♻️#بادام_شیرین
✅یک روغن به شما معرفی می کنیم که درمان خیلی از بیماری هاست؛ خاصتا اثری قوی برای زیبایی دارد، پوست و مو نشانه سلامتی و زیبایی می باشد.
🔹 اگر موهاتون وز شده و یا موخوره داره
و بعضا شوره داره...حتی اگه پاشنه پاتون ترک داره و بدنتون خارش داره و حتی پوستتون تیره شده و یا دچار خشکی پوست شدید تازه یبوست هم دارید و خشکی مفصل دارید:
🔸کافیه به مدت ۴۰ شب، کل شکم و محل کبد رو با روغن بادام شیرین چرب کنید. به مدت ده دقیقه ماساژ ساعتگرد بدید
✅حالا اگه میخاین به این همه زیباییتون اضافه بشه، روی صورت هم ماساژ بدید و روزانه ۲ ق غ برای بزرگسال و ۲ ق م خوری برای کوچکترها از همین روغن رو نوش جان کنید به سالاد یا غذا هم میشه اضافه کرد.
http://eitaa.com/joinchat/3183083523Ccf97548f13
🔹🔸🔹
🍲 غذای تلبینه
🔰 یکی از غذای های بسیار مفید برای بیماران، تلبینه است.
💐 امام صادق علیه السلام میفرماید :
❤️ تلبینه قلب اندوهگین را (از اندوه) خارج میکند ، همان طور که انگشتان ، عرق پیشانی را پاک میکنند.
💐 و همچنین امام علیه السلام از پیامبر صلی الله علیه و آله نقل میکنند :
❤️ اگر چیزی مرگ را دور کند ، قطعا تلبینه دور میکند .
گفته شد ای رسول خدا تلبینه چیست ؟
فرمودند سوپ با شیر و آن را سه بار تکرار کردند .
💐 پيامبر صلي الله عليه و آله فرمودند :
❤️ تلبينه دل بيمار را آرامش مي دهد و اندوه را مي برد.
♦️ [ آشي که از گندم و جو کامل و شير و عسل سازند.(لغت نامه دهخدا)]
♦️ در روایات تأکید شده به استفاده از تلبینه برای افراد بیمار، به عبارتی خوب است غذای بیمار تلبینه باشد.
♦️ تلبینه از گندم یا جو یا بلغور آنها و شیر و عسل درست میشود بهاینترتیب که گندم یا جو را با حرارت ملایم شب تا صبح میگذارند بپزد سپس شیر و عسل هم به آن اضافه میکنند تا مدتی هم با شیر بجوشد، امروزه میگویند که عسل نباید حرارت ببیند زیرا خواص آن کم میشود ولی در روایت حرارت دادن عسل اشکالی ندارد، پس هم میتوان عسل را زمان طبخ اضافه کرد و هم بعدازآن.
♦️ این غذا شبیه حلیم است با این تفاوت که بهجای گوشت، شیر دارد. شیر و عسل هرکدام درمان عام بیماریها هستند و جو هم اینگونه است لذا توصیه میکنیم که تلبینه را با جو درست کنند.
http://eitaa.com/joinchat/3183083523Ccf97548f13
تست تشخیص روغن زیتون اصلی
دو تا چهار قاشق غذاخوری روغن زیتون را در شیشه مربا بریزید. در آن را محکم ببندید.
شیشه را به مدت ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید.
اگر روغن به حالت انجماد در بیاید چربی تکثیر نشده و روغن زیتون طبیعی است.
اگر روغن به صورت مایع باقی بماند، روغن چندگانه ی غیر اشباع است و روغن زیتون طبیعی نیست.
💠 http://eitaa.com/joinchat/3183083523Ccf97548f13
توجه 🛎 توجه 🛎
عزیزانی که مشکل بیماری دارند باید فرم مزاج شناسی را پر کنند طبق مزاجشون برایشان دارو
ارسال شود بدون فرم مزاج شناسی دارو ارسال
نمی شود بعد از پر کردن فرم مزاج شناسی هزینه داروهاتون مشخص می شود برای دریافت فرم مزاج شناسی به ادمین کانال مراجعه کنید 👇👇👇👇
09199845840
09390082679
آدمین کانال مزاج شناسی 👈 @glipor
http://eitaa.com/joinchat/3183083523Ccf97548f13
⚠️علایم افزایش چربی خون
▫️احساس سنگینی، خستگی یا کوفتگی در بدن
▫️خواب آلودگی
▫️سوزش و احساس افزایش حرارت بدن و کف پا
▫️دردهای ناحیه ساق و کف پا
▫️سردرد و سنگینی سر
▫️خشکی و تلخی دهان
▫️سرگیجه و وزوزگوش
▫️افزایش تعریق بدن
▫️ورم و پف کردن صورت
http://eitaa.com/joinchat/3183083523Ccf97548f13
🔸🔸🔸🔸
کمخونهابخورند
👈 جگر، قلوه، گوشت قرمز،ماهی، زرده تخم مرغ
👈 سبزیهای با برگ سبز تیره مانند جعفری و اسفناج
👈برگه زرد آلو و دانه های روغنی
👈حبوبات مانند عدس و لوبیا
🔸🔸🔸🔸
http://eitaa.com/joinchat/3183083523Ccf97548f13
♻️#معده
✅از علل ترش کردن معده:
🔺مصرف غذاهای بَدهضم و ثقیل(سنگین) میباشد.مانند گوجه، خیار، نخود، گوشت گاو و...
بدلیل دیر هضمی توقف بیشتری در معده دارند و معده مواد و اخلاط بیشتری برای هضم آن ترشح میکند.
🔹لذا افزایش بیش از حد مواد و توقف زیاد آن، موجب تُرش شدن غذا و مواد در معده میشود.
عموما در معدههای ضعیف بیشتر اتفاق میافتد.پس باید معده را تقویت کرد...
🔻بعد از غذا آب ننوشید و بعد از غذا سریع نخوابید و غذا را خوب بجوید و غذاهای بدهضم را با مصلحات بخورید
✅یک روش ساده برای تقویت معده:
🔸جوشانده نعنا نیم ساعت قبل از غذاست.
🔸 زنیان و آویشن و نعنا را پودر کنید با عسل مخلوط کنید و به شکل حَبهایی(قُرص) به اندازهی نخود در آورید و بعد از غذا ۳ عدد آن را میل کنید و روی معده را با روغن زیتون یا کنجد ماساژ دهید.
http://eitaa.com/joinchat/3183083523Ccf97548f13
افرادی که کم خونی دارند ترشی مصرف نکنند !❌
▫️هر ماده غذایی که طعم ترشی دارد با خون سازی منافات دارد، لذا توصیه میشود افرادی که دچار کم خونی هستند از مصرف ترشی دوری نمایند.
+ مصرف زیاد ترشی توسط زنان منجر به تشدید کم خونی و فقر آهن در آنها شده و در ادامه افت فشار به همراه دارد.
http://eitaa.com/joinchat/3183083523Ccf97548f13