◾️ پرویز داوودی مرد همیشه در کنار مصباح و شاهرودی
➖امروز خبر درگذشت مرحوم دکتر پرویز داوودی منتشر شد که موجب ناراحتی همه کسانی که او را می شناختند شد.
➖شاید دکتر داوودی بیشتر به معاون اولی احمدی نژاد در دولت نهم معروف باشد و امروز هم در تیتر خبرها بیشتر همین عنوان آمده بود.
➖اما دکتر داوودی شخصیتی متاثر از متفکر قرن علامه مصباح یزدی بود و در گروه اقتصاد موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) به فعالیت می پرداخت و شاید حضور دکتر در دولت نهم بی علت با این ارتباط و اعتماد آیت الله به وی نبود.
➖اوایل دهه نود ارتباط تنگاتنگی با آیت الله هاشمی شاهرودی داشت که البته احتمالا به قبل برمی گردد که گاهی ما در مراسم روضه هفتگی بیت آیت الله شاهرودی شرکت می کردیم، برخی از هفته ها ایشان در مراسم شرکت می کرد و ارتباطات علمی و ارائه مقالات و مسائل را بعد از روضه در کنار آیت الله ادامه می داد و این رفت و آمدها تا انتصاب آیت الله شاهرودی به ریاست مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داشت و با شناخت و اعتمادی که آیت الله به دکتر داشت، ایشان را به عنوان مسئول دفتر خودشان در مجمع منصوب کردند.
➖عمر کوتاه آیت الله شاهرودی (یکی از مهم ترین شاگردان شهید صدر صاحب کتاب اقتصادنا) در مجمع و ادامه کسالت دکتر داوودی که البته همه مشکوک به نظر می رسد، موجب به سرانجام نرسیدن اهداف اقتصادی این دو بزرگوار در مهم ترین رکن نظام یعنی مجمع تشخیص مصلحت نظام شد.
▪️روح آن مرد مکتبی شاد و محشور با اولیاء و علماء و یاد و راهش گرامی و پر رهرو باد.
✍🏻 #محمدحسین_رمضانی
🆔 @MH_RAMAZANI
♨️اگر نزول مجلس و سقوط نماینده نیست، پس چیست؟
✍🏻 #محمدحسین_رمضانی
🆔 @MH_RAMAZANI
♨️نفع مردم یا رضایت مردم، کدام ملاک است؟
🔺دیروز رئیس جمهور در جمع مردم جنوب غرب تهران گفتند:«هر آنچه به نفع مردم باشد انجام می دهیم و دنبال محبوبیت نیستیم و محبوبیت دست خداست»
🔺معمولا و غالبا قوای مقننه و مجریه در قانونگذاری ها، برنامهریزی ها، تصمیمگیری ها ملاحظه رضایت مردم را دارند نه نفع مردم
🔺مثلا یک قانون مجلس یا یک اقدام دولت گرچه در کوتاه مدت موجب نارضایتی و ناخشنودی مردم شود اما در بلند مدت به نفع مردم است، خب طبعا در شرایط سیاسی و بطور کلی از منظر مادی قانونگذار یا مجری رضایت مردم را ملاک قرار می دهد، چون هر چهار سال یکبار نیاز به رای همین مردم دارد و جلب رضایت مردم اولویت پیدا می کند (البته اینها از ویژگی های نظام دموکراسی است)
🔺جهت پرهیز از اطاله کلام، آیا دولت سیزدهم به دنبال نفع مردم است یا رضایت مردم؟ هرچند اینها گاهی قابل جمع هستند وشاید فردی وقتی این یادداشت را مطالعه می کند بگوید نگارنده چرا تک بعدی یادداشت نوشته، خیر در اینجا موضوع در خصوص مسائلی است که قابل جمع نیست، یا رضایت مردم را باید در نظر گرفت یا نفع مردم، مثال آن هم در طول دُوَل و مجالس قبل فراوان است، گاهی که رضایت مردم در نظر گرفته نشده منجر به اعتراض و گاهی اغتشاش هم شده است.
حال بنای این دولت بر چیست؟
🔺طبق اقوال و شواهد مشخصا و موکدا دولت سیزدهم اعلام کرده است که نفع مردم را نه ترجیحا بلکه الزاما دنبال می کند و بدنبال رضایت موقتی نیست.
🔺این مبنای تصمیم گیری در این دولت از منظر نظام ولایی صحیح و قابل تحسین است ولی آیا دولت سیزدهم در تشخیص نفع و ضرر یا خلط نفع و رضایت دچار اشتباه یا توهم نمی شود؟ و اینکه آیا تمام مدیران و مسئولان با این تفکر و مبنا برنامه ریزی و تصمیم گیری می کنند؟
اینجا قابل تامل است.
✍🏻 #محمدحسین_رمضانی
🆔 @MH_RAMAZANI
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اینجا همانجایی است که چند روز قبل و صدها بار قبل ما را متهم به نقض حقوق بشر کرده بودند
🔻پ ن: نحوه بازداشت عجیب دانشجوی معترض به نسل کشی در غزه توسط پلیس آمریکا در دانشگاه جورجیا
✍🏻 #محمدحسین_رمضانی
🆔 @MH_RAMAZANI
🔰استاد مصباح الگوی جامعه معلمین و اساتید
▫️اولین خصوصیت یک فرد برای اینکه به او لقب استادی بدهند این است که وی شاگردپرور باشد، علقه و ارتباط وی با شاگردان محدود به زمان و مکان خاصی مثل کلاس درس نباشد بلکه علقه و ارتباط استاد با شاگردان خارج از زمان و مکان کلاس هم برقرار باشد.
▫️گرچه در روایات به مقدار یک کلمه یادگیری و یاددهی را هم دارای اهمیت و ایجاد حق برای آموزگار و تکلیف برای دانشآموز می داند، تا حدی که می فرمایند متعلم بنده معلم می شود اما این کلام بیشتر از باب تعظیم و تکریمِ مقام تعلیم است،چرا که در نظام آموزشی فعلی و اجبار در حضور یک کلاس و یک استاد و نداشتن حق انتخاب استاد و کلاس، این ایجاد حق و تکلیف را مقداری خدشه وارد می کند.
▫️بگذریم؛ یکی از ویژگی ها و تفاوتهای اساسی علامه مصباح یزدی با علمای هم عصر خود حتی برخی از اساتید خود، این بود که ایشان شاگردپرور بودند و ارتباط و پیوند عجیبی با شاگردان برقرار می کردند.
▫️شاگردان وفادار و صاحب نفسانی هم تربیت کردند که در زمان حیات آیت الله با وجود اینکه هرکدام خود استاد مطرح قم محسوب می شدند و می توانستند در مراکز و موسسات برای خود دفتر و زیرمجموعه گسترده داشته باشند اما به یک اتاق محقر در موسسه امام خمینی(ره) و زیر لوای استاد اکتفاء کرده بودند و به این افتخار می کردند.
▫️حتی بعد از رحلت ایشان گاهی که برخی از گروه های سیاسی و یا متفکران مکتب لیبرالیسم حملات تندی بر علیه ایشان انجام می دهند، شاگردان وفادار ایشان چنان به خط می شوند و پاسخ می دهند که متخاصم مجبور به غلاف و سکوت می شود.
✍🏻 #محمدحسین_رمضانی
🆔 @MH_RAMAZANI
♨️سوال کردم که چرا داخل نیامدید (دیدار رئیس جمهور با طلاب و فضلای قم) گفتند که اجازه ندادند داخل شویم...
مگر روی بنر چیز بدی نوشته شده بود؟
✍🏻 #محمدحسین_رمضانی
🆔 @MH_RAMAZANI
♨️نه بزرگ تهرانی ها به رائفی پور
▫️در حالی که تیم رسانهای آقای رائفی پور در بوق و کرنا کردند و می کنند که اکثریت افراد لیست ما (جبهه صبح ایران) در تهران رای آوردند، با یک بررسی مختصر می توان فهمید که در واقع لیست امنا، شانا و شورای وحدت رای آوردند و هیچ کدام از افراد اختصاصی لیست جبهه صبح ایران رای نیاوردند.
✍🏻 #محمدحسین_رمضانی
🆔 @MH_RAMAZANI
♨️برخلاف برنامه و اطلاع رسانی ساعتی قبل شبکه سه که اعلام کرده بود قسمت آخر «سریال هفت سر اژدها» قرار است امشب پخش شود، قسمت آخر پخش نشد و قسمت 50 که شب گذشته پخش شده بود با سانسور در حال پخش است...
احتمالا قسمت آخر هم اشکال فنی دارد(به برخی آقایان برخورده)...!
✍🏻 #محمدحسین_رمضانی
🆔 @MH_RAMAZANI
27.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥وداع باشکوه و تاریخی مردم قم با رئیسجمهور شهید و مظلوم
✍🏻 #محمدحسین_رمضانی
🆔 @MH_RAMAZANI
♨️ #ویراست| هیچگاه ترور به روش مرموز بعید نیست
➖مشکوک بودن سانحه بالگرد رئیسجمهور محتمل است، اما در شرایط فعلی و در ایام برگزاری انتخابات، آرامش روانی در جامعه لازم است.
➖گمانهزنی و تحلیلهای متفاوت از این حادثه شنیده میشود که بیشتر حدس و گمان است و فعلا باید پرهیز کرد، اما هیچگاه ترور به روش مرموز بعید نیست.
#سیدالشهدای_خدمت
✍🏻 #محمدحسین_رمضانی
🆔 @MH_RAMAZANI
7.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥آخرین هدیه حاج سیدمحمدتقی آلهاشم به فرزند شهیدش😭
✍🏻 #محمدحسین_رمضانی
🆔 @MH_RAMAZANI