💠هرصبح، یک حدیث💠
💎امیرالمؤمنین علیه السلام:
(لَا تُمَلِّكِ الْمَرْأَةَ مِنَ الْأَمْرِ مَا يُجَاوِزُ نَفْسَهَا فَإِنَّ ذَلِكَ أَنْعَمُ لِحَالِهَا وَ أَرْخَى لِبَالِهَا وَ أَدْوَمُ لِجَمَالِهَا فَإِنَّ الْمَرْأَةَ رَيْحَانَةٌ وَ لَيْسَتْ بِقَهْرَمَانَةٍ.)
🌺زن یک ریحانه است نه متولی و سرپرست امور،تو در هر حال با او مدارا کن و با خوش رفتاری،زندگی را در کام خود شیرین نما.
📚وسائل الشیعه،ج۱۴،ص ۱۲
🌸 کانال رسمی حوزه علمیه خواهران استان سمنان
🆔 @mhw_semnan
♻️ روز بزرگداشت دانشمند شهير امامي "خواجه نصيرالدين طوسي" و "روز مهندس"
✍️ ابوجعفر محمدبن محمد معروف به خواجه نصيرالدين طوسي در سال 597 ق در طوس به دنيا آمد. وي در ابتدا علوم عقلي و نقلي و حكمت مشاء را آموخت و در سالهاي بعد رياضيات، فقه، فلسفه، نجوم و ادبيات را خواند به طوري كه در علوم روز به تبحر و استادي تمام رسيد.
✅ وي چند سال پس از واقعه حمله سپاهيان چنگيزخان مغول، به قلعه اسماعيليه پناه برد و در آنجا نيز از تاليف و نگارش باز نايستاد. با غلبه سپاه مغول بر اسماعيليان، خواجه نصيرالدين به خدمت هلاكوخان مغول پيوست و با استفاده از نفوذ خود، از كشتار مردم و دانشمندان و تخريب آثار فرهنگي و علمي و غارت شهرها و روستاها جلوگيري نمود.
✅ پس از فتح بغداد و سقوط عباسيان، خواجه نصير ماموريت يافت تا رصدخانه مراغه را ترتيب دهد. او جماعتي از رياضيدانان بزرگ گردآورد و كار احداث رصدخانه را در سال 657 ق آغاز كرد. خواجه، با اين كار، عالمان بزرگ زمان را كه پراكنده بودند در يك مكان، جمع كرد و همچنين كتابخانهاي عظيم در محل رصدخانه مراغه احداث نمود.
✅ اين عالم سترگ براي تهيه كتابهاي مورد نظر، كتبي از بغداد، شام و شمال آفريقا و اطراف و اكناف ايران فراهم نمود و كتابخانه اي با بيش از چهارصد هزار جلد كتاب، ايجاد كرد. عمر خواجه از اين پس در خدمات علمي گذشت. خواجه نصيرالدين، يكي از بزرگترين بنيانگذاران كلام شيعه و پيشاهنگ بزرگ فلسفه مشّاء بود و ضمن تاييد حكمت ابن سينا، به شرح مشكلات اشارات پرداخت.
✅ وي همچنين آثار متعددي را در علوم مختلف به نگارش درآورد كه اخلاق ناصري، تجريد العقايد، ذيج ايلخاني، اوصاف الاشراف، اساسُ الاقتباس و تذكره نصيريه و بيش از شصت اثر ديگر در اصول دين، اخلاق، منطق، هندسه، هيئت، نجوم و عروض و شعر از آن جمله ا ند.
✅ خواجه نصيرالدين سرانجام در سال 672 در 75 سالگي، شانزده سال پس از تاسيس رصدخانه درگذشت و در كاظمين به خاك سپرده شد.
🌸 کانال رسمی حوزه علمیه خواهران استان سمنان
🆔 @mhw_semnan
🔻مدیر حوزه علمیه خواهران استان:
مادون خالق برای اهل تقوا پست و ناچیز است.
به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی سمنان، هشتمین جلسه از سلسله مباحث اخلاقی با حضور مدیریت محترم حوزه های علمیه خواهران استان سمنان حجتالاسلام و المسلمین دکتر نجم برگزار شد.
دکتر نجم در این جلسه که با محوریت خطبه متقین امام علی (ع) از نهج البلاغه برگزارشد ،گفت: تقوا به معنای انجام واجبات و ترک محرمات است . در روایت آمده که اگر کسی در مباح وقتش را تلف کند از مصادیق خسران دنیاست. هر کس بیشتر توجه داشته باشد مرتبه تقوایش برتر است. برتری اهل تقوا به جهت چنین اموری است. آنکه اگر اجلی که خدا تعیین کرده است نبود روح اهل تقوا در قفس تن مستقر نمیشد و آرام نمی گرفت و حتی به چشم بر هم زدنی حاضر به حضور در دنیا نبودند. اهل تقوا با این نگاه هر لحظه به یاد مرگ هستند و هیچ لحظهای را از دست نمیدهند مگر به یاد خدا.
وی ادامه داد: رأس اهل تقوا بعد پیامبر(ص)،امام علی علیه السلام است که حتی در هنگام ضربت خوردن گفت: "فزت و رب الکعبه" .اهل تقوا چون میدانند آن طرف چه خبر است اشتیاق دارند به آن برسند ، هر لحظه اشتیاق برای رسیدن به لحظه فوت، منتظرند که مبادا بودنشان در دنیا کاری کنند که منجر به عقاب درآن دنیا شود.همانطور که در خطبه متقین بیان شده است به جهت اشتیاقی که به ثواب دارند و خوفی که از عقاب دارند. همانطور که امام خمینی (ره)، می فرمایند:"دنیا و ما فیها در مقابل مقامی که خدا برای انسان در نظر گرفته شده است به اندازه پشیزی ارزش ندارد."
دکترنجم اشاره کرد:مقام انسان آنقدر حرمت دارد که از کعبه بالاتر است و انسان به عنوان خلیفه الله است هر آنچه که از صفات کمالیه و جمالیه که خدا دارد، سعی کنیم ما هم به آن برسیم. انسان های کامل به این معنا رسیدند که تنها فرق آنها با خدا این است که خدا خالق است و آنها مخلوق. ازما هم همین انتظار می رود که اگر ما هم خود را به صفات خدا نزدیک کنیم، دیگر هیچ چیز در دنیا برای ما ارزش ندارد و به این گفته امام میرسیم که دنیا ارزش ندارد. خالق در نزد اهل تقوا عظیم و مادون خالق در نزد آنها چیزی به نظر نمیآید و بزرگ جلوه نمی کند. مادون خالق برای آنها پست و ناچیز است.
#مؤسسه_آموزش_عالی_عصمتیه_سمنان #سلسله_مباحث_اخلاقی
🌸 کانال رسمی حوزه علمیه خواهران استان سمنان
🆔 @mhw_semnan
💠 برگزاری هفتمین جلسه کانون رضوان مدرسه علمیه نجمیه سرخه در آستانه پذیرش سال ۱۴۰۱ حوزه های علمیه خواهران
🔻به گزارش روابط عمومی مدرسه علمیه نجمیه سرخه، جلسه کانون رضوان با هدف پذیرش و به گزینی در دفتر مدیر مدرسه برگزار شد.
🔻مدیر مدرسه نجمیه سرخه سرکار خانم عربی ضمن اشاره به اینکه پذیرش سال جدید به زودی آغاز میشود افزود: برای دستیابی به نتیجه مطلوب، لازم است در طول سال با برنامهریزی در این زمینه، بهرهوری لازم را از مناسبتهای پیش رو داشت.
🔻زهرا وطنی پور دبیر کانون رضوان نیز با تاکید بر سخنان مدیر نجمیه بیان داشت: باید به ماه مبارک رمضان توجه کنیم و از ظرفیت ماه مبارک رمضان برای شناسایی افراد مستعد و علاقمند جهت ارتباط گیری و تبلیغ چهره به چهره برنامهریزی مناسب داشته باشیم.
🔻افراد حاضر در جلسه به بیان راهکارهای جذب حداکثری در پذیرش سال 1401 پرداختند و بر بازدید از ساختمان جدید و انعکاس در فضای مجازی در هفته آینده تاکید کردند.
🔻اعضای کانون با بیان اینکه ارتباط با بانوان شهر، یکی از راههای شناساندن حوزه به آنها میتواند موثر و مفید باشد؛ به برگزاری تک درسها در سطح شهر و روستا تاکید کردند.
✅پس از بحث و بررسی مقرر شد جهت بازیابی جایگاه حوزه و طلاب و اختصاص امتیاز به مدارس آموزش و پرورش جهت پذیرش در حوزه علمیه با ارائه نامه درخواستی از نماینده جهت طرح در مجلس شورای اسلامی مطالبهگری نمایند.
#پذیرش_1401
#مدرسه_علمیه_نجمیه_سرخه
🌸 کانال رسمی حوزه علمیه خواهران استان سمنان
🆔 @mhw_semnan
✅ دبیر جدید کانون دانش آموختگان موسسه آموزش عالی امام جعفرصادق"ع"شاهرود انتخاب شد.
به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی امام جعفر صادق علیه السلام شاهرود، جلسه کانون دانش آموختگان با حضور اعضای کانون در تاریخ ۳ اسفند ۱۴۰۰برگزار شد.
در ابتدای جلسه خانم فرهادی معاون محترم فرهنگی مدرسه به فضیلت ماه رجب و لزوم بهرمندی از این ماه پر فضیلت پرداختند
معاون فرهنگی موسسه آموزش عالی امام جعفرصادق"ع"شاهرود:به نکاتی در مورد فعالیت های کانون دانش آموختگان اشاره کردند.
در ادامه جلسه برای انتخاب دبیر جدید کانون دانش آموختگان، رای گیری انجام شد و خانم مریم فرح بخش به عنوان دبیر جدید کانون دانش آموختگان انتخاب شدند.
در پایان جلسه خانم شعبانی، مدیریت موسسه، ضمن تشکر از فعالیت های کانون دانش آموختگان و بیان پیشنهاداتی در باره ی فعالیتهای آتی کانون، از زحمات دبیر سابق کانون ،" خانم حسن ملکی" تقدیر و تشکر کردند.
#موسسه_آموزش_عالی_امام_جعفر_صادق_علیه_السلام
#کانون_دانش_آموختگان
🌸 کانال رسمی حوزه علمیه خواهران استان سمنان
🆔 @mhw_semnan
امام موسی کاظم علیه السلام :
بهترین عبادت بعد از شناخت خداوند،
انتظار فرج و گشایش است.
منبع: تحف العقول ص ۴۰۳
#جمعههایمهدوی
#انتظارفرج
🌸 کانال رسمی حوزه علمیه خواهران استان سمنان
🆔 @mhw_semnan
روزجمعه به نام بقیه الله اعظم (عج)است
زیارت آن حضرت
السَّلامُ عَلَيْكَ يَا حُجَّةَ اللّٰهِ فِى أَرْضِهِ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا عَيْنَ اللّٰهِ فِى خَلْقِهِ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا نُورَ اللّٰهِ الَّذِى يَهْتَدِى بِهِ الْمُهْتَدُونَ، وَيُفَرَّجُ بِهِ عَنِ الْمُؤْمِنِينَ، السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الْمُهَذَّبُ الْخائِفُ، السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الْوَلِىُّ النَّاصِحُ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا سَفِينَةَ النَّجاةِ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا عَيْنَ الْحَيَاةِ، السَّلامُ عَلَيْكَ، صَلَّى اللّٰهُ عَلَيْكَ وَعَلَىٰ آلِ بَيْتِكَ الطَّيِّبِينَ الطَّاهِرِينَ، السَّلامُ عَلَيْكَ، عَجَّلَ اللّٰهُ لَكَ مَا وَعَدَكَ مِنَ النَّصْرِ وَظُهُورِ الْأَمْرِ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا مَوْلاىَ، أَنَا مَوْلاكَ عَارِفٌ بِأُولَاكَ وَأُخْرَاكَ، أَتَقَرَّبُ إِلَى اللّٰهِ تَعَالَىٰ بِكَ وَبِآلِ بَيْتِكَ، وَأَنْتَظِرُ ظُهُورَكَ وَظُهُورَ الْحَقِّ عَلَىٰ يَدَيْكَ وَأَسْأَلُ اللّٰهَ أَنْ يُصَلِّىَ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ، وَأَنْ يَجْعَلَنِى مِنَ الْمُنْتَظِرِينَ لَكَ وَالتَّابِعِينَ وَالنَّاصِرِينَ لَكَ عَلَىٰ أَعْدائِكَ، وَالْمُسْتَشْهَدِينَ بَيْنَ يَدَيْكَ فِى جُمْلَةِ أَوْلِيَائِكَ . يَا مَوْلاىَ يَا صَاحِبَ الزَّمَانِ، صَلَواتُ اللّٰهِ عَلَيْكَ وَعَلَىٰ آلِ بَيْتِكَ، هٰذَا يَوْمُ الْجُمُعَةِ وَهُوَ يَوْمُكَ الْمُتَوَقَّعُ فِيهِ ظُهُورُكَ، وَالْفَرَجُ فِيهِ لِلْمُؤْمِنِينَ عَلَىٰ يَدَيْكَ، وَقَتْلُ الْكافِرِينَ بِسَيْفِكَ، وَأَنَا يَا مَوْلاىَ فِيهِ ضَيْفُكَ وَجَارُكَ، وَأَنْتَ يَا مَوْلاىَ كَرِيمٌ مِنْ أَوْلادِ الْكِرَامِ، وَمَأْمُورٌ بِالضِّيافَةِ وَالْإِجَارَةِ، فَأَضِفْنِى وَأَجِرْنِى صَلَوَاتُ اللّٰهِ عَلَيْكَ وَعَلَىٰ أَهْلِ بَيْتِكَ الطَّاهِرِينَ.
#دعای_روز
🌸 کانال رسمی حوزه علمیه خواهران استان سمنان
🆔 @mhw_semnan
🔻معاون فرهنگی-تبلیغی و تربیتی استان:
کانون دانشآموختگان حلقه واسطی بین مردم و دولت است.
روابط عمومی مؤسسه آموزش عالی عصمتیه سمنان از برگزاری جلسه دانش آموختگان با معاون فرهنگی استان سرکارخانم کمشی کمر خبر داد.
خانم کمشی کمر در این جلسه گفت: کانون دانشآموختگان کوثر به این هدف تأسیسشده که در آن کارهای فرهنگیاجتماعی برای طلاب انجام بگیرد اکثر کانون هایی که در استان راهاندازی شده است گامهای موفقی بودهاند و توانستند با این موفقیت چندین کانون دیگر هم مجوز بگیرند. انتظار میرود که دانشآموختگان سطح ۳ تخصصیتر از دانشآموختگان سطح ۲ عمل کنند.کانون دانشآموختگان یک حلقه واسطی است بین مردم و دولت و از اهمیت زیادی برخوردار است.
وی همچنین جلسه پرسش و پاسخ با دانشآموختگان و مدیر و هیئت مدیره کانون داشت و در مورد فضا و مکان مناسب برای برگزاری کلاسها و توانمندسازی طلاب و دانشآموختگان نکاتی ارائه شد، همچنین از معاونت فرهنگی استان تقاضا شد که فضای کافی برای اهداف مدنظر در اختیار دانشآموختگان قرار گیرد.
#مؤسسه_آموزش_عالی_عصمتیه_سمنان
#کانون_دانش_آموختگان_سمنان
🌸 کانال رسمی حوزه علمیه خواهران استان سمنان
🆔 @mhw_semnan
💠هر صبح یک حدیث💠
حضرت امام صادق علیه السلام :
ثَلاثَةٌ اُقسِمُ بِاللّهِ أَنَّهَا الحَقُّ ما نَقَصَ مالٌ مِن صَدَقَةٍ و َلا زَكاةٍ و َلا ظُلِمَ أَحَدٌ بِظَلامَةٍ فَقَدَرَ أَن يُكافِئَ بِها فَكَظَمَها إِلاّ أَبدَ لَهُ اللّهُ مَكانَها عِزّا و َلا فَتَحَ عَبدٌ عَلى نَفسِهِ بابَ مَسأَلَةٍ إِلاّ فُتِحَ عَلَيهِ بابُ فَقرٍ؛
به خدا قسم سه چيز حق است:
- هيچ ثروتى بر اثر پرداخت صدقه و زكات كم نشد،
- در حق هيچ كس ستمى نشد كه بتواند تلافى كند، اما خويشتندارى نمود مگر اين كه خداوند بجاى آن به او عزت بخشيد
- و هيچ بنده اى درِ خواهشى را به روى خود نگشود مگر اين كه درى از فقر به رويش باز شد.
🍃 بحارالأنوار(ط-بیروت) ج 75، ص209،
🌸 کانال رسمی حوزه علمیه خواهران استان سمنان
🆔 @mhw_semnan
مقام معظم رهبری :
عزیزان من! علمای محترم! فضلای گرامی! طلبههای #جوانِ امیدهای آینده! بدانید امروز وظیفهی #روحانیت مضاعف است. اگر روحانیت همیشه یک باری بر دوش داشته است - بار تفهیم، تبیین، ابلاغ؛ «الّذین یبلّغون رسالات الله» - امروز این بار مضاعف است؛ چرا؟ برای دو جهت: یکی اینکه فرصت برای #تبلیغ #اسلام در دنیا - چه دنیای اسلام، چه دنیای غیر اسلام - به وجود آمده است، که حالا مختصراً عرض خواهم کرد. یکی هم به دلیل همین فرصت و از ترس اسلام، حملات نسبت به اسلام افزایش پیدا کرده است. پس وظیفه مضاعف میشود.
۱۳۹۰/۷/۲۰
🌸 کانال رسمی حوزه علمیه خواهران استان سمنان
🆔 @mhw_semnan
✅ سالروز فتح خيبر توسط امام علي(ع)
در ۲۴ ماه رجب سال هفتم هجري، حادثهاي رقم خورد كه بار ديگر حقانيت اميرالمومنان علي عليهالسلام را بر همگان اثبات كرد، فتح قلعه مستحكم خيبر آن هم به دست توانمند مردي الهي كه شيعه به آن مينازد، درباره وادي خيبر گفته شده است، جلگه وسيع حاصلخيزي در شمال مدينه به فاصله سي و دو فرسنگي آن است كه پيش از بعثت پيامبر، ملت يهود دژهاي هفتگانه محكمي در آن ساخته بودند كه آمار جمعيت آنها بالغ بر بيست هزار بود.
پيمان شكني يهود خيبر در جنگ احزاب و نيز دعوت از سلاطين ممالك عليه اسلام، پيامبر را بر آن داشت كه اين كانون خطر را برچيند، بنابراين در سال هفتم هجري فرمان داد كه مسلمانان براي تسخير آخرين مراكز يهود آماده شوند و فرمود: «فقط كساني افتخار شركت در اين نبرد را دارند كه در صلح «حديبيه» حضور داشتهاند». پيامبر «غيله ليثي» را جانشين خود در مدينه قرار داد و پرچم سفيدي به دست اميرالمؤمنين (ع) داد و فرمان حركت صادر كرد. در زير به برخي از اتفاقات مهم غزوه خيبر اشاره ميشود:
پيامبر بزرگوار اسلام با هزار و ششصد سرباز كه دويست سواره نظام در ميان آنان بود، به سوي خيبر حركت كرد.
ناعم، قموص، كتيبه، نسطاة، شق، وطيح و سلالم نام دژهاي هفتگانه «خيبر» است، دژ «ناعم» نخستين دژي بود كه در غزوه خيبر به دست ارتش اسلام افتاد، پس از آن سربازان متوجه قلعه «قموص» -رياست آن با «ابن ابي الحقيق» بود- شدند، در فتح اين قلعه «صفيه»، دختر «حيي بن اخطب» كه بعدها در رديف زنان پيامبر قرار گرفت، اسير شد.
🔸دعايي كه پيامبر در حق علي كرد
مسلمانان در تسخير دژهاي ديگر با مشكل روبرو شدند، با اينكه پيامبر برخي از افراد شاخص را به فرماندهي سپاه براي فتح قلعه مامور كرد، آنها نتوانستند در ماموريت محوله موفق شوند، تا اينكه حضرت رسول اكرم(ص) فرمود: «لأعطينّ الراية غداً رجلاً يحب اللهَ و رسولَه و يحبه اللهُ و رسولُه، يفتح اللهُ علي يديه، ليس بفرّار»؛ «پرچم را فردا به دست كسي ميدهم كه خدا و پيامبرش را دوست دارد و خدا و پيامبرش او را دوست ميدارند، خداوند اين دژ را به دست او ميگشايد، او مردي است كه هرگز پشت به دشمن نكرده و از صحنه نبرد فرار نميكند».
صبح روز بعد پيغمبر فرمود: علي (ع) را بياوريد، گفتند علي به درد چشم گرفتار است، چون علي (ع) آمد، پيامبر دستي بر ديدگان او كشيد و درد چشم وي (ع) را شفا بخشيد و دستور حركت داد.
هنگامي كه آن شهسوار، فداكارانه رو به دشمن نابكار رفت، حضرت رسول (ص) دستها را با حالت ارتعاشي به آسمان بلند كرد، خداوند را مخاطب ساخته و فرمود: «اللهم اخذت من عبيدة يوم بدر و حمزة يوم احد، فاحفظ لي عليا»
زماني كه امير مؤمنان (ع)از ناحيه پيامير مأموريت يافت، دژهاي «وطيح» و «سلالم» را بگشايد، زره محكمي را بر تن كرد و شمشير مخصوص خود «ذو الفقار»را حمايل كرد و «هروله»كنان و با شهامت خاصي كه شايسته قهرمانان ويژه ميدانهاي جنگي است، به سوي دژ حركت كرد و پرچم اسلام را كه پيامبر به دست او داده بود، در نزديكي خيبر بر زمين نصب كرد، در اين لحظه، در قلعه باز شد و پهلوانان يهود از آن بيرون ريختند.
#مؤسسه_آموزش_عالی_عصمتیه_سمنان
#فتح_خیبر
🌸 کانال رسمی حوزه علمیه خواهران استان سمنان
🆔 @mhw_semnan
#اطلاع_رسانی
🔹با استعانت از خداوند متعال و تلاش مدیران محترم مدارس و همکاران خدوم مدیریت استان وپیگیری های مستمر جناب آقای دکتر نجم رشته های سطح ۴حوزه خواهران به سه گرایش فقه خانواده، تفسیر تطبیقی ،علوم ومعارف قرآن افزایش یافت.
🔻استقرار این رشته ها به شرح ذیل میباشد :
1⃣ فقه خانواده/سمنان/مدرسه تخصصی فاطمه الزهرا س
2⃣ علوم و معارف قران/دامغان/موسسه آموزش عالی فاطمیه س
3⃣ تفسیر تطبیقی/شاهرود/موسسه آموزش عالی امام جعفر صادق ع
داوطلبان متقاضی گرایشهای فوق برای پذیرش ۱۴۰۱ می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت پذیرش www.whc.ir و یا به موسسات مذکور مراجعه و یا تماس حاصل فرمایند.
🌸 کانال رسمی حوزه علمیه خواهران استان سمنان
🆔 @mhw_semnan
🔻 آغاز اجلاس تخصصی مدیران و معاونان پژوهش مدیریتهای استانی حوزههای علمیه خواهران
🔹به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران، اجلاس تخصصی مدیران و معاونان پژوهش حوزههای علمیه خواهران از استان های اصفهان، تهران، خوزستان، قم، فارس، مرکزی، مازندران، گلستان، همدان، یزد، کرمانشاه، کرمان، سمنان و زنجان در سالن شهید سلیمانی مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران آغاز شد.
🔹 اجلاس تخصصی مدیران و معاونان پژوهش حوزههای علمیه خواهران قرار است به مدت 3 روز از امروز شنبه هفتم اسفندماه تا ظهر روز دوشنبه 9 اسفند 1400 در دو نوبت صبح و عصر برگزار شود.
🔹مدیر حوزه علمیه خواهران استان حجت الاسلام والمسلمین دکتر مهدی نجم و معاون پژوهش استان سرکار خانم سمیه سالم در این اجلاس تخصصی حضور دارند.
#معاونت_پژوهش
🌸کانال رسمی حوزه علمیه خواهران استان سمنان
🆔 @mhw_semnan
🔳 امام كاظم عليه السلام فرمودند :
مَن تَقَدَّمَ إلى وَلايَتِنا اُخِّرَ عَن سَقَرَ ، ومَن تَأَخَّرَ عَنّا تَقَدَّمَ إلى سَقَرَ هركه به سوى ولايت ما پيش رود، از دوزخ دور ماند و هركه از ولايت ما عقب ماند به سوى دوزخ پيش رود.
(الكافي: 1/434/91)
🕯از این زندان به آن زندان
🕯خاک زندان سجده گاهت بوده است
🕯عالمی مست نگاهت بوده است
🕯ای امام هفتم ما شیعیان
🕯آسمان هم خاک راهت بوده است
🏴شهادت مظلومانه هفتمین ستاره درخشان آسمان ولایت و امامت باب الحوائج امام موسی کاظم علیه السلام به ساحت مقدس حضرت ولیعصر عج الله تعالی فرجه الشریف، مقام معظم رهبری و تمامی شیعیان جهان تسلیت عرض می نماییم.🥀
🌸 کانال رسمی حوزه علمیه خواهران استان سمنان
🆔 @mhw_semnan
💠هر صبح یک حدیث 💠
◾️امام موسی کاظم «علیهالسلام»:
هر که می خواهد که قویترین مردم باشد ، برخدا توکل کند.
📚بحارالانوار؛ج۷،ص۱۴۳.
#شهادتامامموسیکاظمعلیهالسلام
🌸 کانال رسمی حوزه علمیه خواهران استان سمنان
🆔 @mhw_semnan
صلوات خاصه امام موسی کاظم (ع)
اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى الْأَمِينِ الْمُؤْتَمَنِ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ الْبَرِّ الْوَفِيِّ الطَّاهِرِ الزَّكِيِ
النُّورِ الْمُبِينِ (الْمُنِيرِ) الْمُجْتَهِدِ الْمُحْتَسِبِ الصَّابِرِ عَلَى الْأَذَى فِيكَ
اللَّهُمَّ وَ كَمَا بَلَّغَ عَنْ آبَائِهِ مَا اسْتُودِعَ مِنْ أَمْرِكَ وَ نَهْيِكَ وَ حَمَلَ عَلَى الْمَحَجَّةِ
وَ كَابَدَ أَهْلَ الْعِزَّةِ وَ الشِّدَّةِ فِيمَا كَانَ يَلْقَى مِنْ جُهَّالِ قَوْمِهِ
رَبِّ فَصَلِّ عَلَيْهِ أَفْضَلَ وَ أَكْمَلَ مَا صَلَّيْتَ عَلَى أَحَدٍ مِمَّنْ أَطَاعَكَ وَ نَصَحَ لِعِبَادِكَ إِنَّكَ غَفُورٌ رَحِیمٌ
#شهادت_امام_کاظم_علیه_السلام
🌸 کانال رسمی حوزه علمیه خواهران استان سمنان
🆔 @mhw_semnan
حضرت آیتالله خامنهای:
«شخصیت موسی بن جعفر در داخل زندان هم همان شخصیت مشعل روشنگری است که تمام اطراف خودش را روشن میکند، ببینید حق این است. حرکت فکر اسلامی و جهاد متکی به قرآن یک چنین حرکتی است، هیچ وقت متوقف نمیماند، حتی در سختترین شرایط.» ۱۳۶۴/۰۱/۲۳
#شهادت_امام_کاظم
🌸 کانال رسمی حوزه علمیه خواهران استان سمنان
🆔 @mhw_semnan
🔻برگزاری ژورنال کلاب در مدرسه علمیه نجمیه سرخه
📜 ژورنال کلاب با موضوع «تحلیل ادله قرآنی و فقهی اقدامات پیش دستانه در مقابله با جنگ بیولوژیک» با همت واحد پژوهش مدرسه علمیه نجمیه سرخه، در سالن اجتماعات مدرسه بهصورت حضوری و مجازی برگزار شد.
🔹 در این جلسه حجه الاسلام و المسلمین دکتر پیوندی استاد حوزه و عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی به نقد و بررسی این مقاله پرداخت و مقاله را مورد ارزیابی قرار داد.
🔹وی بیان کرد: زمان هجوم دشمنان، با آگاهی از نيرنگ، توطئه، غافلگيری و مانند آن، امت اسلامي به هيچ عنوان اجازه تهاجم به آنها نمیدهد و با بررسی فقهی، مبنای مشروعیت اقدامات پيش دستانه در مقابل تهاجم دشمن مخصوصا درحملات جنگ های بيولوژيك، الزام آن مشخص می شود.
🔹استادیار پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در نقد مقاله بیان کرد: عنوان بندی شدن چکیده از اشکالات آن می باشد و مفاهیم موردنظر نیز مشخص شود.
🔹 کارشناس پژوهش افزود: نداشتن منبع فارسی و بیان ادله عقلی در نتیجه که در متن پرداخته نشده؛ نیز از ضعف این مقاله بود.
🔸 در بخشهایی از این ژورنال به پرسشهای طلاب در امر روش مقالهنویسی پاسخ داده شد.
🔸 هدف از برگزاری این ژورنال افزایش آگاهی در مورد نوشتن مقالات صحیح، ارتقاء محتوای مقاله و آمادگی برای نوشتن مقالات علمی و شرکت طلاب در همایش جنگ بیولوژیک بود.
🔸قابلذکر است که این فعالیت پژوهشی در راستای برگزاری همایش جنگ بیولوژیک برگزار شد.
#مدرسه_علمیه_نجمیه_سرخه
🌸کانال رسمی حوزه علمیه خواهران استان سمنان
🆔 @mhw_semnan