eitaa logo
مزاج شناسی
9.4هزار دنبال‌کننده
21.3هزار عکس
631 ویدیو
2 فایل
هدف ما سلامتی مردم عزیزمان است مرکز پخش داروها و کتابهای دکتر خیراندیش 09199845840 09390082679 آدمین کانال مزاج شناسی 👈 @glipor ⚘تبادل کانال⚘ http://eitaa.com/joinchat/3183083523Ccf97548f13
مشاهده در ایتا
دانلود
♻️علل ورم صورت 🎾خواب بین الطلوعین 🎾عفونت داخلی یا عفونت خارجی 🎾 کم کاری کلیه و تجمع رطوبت 🎾کمبود سودای صافی 🎾ضعف کبد 🎾کاهش فشار قلب 🎾افزایش ریح ناصالح 🏖 09199845840 09390082679 آدمین کانال مزاج شناسی 👈           @glipor
🔶🔹پنیر 🔹و مضراتش ✍️در ماده ای به نام وجود دارد که اگر در مغز جمع شود باعث کندی ذهن می شود ، برای مقابله با تیرامین باید میزان را در بدن زیادکرد واین کاربا خوردن انجام می شود 09199845840 09390082679 آدمین کانال مزاج شناسی 👈           @glipor
♻️مواردی که باید از کودکی به فرزندانمان بیاموزیم : 👈فوت نکردن غذا 🔸امام صادق علیه السلام فرمود : پیامبر خدا از فوت کردن در غذا و آشامیدنی نهی فرمودند. 📚بحارالانوار ج 75 ص 50 🔮 هوای دهان از ۲ اکسیژن و ۱ هیدروژن تشکیل شده که هنگام بازدم اکسیژن تبدیل به دی‌اکسید کربن می‌شود. 🔮هنگام فوت کردن به غذا دی‌اکسید کربن با غذا مخلوط شده و موجب تولید ماده مضر برای بدن می‌شود. 🔮و همچنین با خون ترکیب می‌شود و عامل بیماری‌هایی مانند ، ، و می‌شود و بر روی نیز تاثیر سوء می‌گذارد. 🔮خیلی از ویروس‌های بدن با تنفس از بدن خارج می‌شوند اما با فوت کردن به غذا ، جذب آن شده و مجددا به بدن برمی‌گردند. ☑️09199845840 09390082679 آدمین کانال مزاج شناسی 👈           @glipor
♻️ورم صورت به هر دلیلی باشد این موارد انجام شود : 👇👇 🌿کاسنی تازه تهیه کنید و آب آن را بگیرید و سپس چند قاشق شکر نیشکر (ترجیحا خشک) را در آن حل کنید و میل کنید. 🌿دوسین یا همان ترکیب عسل + سیاهدانه را با شکم خالی یک قاشق مرباخوری میل کنید. 🌿 حجامت پشت گوش( در صورت تجویز طبیب) 🌿استفاده از انفیه هفته ای یک یا نهایتا دوبار 🌿استفاده از زردک ، سنجد ، انار ، مویز ، روغن زیتون همراه با غذا ، روغن شحم گاوی 🌿دستور نوره و حنا 🌿مصرف انجیر روزانه 🌿گرم نگه داشتن پهلو ها 🏖 09199845840 09390082679 آدمین کانال مزاج شناسی 👈           @glipor
🔶🔹میوه به و رب میوه به 🔹و رب میوه سیب درختی 🔹و خاصیت آن 🔹بر برمبنای طب سنتی 💊چقدر رب میوه به رو می‌شناسید؟ ربی که از به شیرین بدست آید، گرم و تر و خونساز است و از خواص خوبی برخوردار می‌باشد، از جمله: تقویت کننده حرارت غریزی بدن بوده و می‌تواند از ریزش مواد زائد به اعضای مختلف جلوگیری کند. شادی آور و تقویت کننده قلب است. خوردن رب به، موجب کاهش خونریزی قاعدگی در زنان می‌شود. کمک به هضم غذا می‌کند و خوردن آن بعد از غذا، برای رفلاکس معده مفید می‎باشد. 🔶🔹اگر رب به قبل از غذا خورده شود، موجب یبوست و ضداسهال و اگر بعد از غذا خورده شود، ملین است. مکیدن رب به، بعد از غذا، می‌تواند ویار و حالت تهوع در بارداری را کاهش دهد. در هفته‌های ابتدایی بارداری، خوردن رب به، بعد از غذا، برای تشکیل قلب جنین توصیه می‎شود. 🔹خوردن رب به، با تقویت کردن معده و اصلاح گوارش، موجب خوشرنگی صورت می‌شود. اگر دچار سردرد شدید مشارکتی با معده به همراه سنگینی سر، تهوع و یبوست شده‌اید، می‌توانید چند عدد تخم گشنیز را روی رب به ریخته و یک قاشق غذاخوری بعد از غذا، هنگام سردرد مصرف نمایید، این ترکیب جلوی بخارات معده به سر را گرفته و سردرد و سرگیجه را کم کرده و به تدریج از بین می‌برد. 🔶🔹چطوری رب میوه به درست کنیم؟ برای تهیه رب به که در این فصل زیاد است، چندین روش وجود دارد، با صرفه‌ترین راه این است که : 🔹سه کیلوگرم به را رنده یا چرخ کرده، می‌توانید روی آن کمی شکر یا عسل بریزید، سپس به آن کمی آب (در حدی که به غوطه ور شود و زیاد نشود) و گلاب اضافه کرده، روی حرارت کم (بهتر است از شعله پخش کن استفاده کنید) قرار دهید تا کاملاً به پخته شده و له شود در طی پخت آن را به هم بزنید. در صورتی که از رب به برای حالت تهوع در بارداری و غیربارداری می‌خواهید استفاده کنید، به آن مقداری زنجبیل رنده شده در حین پخت اضافه کنید. برای جلوگیری از کپک زدن رب، در یخچال نگهداری شود. 🔶🔹روش دوم پخت میوه به میوه به را قطعه قطعه کرده و چند ساعت در آب بخیسانید. سپس آب به را گرفته، صاف کنید. شما می‌توانید تفاله‌های ناشی از آبگیری اولیه به را مجدداً در آبی که ابتدا در آن به راخیسانده بودید ریخته و آن را نیز صاف کرده و به آب در مرحله اول اضافه کنید. سپس بر روی حرارت ملایم قرار داده تا بجوشد. حرارت دادن تا زمانی که به غلظت مناسب برسد را ادامه دهید. می‌توان در صورت تمایل برای ماندگاری بهتر، چند قاشق عسل به آن اضافه کرد. 🔶🔹رب میوه سیب برای چی خوبه؟ ربی که از سیب شیرین به دست می‌آید نیز گرم و تر و مقوی معده و کبد است: رب سیب در رفع علامت صفرای متعفن در معده، موثر است. تقویت کننده قلب، مغز، کبد و در نهایت دستگاه گوارش است. مانع نزول مواد زائد به سمت معده می‌شود. برای رفع نفس تنگی مفید است و سرفه خشک را بهبود می‌بخشد. 🔹سیب، خشک کننده رطوبت اصافه معده است که رب و کبابی سیب قوی‌تر است، با خشک شدن رطوبت معده رطوبت اضافی رحم نیز خشک می‌شود و لیزی رحم از بین رفته و سقط زیر سه ماه از بین می‌رود رب سیب رطوبت معده را خشک می‌کند و بلغم از معده پاک می‌شود. 🔶🔹چطوری رب میوه سیب درست کنیم؟ برای تهیه رب سیب در منزل، می‌توان روش زیر را به کار برد یا آماده آن را از سلامتکده‌های معتبر طب سنتی تهیه نمود: به میزان ۲ لیتر آب سیب گرفته شود و به روش بنماری روی شعله غیر مستقیم گاز قرار دهید (مثلاً روی کتری در حال جوش) یا یک ظرف بزرگ پر از آب بر روی شعله گذاشته و ظرف آب سیب را داخل ظرف پر از آب گذاشته به طوری که آب داخل ظرف آب سیب نشود. 🔹آنقدر بماند تا به مرور زمان آب سیب تبخیر و غلیظ شود و به قوام رب برسد و در نهایت یک رب بسیار خوشمزه و مقوی به دست می‌آید. ❗️نکته: رب سیب، مشابه شیوه اول رب به نیز قابل تهیه است، طوری که سیب رنده یا چرخ شود 🏖 09199845840 09390082679 آدمین کانال مزاج شناسی 👈           @glipor
♻️استخوان 🔸 استخوان از ساخته می‌شود 📌⚠️وقتی صفرا در بدن زیاد شود سودای مفید کم می‌شود 📌⚠️همچنین صفرای زیاد سبب پوکی استخوان می‌شود ✅در ابتدا باید صفرازاها کم و صفرا زداها نیز مصرف شود👇 💊مانند پرهیز از ادویه‌جات تند و پرهیز از سیر و پیاز خام و .... 💊و مصرف شربت آبلیمو عسل/ شربت عناب/ تَمر‌هندی/ ملین‌ها مثل فلوس، خاکشیر/زرشک/سرکنگبین/ و... 🔖سودای مفید در چه موادی یافت می‌شود❓ 👇👇👇 در واقع هر چیزی که گرم و تَر باشد و تولید خون می‌کند سودای مفید نیز تولید می‌شود 🌕بادام درختی 🌕انجیر 🌕ارده شیره🌕کنجد 🌕فسنجان بادام🌕کله جوش🌕کَشکِ بادمجان 🔬توجه کنید که کَشک بتنهایی سرد و خشک است و در بدن رسوب می‌کند و جذبی ندارد باید بهمراه بادمجان مصرف شود 💪سفتی و محکمی بافت‌های بدن از سودای مفید است؛ وقتی سودا به اندازه‌ی کافی تولید شود پوست و استخوان، مو و ناخن و قلب محکم می‌شود؛ هر چیزی که می خورید و حس می‌کنید تقویت شدید سودا دارد😊 🏖 09199845840 09390082679 آدمین کانال مزاج شناسی 👈           @glipor
هدایت شده از مزاج شناسی
توجه توجه 📣📣📣 کپسول لاغری معجزه کاملا گیاهی ☘ رسید داروی قوی برای کاهش وزن ☄ کاهش اشتها چربی سوزی رفع یبوستهای مزمن مفید برای نفخ معده 💫 تعداد۴۰عدد⚡️ 09199845840 09390082679 آدمین کانال مزاج شناسی 👈           @glipor
بازم رضایت مشتری عزیزمون از کپسول لاغری
محصولات عزیزان ارسال شد☝️☝️☝️
🔶🔹سماق و خاصیت آن 🔹بر مبنای طب سنتی 🔶🔹معجزه ای بنام سماق بطور قطع همه اسم سماق را شنیده و به احتمال زیاد بارها از آن استفاده کرده اید . اما شاید نگاه شما فقط نگاه ادویه ای بوده و از خواص درمانی عجیب سماق کمتر باخبر باشید. سماق یکی از عجائب خلقت بحساب می آید چرا که با جثه کوچک خود کارهای بسیار بزرگی در راستای حفظ سلامتی و یا درمان بیماری هاانجام میدهد . جالب است بدانید سماق از نظر طب سنتی مزاج سرد و خشکی داشته ودر درمان بسیاری از بیماریها کاربرد موثری دارد.که فهرست وار به چندمورد انها اشاره میکنیم 🔹سماق ضد صفرا و حرارت بوده و در کاهش تب نقش بی بدیلی دارد . 🔹سماق یک داروی ارزان قیمت ولی بسیار خوب برای دیابت نوع دو بحساب می آید 🔹سماق ضد فشار خون بالای گرم عمل میکند 🔹سماق بهترین پاک کننده دهان خصوصا لثه ها از عفونت و میکروبهای بیماری زا میباشد 🔹سماق یک داروی ضد سرطان قوی بحساب می آید خصوصا سرطان پستان 🔹سماق تصفیه کننده خون و پاک کننده کبد ازبیماری هاست 🔹سماق ضد کبد چرب عمل میکند 🔹سماق یک میکروب کش و آنتی باکتری بسیار تواناست و بهترین گزینه برای مبارزه با سرماخوردگی های ویروسی، و آنفولانزاهای خطرناک است 🔹سماق یک داروی پرثمر برای مبارزه با عفونت ها خصوصا عفونت ریه هاست 🔹سماق ضدسرفه و تنگی نفس است 🔹سماق تقویت کننده مغز واعصاب و ماهیچه هاست 🔹سماق ادرار آور بسیارخوبی است و از بهترین درمانهای نقرس 🔹سماق یک شیرافزا برای خانم های شیر ده است 🔹سماق ضد پوکی استخوان است ✳️افراد خیلی سرد مزاج با عسل استفاده نمایند . 🔹مصرف سماق های پودر شده توصیه نمیشود و بهتراست سماق دانه تهیه وقبل از مصرف کوبیده شود .از سماق میتوان بشکل پودر شده در منزل روی غذا ، دمنوش و یا جوشانده برای سایر موارد استفاده نمود، حتی مکیدن سماق نکوبیده هم سفارش میشود. 🔹بیشترین اثر سماق بعد از دو هفته مصرف بروز میکند .بهتر است روزانه بیش از ۱ لیوان از جوشانده و یا دمنوش سماق و یا ۱ ق مرباخوری از پودر ان مصرف نشود . 🏖 09199845840 09390082679 آدمین کانال مزاج شناسی 👈           @glipor