🔷 پیش بینی شهید آوینی در خصوص این روزهای جهان اسلام!
♦️شهید آوینی: «برای جلوگیری از غلبه لیبرالیسم باید با این تفکر مبارزه کرد که: ما باید آن گونه حرکت کنیم که پسندِ دنیای امروز و مجامع بینالمللی است!
♦️ضرورت ایجاد رابطه با دولتهای دیگر و مجامع بینالمللی اگر ما را بدان جا سوق دهد که بخواهیم معیار حرکت خود را پسند جهانی قرار دهیم، مسلّم بدانیم که آنچنان با شتاب به درون چرخدنده سلطه سیاسی استکبار غرب بلعیده خواهیم شد که حتی استخوانهایمان نیز خرد خواهد گشت.»
🔸منبع: کتاب «حلزون های خانه به دوش»، مقاله «وقتی روشنفکران وارث انقلاب اسلامی میشوند.»
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
🔻اعتبارزداییِ لیبرالها از جمهوری اسلامی:
عقوبت تعلل در شلیک به جنون
🖊مهدی جمشیدی
[یکم]. صهیونیستها همواره بر اساس «واکنشِ طرف مقابل»، عمل میکنند؛ کنش آنها، بیش از آنکه کنش باشد، واکنش است و این امر ریشه در هراس ذاتی و حقارت تاریخیشان دارد. صهیونیستها به زمینهها و شرایط مینگرند و در چهارچوب آنها واکنش نشان میدهند؛ این یعنی آنها با وجود اعتمادبهنفس ناچیزشان، اگر احساس کنند که بستر برای فاعلیّتشان فراهم است، تا حد جنون، کنشگری خواهند داشت. پس آنها اجرای طرحهای پیشینی و ذهنیِ خویش را در نسبتِ با شرایطی که بخش عمدة آن، «ارادۀ حریف» است تعریف میکنند. از آغاز شکلگیری دولت صهیونیستی تاکنون، آنها بهدرستی دریافتهاند که در عالَم اسلامی، ارادۀ انقلابی و جهادی، در میان نیست و خطر مهلکی، موجودیّتشان را به چالش نمیکِشد.
[دوّم]. برآمدن حزبالله در لبنان بهعنوان گروه مبارزی که هیچ افقی را جز نابودی دولت صهیونیستی نمیپذیرد و جز به زبان گلوله، سخنی برای گفتن ندارد و شهادت را سعادت میانگارد، همۀ معادلاتِ ذهنیِ دولت صهیونیستی را در هم ریخت و خوف و هراس به جانش افکند. بدینجهت، عالیترین و مقتدرترینِ لایۀ جبهۀ مقاومت در منطقه، حزبالله بوده است و دولت صهیونیستی از هیچ جریانی به این اندازه، دلهره و اضطراب ندارد. شهید سیّدحسن نصرلله، مرد مبارزه بود و نه مرد مذاکره؛ تیغ او در برابر دولت صهیونیستی، هیچگاه کُند نشد و زبانش به لکنت نیفتاد و رنگ محافظهکاری و انفعال نپذیرفت. او قاطع و مصمّم، سخن آخر را همان اوّل گفت: نابودی دولت صهیونیستی. این همان منطقی بود که امام خمینی به او آموخته بود؛ منطقی که آیتالله خامنهای نیز بر مدار آن در حرکت بود.
[سوّم]. اما در ایران، مسألۀ مقاومت با پیچیدگیها و تنگناهایی مواجه بوده است؛ «دولتهای لیبرال» که با نظریههای مبتنی بر وابستگی و پیرامونزدگی، همچون «تنشزدایی»، «گفتگوی تمدّنها»، «آشتی با جهان»، «تعامل سازنده با جهان»، «ایدئولوژیزدایی از سیاست خارجی»، «فلسطینیتر از فلسطینیها نباشیم» و ... (و متهمکردن رویکرد انقلابی به ماجراجویی در سیاست خارجی، جنگطلبی با دنیا، دشمنتراشی ناموجّه و ترجیح ایدئولوژی بر منافع ملّی) بر سر کار آمدند و قدرت را دست گرفتند، هرچه که در توان داشتند، کارشکنی و اخلال کردند. برای این دولتها، هیچگاه مقاومت یک اصل بنیادین و هویّتی نبوده، بلکه به آن بهمثابه یک ایدئولوژی سپریشده و مزاحم نگاه میکردند. یکی از تفاوتهای میان نظریۀ نظام و نظریۀ نظام انقلابی، در همین مسأله است که یکی، جمهوری اسلامی را در ذیل نظم سلطه تعریف میکند و به بیش از منافع ملّی در معنای حداقلی و متعارفش نمیاندیشد، و دیگری، همچنان به روایت امام خمینی از ماهیّت و غایات جمهوری اسلامی، معتقد است و مایل به سازش و انفعال نیست.
[چهارم]. جمهوری اسلامی، همچنان نیز عرصۀ نزاع میان این دو رویکرد است. رویکرد انفعال، با بازرگان شروع شد و در همان زمان، از آن بهعنوان «خط سازش» یاد شد که در برابر «خط امام» قرار داشت. اما خط سازش، یک لایۀ درونی و نهفته نیز داشت که همان منطق بازرگان را بهصورتی ملایمتر، زمزمه میکرد؛ «مجمع عقلا» که در آن، کسانی همچون هاشمیرفسنجانی و حسن روحانی، در پی طرحی برای پایانبخشیدن به جنگ بودند و سرانجام نیز جام زهر را به امام خمینی نوشاندند. همین سیاست در دولت سازندگی، در پیش گرفته شد و در دولت اصلاحات به اوج رسید. محمد خاتمی به لحاظ نظری، به جانب لیبرالیسم گرایش یافته بود و با وجود اندیشههای تجدّدی، به درون حاکمیّت راه یافت و در برابر خط «مقاومت»، ایدۀ «گفتگو» را روی میز گذاشت. حسن روحانی در دولت اعتدال، تجربهها و اندیشههای دو دولت سازندگی و اصلاحات را بر روی هم انباشت و اساس دولتش را بر «نجات اقتصاد ایران از طریق آشتی با جهان» قرار داد. هشتسال، جمهوری اسلامی در این باتلاق فرو رفت و کمترین نتیجهای به دست نیاورد؛ جز آنکه آیتالله خامنهای در آخرین دیدار با حسن روحانی، تصریح کرد که دولت وی را باید دولتِ تجربۀ غلطِ اعتماد به غرب دانست. پزشکیان نیز آنگونه که در گفتارهای انتخاباتیاش ظاهر شد، هیچ منطق و مبنای متفاوتی با نیروهای لیبرال و تکنوکرات نداشت؛ چنانکه محمدجواد ظریف بهعنوان پرچمدارِ خط سازش، به دستراستِ وی در انتخابات تبدیل شد. پس از استقرار دولت وی نیز، ظریف بر صدر نشست و تصمیمساز و فکرپرداز گردید. گویا جسارتیابی صهیونیستها در بهشهادترساندن سیّدحسن نصرالله، برخاسته از تعلل دو ماهۀ ما در پاسخ به ترور هنیه بوده است؛ در ابتدای این نوشته اشاره کردیم که گسست در زنجیرۀ پاسخِ مقاومتیِ ما به صهیونیستها، زمینهسازِ واکنشِ جنونوار آنهاست. اگر این تعلل نبود، چهبسا سیّد از دست نمیرفت.
16.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 پژوهشگر تاریخ اسلام حجتالاسلام طباخیان:
🔹امیرالمومنین میفرمایند: منتظرید خدایتان از آسمان برای شما نصرت بفرستد؟
دین ندارید ؟ غیرت ندارید ؟؟
🔹هر اتفاقی که در کشور میافتد میگویند اول باید رهبری بفرمایند .
رهبری نباید سپر ما بشود 🤔
@sorayatv
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️کدام گفتگو؟ کدام فریب؟
🔹در شرایطی که به گفته این استاد روابط بینالملل اهل امریکا، هیچ جناحی در ایالات متحده، به کشتار مردم بیگناه در #غزه توسط رژیم جعلی صهیونی اهمیت نمیدهد، از ابتدا چه جای گفتگویی برای آتشبس وجود داشت؟
🔸آن هم گفتگویی که نتیجهاش بشود «فریبشان را خوردیم!»
🔹قبلاً حرف از این بود که باید برای برخی مسئولین کشور، اردوی آشنایی با توان نظامی و علمی برگزار شود.
🔸حالا بعد از اظهار نظرهای متنوعی که در سفر امریکا از اعضای تیم ایران شاهد بودیم، به نظر میرسد لازم است دورهی آشنایی با نظرات، راهبردها و سوابق رفتار امریکاییها هم برایشان برگزار شود. البته برای آنهایی که سابقهی تعامل با غربیها را نداشتهاند و مکرر #فریب نخوردهاند.
🔺راستی اگر فرد یا گروهی، بارها توسط دشمن فریب داده میشوند، واقعاً طبیعی است؟
🎬@Mostazafin_Tv
⭕️بزرگترین اشتباهت این بود که به جای تفنگ، شاخهی زیتون در دست گرفتی!
🔹نظریهی #وداع_با_اسلحه، در طول تاریخ، قربانیهای فراوانی به دنبال داشته است.
🔸کسانی که تصور میکردند بر زمین گذاشتن اسلحه توسط یکی از طرفین درگیری، باعث ایجاد صلح و امنیت میشود، به عبرتی دردناک برای تاریخ تبدیل شدند.
🔹#یاسر_عرفات، رئیس سابق #تشکیلات_خودگردان_فلسطین یکی از این افراد بود .
حال ماییم و صدای «اسلحه را زمین میگذاریم» که از دهان سیاستمداران کشور شنیده میشود.
قرار است ما هم «آزموده را بیازماییم» ؟
پ.ن: برای اطلاع بیشتر دربارهی ماجرای عرفات و تجربهی تلخ او، «مستند وداع با اسلحه» را ببینید.
🎬@Mostazafin_Tv
🏞 باید آماده شد!
✏️ هنگامى كه دشمن از ضعف تو اميد نرمش دارد، بايد براى او آماده شد و غلظت و خشونت را نشان داد.
📄 برشی از کتاب
📚 قیام
#سیاست #سید_حسن_نصرالله #لبنان #وعده_صادق
11.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 تحولات آخر الزمان و ضرورت آمادگی
🔻تحلیل استاد نظافت از شرایط منطقه، بایدها و نبایدها (بخش دوم)
🔹تحولات آخر الزمان بسیار پر شتاب است، حال وظیفه ما در این شرایط چیست؟ حفظ آمادگی بسیار مهم است؛ اگر از ناحیه نائب امام زمان (عج) دستور داده شد «انفِرُواْ فِی سَبیلِ اللّهِ» مبادا مصداق افرادی باشیم که خداوند در قرآن از آنها گله کرد «مَا لَکُمْ إِذَا قِیلَ لَکُمُ انفِرُواْ فِی سَبیلِ اللّهِ اثَّاقَلْتُمْ إِلَی الأَرْضِ»؛ شما را چه شده وقتی میگوییم کوچ کنید در راه خدا، سنگین چسبیدید به زمین! «أَرَضِیتُم بالْحَیَاةِ الدُّنْیَا مِنَ الآخِرَةِ» راضی شدید به زندگی پست دنیا، به جای آخرت.
🔸امیرالمومنین (ع) همین آیه را فرمودند و سپس اضافه کردند: راضی شدید به ذلت به جای عزت! بنابراین آمادگیمان را حفظ کنیم، سبکبار باشیم تا بتوانیم دل بکنیم از خانه و کاشانه. این را به ویژه خطاب به جوانان عزیز میگویم که امیرالمومنین (ع) فرمودند «تَخَفَّفُوا تَلْحَقُوا» سبکبار شویم تا به مقصد برسیم.
#استاد_نظافت #سید_حسن_نصرالله #جبهه_مقاومت
🔻کانال استاد محمدجواد نظافت
🆔 @ostadnezafat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#وعده_صادق
تفکرِ "بدیم بره ، نمی ارزه"
چه کسانی خیانت را تئوریزه میکنند ؟؟
🔻اندیشه پژوهان استاد #رحیم_پور
12.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️برگ برنده ما در نبرد، کدام سلاح است؟
🔹نمایش قدرت نظامی توسط کشورهای غربی و وابستگانشان، تاکتیکی شناخته شده برای ایجاد ارعاب است.
🔸استفاده از عناوینی چون «برترین ارتش جهان» یا «پنجمین قدرت نظامی جهان» تلاشهایی است که رسانههای نظام استکباری، برای ایجاد تصویری شکستناپذیر از توان تسلیحاتی این کشورها دارند.
🔻اما آیا این تبلیغات میتواند واقعیت میدان نبرد را تغییر دهد؟
🔻کدام سلاح در این میدانها، برّندهتر خواهد بود؟
#اختصاصی_مستضعفین_تیوی
🎬 @Mostazafin_TV