eitaa logo
محمدحسین پویانفر
1.2هزار دنبال‌کننده
11.9هزار عکس
6.8هزار ویدیو
32 فایل
| ﷽| « رَبِّ انی لِمَا اَنزَلْتَ اِلی مِنْ خَيرٍ فَقير » ╝• کانال غیر رسمی محمدحسین پویانفر •╔ • گفت و شنود ↓ @nashenas_poyanfarr • جهت تبادل↓ @admin_poyanfarr •کانال های ما↓ @mh_poyanfarr_matn ||•💌 حالا کھ امام حُ‌ـسیـن‌ دعوتت کردھ بمون
مشاهده در ایتا
دانلود
📎کانال ناشناس هرشب ساعت۲۲🕙 -پاسخگوی سوالات؛پیشنهادات و . . . . 📌-منتظر پیام✉️ شما هستیم لینک کانال: https://eitaa.com/nashenas_poyanfarr@mh_poyanfarr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
روز ۱✨ جهت سلامتی و تعجیل در فرج اقا🤍 هدیه به حضرت زهرا سلام الله علیها و امیر المومنین 💜🍃
دوستان محفلی! 📲ساعت ۱۷:۳۰ محفل 📎برگزار می گردد. 📌دقت فرمائید بعد از محفل پاسخگوی شما هستیم.
چِقَـدرنَبودَنَت، حال‌ِجَهـان‌را . . پَریشان‌کَردِه‌اَست! مـولاۍِمَـن‌،بیا!(:💔' - اَللّهُمَّ‌عَجِّل‌لِوَلیِّکَ‌الفَرَج - السلام‌علیک‌یا‌صاحب‌الزمان♥ ⃟¦ @mh_poyanfarr
اذان افق به وقت تهران التماس دعا🤲
۱۵ دقیقه تا شروع محفل....
بسم الرحن الرحیم سلام علیکم خدمت تمامی عزیزان که منتظر شروع محفل هستند. 📌موضوع محفل شهید بزرگوارمون هست که به تازگی شهادت ایشون بوده که رئیس جمهور . . . قدرتمندی برای کشور عزیزمان بود.🌱 📍شهید سیدابراهیم رئیسی ✊شعار این محفلمون 👇 از زندگی تا شهیدی . . . . 📎بعد از محفل پیام ناشناس درخدمت شما بزرگواران هستیم📲
شهید سید ابراهیم رئیسی😭🇮🇷 @mh_poyanfarr
آیت الله سید ابراهیم رئیسی در آذرماه سال ۱۳۳۹ هجری شمسی در خانواده‌‌ای روحانی در شهر مشهد و در محله نوغان دیده به جهان گشود.
پدر ایشان حجت الاسلام سیدحاجی رئیس الساداتی و همچنین مادر وی سیده عصمت خدادادحسینی از سلاله سادات حسینی و نسبت اش از هر دو طرف به حضرت زید بن علی بن الحسین (ع) می‌رسد.
دکتر رئیسی در ۵ سالگی پدر خود را از دست دادند.
او تحصیلات ابتدایی را در مدرسه جوادیه گذرانده و تحصیل در علوم حوزوی را در مدرسه نواب و سپس در مدرسه آیت الله موسوی‌نژاد شروع کرد.
در سال ۱۳۵۴ جهت ادامه تحصیل به حوزة علمیة قم و مدرسه آیت الله بروجردی رفت و مدتی نیز در مدرسه‌ای که با مدیریت آیت الله پسندیده تحت نظر امام خمینی اداره می‌شد، تحصیل نمود.
در پی اهانت به امام خمینی (ره) در روزنامة اطلاعات در ۱۷ دیماه سال ۱۳۵۶ و آغاز حرکت‌های مردمی، دکتر رئیسی در اجتماعات اعتراضی که مبدأ اغلب آنها مدرسه آیت الله بروجردی (مدرسه خان) بود، شرکت داشت و در قالب هسته‌ای از طلاب انقلابی فعالیت می‌نمود.
پس از بازگشت از مسجد سلیمان، مجموعه سیاسی- عقیدتی پادگان آموزشی صفر- دو در شاهرود را تأسیس و برای مدت کوتاهی آن را اداره کرد.
در این دوران فعالیت‌های مبارزاتی خود را در قالب ارتباط با علمای انقلابی آزاد شده از زندان و یا در تبعید، پی گرفت. همچنین در تجمعاتی مثل تحصن علما و روحانیون در دانشگاه تهران، شرکت نمود.
پس از پیروزی انقلاب اسلامی، وی در دوره تربیتی خاصی که مرحوم شهید بهشتی جهت کادرسازی برای تأمین نیازهای مدیریتی نظام اسلامی برگزار کرده بود، شرکت کرد و به دنبال شورش‌های مارکسیستی و ایجاد مشکلات متنوع در مسجد سلیمان، به همراه گروهی از طلاب در قالب فعالیتهای فرهنگی به آن منطقه رفت. پس از بازگشت از مسجد سلیمان، مجموعه سیاسی- عقیدتی پادگان آموزشی صفر- دو در شاهرود را تأسیس و برای مدت کوتاهی آن را اداره کرد.
ورود آیت الله رئیسی به عرصة مدیریت از سال ۱۳۵۹ و با حضور در جایگاه دادیاری شهرستان کرج آغاز شد و پس از مدتی با حکم شهید قدوسی، به سمت دادستان کرج منصوب شد.