🔶اعطای مجوز روانشناسی به یک دامپزشک!
👤ابراهیم نعیمی، سخنگوی هیأت مرکزی نظارت بر پنجمین دوره انتخابات سازمان نظام روانشناسی و مشاوره در گفتوگو با خبرگزاری فارس، درباره «تخلفات سازمان نظام روانشناسی و مشاوره»، اظهار داشت:در خصوص تخلفات این سازمان باید گفت چند نفر از اعضای شورای مرکزی که طبق قانون اعلام شده باید تحصیلات روانشناسی یا مشاوره داشته باشند، تخصصشان در گرایشهای مختلف است و فاقد تحصیلات مرتبط هستند.
وی با اشاره به رشتههای غیرمرتبط در بین اعضای شورای مرکزی سازمان نظام روانشناسی و مشاوره متذکر شد: این افراد رشته علوم تربیتی داشته یا آموزش و پرورش دارند؛ البته این افراد محترم هستند و رشتهشان محترم است، اما قانون میگوید نباید در سازمان نظام روانشناسی و مشاوره این افراد با چنین رشتههایی حضور داشته باشند و این خلاف قانون است.
سخنگوی هیأت مرکزی نظارت بر پنجمین دوره انتخابات سازمان نظام روانشناسی و مشاوره ابراز کرد: در سازمان نظام روانشناسی و مشاوره به فردی که دامپزشک است مجوز دادهاند؛ در حالی که اینجا سازمان نظام دامپزشکی نیست، بلکه سازمان نظام روانشناسی و مشاوره است؛ در نتیجه به افرادی که صلاحیت قانونی ندارند مجوز فعالیت دادهاند.
نعیمی اضافه کرد: به افراد دارای مدرک علوم تربیتی، مدیریت آموزشی، مدیریت تحقیقات آموزشی و نیز به رشتههای غیرمرتبط که در قانون برای آن تعریف نشده مجوز فعالیت دادهاند.
وی با اشاره به تخلفات دیگر سازمان نظام روانشناسی و مشاوره، خاطرنشان کرد: افراد را برای طویلالمدت پشت درهای بسته نگه داشتهاند؛ به طوری که 7 هزار نفر منتظر بودهاند اما کمیسیونها تشکیل نشده است. همین طور تلنبار شدن افراد در پشت در کمیسیون برای اعطای مجوز آنقدر زیاد بوده که درگاه ملی مجوزها به این موضوع ورود پیدا کرده تا مجوز داده شود و کارها راه بیفتد.
سخنگوی هیأت مرکزی نظارت بر پنجمین دوره انتخابات سازمان نظام روانشناسی و مشاوره تصریح کرد: یکسری تخلفات مالی وچیزهای دیگری وجود دارد که سازمان بازرسی کل کشور در این خصوص گزارش تهیه کرده و در گزارش خود موارد را احصا کرده است.
نعیمی افزود: یکی از پیشنهاداتی که سازمان بازرسی کل کشور داده است این بوده که گفته هیچ کدام از افرادی که در شورای مرکزی و بازرسان این سازمان حضور دارند دور بعد کاندیدا نشوند.
وی ادامه داد: سازمان بازرسی کل کشور ورود کرده اما آقایان غیر از اینکه وارد شوند، میخواهند حتما هم در شورای مرکزی باشند. با این دست فرمانی که در 20 سال گذشته انتخابات برگزار کردهاند؛ الان میتوانیم به شما لیست بدهیم که اگر انتخابات برگزار کنند چه کسانی انتخاب میشوند و اصلا نیازی به انتخابات ندارند.
@Mignair
رئیس دانشکده روانشناسی دانشگاه تهران به احکام قضایی درباره ارجاع بازیگران زن به روانشناس واکنش نشان داد.
رضا پورحسین رئیس دانشکده روانشناسی دانشگاه تهران درهمینباره در حساب توئیتری خودش نوشت: جناب آقای اژهای گرامی، «نظام ارجاع» به روانشانس و روانپزشک دارای روند علمی و حرفهای است، تنها افراد متخصص میتوانند افراد را به روانشناس و روانپزشک ارجاع دهند تا بیهوده به آنها برچسب نخورد.
🔶کدام کرامت؟/ اعتراض به نامه رؤسای چهار انجمن روانشناسی و روانپزشکی
▪این نویسندگان دانشگاهی که دغدغه کرامت انسان را در نوشته خود آوردهاند باید توجه داشته باشند کسی که دائم از هوسهای خود شکست میخورد و اسیر خواستههای نفس است کرامت انسانی را از دست داده و در عمق ضمیر خود احساس حقارت و حیوانیت و سرشکستگی میکند. اخلاق انسانی و تربیت اسلامی برای حفظ کرامت انسان به دنبال مدلی است که اراده انسانی او و نه خواست حیوانی او را تقویت کند و انسانهای دارای عزم و پرارادهای پدید آورد که بر نفس خود امیر باشند و بتوانند بر خودمختاری حیوانی و خواستههای پست خود فایق آیند.
اکنون چند سوال از دانش روانشناسی میپرسیم:
• آیا روانشناسی تمام حقیقت انسان را به حیوانیت او فروکاسته و دغدغه تعالی و ارزش و اخلاق را ندارد؟
• آیا دانشی مانند روانشناسی نباید دغدغهمند مقام خلیفهاللهی انسان و مرتبت والای برتر از فرشتگان او باشد و به فلاح اخروی و سعادت ابدی او بیندیشد؟
• آیا انسانی که موضوع علم روانشناسی است موجودی نهایتا با ماندگاری ۱۰۰ سال است یا موجودی است که از مرتبه «لله» آغاز شده و تا ابدیت «الیه راجعون» امتداد دارد و «عند ملیک مقتدر» آرام میگیرد؟
• روانشناسی با کسی که بر خلاف عرف و اخلاق و قانون و شرع و ادب عمل میکند چه برخوردی دارد؟
• آیا از منظر روانشناسی، انسانها وظیفهای نسبت به دیگران و مسئولیتی نسبت به جامعه ندارند؟ فقط و فقط باید «آنگونه که هستند» ظاهر شوند؟
بگذریم...
▪بنابر نظر این نویسندگان دانشگاهی، خودمختاری افراد، محترم است و حکومت باید اجازه دهد مردم آنگونه که هستند در انظار عمومی ظاهر شوند تا سلامت روانشان به خطر نیفتد. با این استدلال باید هر گونه عمل شنیعی را آزاد کرد که مبادا خودمختاری و سلامت روان شهروندان مخدوش شود. «خودمختاری در پوشش با سایر آزادیهای اجتماعی مثل آزادی در تولید و توزیع و مصرف مواد مخدر، آزادی در روابط جنسی خارج از چارچوب؛ آزادی در حمل اسلحه؛ آزادی در عمل به قوانین راهنمایی و رانندگی و ... چه تفاوتی دارد؟... 🔹متن کامل یادداشت اعتراضی حجت الاسلام محمد عالم زاده نوری، معاون تهذیب و تربیت حوزههای علمیه را در لینک زیر بخوانید👇
https://www.migna.ir/news/62335
✅نظر خود را در لینک فوق تایپ کنید تا در سایت میگنا منتشر گردد.
👤معاون وزیر آموزش و پرورش: تنها معدل یک دانشآموز پایهٔ دوازدهم در امتحانات نهایی خرداد امسال ۲۰ شده است./فارس
@Mignair
🔶مهمترین دلیل تعویق ۳ ساله انتخابات سازمان نظام روانشناسی چه بود؟👇
https://www.migna.ir/news/62346/
✅لطفا در لینک فوق نظرات خود را منعکس نمایید.
🔶انتخابات 20 مرداد سازمان نظام روانشناسی قانونی اعلام شد
به گزارش روابط عمومی سازمان نظام روان شناسی و مشاوره جمهوری اسلامی ایران؛ انتخابات سازمان نظام روان شناسی و مشاوره با تشکیل هیئتهای نظارت و اجرایی مرکزی و مناطق در جریان فرآیند تائید صلاحیت متقاضیان است در تاریخ 20 مرداد 1402 برگزار می شود.
انتخابات اعلامی توسط اداره کل مشاوره علوم،تحقیقات و فناوری به دلیل عدم اجرای تشریفات قانونی در ثبت نام و تشکیل هیئتهای اجرایی و همچنین با استناد به نامه رئیس مجلس شورای اسلامی مبنی بر اینکه باید مجری انتخابات سازمان نظام روان شناسی و مشاوره بر اساس دستورالعمل های شورای مرکزی برگزار شود، آیین نامه ابلاغی ۱۴۰۱/۱۲/۲۳ هیئت وزیران مورد ایراد قرار گرفته است و اصلاحیه مورخ ۱۴۰۲/۴/۱۸ ارتباطی به ایرادات ریاست مجلس ندارد.
بنابراین آیین نامه هیئت وزیران ملغی الاثر شده است و انتخابات اعلامی وزارت علوم،تحقیقات، فناوری غیر قانونی است، هرگونه بخشنامه، اطلاع رسانی و مصاحبه افراد مختلف در این باره فاقد وجاهت قانونی میباشد.
@Mignair
🔶چرا پولدارها خودکشی میکنند؟
👤حسین علیزاده
▪اولین چیزی که موجب خودکشی در فرد میشود، نداشتن هیچ تصوری از خط زمانی برای آیندهاش است؛ خط زمان شامل امید، آرزو، اهداف و انگیزه است که این شرایط در ۲ حالت به وجود میآید؛ یا از داشتههای زیاد است مثلا شخصی که به شدت پولدار است و هرچیزی که بخواهد را به دست میآورد و به قدری تجربه دارد که دیگر هیچ تجربه جدیدی باعث شادیاش نمیشود. اولین باری که روانشناسی ابداع شد، برای افراد پولداری بود که به پوچی رسیده بودند و میخواستند که خودکشی کنند؛ چرا که معتقد بودند دیگر هیچ چیز نمیتواند آنهارا خوشحال کند....
https://www.migna.ir/news/62347
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین
تاسوعا و عاشورای حسینی تسلیت باد🏴
@Mignair
🔵🟡تفاوت روانشناسی علمی و زرد
در روانشناسی زرد دیدگاههای ثابتی وجود درد و یعنی شما اگر پای سخنان این بهاصطلاح روانشناسها بنشینید تئوریهای ثابت و دائمی دارند اما در روانشناسی علمی همواره نظریهها در حال بهروزرسانی و تغییر و بررسی هست این شناخت و بررسی بهصورت عینی و قابللمس در فضای آزمایشگاهی است.
در روانشناسی علمی بهصورت کاملاً علمی در جستجوی لایههای ذهنی و افکار شما با ابزارهای خاص هستند اما روانشناسی زرد به دنبال سادهترین راهحل هستند.
متأسفانه شعارهای عامهپسند و اغوا گرایانه دارند و بهراحتی میان مردم در حال گسترش است....
https://www.migna.ir/news/62357
◼افسردگی از شایعترین اختلال روانی در تهرانیها
▪بر اساس این مطالعه با بررسی بیش از ده هزار نفر، ۳۷/۱ درصد (۲/۷ میلیون نفر) از کل ساکنین تهران در ریسک اختلالات سلامت روان هستند.( به صورت میانگین) به عبارتی، مورد احتمالی این اختلالات هستند و نیاز به مراقبت و بررسی روانپزشکی دارند.
شیوع در خانمها به شکل معناداری بیشتر از مردان بوده است. (۴۵ درصد برابر با ۱/۶ میلیون نفر برای خانمها در مقابل ۲۸٪ برای آقایان، ) در بین گروههای سنی مختلف، بیشتربن میزان اختلالات مربوط به گروه سنی بالای ۷۵ سال و سپس ۲۵ تا ۳۴ سال بوده است.
شایعترین اختلال در گروه سنی ۲۵ تا ۳۴ سال، اضطراب بوده است. شیوع اختلالات در جنوب تهران به شکل معناداری از بقیه مناطق بیشتر بوده است. بیشترین و کمترین میزان افسردگی به ترتیب در گروه سنی ۱۵ تا ۲۴ و ۶۵ تا ۷۴ سال گزارش شده است....
https://www.migna.ir/news/62364
🔶آدرنالین بخشی از واکنش ما به موقعیت است
👤دکتر سیده سیمیندخت حسینی
▪مطالعات نشان دادهاند که وقتی سطح آدرنالین بالاتری داریم، حالات چهره منفی بیشتری نشان میدهیم؛ آدرنالین میتواند حافظه بلندمدت را تقویت کند. هنگامی که یک رویداد استرسزا از نظر عاطفی رخ میدهد، آدرنالین ترشح میشود که میتواند تثبیت حافظه را تسهیل کند. این موضوع از نظر تئوریک برای ما بسیار مفید است چرا که باعث میشود مواردی را که مثلا حین مطالعه برای یک امتحان به عنوان مطالب مهمتر علامتگذاری و هایلایت میکنیم نسبت به مواردی که از نظر ما اهمیت کمتری دارند، بهتر به خاطر بسپاریم. با این حال، در عمل ممکن است گاهی این نفش آدرنالین به ضرر ما باشد. مثلا در اختلال استرس پس از سانحه(PTSD)، آدرنالین در افزایش برانگیختگی و بقای حافظه ترس نقش دارد....👇
https://www.migna.ir/news/62371