میدونی سالاد فیله مرغ چگونه تهیه میشود؟😍😋
مواد لازم برای6️⃣ نفر
🔸فیله مرغ ۱ کیلوگرم
🔸کاهو پیچ یا فرانسوی ۵۰۰ گرم
🔸پیازچه ۲ عدد
🔸فلفل دلمه ای قرمز ۱ عدد
🔸فلفل دلمه ای نارنجی ۱ عدد
🔸گشنیز خرد شده ۱/۴ پیمانه
🔸جوانه گندم ۱/۲ پیمانه
🔸تخمه آفتابگردان ۳ قاشق سوپ خوری
🔸نمک و فلفل و روغن به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- در تابه مقداری روغن بریزید و تكههای مرغ را آغشته به نمك و فلفل 🌶كنید، سپس دو طرف آنها را داخل تابه سرخ كنید.
۲- همه مواد برای سس را داخل یك قابلمه كوچك بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا سس كمی غلیظ شود، سپس آن را داخل یك ظرف مناسب بریزید و تا موقع سرو داخل یخچال بگذارید
۳- کاهو را شسته و خرد كنید. پیازچهها را بعد از شست و شو خرد كنید. فلفل دلمهایها را هم بعد از شست و شو خرد كنید. سبزیها را همراه با گشنیز خرد شده، جوانه گندم، تكههای مرغ 🍗و مغز تخمه را روی سالاد قرار دهید.
🆔 @midunesti 🔮
میدونی ماکارونی صدفی با گوشت چرخ کرده چطور درست میشه؟😋
مواد لازم6️⃣نفر
👈نمک به مقدار لازم
👈جعفری یا پودر آویشن ۱ قاشق چای خوری
👈رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
👈گوجه فرنگی ۲ عدد
👈سیر ۲ حبه
👈پیاز ۲ عدد
👈قارچ ۱۰ عدد
👈گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
👈ماکارونی صدفی ۴۰۰ گرم
⏱زمان تهیه ۳۰ دقیقه
⏱زمان پخت ۳۵ دقیقه
🍲طرز تهیه
1️⃣داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، پیاز و سیر را ریز خرد کنید و به روغن اضافه نمایید ، تفت دهید تا پیاز و سیر نرم شوند
2️⃣سپس قارچ های خرد شده ، پودر آویشن ، نمک و فلفل را اضافه کنید.
3️⃣قارچ رو تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند
4️⃣سپس گوجه فرنگی های ریز خرد شده و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید ، باز هم تفت دهید تا آب مواد کشیده شود سپس از روی حرارت بردارید.
5️⃣داخل قابلمه مقداری آب ، چند قاشق روغن و نمک بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید ، ماکارونی صدفی را به اب در حال جوشیدن اضافه کنید و پس از چند دقیقه با اب سرد خوب آبکشی کنید.
6️⃣ته قابلمه کمی روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید.
🆔 @midunesti 🔮
میدونستی دستور تهیه ژله آسمانی (ابری) چگونه است؟😊
مواد لازم 8️⃣ نفر
👈پودر ژله بلوبری ۱ بسته
👈خامه زده شده یا اسپری خامه به مقدار لازم
👈آب جوش ۱ لیوان
👈یخ ۱ لیوان
طرز تهیه :
1️⃣پودر ژله را با یک لیوان آب جوش حل میکنیم. بهتر است مایع به دست آمده را روی شعله بگذاریم تا یکی دو جوش بخورد. تا دانههای ژلاتین کاملاً حل شود.
2️⃣سپس لیوان یخ را اضافه میکنیم و به هم میزنیم. ژله کمی میبندد و کمی شکل میگیرد
3️⃣کمی از ژله را داخل لیوانی مورد نظر میریزیم. مقداری از خامه را در کناره لیوان میگذاریم دوباره کمی از ژله را ریخته
4️⃣خامه میریزیم و همین کار را ادامه میدهیم تا لیوان پر شود.
5️⃣لیوانهای آمادهشده را داخل یخچال میگذاریم تا کاملاً ببندد.
6️⃣اگر موقعی که خامهها را روی ژلهها میریزیم خامه داخل ژله فرورفت ژله را کمی داخل یخچال میگذاریم تا بیشتر ببندد، اما نه کامل. بعد از یخچال بیرون آورده و با چنگال به هم میزنیم.
🆔 @midunesti 🔮
میدونی تافی خرما ارده چگونه تهیه میشود؟😍😋
مواد لازم برای6️⃣نفر
👈خرما (رطب، هسته گرفته)۱ فنجان
👈ارده ۱/۲ فنجان
👈روغن نارگیل۲ قاشق غذا خوری
👈هل ساییده ۱/۲ قاشق چای خوری
👈نمک ۱/۸ قاشق چای خوری
⏱زمان تهیه ۱۵دقیقه
طرز تهیه :
1️⃣تمام مواد رو در غذاساز یا مخلوط کن کاملا" له می کنیم.
2️⃣خمیر بدست اومده رو در ظرف مستطیل شکلی که کفش کاغذ روغنی گذاشتیم به ضخامت ۲ سانت پهن می کنیم.
3️⃣ظرف رو در فریزر قرار می دیم تا سفت بشه.
4️⃣از فریزر در میاریم و به صورت مکعب های یک اندازه می بریم .
5️⃣در ظرف در بسته تا یکماه در فریزر می ماند.
‼️سایر نکات
▪️فکر کنم بهتره پوست رطب ها رو بگیریم.
▪️می تونیم روی سطح شیرینی کنجد بریزیم .
▪️داخل مواد می تونیم زنجبیل هم اضافه کنیم.
🆔 @midunesti 🔮
میدونی کتلت کدو سبز بدون روغن (رژیمی) چگونه تهیه میشود؟😍😋
🥪مواد لازم 🥪
برای2️⃣نفر .
🔹تخم مرغ ۱ عدد
🔹آرد ۱/۲ لیوان
🔹پیاز ۱ عدد
🔹کدو سبز ۴ عدد
🔹ماست چکیده برای سرو به مقدار لازم
🔹نمک و فلفل به مقدار لازم
🧆طرز تهیه
1️⃣ ابتدا پیار را پوست گرفته و بشویید و رنده كنید و اب اضافه آن را بگیرید.كدو سبز را نیز شسته و با چاقو كمی رویش را بتراشید تا خارهای آن كنده شود و بعد سر و دم آن را با چاقو بگیرید و با رنده درشت رنده كنید و آب آن را نیز بگیرید.
2️⃣آرد را با مقداری نمك مخلوط كرده و 2بار الك كنید تا سبك شده و هوا بخورد و بعد آن را به پیاز و كدو اضافه كرده و خوب مخلوط كنید و بعد تخم مرغ ، نمک و فلفل را نیز اضافه كرده و كاملا مخلوط كنید تا یكدست شوند.
3️⃣ته سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و با قاشق روی سینی از مایه كتلت بریزید و داخل فر با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 15 تا20 دقیقه قرار دهید تا بپزد
4️⃣ پس از پخت قسمت بالای فر را چند دقیقه روشن کنید تا روی کتلت ها طلایی و برشته شود سپس روی آنها مقداری ماست چكیده و نمك ریخته و سرو كنید.
✔️سایر نکات
در صورت تمایل مقداری پیازچه هم به كتلت اضافه كنید. .
🆔 @midunesti 🔮
کوکتل هندوانه و خیار چطور تهیه میشود؟😍😋
🍉🥒🥤
🍃مواد لازم برای۴ نفر
🍉یخ به مقدار لازم
🥒عسل ۲ قاشق غذا خوری
🍉لیمو ترش ۲ عدد
🥒خیار (بزرگ) ۱ عدد
🍉هندوانه ۷۰۰ گرم
🧋🍭طرز تهیه
۱- خیار و هندوانه را به مربعهای کوچک تقسیم کنید و هسته های هندوانه را بگیرید.
۲- سپس چند عدد برای تزئین جدا کرده، مابقی میوه ها را در مخلوط کن بریزید.
۳- مخلوط کن را روشن کرده و تا پوره شدن کامل میوه ها آنها را مخلوط کنید.
۴- صافی را بالای یک کاسه بزرگ بگیرید و مخلوط بدست آمده را از صافی رد کنید.
۵- حالا میوه های خرد شده باقیمانده در صافی را با قاشق فشار دهید تا آب میوه بیشتری در کاسه بدست آید.
۶- آب لیمو ترش ها را بگیرید و در یک کاسه کوچک بریزید.
۷- سپس عسل را اضافه کرده، مخلوط کنید.
۸- مخلوط عسل را به آب میوه اضافه کنید.
۹- 4 ظرف دلخواه برای سرو را با یخ (به مقدار دلخواه) پر کرده، کوکتل هندوانه و خیار را اضافه کنید و روی هر ظرف را با تکه های هندوانه و خیار تزئین کنید.
🆔 @midunesti 🔮
میدونستی فشار خون بالا در جوانی مغز را کوچک میکند؟😨
🔸طبق پژوهش منتشر شده در نشریه پزشکی انجمن قلب آمریکا میان فشار خون بالا در دوران جوانی با کوچک شدن مغز و افزایش ریسک ابتلا به زوال عقل ارتباط وجود دارد
🔸فشار خون بالا به مرور بر خونی که به سمت مغز جریان دارد اثر میگذارد و میتواند به ساختار ان آسیب بزند. این مشکل در صورت رفع نشدن بر روی عملکرد مغز اثر میگذارد
🔸به گفته متخصصان، جوان ها ممکن است صدمه بیشتری از این مشکل ببینند چون فشار خون بالا مدت بیشتری بر روی مغز آن ها اثر میگذارد.
🆔 @midunesti 🔮
میدومی خوراک لقمه ای گوشت و پنیر چطور درست میشه؟😍😋
🌮🌯🌮🌯
مواد لازم برای8️⃣ نفر
👈گوشت چرخ کرده (یا ژامبون گوشت) ۴۵۰ گرم
👈سس گوجه فلفلی ۱ لیوان
👈خمیر (بربری) ۲ عدد
👈پنیر پیتزا ۲ لیوان
👈ریحان (خشک شده) ۱/۲ قاشق چای خوری
طرز تهیه
1️⃣در ابتدای کار فر را روی دمای 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) قرار داده و روشن کنید.
2️⃣داخل تابه مقداری کره یا روغن ریخته و گوشت چرخ کرده را در آن تفت دهید .وقتی گوشت تغییر رنگ داد سس قرمز را اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید.
3️⃣خمیر نان را کمی آرد پاشی کرده و خوب ورز دهید .ظرف مناسبی را چرب کنید.
4️⃣ خمیر را با وردنه روی سطح کار باز کرده و آن را داخل ظرف قرار دهید طوری که اضافه خمیر از ظرف اویزان باشد.
5️⃣گوشت و سس را داخل خمیر ریخته و روی آن نصف پنیر پیتزا را بپاشید. بقیه خمیر را داخل ظرف جمع کنید.
6️⃣ خمیر را به 8قسمت(به شکل مثلث)برش بزنید .بقیه پنیر و ریحان خشک را روی مواد بریزید .ظرف را 15تا 20 دقیقه داخل فر قرار دهید.
🆔 @midunesti 🔮
میدونی علائم و درمان انگل با طب سنتی چگونه است؟🤔
خستگی،آبریزش از دهان هنگام خواب، اختلالات عصبی، حالت تهوع هنگام غذا خوردن .
با معده خالی روزی ۲-۳ بار و هر بار ۳-۴ ق سرکه بخورید (سرکه انگور بهتر است)
🆔 @midunesti 🔮
میدونستی زنان نسبت به مردان طیف بیشتری از رنگ قرمز را می بینند؟😁
دلیل این امر آن است که تشخیص سایه های رنگ قرمز بسیار وابسته به کروموزوم X است که این کروموزوم در خانمها دو عدد و در آقایان یکی است!
🆔 @midunesti 🔮
میدونی سالمترین غذا برای قلب چیست؟🤔
قارچ حاوی پروتئین، ویتامینهای B. و C.، نیاسین و اسید فولیک و همچنین کلسیم، فسفر، پتاسیم و آهن است. همه این عناصر تأثیر مثبتی در کار سیستم قلبی عروقی و عصبی مرکزی دارند، باعث تقویت بافت استخوانی و تأثیر مفیدی بر روی خونسازی میشوند. "
➕قارچ بهتر است همراه با غلات، گوشت و سبزیجات مصرف شود. قارچ برای کودکان زیر سه تا پنج سال توصیه نمیشوند.
🆔 @midunesti 🔮
میدونی طرز تهیه شکلات صبحانه خانگی چگونه است؟😋😍
🍫🍫🍫
مواد لازم برای☝️ نفر
👈پودر کاکائو ۱ لیوان
👈شکر ۱ لیوان
👈شیر ۱ لیتر
👈کره ۵۰ گرم
طرز تهیه
1️⃣ ظرف نسبتا بزرگی را انتخاب کنید و پودر کاکائو و شکر را داخل آن ریخته و با قاشق به خوبی مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند(اگر یکدست نشوند بعدا گلوله میشوند).
2️⃣ شیر را به مواد اضافه کرده و به خوبی مخلوط میکنیم و روی حرارت قرار میدهیم.
3️⃣ هم میزنیم تا اطراف آن حباب بزند اما نجوشد.
4️⃣ شعله را ملایم کرده و به خوبی مخلوط میکنیم.این کار را آنقدر ادامه میدهیم تا شکلات غلیظ شود(حدود 45دقیقه تا 1ساعت).
5️⃣بعد از 45 دقیقه جوشیدن کره را اضافه میکنیم.
6️⃣ مواد را هم میزنیم تا کره ذوب شود. دوباره هم میزنیم تا شکلات به غلظت خوبی برسد و بعد شعله را خاموش کرده و صبر میکنیم تا شکلات سرد شود.
سایر نکات
❗️در صورت تمایل از میزان پودر کاکائو کم کنید تا شکلات شما شیرین تر شود.
❗️نباید این شکلات ته بگیرد در صورت ته گرفتن ظرف را عوض کنید.
❗️بهتر است شکلات را 10دقیقه یا 5دقیقه یکبار هم بزنید تا ته نگیرد.
❗️نباید حرارت در حین غلیظ شدن شکلات زیاد باشد چون بعدا شکلات شکرک میزند.
🆔 @midunesti 🔮