بترسیم بهتر است یا بترسانیم
هبر معظم انقلاب در پایان اولین جلسه قرآنی ماه مبارک رمضان توصیههای حکیمانهای را برای مردم و مسئولان بیان فرمودند، ایشان در فرازی از سخنانشان به نهراسیدن و ایستادگی در مقابل دشمن تأکید کردند و از قول قرآن کریم فرمودند: «آمدند گفتند علیه شما دارند توطئه میکنند، بترسید. [مسلمانان را] میترساندند. قرآن میفرماید که نه خیر، از آنها نترسید، از من بترسید؛ خدای متعال را عبادت بکنید، اعتماد به خدا بکنید، در مقابل دشمن محکم بایستید و میتوانید دشمن را به عقب برانید.» اهمیت این جمله حکایت از آن دارد که عزت و ذلت جامعه اسلامی در پرتوی مصونیت و ایستادگی در مقابل دشمنان است.
گزارههای تحلیلی: دشمن برای ایجاد ترس در میان مردم کشورمان از ابزارها و روشهای گوناگونی بهره میگیرد: ۱ـ افراد و نیروهای سستعنصر در جامعه اسلامی همواره مترجم تهدیدات دشمن بودهاند و با ترجیح منافع خود بر منافع ملی و اسلامی همواره در بزرگ کردن دشمن نقش بارزی بر عهده دارند؛ ازاینرو است که امام باقر(ع) میفرمایند: با چهار شخص معاشرت و دوستی نکن: احمق، بخیل، ترسو و دروغگو. در این طیف نیروهایی وجود دارند که سرانجام همراهی با آنان نتیجهای جز شکست به همراه ندارد و در ظاهر خود را خیرخواه ملت معرفی میکنند، اما با ایجاد فضای رعب و وحشت در جامعه زندگی آنها را تهدید میکنند. ۲ـ یکی دیگر از ابزارهای ایجاد رعب و ترس در جامعه اسلامی رسانهها هستند که البته امروز به سبب گستردگی فضای مجازی نقش این رسانهها بیشتر از گذشته است. این رسانهها در سالهای گذشته بارها مردم کشورمان را از تهدیدات آمریکا علیه کشورمان ترساندهاند و با آمدن ناوهای آنها به گونهای تبلیغ کردهاند که گویا راهی برای زنده ماندن در ایران نمانده است و در هنگام رفتنشان هم سکوت کردهاند.
نکته راهبردی: بیشک جامعهای امکان حیات و رشد و بالندگی را خواهد داشت که سر پیش دشمن خم نکند و روحیه شجاعت و استقامت در آن جاری باشد. امروز سپاه پاسداران سردمدار شجاعت، ایستادگی و مقاومت در مقابل دشمنان است و با همین ایده است که سپاه در همه عرصهها فعالانه و شجاعانه وارد میشود و با کارهای خود دشمنان را به انفعال وادار میکند. اقدام شجاعانه سپاه در پرتاب ماهواره، موجب نمایان شدن بخش دیگری از توانمندیهای نظامی کشور و هراس بیشتر در دل دشمنان شد و همین است معنی ترهبون به عدو الله و عدوکم. رهبر معظم انقلاب در این زمینه هم میفرمایند: «بایست حضور شما، وضعیت شما، حرکت شما جوری باشد که دشمن را دچار رعب کند.»
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
دولت چه کرده است؟!
این روزها شیوع ویروس کرونا علاوه بر سلامتی مردم، بخش اقتصاد و معیشت آنان را نیز هدف قرار داده است. طبیعی است که در چنین شرایطی انتظار عمومی از مدیران و مسئولان، به خصوص از دولت بهعنوان قوه اجرایی کشور افزایش یابد. سؤال این است که دولت در پاسخ به این مطالبات عمومی چه اقداماتی انجام داده است؟
گزارههای خبری: 1ـ دستور رئیسجمهوری به وزیر بهداشت مبنی بر تشکیل ستاد ملی مبارزه با کرونا در 4 اسفند ماه سال اخیر اولین اقدام دولتی در روزهای اولیه شیوع این ویروس منحوس بود که برای مدیریت دوران کرونایی انجام گرفت. این ستاد مسئولیت و اختیار تام اعمال محدودیتهای اجتماعی و ترافیکی، اعلام تعطیلیها در کشور، تهیه پروتکلهای بهداشتی محیطهای کسبوکار و بازگشایی اماکن اقتصادی، بازارها و... را بر عهده دارد و تاکنون با مدیریت منسجم خود توانسته است هم آمار صعودی کرونا در کشور را متوقف کند و آن را به شیب ملایم کاهش مبتلایان در کشور برساند و هم با بازگشایی هوشمند مراکز تجاری از اثرات منفی اقتصادی بر سفره بازاریان و کسبه بکاهد. 2ـ تصمیم به موقع امهال سه ماهه تسهیلات قرضالحسنه عموم مردم و اقساط وامهای کسبوکارهای زیاندیده از کرونا دیگر تصمیم دولت در ستاد مبارزه با کرونا در نیمههای اسفند ماه بود که به نوبه خود تأثیر ملموسی در کاهش آسیبهای اقتصادی جامعه داشته است. 3ـ تصویب و پرداخت وام قرضالحسنه یک تا دو میلیون تومانی به سرپرستان خانوار و آسیبدیدگان از کرونا از دیگر تصمیمات اقتصادی دولت در دوران کرونایی است.
نکته تحلیلی: هرچند در دوره کرونایی انتظارات عمومی از دولت بیش از اقداماتی است که تاکنون انجام گرفته است؛ لکن باید به این نکته اذعان داشت که دولت با همه خدماتی که میتواند و باید برای شهروندان ارائه دهد و دستگیر آنان در این روزها باشد، خود بهعنوان سرپرست خانواده بزرگ ایرانی متضرر از اوضاع کرونایی است؛ دولت با کاهش بیسابقه قیمت نفت و به صفر رسیدن درآمدهای خود از این بخش مواجه است. مراودات تجاری ایران همچون سایر کشورهای جهان، به دلیل شیوع کرونا با اختلال مواجه شده و مرزهای صادراتی فعالیت سابق را ندارند و این در درازمدت موجب کاهش درآمدهای ارزی کشور میشود. افزایش هزینههای کرونایی دولت در بخشهای بهداشتی، درمانی، خدمات شهری، امور بانکی و... ازجمله مسائل دیگر است. واقعیت این است که هم مردم و هم دولت متضرر شرایط کرونایی شدهاند و برای برونرفت از آن همت همگانی دولت و مردم ضرورت دارد.
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
نظر پمپئو.m4a
2.78M
صوتی / تحليل کوتاه " نظر پمپئو در مورد وضعیت کرونا"
♦️دکتر قاسم حبیب زاده
کارشناس مسائل سیاسی
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
عطش مذاکره در سراب دموکراتها
این روزها با نزدیک شدن به انتخابات سال 2020 آمریکا، غربگرایان داخلی در حال تصویرسازی واهی از چهره دموکراتها هستند. آنها بر اساس برساختههای رسانهای، راهبرد صبر و انتظار را در برابر اقدامات خصمانه دولت کنونی آمریکا در پیش گرفتهاند؛ راهبرد صبر و انتظاری که بر اساس خیال واهی روی کارآمدن یک دموکرات و بازگشت او به برجام و آغاز مجدد مذاکرات شکل گرفته است. این جریان با جداسازی دموکراتها از جمهوریخواهان، مدام در تلاشاند تا دموکراتها را مخالف ترامپ و رفتارش در قبال ایران و برجام جا بزنند. رسانههای زنجیرهای نیز در خدمت این استراتژی درآمدهاند و زمانی روزنامه آرمان با تیتر «دموکراتها برنده شوند؛ آمریکا به برجام برمیگردد» به استقبال دموکراتها میرود و روز دیگر احمد نقیب زاده در روزنامه سازندگی مینویسد: «اگر ایران شانس بیاورد و در آمریکا دموکراتها به پیروزی برسند، در آن صورت احتمال مذاکره مطلوب برای دو طرف بیشتر خواهد شد.» اما ماجرا فراتر از اینهاست.
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
ضرورت استمرار تبیین و روشنگری
👈 اگر قبول داریم که به موازات فشارهای تحریمی و دسیسه های سیاسی، فرهنگی و امنیتی، یک جنگ تمام عیار تبلیغی و ادراکی علیه ملت ایران در حال اجراست، راه مقابله با آن چیست؟
اگر جوانان کشور در بخشهای مختلف مشغول کار و تلاش هستند تا هم امور زندگی خود را اداره کرده و هم کشور خویش را یک قدم در مسیر پیشرفت جلوتر ببرند، اما آماج هجمههای روانی و ادراکی از طرف دشمن قرار میگیرند، راه مقابله چیست؟
اگر بنگاههای تبلیغاتی معاند ملت ایران دهها برابر رسانه های داخلی فعالیت کرده و علیه امیدآفرینی و اعتمادزایی و انسجام ملت ایران تلاش میکنند و مدام در حال جایگزینی دروغ ها به جای واقعیتها هستند و همواره جای خائنین به کشور را با خادمین ملت عوض می کنند، راه مقابله چیست؟
به نظر میرسد جدای از روشها مقابله، جواب در یک کلام تبیین است و تبیین.
اما چگونه ؟
امروز که کرونا اجازه نمیدهد دور هم در مسجد، در پایگاه، در بسیج اداره یا دانشگاه یا دفتر انجمن اسلامی یک مدرسه دور هم جمع شویم، چاره چیست؟
از میان راه های مختلف موجود، یکی از سهل ترین آنها جمع شدن در یک کانال یا گروهی است که اقشار مختلفی مانند معلمان، دانشجویان یک دانشگاه، بچه های یک مسجد یا یک محله و یا کارکنان یک اداره یا یک شرکت در یکی از شبکه های اجتماعی دور هم جمع می شوند و با برنامه ریزی مدون و تعیین یک مدیر یا مربی و چیزی شبیه به آن، به امر تبیین در موضوعات مختلف میان خود میپردازند.
ملت ایران برای رسیدن به قلل شرافت و کرامت راه زیادی طی کرده و موانع زیادی را هم بر داشته است، اکنون که به نزدیکی قله رسیده، یکی از آخرین موانع که هجمه تبلیغاتی و ادراکی دشمن است، در مقابل او رخ نشان داده است.
اکنون نباید غفلت کرد و هزینه ها و دستاوردهای ۴۱ ساله را به باد داد. راه مقابله با این مانع، تبیین و روشنگری مستمر است که باید راه و روش آن را صاحبان قلم و دارندگان تریبون های مختلف، متناسب با محیط پیرامونی و مخاطبان خود بیابند.
فضای مجازی علی رغم تهدیدات خود فرصت های زیادی را در این موضوع در اختیار قرار داده است، مبادا فردا حسرت این فرصت از دست رفته را بخوریم، مباد ...
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
naghshe p30.mp3
5.04M
✅ "نقشه راه"
💬سلسله سخنرانی های موضوعی
با محوریت بیانیه گام دوم انقلاب
🛑 بخش پنجم:
انقلاب اسلامی یک حکومت مردم سالار دینی است
🇮🇷دکتر سید جلال حسینی
کارشناس مسائل سیاسی
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
سلاحهایی که هدفشان برهم زدن آرامش در منطقه است
گروه موسوم به «دیدهبان حقوق بشر سوریه» وابسته به معارضان اعلام کرد که آمریکا روز دوشنبه 70 کامیون حامل سلاح و تجهیزات نظامی را به حومه استان الحسکه واقع در شمال سوریه فرستاد. گروه مزبور تأکید کرد که این کاروان آمریکایی تجهیزات نظامی خود را از گذرگاه مرزی «الولید» عراق به شمال سوریه منتقل و در پایگاههای غیرقانونی «قصرک» و «تل بیدر» در حومه الحسکه مستقر کرد. آمریکا یکشنبهشب نیز کاروانی متشکل از 30 تانکر و کامیون حامل سلاح و مهمات را از عراق روانه استان الحسکه کرد. نظامیان اشغالگر آمریکایی در تاریخ 18 آوریل نیز 50 کامیون حامل سلاح و مهمات را از گذرگاه الولید عراق به استان الحسکه سوریه منتقل کردند.
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
در آستانه فروپاشي
رقابت جريانهاي سياسي محدود به ايام انتخابات نميشود. دامنه رقابتهاي انتخاباتي تا ماهها روابط بين احزاب سياسي را نيز تنظيم و تدبير ميکند. انتخابات اسفندماه هرچند تمام گرديده و فضاي کرونايي کشور اجازه نداد تا چندان دنباله سياسي آن در فضاي رسانهاي کشور تداوم يابد، اما ازآنجاکه مجلس يازدهم تا کمتر از يک ماه آينده آغاز به کار خواهد کرد، همچنان رقابتهاي سياسي پيرامون آن قابلمشاهده است.
نکات تحلیلی: 1- تيم تبليغاتي اصلاحطلبان با همه توان خود فعال شده تا تصوير مدنظر خود را از اوضاع مجلس آينده در اذهان عمومي شکل دهد. بزرگنمايي اختلافات طبيعي در اردوگاه نيروهاي انقلاب کاري است که اصلاحطلبان آغاز کردهاند و در کنار آن از خطر تندروها و احمدینژادیها و ... سخن ميگويند تا افکار عمومی را نسبت به مجلس نگران سازند. اين خط خبري پس از آني آغاز شده است که اصلاحطلبان در انتخابات مجلس کاري از پيش نبردند و يکي از سنگينترين شکستهاي انتخاباتي خود را در طي سالهاي اخير تجربه کردهاند. 2- فارغ از اقتضاي طبيعي رقابت جريانهاي سياسي، بخشي از اين مباحث را بايد در راستاي سرپوش گذاشتن بر واگرايي در اردوگاه اصلاحطلبان ارزيابي کرد. اصلاحطلبان مدتهاي مديدي است که با چالشهاي جدي در درون خود درگيرند. بدون شک مهمترین علت ناکامي در انتخابات گذشته را نيز در وجود اين شکافهاي درون اردوگاهي بايد دنبال نمود. خروج از اين وضعيت نيازمند تکانههايي است که در سال جديد اخباري از آن شنيده ميشود. ۳۰ فروردين 1399، محسن رهامي عضو حقيقي شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان در يک گفتگو تصريح کرد که اصلاحطلبان «بايد سازماندهی تشکيلاتي کارآمد و مطابق با شرايط و اوضاعواحوال جديد و خصوصاً اصلاح رابطه اصلاحطلبان با مردم و نزديکتر شدن به بدنه جامعه و اصلاح و بازنگري اهداف و آرمانهاي اصلاحات، همچنين طراحي جديدي براي مانيفست اصلاحات پيريزي کنند.»
نکته راهبردی: واقعيت آن است که با شکست در انتخابات اسفندماه، زمان فروپاشي اردوگاه اصلاحطلبان فرا رسيده است. خبر استعفاي موسوي لاري خود نشانهاي ديگر از اين ماجرا است و پرده از اوضاع نابسامان اصلاحطلبان و اختلافات جدي آنها برميدارد. موسوي لاري در اين نامه تأکید کرده که «نبايد از بازنگري در ساختار و سازوکار نهادهاي اجماعي اصلاحطلبان در عرصههاي گوناگون غفلت کرد.» در هفتههای آتي بايد منتظر اخبار جديدي از تحولات بنيادين در اردوگاه اصلاحطلبان باشيم.
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
اعتراف بزرگ اندیشکده آمریکایی
اندیشکده آمریکایی «شورای آتلانتیک» در گزارشی به تحلیل نحوه بر باد رفتن بزرگترین امید آمریکا در عراق با ترور سردار سلیمانی و بمباران مواضع الحشدالشعبی پرداخته است. این اندیشکده آشوبهای اراذل اجارهای در عراق را یک فرصت برای آمریکا میداند! اندیشکده شورای آتلانتیک در گزارش خود ناآرامیهای عراق را که از اوایل اکتبر سال گذشته (مهر ۱۳۹۸) آغاز شده بود، «بزرگترین امید آمریکا برای گسترش نفوذ» در این کشور توصیف کرده که با ترور سردار سلیمانی و ابومهدی المهندس بر باد رفت. در بخشی از گزارش این اندیشکده آمریکایی آمده: «تظاهراتهایی که عراق از اوایل اکتبر سال گذشته شاهد آن بود، بزرگترین امید آمریکا برای گسترش نفوذ و سیطرهاش در عراق به شمار میرفت. اما این امید پس از حادثه فرودگاه از بین رفت. متأسفانه اقدام نسنجیده ترور ژنرال قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس همه توجهها را از اعتراضات دور ساخت. افزایش حملات هوایی علیه گروههای الحشدالشعبی نیز حساسیت عراق در قبال تأثیر بیگانگان بهطورکلی و انواع حضور و حمایت آمریکا در این کشور را به طور خاص برانگیخت».
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
هشدار حزبالله به آمریکاییها از طریق فرانسه
روزنامه اللواء چاپ لبنان با انتشار خبری، از هشدار حزبالله به مقامات واشنگتن از طریق فرانسویها در خصوص سیاست آمریکا برای فروپاشی اقتصادی لبنان خبر داد. بر اساس این خبر، حزبالله لبنان به فرانسویها اعلام کرده ادامه سیاست فروپاشی اقتصادی و گرسنگی که واشنگتن علیه لبنان پیش گرفته، کشور را به سمتی نامشخص میکشاند و منجر به عواقبی غیرقابلتحمل میشود. حزبالله لبنان همچنین اعلام کرده است؛ ما از موقعیت خود اعلام میداریم که با فروپاشی کشور و تحویل آن به باندها و توطئه گران کنار نخواهیم آمد.روزنامه اللواء همچنین نوشت: «برای نخستین بار، افراد نزدیک به حزبالله و طرفهای رسمی در دولت، نگرانی جدی از وجود طرحی برای هدف قرار گرفتن امنیت کشور را ابراز کردند؛ بهخصوص آنکه اوضاع ملی- سیاسی و اقتصادی اجازه حضور حفرههای امنیتی زیادی را در کشور میداد و محیطی مناسب را برای بازگرداندن جنگ داخلی و تنشهای مذهبی و فرقهای فراهم میکرد. افراد نزدیک به حزبالله به نقل از این گروه گفتهاند افرادی که تصور میکنند سرنگون کردن حسان دیاب در این شرایط، راهحلی برای بحران ملت لبنان خواهد بود، افرادی متوهم هستند.» به نوشته این روزنامه، حزبالله و همپیمانانش از عملکرد مخالفان دولت در امور سیاسی و نیاز اعتراضات خیابانی رضایت ندارند. طبق عقیده حزبالله، آنچه اکنون در جریان است، بهمنزله جنگی است که هر لحظه ممکن است به کودتایی آگاهانه منجر شود.
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
naghshe p32.mp3
4.94M
✅ "نقشه راه"
💬سلسله سخنرانی های موضوعی
با محوریت بیانیه گام دوم انقلاب
🛑 بخش ششم:
⭕️جریان انقلابی در قرآن
🇮🇷دکتر سید جلال حسینی
کارشناس مسائل سیاسی
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
❌❌فــــــــــــــوری-فـــــــــــوری❌❌
📢📢قابل توجه هادیان عزیز
✅ برگزاری اولین مذاکره تصویری سال 99 در بستر پورتال LMS
🛑بنا بر ضرورت امر بصیرت افزایی و روشنگری هادیان سیاسی در شرایط کنونی کرونا؛ نخستین مذاکره تصویری در بستر پورتال LMS برگزار می گردد.
✳️موضوع : کرونا و جنگ شناختی در فضای مجازی
زمان: شنبه- 13 اردیبهشت ماه- ساعت 10 الی 11 صبح🇮🇷
❌ روش آموزش و بهره برداری از پروتال LMS متعاقبا اعلام خواهد شد❌
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij