🔰وقایع روز یازدهم محرم سال۶۱ ق
✍ «ابن سعد» تا حدود ظهر روز يازدهم به دفن اجساد پليد كوفيان مشغول بود. پس از اتمام كار در حالى كه پيكر پاك فرزند رسول خدا (ص) و ياران پاكبازش در زير آفتاب رها شده بود، دستور داد سرهاى ديگر شهداى كربلا را از بدن ها جدا كنند و به قصد تقرّب به ابن زياد و گرفتن جايزه با خود به كوفه ببرند.
اين سرهاى پاك كه مجموع آنها با سر امام عليه السلام به ۷۲ سر نورانى مى رسيد بين قبائل تقسيم شد و به سوی کوفه حرکت داده شد.
✅ از دشوارترين لحظات تاريخ كربلا، كه در عظمت و سنگينى با همه آسمانها و زمين برابرى مى كند، لحظه وداع جانسوز قافله اسيران با بدن هاى پاره پاره شهيدان است.
دشمنان، اسيران دلسوخته را بر شتران بدون جهاز سوار کردند و از كنار آن پيكرهاى پاك شهيدان عبور دادند، همان پيكرهاى غرقه به خونى كه يكجا همه عزّت و مظلوميت را در خود جمع و خلاصه كرده بودند.
✅ حضرت زینب(س) با ديدن پيكر به خون آغشته برادر، رو به آسمان كرد و گفت: «أَللَّهُمَّ تَقَبَّلْ هذا الْقُرْبانَ؛ خدايا اين قربانى را قبول فرما!» اين جمله چون پتكى بر سر دشمن فرود آمد و كوس رسوايى آنها را به صدا درآورد.
✅ سپس خود را به امام سجاد (ع) رساند و او را تسلى بخشيد و آينده كربلا و عاشورا را آنگونه كه ما امروز بعد از حدود ۱۴ قرن می بينيم دقيقاً ترسيم كرد.
🔳 کانال رسمی حوزه علمیه خواهران استان سمنان
🆔 @mhw_semnan
💢 اداره کل کتابخانه های عمومی استان سمنان با همکاری بنیاد نخبگان استان برگزار می کند:
🏴 مسابقه کتابخوانی از کتاب « شهید کربلا »
⏳ زمان شرکت: ۱۰ شهریور ۱۴۰۱
⚜ علاقمندان جهت شرکت در مسابقه پس از مطالعه کتاب، فقط پاسخ صحیح را در قالب یک کد ۵ رقمی به شماره ۱۰۰۰۴۵۰۲۵ ارسال نمایید.
🔳 کانال رسمی حوزه علمیه خواهران استان سمنان
🆔@mhw_semnan
✔️ امام سجاد (ع) میفرماید: طاعت خدا و طاعت هر که را خدا واجب کرده، بر همه چیز مقدّم بدارید.
🥀در صبر تو روح استقامت دیدند
🥀آثار بزرگی و کرامت دیدند
🥀از منبر عشق چون که بالا رفتی
🥀در قامت خطبهات قیامت دیدند
⚫️ شهادت اسوه صبر و عرفان، سید الساجدین امام زینالعابدین (ع)، امام کاروان اسرای کربلا، نگین آرامش قلب اهل حرم، بر شیعیان و محبانش تسلیت باد.
🔳 کانال رسمی حوزه علمیه خواهران استان سمنان
🆔@mhw_semnan
#کلام_ناب
⚜ امام سجاد علیهالسّلام: صدقه، قبل از این که به دست نیازمند برسد، در دست خداوند قرار مى گیرد.
🔳 کانال رسمی حوزه علمیه خواهران استان سمنان
🆔 @mhw_semnan
🔰وقایع روز دوازدهم محرم سال ۶۱ق؛ ورود اهل بیت(علیهم السلام) به کوفه
✍️ چون به ابن زیاد خبر رسید که اهل بیت(علیهم السلام) به کوفه نزدیک شده اند امر کرد سرهاى شهداء را که عمر بن سعد از پیش فرستاده بود خارج کرده و نزد اهل بیت(علیهم السلام) ببرند و در کوچه و بازار بگردانند تا سلطنت یزید بر مردم معلوم شود.
✅ مردم کوفه چون از ورود اهل بیت(علیهم السلام) خبردار شدند از کوفه بیرون آمدند و اهل بیت(علیهم السلام) را سوار بر شتران وارد کوفه نمودند در حالى که زنان کوفه براى تماشا بالاى بامها رفته بودند. زنى از بام صدا زد: من اىّ الاسارى انتنّ. شما از کدام مملکت و قبیله هستید؟ گفتند: نحن اسارى آل محمد(صلى الله علیه وآله). چون آن زن این را شنید هر چه چادر و مقنعه داشت درآورد و بر ایشان پخش نمود. مخدّرات گرفتند و خود را با آنها پوشانیدند.
💧سهل گوید: چون وارد کوفه شدم، دیدم بوق مى زدند و پرچمها را افراشته بودند که ناگاه لشکر وارد شد، و سرهاى شهداء را که بر فراز نیزه نصب کرده بودند، آوردند. صداى ضجه و ناله برخاست و سرهاى شهدا را كه بر فراز نيزه نصب كرده بودند آوردند در پيش سرها، سر مبارك امام حسين(ع) مثل ماه مى درخشيد.
🌺 سر امام(ع) در نوک نیزه آیه مبارکه را تلاوت مى نمود: اَمْ حَسِبْتَ أَنّ أَصْحابَ الْکَهْفِ وَ الْرَقیمِ کانُوا مِنْ ایاتِنا عَجَباً، سهل گوید: گریه کنان گفتم: یا ابن رسول اللّه رأسک اعجب، یعنى تکلّم رأس شریف تو از قصه اصحاب کهف و رقیم عجیب تر است. سپس حضرت زینب(علیها السلام) مردم را امر به سکوت نمود و شروع به خواندن خطبه اى نمود.
🔳 کانال رسمی حوزه علمیه خواهران استان سمنان
⚫️همه ادیان با مرگ پیامبر خود، مُردند.
یهودیت با مرگ موسی علیه السلام
مسیحیت با مرگ عیسی علیه السلام
سنی ها با مرگ محمد (صلی الله علیه) مُردند.
فقط شیعیان از مرگ امتناع کردند.
آنها نامزد مرگ نیستند، چون حسین علیه السلام را در ابتدا و مهدی عجل الله تعالی فرجه را در انتهای راه دارند.
امام حسین علیه السلام از عمق تاریخ آنها را هُل میدهد و امام مهدی علیه السلام آنها را به آینده دعوت میکند. چنین جامعه ای نمیتواند بمیرد، چون رهبری و آرمانهای آن زنده و در حال تجدید شدن است.
#محرم
#گفتمان_انقلاب
🔳 کانال رسمی حوزه علمیه خواهران استان سمنان
🆔 @mhw_semnan
#کلام_ناب
⚜ امیرالمؤمنین عليه السلام: هرگاه گناهى مرتكب شدى،به محو آن با #توبه بشتاب.
🔳 کانال رسمی حوزه علمیه خواهران استان سمنان
🆔 @mhw_semnan
🔻مبلغ حوزه:
تغذیه فکری جامع و کامل از وظایف مسئولین هیئت های قرآنی و مذهبی است
💠مبلغ حوزه در نشست تبلیغی_پژوهشی مدرسه علمیه فاطمیه سلام الله علیها گفت: مسئولین هیئت های مذهبی و قرآنی باید با ارائه محتوای خوب و جامع سطح مخاطبین خود را در ابعاد گوناگون ارتقا بخشند.
🔸به گزارش روابط عمومی مدرسه علمیه فاطمیه سلام الله علیها مهدی شهر : جلسه دوم سلسله نشست های تبلیغی_پژوهشی همراه با کاروان عاشوراییان با حضور طلاب ، مبلغان و مسئولین هیات های مذهبی و قرآنی به مناسبت ایام محرم و عزاداری سید و سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) در مدرسه علمیه فاطمیه سلام الله علیها مهدی شهر برگزار شد. در این مراسم حجه الاسلام و المسلمین کرم الدین ضمن بیان نحوه برگزاری جلسات و آفتهای آن گفت: یکی از آفتهای مهم در برگزاری جلسات مذهبی و هیئت های قرآنی این است که در این جلسات مهم نباشد که چه مطلبی گفته می شود. مداحی و صدای خوب امر بسیار ارزشمندی است اما ملاک باید محتوایی باشد که در قالب سخنرانی و مداحی انتقال داده میشود و نه صرفا صدای خوب.
🔸وی افزود: در روایت داریم از معصوم که می فرمایند: خدا رحمت کند کسانی که امر ما را احیا میکنند و علوم ما را یاد میگیرند و نشر می دهند. پس معیار و محور در جلسات ما باید این مسئله باشد که چه چیزی یاد می دهیم بنابراین نوع انتخاب سخنران و مداح مهم است. حتی اگر مستمعین حوصله شنیدن صحبت ندارند باید مداح را به گونه ای انتخاب کرد که در حین مداحی معارف درستی انتقال یابد زیرا مداح با عواطف سر و کار دارد و کار او بسیار حساس است.
🔸مبلغ حوزه تصریح کرد: آفت بعدی این است که گاهی آنقدر از اصحاب و بزرگان صحبت می شود ولی یک قال المعصوم یا یک آیه قرآن در آن جلسه بیان نمی گردد. بیان کرامات و سیره بزرگان خوب است اما باید به عنوان مصداق بررسی شود نه به عنوان اصل. اصل و ملاک باید صحبت از قرآن، روایات، ادعیه و زیارات و سیره اهل بیت باشد و باید برنامه داشته باشید که لااقل روایات را حتی به صورت روزنامه وار بخوانید و برای دانستن جایگاه روایات لا اقل با تاریخ اسلام آشنایی داشته باشید.
🔸کرم الدین در ادامه سخنان خود گفت: مسئله مهم دیگر در جلسات مذهبی و قرآنی حفظ جامعیت مطالب است. مثلا سه اصل مهم اعتقادی و عملی در اسلام داریم: تولی و تبری و تقیه. باید هر سه اصل را باهم دید و با هم گفت زیرا مثل تکه های پازل به هم مرتبط هستند. مسائل اخلاقی، خانوادگی و ... نیز همین طور است باید جامعیت در کلام وجود داشته باشد.
🔸وی بیان کرد: آفت بعدی، سلیقه ای عمل کردن است. اگر میخواهید مجلسی برگزار کنید باید تنوع به خرج دهید. در بحث احکام ، اعتقاد، تاریخ و ... وارد شوید و مجلستان را تک بعدی نبینید و فقط با یک مبلغ و یک تخصص کار نکنید. زیرا در این صورت فقط در یک یا دو بعد مخاطبین خود را ارتقا می بخشید و از بقیه ابعاد معارفی باز می مانید.
#نشست_تبلیغی_پژوهشی
#محرم
#مدرسه_علمیه_فاطمیه_سلام_الله_علیه_مهدی_شهر
🔳 کانال رسمی حوزه علمیه خواهران استان سمنان
🆔 @mhw_semnan
🔻مدیر حوزه علمیه عصمتیه سمنان:
هر چیزی یک ظرف و ظرفیتی دارد تنها چیزی که ظرفیتش هیچ وقت تکمیل نمی شود نفس آدمی است. وجود ما ظرف علم است و به واسطه علم سعه پیدا می کند
🔷در ادامه محافل روضه امام حسین (ع ) ، همزمان با هفتمین شب از عزاداری این امام همام ،خانم ذوالفقاری مدیر مدرسه علمیه عصمتیه در دومین جلسه سخنرانی خود در مجتمع حوزوی الزهرا(س) سمنان گفت: در باب زیارت امام حسین (ع) خیلی تاکید شده است و روایات در این زمینه زیاد است. از جمله روایت امام حسن مجتبی(ع) که از پیامبر (ص) سوال کرد: اگر کسی به زیارت ما بیاید و من و شما را زیارت کند چه پاداشی خواهد داشت؟فرمود: کسی که مرا در حیاتم و پس از آن زیارت کند و نیز پدرت، برادرت و تو را در حیات و بعد از آن زیارت کند، بر من واجب است که در قیامت او را از سختی و عذاب برهانم .همچنین امام حسین (ع) نیز از پیامبر(ص) پرسید:کسی که ما را در حیات ما و پس از آن زیارت کند، چه پاداشی دارد فرمود: واجب است که در روز قیامت به زیارت او بروم و او را از گناهانش رهایی بخشم و او را وارد بهشت کنم. در احوالات علامه امینی(ره) است که فرزندش بعد از ۴ سال از رحلت این عالم،خواب علامه (ره)را می بیند .به پدر می گوید شما چه کردی که به این شأن رسیدی ؟علامه امینی می فرماید : من همه اینها را از زیارت امام حسین علیه السلام دارم. پسر علامه امینی به ایشان می گوید الان که نمی توانیم زیارت برویم چه کنیم؟علامه میگوید این ثواب در شرکت کردن و مجلس گرفتن و زیارت عاشورا خواندن هم هست.
🔶 ذوالفقاری ادامه داد: در زیارت دو چیز اهمیت دارد :1-: جایگاه مزور،یعنی کسی که زیارتش میکنیم و 2- ظرفیت زائر یا کسی که زیارت می کند. مزور یا کسی که زیارتش می رویم شأنش کاملاً از هر بدی و نقصی به دور است و انسان کاملی است که ذره ای کینه و حسادت در وجود ندارد. جایگاه اهل بیت اینگونه است که هیچکس را از در خانه خود دور نمی کنند اینها تجلی نام جود حضرت حق هستند . همچنین زائر یاکسی که زیارت می کند، باید به آن ظرفیت وجودی برسدو بتوان آن را در خود ایجاد کرد تا از تجلی جود و سخای اهل بیت بهره برد پس باید آنها را در خود ایجاد کرد و بعد به زیارت رفت.امام علی علیه السلام می فرمایند :هر چیزی یک ظرفی دارد که این ظرف ، ظرفیتی دارد تنها چیزی که ظرفیتش هیچ وقت تکمیل نمی شود نفس آدمی است. وجود ما ظرف علم است و به واسطه علم سعه پیدا می کند. بنابراین اگر میخواهیم ظرفیت وجودی مان سعه یابد به سمت علم آموزی و معرفت رویم .
🔷مدیر حوزه علمیه عصمتیه سمنان گفت:چرا زیارت می کنیم؟ به جهت تجدید عهد و پیمان چرا که در عالم ذر از ما پیمان گرفتند و وارد این دنیا شدیم ،اما عالم دنیا و ماده عالم تزاحم و کشش و جاذبه است که در این دنیا به جهت جاذبه ای که وجود دارد دچار غفلت می شویم. این غفلت مانع توجه ما میشود ،بنابراین عهد و پیمان می بندیم که ما دائماً با تکرار نماز و زیارت به یاد شما ایم.همچنین از جمله دلایل دیگر زیارت ،بهره مندی از برکات وجود امام و احیای نام آنهاست.
#مجتمع_حوزوی_الزهرا_س
#مجلس_روضه_امام_حسین_ع
🔳 کانال رسمی حوزه علمیه خواهران استان سمنان
🆔 @mhw_semnan
#اطلاع_رسانی
💢 واحد فرهنگی مدرسه علمیه فاطمیه دامغان برگزار می کند:
مسابقه مداحی🎙
ویژه بانوان (۱۳ تا ۳۰ سال)
مهلت ثبت نام : ۹ شهریورماه ۱۴۰۱
زمان برگزاری: ۱۲ شهریور ماه ۱۴۰۱
علاقمندان جهت شرکت به شماره ذیل پیامک ارسال و یا تماس حاصل فرمایند.
۰۹۱۹۴۳۰۱۱۰۴
⚜به 5 نفر برگزیده به قید قرعه جوایزی اهداء می شود
✅ مکان برگزاری:
شهرک بوستان، خیابان سنایی، مدرسه علمیه فاطمیه دامغان
🔳 کانال رسمی حوزه علمیه خواهران استان سمنان
🆔 @mhw_semnan
#پویش_نذر_دارو
🔰طلاب، مبلغین و اساتید بزرگوار به "پویش نذر دارو"، جهت ارسال به موکب های اربعین بشتابید .
🗯طلاب و خانواده طلاب خواهر عزیز ، داروهای مازاد خود را برای بهبود زائران اربعین نذر کنند/ نذری متفاوت از جنس سلامت و درمان
⬛️افرادی که امسال توانایی حضور در پیاده روی اربعین را ندارند؛ می توانند از طریق مشارکت در طرح خیرخواهانه نذر دارو سهم به سزایی در برگزاری هرچه بهتر این رزمایش بزرگ فرهنگی اسلام، داشته باشند.
📌مکان تحویل دارو: پایگاه های بسیج و قرارگاه های جهادی دختران حاج قاسم مدارس علمیه خواهران سراسر استان
#قرارگاه_جهادی_دختران_عمو_قاسم
#معاونت_فرهنگی_تبلیغی_حوزه_علمیه_خواهران_استان_سمنان
🔳 کانال رسمی حوزه علمیه خواهران استان سمنان
🆔 @mhw_semnan
48.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وقت جبران نشستن شده برخیز و بیا
اربعین است در آن کوش که جابر باشی
با ما همراه شوید در ادامه راه زینب،برای تبلیغ حسینی در مسیر مشایه و «موکب بانوان فاطمی»
🔹شرایط ثبت نام و عضویت:
حداقل سن ۲۰و حداکثر ۵۰سال
داشتن توانایی پیاده روی و فعالیت تبلیغی
سابقه سفر اربعین
امکان حضور بدون همراه حداقل دو هفته در کشور عراق
هزینه:سه ملیون تومان
مهلت ثبت نام تا ۲۷ مرداد ماه
.........
برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام لطفا به سایت موکب به آدرس زیر«بخش عضویت در موکب بانوان فاطمی » مراجعه فرمایید
https://banovanfatemi.ir/
🔳 کانال رسمی حوزه علمیه خواهران استان سمنان
🆔 @mhw_semnan
؛༻⃘⃕࿇﷽༻⃘⃕❀
•••═━🍃❀💠❀🍃━═•••
🏴 موکب بانوان فاطمی علیها السلام
افتخار دارد ؛ در راستای خدمت به زائرین اربعین حسینی در مجاورت عمود ۱۲۲۲ مسیر کربلا به نجف "خدمات فرهنگی _ رفاهی" را به زائران ارائه نماید .
🚩 خدمات تخصصی به بانوان و کودکان
💳 از تمامی خیرین و نیکوکارانی که قصد مشارکت در این امر خداپسندانه را دارند کمکهای نقدی خود را به شماره کارت ذیل به نام موکب بانوان فاطمی واریز ⤵️
(۶۰۳۷۹۹۷۷۵۰۰۰۷۲۷۱)
و جهت کمک های غیر نقدی با شماره
۰۹۱۰۷۷۵۹۶۲۸
تماس حاصل نمایند.
🖇 لینک پرداخت الکترونیکی به نشانی :
https://zarinp.al/khalilbeshkari
📌و کد پرداخت آسان ussd :⤵️
*6655*604040#
🖥 همچنین جهت کسب اطلاعات بیشتر
و زیارت نیابتی در اربعین حسینی به پورتال موکب بانوان فاطمی به نشانی اینترنتی :
🌐Banovanfatemi.ir
مراجعه فرمایید.
⟨⟨ جزاکم الله خیر الجزاء⟩⟩
#موکب_بانوان_فاطمی
#کمک_مردمی
🔳کانال رسمی حوزه علمیه خواهران استان سمنان
🆔 @kowsarnews
🔰 ارتحال #میرزای_نائینی از مراجع تقلید ساکن نجف (۱۳۱۵ش)
🌀حاج ميرزا محمدحسین غروی نائینی، از بزرگ ترين علما و فقهاى قرن چهاردهم هجرى است كه به كثرت تحقيق و فصاحت و كتابت معروف مى باشد.
🔅وى درنايين به دنيا آمد و پس از تحصيل مقدمات به اصفهان رفت و پس از ده سال، راهى حوزه ى نجف گرديد. درنجف از محضر آيات عظام: فشاركى، صدر و ميرزاى بزرگ شيرازى و آخوند خراسانى بهره گرفت و پس از مدتى بر كرسى تدريس نشست.
💠سيدمحسن حكيم، سيدمحمود شاهرودى، سيد محمد حجت، سيدابوالقاسم خويى و ميرزا هاشم آملى و ده ها فاضل، مجتهد و فقيه از جمله شاگردان او مى باشند.
🔻با اینکه شهرتش در علم اصول بوده و به «مجدد علم اصول» معروف است؛ اما در علوم فقه، کلام، حکمت، ریاضی، اخلاق و عرفان نیز متبحر بوده است.
🔹ميرزاى نايينى شخصیتی سیاسی اجتماعی بود. وی از تحصیلات اصفهان تا سامرا از دوستان نزدیک جمال الدین اسدآبادی، در نهضت تنباکو در کنار میرزای شیرازی، در نهضت مشروطه در کنار محمدکاظم خراسانی و ملاعبدالله مازندرانی، و در نهضت اسلامی ملت عراق علیه انگلیس و روسیه در کنار ملت عراق بود.
⚡️از آثار او می توان به كتاب تَنبيهُ الاُمَّة را در زمينه حكومت اسلامى، وسيلةُ النَّجاة، قاعده ى لاضرر، احكام خلل و تعليقه بر عُروَةُ الوُثقى اشاره کرد.
▪️ اين عالم عالى قدر سرانجام در 26 جمادى الاولى سال 1355 ق مصادف با 23 مرداد 1315 شمسی؛ در 79 سالگى بدرود حيات گفت و در جوار حرم حضرت امام على ع مدفون گرديد.
#زندگی_نامه
🔳 کانال رسمی حوزه علمیه خواهران استان سمنان
🆔 @mhw_semnan
🔻جلسه هم اندیشی در جهت بهبود فعالیت های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی در مدرسه حضرت معصومه برگزار شد
💠به گزارش خبرنگاری مدرسه علمیه حضرت معصومه علیهاالسلام، جلسه هم اندیشی بهبودفعالیت های آموزشی،پژوهشی و فرهنگی طلاب و انگیزه بخشی باحضور کادر و طلاب مدرسه برگزارشد.
🔸بداقی مدیر مدرسه علمیه حضرت معصومه(س) با اشاره به آغاز سال تحصیلی جدید ارتقا انگیزه طلاب، اجرای برنامه های آموزشی و فرهنگی، نحوه روابط اساتید و طلاب را ازدغدغه های مدرسه دانست.
🔸بداقی باتوجه به دغدغه شاغل شدن طلاب و توانایی شرکت طلاب در آزمون استخدامی آموزش وپرورش، تصریح کرد: ازقابلیت های حوزه های علمیه نسبت به دانشگاه، تدریس تعداد بیشتری ازدروس توسط طلاب درآموزش پرورش است.
🔸درادامه عامری معاون پژوهش مدرسه علمیه حضرت معصومه(س) باتاکید برضرورت مطالبه گری بیان کرد: بایستی روش مطالبه گری درچارچوب تعریف شده وحفظ حریم ها را فرا بگیریم تا گام های موثری جهت حل مسائل وایجاد انگیزه برداشته شود.
🔸عامری باتوجه به وجود سختی در زندگی انسان اظهارداشت: وجود مشکلات در زندگی امری طبیعی وگریز ناپذیر است، به جای پاک کردن صورت مسئله بایدبه حل آن پرداخته شود وهدف اصلاح است.
🔸در پایان طلاب برای ارتقا در امور آموزشی، فرهنگی و پژوهشی به مسائل سنگین بودن حجم دروس، غیرکاربردی بودن برخی دروس، تعداد واحد کم برای دروس کاربردی مثل اخلاق، محدودیت فرصت برای تدریس برخی دروس، کاهش سطح معنویت، روابط نادرست برخی اساتید و طلبه پرداختند و محیط صمیمی ودوستانه حوزه را از نکات مثبت و تاثیر گذار بیان کردند.
#مدرسه_علمیه_حضرت_معصومه
🆔@mhw_semnan
برای پیوستن به دوره اسلام ناب،
به ای دی زیر پیام دهید:
@h_jedal
شرایط شرکت در دوره:
1.حضور طلبه به صورت شخصی
سه شنبه صبح ۲۵ مرداد در تهران
2.تایید شرایط علمی و فرهنگی
#معاونت_فرهنگی_تبلیغی_حوزه_علمیه_خواهران_استان_سمنان
🔳 کانال رسمی حوزه علمیه خواهران استان سمنان
🆔 @mhw_semnan
#کلام_ناب
⚜ امام صادق علیه السلام: سجده بر تربت قبر حسين(علیه السلام) تا زمين هفتم را نور باران مىكند و كسى كه تسبيحى از خاك مرقد حسين(علیه السلام) را با خود داشته باشد، تسبيح گوى حق محسوب مىشود، اگر چه با آن تسبيح هم نگويد.
🔳 کانال رسمی حوزه علمیه خواهران استان سمنان
🆔 @mhw_semnan
‼️ توصیهای به جاموندههای اربعین!
✍️ محمد بن یحیی عطّار از مردی از اهالی شهر ری -که به خدمت حضرت امام هادی علیهالسّلام شرفیاب شده بود- نقل کرده است که: به خدمت امام هادی علیهالسّلام رسیدم.
🔹 حضرت فرمود: «کجا بودی؟»
🔸 عرض کردم: «از زیارت قبر امامحسین علیهالسّلام برمیگردم.»
🔹 فرمود: «اگر قبر عبدالعظیم علیهالسّلام را -که در نزد شما قرار دارد- زیارت میکردی، به راستی مانند کسی بودی که قبر حسین بن علی علیهالسّلام را زیارت کرده باشد.»
🔆 اگر توان زیارت حضرت سیّدالشّهدا علیهالسّلام را نداری و موقعیت نشد بری کربلا، زیارت حرم عبدالعظیم حسنی علیهالسّلام را از دست نده؛ چراکه تنها کسی که زیارت او برابر است با زیارت اباعبدالله الحسین علیهالسّلام، زیارت حضرت عبدالعظیم در شهر ری است.
📚 ثواب الاعمال، ص 260.
📎 #عزیزم_حسین
📎 #شکوه_حسینی
🔳 کانال رسمی حوزه علمیه خواهران استان سمنان
🆔 @mhw_semnan
🔰ولادت شیخ بهایی فقیه، محدث، حکیم و ریاضیدان عصر صفوی (۹۵۳ ق)
🔹محمد بن عزّالدین حسین معروف به شیخ بهایی در ۱۷ محرم سال ۹۵۳ق در بعلبک به دنیا آمد. پدرش عزالدین عبدالصمد از شاگردان و دوستان شهید ثانی است. بعد از شهادت شهید ثانی و عدم احساس امنیت و به دعوت شاه طهماسب اول در اصفهان ساکن شدند که محمد در این زمان 13 ساله بود. بعد از آنکه پدرش شیخ الاسلام قزوین شد، در انجا سکونت کرد و به تحصیل و سپس تدریس مشغول شد. وی از طریق همسرش چهار هزار جلد کتاب به ارث برد که آن را در سال 1030 قمری وقف کرد.
🌀اولین و مهم ترین استاد شیخ بهائی پدرش می باشد که از او اجازه روایت دارد. وی اساتید دیگری هم داشته از جمله شیخ عبدالله کرکی فرزند محقق کرکی و ملاعبدالله یزدی می باشد. وی شاگردان زیادی دارد که تعداد آن را 97 نفر ذکر کرده اند از جمله: محمد تقی مجلسی، ملامحسن فیض کاشانی، ملاصدار، ملا صالح مازندرانی.
💠ایشان در دوره های مختلفی به شیخ الاسلامی و امامت جمعه در هرات و اصفهان رسید و هموراه از مشاوران پادشاهان صفوی مخصوصا شاه عباس اول بود. شاه اصرار داشت او را به مقام ریاست علمای ایران بگمارد که شیخ زیر بار نرفت.
🔸شیخ بهایی در علوم مختلفی چون قرآن و حدیث و فلسفه و ریاضایات و علوم غریبه تبحر داشت و 123 اثر از خود برجای گذاشته است که جامع عباسی و کشکول از جمله آنهاست.
▫️#شیخ_بهایی را در مقبره بابا رکن الدین شیرازی مکاشفه ای دست داد و به سبب آن خلوت گزید و بعد از 7 روز در 12 شوال 1031 ق رحلت فرموده و در حرم امام رضا (ع) مدفون شد.
🔳 کانال رسمی حوزه علمیه خواهران استان سمنان
🆔 @mhw_semnan