🔴 شما سوار مقام بشو، مقام سوار شما نشود.
♦️امام خمینی (ره):باید خدمتگزار اینها [مردم]باشیم و شرافت همه ما به این است که خدمت به خلق خدا بکنیم ... شما سوار مقام بشو مقام سوار شما نشود. این دو تا مثل راکب و مرکوبند.
♦️اگر انسان روحیه اش طوری باشد که سوار بشود بر هر مقامی که برای او پیش می آید و مهار کند او را، این به سعادت نزدیک می شود.و اگر روحیه ضعیف باشد و وقتی که به یک مقامی رسید او سوار آدم بشود، او هر جا دلش بخواهد انسان را می برد تا به هلاکت می رساند
📚صحیفه نور،جلد 15،صفحه 82
🇮🇷کانالهای نشریه عبرتهای عاشورا 🇵🇸
🌍 @ebratha_ir
14.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ا ﷽ ا
🏷#فیلم_نوشت
🔰چرا ما از این نظام حمایت میکنیم؟
◇ چرا در انتخابات شرکت می کنیم؟
◇ چرا ما در تقویت این نظام تلاش میکنیم؟
⭕️ بر اساس برشی از دعای عرفه امام حسین «علیه السلام»
💠 استاد #صرافیان
🗓 ۱۷ شعبان / ۸ اسفند ۱۴۰۲
🎬 با تشکر از ادب آموز محترم خانم فاطمه بینوا
╭─═══════─
🆔 @Sanatgaraan ❁
╰─════════════─
📩 #سخن_نوشت | حقوق متقابل امام و ماموم
🔺️ #حجت_الاسلام_نظافت
.: ایتا | سروش | روبیکا | بله :.
🌐 SamteKhoda3.ir
رهبر معظم انقلاب:
ببینید بعد انقلاب از چه گردنه های خطرناکی عبور کرده ایم ...
💡 حق پژوهی؛ مرکز تخصّصی نقد و بررسی فرق، ادیان و جریانات انحرافی
🔆 @Haghpajohi
5.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥محفل؛ ویژه برنامه افطار شبکه سه
🔸فصل دوم برنامه محفل، با شروع ماه رمضان، ۳۰ شب پیش از اذان مغرب میهمان سفرههای افطار مردم خواهد بود.
🔸دکور خاص و بی نظیر، سوژهها و میهمانان بینالمللی از سراسر جهان و... فصل متفاوتی از محفل را رقم خواهد زد.
🔸محفل همچون سال گذشته با میزبانی حامد شاکرنژاد، احمد ابوالقاسمی، حجت الاسلام قاسمیان، حسنین الحلو از عراق، رضوان درویش از سوریه و اجرای رسالت بوذری روانه آنتن خواهد شد.
🇮🇷 @Sh_Aviny
10.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻 استاد رحیمپور:
اگر بتوانیم ده قلم مؤثر را فعال کنیم، بهتر از هزار شمشیر است و شمشیر از دست هزاران شمشیرزن خواهد انداخت❗️
مراقب تسخیر و تصرف ذهن و زبان مان باشیم ... 🤔🤔
انتخابات و معرکه امتحان های اخلاقی
هیجان های ناشی از رقابت در انتخابات، حقیقتا عرصه جذابی را به خصوص برای خود نامزدها و طرفداران ایشان میسازد که میزانتسلط افراد به خودشان را نشان میدهد.
مهمترین خطاها و لغزش های اخلاق فردی که من مشاهده کردم اینها بودند:
۱. چون سرعت تصمیمات در ایام انتخابات زیاد است، حرفهای سست و تحقیق نشده، به راحتی نقل می شوند! گاهی درباره افراد حرفهایی گفته می شود و به منبع حرف، اعتماد شده و حتی یکبار از خود فرد پرسیده نمی شود! به خصوص چون گاهی گزارش یک خلاف هست، افراد نمیتوانند از خود فرد بپرسند و لذا امکان لغزش خیلی زیاد است. امان از نقل «شنیدم ها»...
۲. برخی از مشکلات، بخاطر بگو مگوهایی است که طرفداران انجام می دهند، بسط دادن عمل فردی از جریان به همه جریان یا عملیک طرفدار به نامزد، یکی از زمینه های لغزش است. خود من هم، یک بار به این قصه مبتلا شدم و با تذکر اصلاح کردم. هرچند واقعا وقتی حرف زده شد دیگر به راحتی، اصلاح و جبران نمی شود. 😔
۳. منظورخوانی و نیتخوانی یکی دیگر از لغزشگاه های رایج این ایام است! که با گرم شدن رقابت ها، افزایش می یابد، «فکر کردم منظورت اینه»، «هدفت از فلان کار این بوده» و.... یعنی افراد برای تفوق بر مخالف شأن به این دچار نمی شوند و زحمت پرسش از افراد به خودشان نمی دهند...
۴. جبران نکردن و عذرخواهی نکردن هم در ایام شور انتخابات بیشتر اتفاق می افتد و لغزش در این زمینه بیشتر است چون فرد میگوید حتما به جریانم لطمه میخورد لذا فعلا سکوت کنم کافیست!!
این حرفها از دهنمن گنده تر است باید آدمهای ذیصلاحی بگویند. من مقدمهای گفتم تا بقیه شایستگان ادامه بدهند... به خصوص برای جوانترها دلم میسوزد ما جوانترها باید هوای هم را داشته باشیم. این واقعا مصداق هوای هم را داشتن است چون تواصی به حق و صبر است و جلوگیری از خراب شدن آخرت مان است ... مشهد علی بن موسی الرضا علیه السلام باید الگوی رقابت اخلاقی در کشور باشد...
@komeilihosein
9.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 عصر جهاد کبیر
🔰 راه نجات ... به اسلام بازگردیم ... 👌🤔
🗣️ استاد حسن عباسی
📩 رهبر انقلاب: تولد جمهوری اسلامی یک دوجبههگی در دنیا ایجاد کرد؛ جبهه لیبرال دموکراسی و جبهه جمهوری اسلامی/ در ذات نظام لیبرال دموکراسی استکبار و تعرض وجود دارد
✏️ رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار اعضای مجلس خبرگان رهبری:
تولد جمهوری اسلامی یک تأثیر جهانی ایجاد کرد، یک زلزله ایجاد کرد، یک حادثهی جهانی بود. رهبری امام راحل رضواناللّه علیه و همت و شجاعت و فداکاری ملت ایران در سراسر کشور یک حادثهای را به وجود آورد که یک دوجبههگی در دنیا ایجاد کرد. یک جبهه، جبههی دمکراسیهای وابستهی به مشی لیبرال دمکراسی. این یک جبهه بود.
✏️ یک جبهه هم جبههی جمهوری مرتبط با دین و با اسلام، بلکه منشأ گرفتهی از دین و از اسلام بود. قبل از تشکیل جمهوری اسلامی این دوجبههگی وجود نداشت.
✏️ نباید هم تصوّر کرد که این ناسازگاری فقط به خاطر مسئلهی پایبندی به دین است.
آن جناح دموکراسی رائج غربی احساس کرد که این الگوی جدیدی که مطرح شده است با منافع عمدهی او و شاید در نهایت با موجودیّت او معارضه دارد.
✏️ این مخالفت و معارضهی جدّی بخاطر این است که در نظام لیبرال دموکراسی و حکومتها و دولتهایی که براساس آن منطق و آن ممشا به وجود آمدند، در ذات آنها استکبار وجود دارد، تعرّض و تجاوز وجود دارد.
✏️ جبههی مقابل که با تشکیل مردمسالاری دینی بوجود آمد مهمترین مسئلهاش مواجههی با همین حوادث است؛ یعنی مقابلهی با ظلم، مقابلهی با استکبار، مقابلهی با تعدی، این است. یعنی حکومتی که بر اساس دین، بر اساس اسلام، بوجود میآید اساس کارش «لا تَظْلِمُونَ وَ لا تُظْلَمُون» است. طبعاً این مقابله، این ستیزهگری دو جانبه بطور قهری بوجود آمده.
۱۴۰۲/۱۲/۱۷