10.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🦋
#شیک_پوشی
#خلاقیت
🌀ترفندهای های جالب استفاده از جوراب موقع استفاده از کفش تابستونی و کتونی😇خیلی جالبه ایده اش👌
🆔 @midunesti 🔮
🧅🧅پیاز شیرین🧅🧅
💥برای اینکه از تندی پیاز بکاهید و به اصطلاح آن را شیرین کنید پیاز را به صورت حلقه حلقه برش داده از هم جدا کنید سپس به مدت یک ساعت در آب سرد خیس کنید.🥣
🆔 @midunesti 🔮
🍃🌸🍃
🌀چطوری بفهمیم گوشت مرغ هورمونی یا نه !؟ 🍗
موقع خرید مرغ به سینه مرغ دقت کنید هرچی خطای سفید روی سینه مرغ بیشتر باشه یعنی مرغ تو مدت زمان کوتاهی رشد کرده و هورمونیه و چربیش بالاس
به دنبال مرغ درشت نباشید زیرا احتمال وجود مقادیر بیشتر آنتی بیوتیک در گوشت آنها زیاد است
+ مرغ هایی با دامنه وزنی حدود ۱۶۰۰ تا ۲۰۰۰ گرم در بهترین شرایط سلامت قرار دارند.
🆔 @midunesti 🔮
11.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
شیرینی عید کلا پایش کره و پودر قند و آرد و تخم مرغ هست،حالا بعضی شیرینی ها زرده تخم مرغ میخواد بعضی ها سفیده یا بعضی ها جفتش. ولی در کل همین هول و هوش میچرخه
🎂🍰
مواد لازم برای یک عدد دیس همینقد شیرینی :
کره یا روغن قنادی ۵۰۰ گرم❌(من توی فیلم کل کره رو نشون ندادم اما دقیق همین اندازه بعدش اضافه کردم)❌
پودر قند یک و نیم لیوان
تخم مرغ ۲ عدد
وانیل نصف ق چ
آرد حدود ۵ لیوان
پودر کاکائو یک و نیم ق غ سرپر
طرز تهیه خمیر شیرینی : (کره رو مکعبی میکنیم تا راحتتر بشه هم زد با پودر قند)کره رو با پودر قند الک شده اینقدی میزنیم که یکدست بشه،بعد دو تا تخم مرغ و وانیل رو اضافه میکنیم،بازم هم میزنیم حدود ۳ دقیقه که کاملا یکدست بشه،حالا آردمون رو کم کم الک میکنیم داخلش،ببینید بچه ها مقدار آرد حدود ۵ لیوان هست که مقدارش میتونه کم و زیاد بشه اما خیلی دقت کنین که خمیرتون نه خشک بشه یا خیلی روغنی چون اگه خشک بشه شیرینی ترک میخوره و اگه خیلی چرب بشه شیرینی توی فر وا میره(این نکته هارو دقت کنین) بعد خمیرو زیاد ورز ندین که روغنش در بیاد
┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄
••••●❥JOiN👇🏾
🆔 @midunesti 🔮
5.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#طریقه درست کردن گز آردی 😋😋
سفیده تخم مرغ را با همزن بزنید تا سفید شده ، پف کند و از همزن نریزد.
در یک قابلمه شکر و گلاب را مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بجوشد.
گلوکز اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه هم بزنید تا مواد خوب با هم مخلوط شوند.
چسبندگی آن را با انگشت تست کنید.
اگر کافی بود یک قاشق چایخوری از مواد را به سفیده تخم مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید تا دمای سفیده را بالا ببرد.
سپس کل سفیده را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
مواد را خوب هم بزنید تا سفت شوند.
حرارت را خاموش کرده و پسته را اضافه کنید.
15 دقیقه صبر کنید تا مواد خودش را بگیرد و خنک شود.
روی سطح آرد پاشیده و مواد را روی سطح آردی پهن کنید و به شکل و اندازه دلخواه برش بزنید.
یا با قاشق مقداری از موادرا برداشته روی آرد بگذارید و با دست فرم دهید.
گز را در یخچال بگذارید تا خنک شود.
┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄
••••●❥JOiN👇🏾
🆔 @midunesti 🔮
9.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سبزه سه سووووته
┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄
••••●❥JOiN👇🏾
🆔 @midunesti 🔮
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند_خانهداری
اگر در آشپزخانه چاقویی دارید که کند شده و قابل استفاده نیست، با این روش به راحتی چاقو را مثل اول تیز کنید.
🆔 @midunesti 🔮
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#هفت_سین🌟
با این روش ظروف هفت سین یا دکوری درست کنین 👏😍
🆔 @midunesti 🔮