هیئت رزمندگان اسلام ماسال
🎥 امام خامنهای
تندرو و میانه رو کیست ؟؟؟
عجب تفسیری به به
جانم به این مفسر
جانم به این آقا
از کنار این کلیپ به سادگی عبور نکنید لطفا
🔰 آوای انتظار عفاف و حجاب منتشر شد
🔹ترویج حجاب در آهنگ پیشواز همراه اول
🔺توضیحات در عکس
#ترویج_حجاب
8.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یا ابالفضل .....
موتور تانک انقلاب روشن شده 😂😂
چه دودی هم داره .....😜😜
مهمترين اصول و قواعد مقابله با جنگ نرم دشمن
نگاهي به مباني فكري و فلسفي و نيز تجربيات گذشته نشان ميدهد كه موفقيت در مقابله با جنگ نرم، به آمادگيها، مقدمات، پيشفرضها و نيز رعايت اصولي نيازمند است كه نبود آنها ميتواند اين تلاشها را با شكست مواجه سازد. مهمترين پيشفرضها و اصول را ميتوان شامل موارد زير دانست:
1. ايجاد باور به وجود جنگ نرم از طريق شناخت و معرفي ابعاد آن مبتني بر دلايل و شواهد روشن و مشهود، بهويژه از زبان دشمن و در اسناد آنها و نيز اعتقاد به اينكه تهديد نرم، خود بهترين فرصت براي رشد و تعالي جامعه اسلامي و افزايش قدرت نرم آن است.
2. شناخت جنگ نرم دشمن، مقدم بر مقابله با آن است. بنابراين بايد مباني، شيوهها، ابزارها و شگردهاي دشمن در اين ميدان و نيز پيامدها و آثار مخرب آن را شناخت و ضرورت مقابله با آن را بهخوبي احساس كرد. نكته بسيار مهم در اين زمينه آن است كه در اين مقابله بايستي بهروز بود و از شيوهها و شگردهاي جديد دشمن غفلت نكرد.1
3. پرهيز از برخورد انفعالي و برنامهريزي همهجانبه و اساسي با اشراف كامل به همه ابعاد، و برخورداري از الگويي جامع براي تحليل وضعيت جاري و آيندهنگري و پيشبيني حركات و عكسالعملهاي دشمن و هدايت و مديريت فعاليتها در مقابله با جنگ نرم در سطح خرد و كلان، امري ضروري است.
در اين زمينه رهبر فرزانه انقلاب ميفرمايند: «در جنگ نرم عكسالعملي، رفتار نكنيد. البته بايد پاسخ دشمن را داد، اما هميشه مانند شطرنجبازي ماهر، يك قدم از دشمن جلو باشيد و كنشي عمل كنيد». (بيانات در در ديدار با بسيجيان، پس از حوادث و اغتشاشات مربوط به مسئله بنزين 6/9/1398؛ https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=44267)
4. سياستها، مباني، راهبردها و حتي روشهاي مقابله با دشمن در جنگ نرم بايد از موضعي فراتر و اساسيتر و مبتني بر بينش وسيع اسلامي باشد، بهطوريكه سياستها و شگردهاي مهاجمان را در خود حل نمايد. به بيان ديگر، مقابله با جنگ نرم دشمن بايد براساس مباني و ارزشهاي فرهنگ اصيل اسلامي- ايراني باشد و از تقليد كوركورانه و بدون بصيرت و ناشيانه از روشها و شيوههاي دشمن پرهيز شود.
5. هماهنگي و همراهي همه دستگاهها و پرهيز از اكتفا به يك يا چند دستگاه محدود و نيز وحدت فرماندهي و هماهنگي از بالاترين سطح (شوراي عالي انقلاب فرهنگي، شوراي امنيت ملي، مجلس شوراي اسلامي) تا سطوح پايين و در همه زمينهها لازم و ضروري است.
6. بايد از اكتفا به موضع دفاعي صرف بهجاي موضع تهاجمي و اقدامات پيشدستانه و بهدستگرفتن ابتكار عمل، پرهيز شود (نائيني، 1391الف، ص495-510). بدين معني كه اگر در جبهه جنگ نرم فقط به فكر دفاع از خود باشيم، هميشه در موضع انفعال بوده و دست برتر نخواهيم داشت، درحاليكه در بسياري از شرايط، حمله و تهاجم، بهترين اقدام براي دفاع از خود و تضعيف و از پادرآوردن دشمن است. بنابراين در تقابل با فرهنگ غرب، مقام معظم رهبري بر اين شيوه تأكيد دارند. (براي نمونه ر.ك: بيانات در ديدار با اقشار مختلف بانوان، 14/10/1401؛ https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=51655)
7. معارضه با جنگ نرم نبايد به دستگاه حاكميت محدود و از نقش مردم، سازمانها، تشكلها و نهادهاي مردمي (مردممحوري) غفلت شود.
8. مقابله با جنگ نرم بايد كاملاً حرفهاي و مبتني بر شناخت روشها و شيوههاي تخصصي و پيشرفته و حسابشده باشد. به همين دليل بايد حتيالامكان با جنگ نرم دشمن، مقابلهاي نرم داشت و از مقابله صرفاً خشن و ناشيانه پرهيز كرد.
9. درباره مسئله جنگ نرم بايد نگرش دوسويه و همهجانبه داشت، مثلاً فرصتها و تهديدها بايد هم نسبت به خود و هم در مورد دشمن، شناسايي شود (معلمي، مصاحبه حضوري، 1387). فرصتهاي مربوط به خود مانند عقايد ريشهدار مردم به مباني اسلامي، اهميت مناسبتهاي اسلامي براي عموم مردم، و فرصتهاي دشمن مانند برخورداري از رسانههاي قوي، قدرت ساخت محصولات گسترده و جذاب هنري مانند فيلمهاي سينمايي، كارتونها و... .
10. مخاطبان جنگ نرم فقط مخاطبان خودي يا داخلي نيستند، بلكه مخاطبان خارجي و دشمن و ويژگيهاي آنان بايد مد نظر هست.
11. در ارتباط با جنگ نرم، راهبردهاي فرهنگي بايد طولانيمدت و اساسيتر ملاحظه شود و راهبردهاي اقتصادي و سياسي بهصورت ميانمدت و كوتاهمدت، بهصورت مرتب بازبيني و تجديد شود.
#سیدالشهدای_خدمت
#ایران_قوی
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جنگ_روانی