18.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با کسی که رای نمی دهد چگونه مواجه شویم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹کارگزار ائمه علیهمالسلام باشیم!
🔸شیعه به منزلهی عمّال(کارگزاران) ائمه علیهمالسلام هستند. اینها کسانی هستند که به همهچیزشان برای دفاع از این مرام و مسلک ائمه علیهمالسلام حاضرند. همچنین همه جور برای خدمات به ائمه علیهمالسلام حاضرند.
🔸ما رفتیم قبر میثم _ رضیاللّه عنه و سلاماللّهعلیه _ را زیارت بکنیم. یک اتاق کوچکی داشت که در نداشت. چهار گوشش باز بود. حصیرش هم بوریا بود؛ یک حصیر بوریا. خادمی که در آنجا رفت وآمد میکرد، گفت: آقای حاجآقا حسین قمی[١] آمد اینجا _ آنوقتها حاجآقا حسین مرجع بود _، جارو گرفت و همین حصیر را جارو کرد! او اینجور میگفت.
🔸اینهایی که خودشان را نوکر اهلبیت علیهمالسلام میدانند، چه [اجر و مزدی] به آنها بدهند، چه ندهند [به وظایف خود عمل میکنند]. [ و دارایی و اموال را] به همینها صرف میکردند، به همینها میدادند، قوت دین است قوت اسلام است...
🔻پینوشت:
▫️١. آيتاللّه سیّد حسین قمی (1244_1325هـ.ش) از مراجع بزرگ تقلید است که پس از سیّد ابوالحسن اصفهانی رحمةاللهعلیه، مرجعیّت شیعه را بر عهده داشت. وی علاوه بر اینکه از نظر علمی زبانزد بود، در عبادات و زیارات اهلبیت علیهمالسلام نیز بسیار کمنظیر بود و ساعتهای طولانی در حرمهای مطهر اهلبیت مینشست و میگفت خود را در بهشت میبینم.
📚 درس خارج خمس، ١٠ خرداد ١٣٨٣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖊احمدحسین شریفی
🔶گاهی «تنهایی» میتواند در خدمت شکوفایی جسم و جان فرد و زیباسازی جامعه و محیط باشد.
🔶هر کدام از ما برای زیباسازی جان خود، نیازمندیم روزانه یا هفتگی ساعاتی را با خود خلوت کنیم.🌹
✨امیر المومنین امام علی (علیهالسلام) فرمودند:
🌱 كينه و بدخواهى ديگران را از سينه خود درو كن تا بدخواهى برای تو از سينهی ديگران ريشه كن شود.
📚 حکمت 178 #نهج_البلاغه
🔆امام مهدی علیه السلام:
🔹الْعاقِبَةُ لِجَميلِ صُنْعِ اللّهِ سُبْحانَهُ تَكُونُ حَميدَةً لَهُمْ مَا اجْتَنَبُوا الْمَنْهِيَّ عَنْهُ مِنَ الذُّنُوبِ.
🔹اگر شیعیان ما از معصیت دوری کنند، پایان کار طبق حکمت خداوند متعال به نفع آنان خواهد بود.
📚بحارالأنوار، ج۵۳، ص۱۷۷
#حدیث
7.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌جانبازی که ۳۸ سال نخوابیده؟😳
💠آیا ما حاضریم دینمان را به کسانی که از کشورمان دفاع کردند ادا کنیم؟
📢ببینید و انتشار دهید(نشر کلیپ صدقه جاریه)
❗آیا ما حاضریم مثل این مدافع وطن عزیز از خواب که هیچ،فقط از چندتا از تعلقاتمان بگذریم که فقط کمی در پشت ولی فقیه مان بایستیم ودر این بازه زمانی تنهایش نگذرایم؟؟
#انتخابات
#رای_میدهیم
#حدیث_روز
✅ امام جواد علیهالسلام میفرمایند:
📍 مَنْ لَمْ يَعْرِفِ الْمَوارِدَ أعْيَتْهُ الْمَصادِرُ؛
📌 هركس موقعيّت شناس نباشد
جريانات، او را میربايد و هلاک خواهد شد.
📚 أعلام الدّين، ص۳۰۹
⭕️ رجل سیاسی و ضد مذهبی
✳️ قانون اساسی : رئيس جمهور باید از بین رجال سیاسی- مذهبی و باتقوا انتخاب شود.
🔹فقهای عظام شورای نگهبان باید توضیح دهند چگونه می توان کسی مانند « همتی» که رسما و علنا از بی حجابی حمایت می کند را به عنوان «رجل مذهبی و باتقوا» انتخاب کرد؟
یعنی در نظام جمهوری اسلامی،«فقه شیعه» این قدر بی ارزش شده که نامزد ریاست جمهوری به خود اجازه می دهد رسما و در رسانه ملی آن را زیر پا بگذارد؟ اگر این شخص در رسانه ملی حرفش را پس نگیرد و به خطای خود اقرار نکند، شما بزرگواران شریک او نخواهید بود؟
▪️حقوق دانان محترم شورای نگهبان باید بفرمایند چگونه فردی مانند همتی که حتی با تذکر نیروی انتظامی به فرد متخلف مخالفت می کند، می تواند به عنوان رئیس جمهور، برای پاسداری از دین و قانون، سوگند یاد کند و مجری قانون اساسی باشد؟ آیا جایی در جهان می شناسید که فردی علیرغم مخالفت رسمی و علنی با اجرای قانون و مذهب رسمی، برای نامزدی ریاست جمهوری تایید شود؟
✳️ مگر فلسفه وجودی فقهای شورای نگهبان پاسداری از شریعت نیست؟ اگر هست چگونه فردی به خود اجازه می دهد با تایید فقهای شورای نگهبان به عنوان رجل مذهبی و باتقوا معرفی شود و در رسانه ملی و برای جمع کردن چند رای، حکم مسلم الهی را زیر سوال ببرد؟
✳️ مراجع عظام و حوزه های معزز علمیه!
اگر چنین فردی، امروز تأدیب و تنبیه نشود فردا باید آماده جمع کردن بساط دیانت از مملکت باشیم! وما علینا الا البلاغ المبین والامر الیکم.
@pas_kouchehaie_enghelab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رای بی رای
ایرانی ها ببینند
#همه_یکی_هستیم
#رای_میدهیم
📌ارزش برآوردن حاجات مومنان
✍حضرت امام صادق علیه السلام :
برآوردن حوائج ونیازمندی های مومن از هزار حجّ مقبول و آزادی هزار بنده و فرستادن هزار اسب مجهّز در راه خدا، بالاتر و والاتر است.
📚امالی الصدوق، ص ۱۹۷