eitaa logo
میدونستی...؟ (ترفند)
24.1هزار دنبال‌کننده
26.9هزار عکس
14.2هزار ویدیو
17 فایل
❤️﷽❤️ در هیچ پیامرسان دیگه ای فعالیت نداریم😉 کانون تبلیغاتی پر بازده "اعتماد" در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/3574071380Ca1a252b0f9 مشاوره رایگان تبلیغاتی شما 🤝 . . . . . . . . . . . . . . ‌. . . . . . . . . . . . .
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برش حرفه ای هندوانه 🍉🍉🍉 🆔 @midunesti 🔮 ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‎ ‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ ایده های خلاقانه که با کمک نوز می تونید انجام بدید 🆔 @midunesti 🔮
6.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ایده های خلاقانه تزیین بستنی 🍦🍦😍😍 🆔 @midunesti 🔮 ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‎ ‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاک کردن لک خودکار از روی پارچه مبل داری 🆔 @midunesti 🔮 ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‎ ‌
10.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترفندهای‌کاربردی برای داخل آشپزخونه 🥄👩🏻‍🍳 🆔 @midunesti 🔮 ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‎ ‌
🟨 😍♥️ مواد لازم: قارچ خرد شده کنسرو ذرت سس مایونز آبلیمو پنیرپیتزا سس خردل(ملایم)قابلِ حذف هست کره ادویه؛نمک.فلفل سیاه .آویشن.گلپر(پودر سیر به دلخواه که من دوست ندارم و استفاده نکردم ) قارچ هارو خرد کنید و داخل تابه (بدون روغن)با کمی ابلیمو تفت بدید که تغییر رنگ ندن . داخل ظرف دیگه ،ذرت هارو کمی تفت بدید تا آبش کاملا کشیده بشه ،بعد قارچ هارو بهش اضافه کنید و کمی کره خوب هم بزنید ،(بهتره کمی بپزه) ادویه هارو اضافه کنید ،بعد سس مایونز و خردل و در آخر پنیر پیتزا رو بریزید و خوب هم بزنید و زیرشو خاموش کنید . 🆔 @midunesti 🔮
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟥ایده برش خیار برای تزیین سالاد و دورچین بشقاب 🥒🥬🍅 🆔 @midunesti 🔮
🟧 😋 ۱بسته پودر ژله با طعم دلخواه نصف لیوان آبجوش ۲ق غ پودر ژلاتین ۱ق غ گلوکز مایع پودرژله رو با آبجوش مخلوط کرده.پودرژلاتین هم اضافه میکنیم.گلوکز هم به مواد اضافه کرده همه رو مخلوط کرده و روی بخار کتری میزاریم تا بنماری و یکدست و روان بشه.قالبهای سیلیکونی رو کمی چرب میکنیم مایه پاستیل رو با قاشق یا هر وسیله ای دیگه داخل قالب ریخته.قالبها رو بمدت بیست دقیقه میزاریم فریزر.حسابی سفت میشن.بعد قالب رو درمیارم دستمون رو با روغن خیلی کم چرب میکنیم که پاستیلا به دست نچسبن بعدم اروم دونه دونه از قالب خارج میکنیم .اولش کمی چسبناکن .یکساعت که بزاریمشون یخچال چسبندگیشون از بین میره.دقیقا مثل پاستیلهای اماده میشه.میتونید بجای پودر ژله از نوشابه یا آبمیوه های دلخواهتون استفاده کنید و در اینصورت مقدار پودرژلاتین بیشتری احتیاج داریم.این پاستیلها بمدت یکماه تا یکماه و نیم داخل یخچال و ظرف دربسته قابل نگهدارین بدون اینکه طعم و کیفیتشون تغییری پیدا کنه. پ.ن بعدا اضافه شده:گلوکز مایع رو لوازم قنادی فروشیا دارن.میتونید داخل پاستیل حذفش کنید اما به پاستیل کش میده و عالیتر میشه. 🆔 @midunesti 🔮
8.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 👈 🧕🌟🧕🌟 ✍آموزش بستن شال با یه روش جدید دیگه 🆔 @midunesti 🔮
5.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم: برای پانزده عدد سمبوسه سه عدد سیب زمینی متوسط ( تقریبا بزرگ) پیاز دو عدد متوسط_ جعفری و تره خرد شده یک لیوان سیب زمینی ها را ابپز کرده و پوست ان را گرفته و بکوبید. پیاز ها را ریز خرد کنید و سرخ کنید . نمک و زرد چوبه و به مقدار لازم فلفل اضاف کنید . و در اخر تره و جعفری خرد شده رو اضافه کنید و بعد از یک دقیقه خاموش کنید. مواد را با سیب زمینی مخلوط کنید و سپس درون نان لواش پیچیده و در روغن داغ فراوان سرخ کنید. نوش جان😋😋 بهتره از نون نازک استفاده کنید. اگرم از نانوایی تهیه میکنید بگید نون برا سمبوسه میخواین خودشون یکم نون رو خمیر میپزن . برش های نون هشت در بیست سانت هست بهترین اندازه برای سمبوسه. پیچیدنش هم که دیدید خیلی راحته. حالا اگه دیدید اخرش با مشکل برمیخورید و نون رو نمیتونید تو هم قفل کنید کافیه یکم ارد و اب با هم قاطی کنید به غلظت ماست. این مواد مثل چسب عمل میکنن و و لبه های نون بهم میچسبن و دیگه از هم باز نمیشن. 🆔 @midunesti 🔮