی بازار مسکن اعمال شود؛ البته در شرایط کنونی مشخص نیست که هدف دولت از حذف بخش مالیات بر بازار مسکن از لایحه مذکور چه بوده است.
وی با انتقاد از نبود نظارت بر بازار مسکن، گفت: در شرایط کنونی بازار مسکن در دستان سوداگران و دلالان است و در این میان دولت و وزارت راه و شهرسازی نظارتی بر این بخش ندارد. متأسفانه فقدان قوانین نظارتی و مالیاتی موجب پیدایش سلاطین مسکن شده است، افرادی که به دلیل نبود قانون، مدام در حال خرید و فروش املاک جدید هستند و از این راه به سودهای کلان رسیدهاند.
عضو کمیسیون عمران مجلس با تأکید بر اینکه قطعاً اعمال مالیات بر عایدی سرمایه مسکن موجب کاهش التهابات در بازار مسکن میشود و اینکه این مسئله و ایجاد ثبات در بازار قطعاً در کاهش قیمتها اثرگذار خواهد بود، افزود: دولت باید در کنار مالیات بر عایدی سرمایه، قانون مالیات بر خانههای خالی را نیز عملیاتی کند، از این رو اجرای این دو قانون دست دلالان را از بازار مسکن کوتاه خواهد کرد.
بدری به خانه ملت گفت: مجلس قطعاً موافق اعمال مالیات بر عایدی سرمایه مسکن است و در صورت ارسال لایحه مالیات بر فعالیتهای اختلالزا توسط دولت، مجلس این لایحه را اصلاح کرده و بخش مالیات بر عایدی سرمایه مسکن را در آن میگنجاند.
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج
پارادوکس انتزاع یا حقیقت (تکلیف گرایی و صالح مقبول).doc
69.6K
نسخه word
تحلیلی بر یک پارادوکس: انتزاع یا حقیقت(#تکلیف گرایی #صالح مقبول)
به قلم حجت الاسلام علی اصغر جلالی اصل #دفتر تایید محتوا
#ویژه هادیان و مسئولان سیاسی
#نشستهای بصیرتی
#طرح شهید کمالی
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج