eitaa logo
مزاج زندگی 🌻
18.3هزار دنبال‌کننده
1.1هزار عکس
855 ویدیو
4 فایل
ما اینجاییم تا بتونیــم نتــایج بیــش از ۲۵ سال تحقیــق و پژوهش در‌حوزه سبک‌ زنــدگی ایرانی اسلامی رو در اختیار شما قرار بدیم .🌹 . و‌مفتخریم به حضور افتخاری استادخیراندیش در گروه پژوهشی مزاج زندگی.😊🙏 ارتباط با ما : @addmin_MZ www.mezajezendegi.ir
مشاهده در ایتا
دانلود
طرز تهیه نان برنج 🧑‍🍳یک پیمانه آب را به جوش می‌آوریم سپس به اندازه نوک قاشق چایخوری نمک ویک قاشق روغن اضافه میکنیم در آخر یک لیوان آرد برنج را اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم سپس درب ظرف را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه میگذاریم تا خمیر با بخار خودش نرم شود. بعد از آن شروع به ورز دادن میکنیم و اگر آب نیاز داشت کمی با دست خیس اضافه میکنیم و ورز میدهیم. از خمیر بدست آمده به صورت چانه گرد در می‌آوریم وبه آرامی با وردنه پهن کرده و در تابه داغ میپزیم.🫓 مـــزاجــــ زنـــدگــــے 👈 عضو شوید
در آخر اینم یک نان خوشمزه😋 دست پخت یکی از عزیزان گروه مزاج زندگی تقدیم به شما🌷💚 نوش جان☺️👇
👏👏👏👏
. شما دوستان عزیز هم اگه تجربه ای توی پخت نان دارید خیلی خوشحال میشیم با ما هم درمیون بذارید.😊🙏🌿👇 @addmin_MZ مـــزاجــــ زنـــدگــــے
اول از همه تشکر می‌کنیم بابت دقت و حسن توجه‌تون به محتواهای کانال🙏🌷 و اما در مورد سوال دوست عزیزمون که شاید سوال شما هم باشه باید بگم👇 خیر مراحل تهیه و پخت نان برنج با نان گندم و جو متفاوته همون طور که گفته شد در روش پخت نان برنج باید آرد برنج رو با آب خیلی داغ عمل بیاریم تا مقداری حالت پختگی پیدا کنه و بعد از ورز دادن و تهیه خمیر، نانها در تابه داغ یا پشت توهه پخته میشن.🫓
مزاج زندگی 🌻
#سوال_جواب اول از همه تشکر می‌کنیم بابت دقت و حسن توجه‌تون به محتواهای کانال🙏🌷 و اما در مورد سوال د
میشه بعد از عمل آوردن خمیر نان برنج در آب داغ، به اندازه نصف مقدار آرد برنجمون به اون آرد گندم هم اضافه کنیم تا مراحل پهن کردن چانه‌ها و پخت نان راحت‌تر بشه
البته پخت نان برنج تخصص عزیزان شمالیه👌 خیلی خوشحال می‌شیم این نان فوق‌العاده‌ی محلیشون رو بیشتر به ما معرفی کنن🙏 و درواقع ما رو هم مهمون این غذای خوشمزشون کنن🧇😋 @addmin_MZ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
8.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 پای درس 🌮نقش نان در سلامت و ایجاد قدرت و توان جسمی 🌮شرط ایجاد نان واقعی مـــزاجــــ زنـــدگــــے 👈 عضو شوید
🌾نکاتی درباره استفاده از سبوس باید در نظر داشته باشیم از نظر طب ایرانی اسلامی برای تهیه نان سبوسدار خوب باید مقداری از سبوس گندم را با آن آسیاب کرده تا آرد سبوسدار تهیه شود و این آرد برای تهیه خمیر مورد استفاده قرار بگیرد. 👈نه اینکه فقط سبوس روی نان پاشیده بشود. ❌اتفاقاً استفاده از سبوس به این صورت بیشتر ضرر ایجاد میکند. متاسفانه در سالهای اخیر خیلی از نانوایی ها سبوس را به خمیرنان اضافه می کنند یعنی قبل از پخت نان مقداری سبوس به خمیر اضافه می‌کنند که این روش استفاده از سبوس بسیار اشتباه است. و این درحالی است که بسیاری از این سبوسها اصلا خوراک دام هستند.🐄🐏 در واقع نکته مهمی که درباره این روش اشتباه استفاده از سبوس وجود دارد این است که 👇 اگر سبوس قبل از ورآمدن به خمیر اضافه نشود اسید فیتیک بالایی دارد که منجر به سوءهضم و سوءجذب املاح و مواد‌معدنی می شود.🌾 مـــزاجــــ زنـــدگــــے 👈 عضو شوید
21.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️ حضور استاد در برنامه تلوزیونی صبحونه ۱۴۰۲/۶/۶ 📜 موضوع گفتگو: آداب و تدابیر اربعین (بخش اول) ࿐჻ᭂ⸙🍃🌸🍃⸙჻ᭂ࿐ مـــزاجــــ زنـــدگــــے 👈 عضو شوید 🌐 http://mezajezendegi.ir 🆔 https://t.me/mezajezendegi